Staráte se o známého koně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2007 22:07

Ahoj všem! Je tu někdo, kdo se stará o nějakého známého drezúráka, parkuráka, dostiháka či jakéhokoli koníka, který byl nějakým způsobem úspěšný? Napište sem o něm a nezapomeňte přiložit fotečku

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2007 22:37

zuzule napsal(a):
Ahoj všem! Je tu někdo, kdo se stará o nějakého známého drezúráka, parkuráka, dostiháka či jakéhokoli koníka, který byl nějakým způsobem úspěšný? Napište sem o něm a nezapomeňte přiložit fotečku

ja mam konika byvaleho dostihaka.uz nejezdi kuli urazu,ale behal skvele.hodne lidi ho zna-kam prijdu tam mi lidi rikaji ze ho vidivaly behat a slysim jen samou chvalu.

a posilam foto meho rostaka z dob jeho slavy...

12.7.2007 22:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ja mam konika byvaleho dostihaka.uz nejezdi kuli urazu,ale behal skvele.hodne lidi ho zna-kam prijdu tam mi lidi rikaji ze ho vidivaly behat a slysim jen samou chvalu.

Supr! A jak se jmenuje?

Jinak jsem tam ještě zapomněla napsat -> můžete se samozřejmě "ozývat" i vy, co je koník stále ještě úspěšný, a ne jen "byl" Jsem to tam špatně napsala

12.7.2007 23:13

konik se jmenuje absent

vice na: www.absentek.webovastranka.cz

12.7.2007 23:26

konik se jmenuje absent

vice na: www.absentek.webovastranka.cz

Mno Absenta sem znala..negdy jsem na něm i jezdila...Milana Foukala i Radima Petříka znám také..mohla by si mi poskytnout info kde je teď Absent a jak se mu daří??...a nějaké fotky...mno tenhle koním moooc známí není ale asi chodíš mezi lidi kteří bydlí v okolí kde jezdil na zavody..ale šikulka to on je ......třeba na mejl Nikca.kop@seznam.cz

12.7.2007 23:31

nicolll napsal(a):
Mno Absenta sem znala..negdy jsem na něm i jezdila...Milana Foukala i Radima Petříka znám také..mohla by si mi poskytnout info kde je teď Absent a jak se mu daří??...a nějaké fotky...mno tenhle koním moooc známí není ale asi chodíš mezi lidi kteří bydlí v okolí kde jezdil na zavody..ale šikulka to on je ......třeba na mejl Nikca.kop@seznam.cz

pardon webovek sem si nevšimla...takže už koukám

majtá

13.7.2007 17:45
majtá

zuzule napsal(a):

Sice se o něj teda nestarám, ale u nás ve stáji stojí Bonachon del Rey- hřebec paso fino colombiano a jeho rodinka (vlastně všichni finové v Česku)
Můžete ho znát z výstav v Pardubicích. Nevím, jak moc patří mezi známé koně, ale určitě je jedinečný :o)

13.7.2007 19:27

majtá napsal(a):
Sice se o něj teda nestarám, ale u nás ve stáji stojí Bonachon del Rey- hřebec paso fino colombiano a jeho rodinka (vlastně všichni finové v Česku)
Můžete ho znát z výstav v Pardubicích. Nevím, jak moc patří mezi známé koně, ale určitě je jedinečný :o)

Já se taky sice přímo nestarám, ale vedle mého koníka v boxu stojí plemenný hřebec Burbon.

13.7.2007 19:37

cheyenne napsal(a):
Já se taky sice přímo nestarám, ale vedle mého koníka v boxu stojí plemenný hřebec Burbon.

Ahoj, já jsem jezdila kobylu Árii, jezdily se Š. Koblížkovou drezuru a myslim že dost dobře:)
TAdy foto Aruše v létě

13.7.2007 19:38

jimmo napsal(a):
Ahoj, já jsem jezdila kobylu Árii, jezdily se Š. Koblížkovou drezuru a myslim že dost dobře:)
TAdy foto Aruše v létě

A tady v zimě....

14.7.2007 11:54

jimmo napsal(a):
A tady v zimě....

Ja vlastnim plnokrevneho valacha po Linamixovi.Jmenuje se Royamix.Nevim jak moc jsou konici po Linamixovi znami,ale treba Paldoxe zname vsichni..Kazdopadne tady u nas to,ze jsem si dovezla francouze po Linamixovi vzbudilo peknej ohlas..

14.7.2007 11:56

ukulemba napsal(a):
Ja vlastnim plnokrevneho valacha po Linamixovi.Jmenuje se Royamix.Nevim jak moc jsou konici po Linamixovi znami,ale treba Paldoxe zname vsichni..Kazdopadne tady u nas to,ze jsem si dovezla francouze po Linamixovi vzbudilo peknej ohlas..

A tady jeho foto..

18.7.2007 23:19

ukulemba napsal(a):
A tady jeho foto..

19.7.2007 11:30

zuzule napsal(a):

U nás ve stáji stál jednu dobu A1/1 Vsacan http://www.fitmin.cz/fitmin.asp?start=18&idc =25&akce=13&kun =Vsacan (umaž mezery)
Byl to naprosto vyjímečný charakter. Jela na něm kamarádka co poprvé v životě seděla na koni a on byl naprosto suprovej. Jeden z mála plnokrevníků co u nás bývají který mě překvapil svým klidem a vyrovnaností.

Jinak u nás ve stáji jsou dostihové poničky Jaruška a Nela, které se pravidelně už několik let umisťují mezi prvními na závodištích v Brně Dvorskách a Slušovicích.

19.7.2007 11:35

ukulemba napsal(a):
A tady jeho foto..

Teda Nadi Roy vypadá skvěle!a co sedýlko jak slouží, já se ted v sedlech taky motám, sháním sedlo vhodné k mé postave,jupiter není pro mě je pro krátkonohý!chci apollona ale je to palka

19.7.2007 11:40

carodejka napsal(a):
U nás ve stáji stál jednu dobu A1/1 Vsacan http://www.fitmin.cz/fitmin.asp?start=18&idc =25&akce=13&kun =Vsacan (umaž mezery)
Byl to naprosto vyjímečný charakter. Jela na něm kamarádka co poprvé v životě seděla na koni a on byl naprosto suprovej. Jeden z mála plnokrevníků co u nás bývají který mě překvapil svým klidem a vyrovnaností.

Jinak u nás ve stáji jsou dostihové poničky Jaruška a Nela, které se pravidelně už několik let umisťují mezi prvními na závodištích v Brně Dvorskách a Slušovicích.

Já se sice starám jen o svoje stádečko,ale ob dvě vesnice od nás stojí YOKOM,určitě všichni znáte,já ho tam chodím okukovat,je to úúžasně krásnej koník.Jakmile budu mít v cajku sedýlko na kobuši,hnedle se tam na něj dojedu mrknout a vyfotím ho.

19.7.2007 11:41

carodejka napsal(a):

hele když jsou to dostihový pony tak proč nedorazíte do Netolic na dostih poníků?

19.7.2007 11:47

cheyenne napsal(a):

Jééé. Nebyla by nějaká foteška ještě...?

19.7.2007 12:20

eowyn napsal(a):
hele když jsou to dostihový pony tak proč nedorazíte do Netolic na dostih poníků?

Můžeš mi o nich napsat něco víc?

19.7.2007 14:15

klawdie napsal(a):
Teda Nadi Roy vypadá skvěle!a co sedýlko jak slouží, já se ted v sedlech taky motám, sháním sedlo vhodné k mé postave,jupiter není pro mě je pro krátkonohý!chci apollona ale je to palka

Ahojky..dekuju..:) Uz vypada fakt pekne,ale ten krk porad nic moc...
Sedlo je spickovy,ja s nohama problem nemam,jsem mala a nohy mam ke sve postave akorat..ty jsi ale ted nekdy to sedlo taky kupovala co??To co ted mas...kolik stoji ten apolon??

19.7.2007 14:27

carodejka napsal(a):
Můžeš mi o nich napsat něco víc?

Sorbit Skal

19.7.2007 20:26

koki napsal(a):
Sorbit Skal

pro Cheynne: Ahoj prosím tě mohla bys poslat víc fotek Burbunka? Je to děda moji kobylky tak bych ho chtěla víc vidět. Díky

20.7.2007 10:58

jaruska napsal(a):
Já se sice starám jen o svoje stádečko,ale ob dvě vesnice od nás stojí YOKOM,určitě všichni znáte,já ho tam chodím okukovat,je to úúžasně krásnej koník.Jakmile budu mít v cajku sedýlko na kobuši,hnedle se tam na něj dojedu mrknout a vyfotím ho.

Jaru to ani nevím!Taková koňská osobnost!Která vesnice to je?to by mě teda zajímaloTakovou dobu tam bydímea nevim že tam někde poblíž čumí Yokom?

20.7.2007 11:46

markemic napsal(a):
Jaru to ani nevím!Taková koňská osobnost!Která vesnice to je?to by mě teda zajímaloTakovou dobu tam bydímea nevim že tam někde poblíž čumí Yokom?

Jojo,Markét,je to tak,pokecáme v neděli,jo?

21.7.2007 00:53

zuzule napsal(a):

Tak přidávám pár fotek Burbonka, omluvte kvalitu, bylo to pár rychlých cvaknutí, byla jsem tam jen na otočku, až bude víc času, zkusim něco lepšího....
takže tohle jsou lítací fotky Bubíka v nové ohradě, samotnýmu se mu tam nelíbilo, takže byl vypuštěn s mým hřebečkem....

21.7.2007 00:54

cheyenne napsal(a):
Tak přidávám pár fotek Burbonka, omluvte kvalitu, bylo to pár rychlých cvaknutí, byla jsem tam jen na otočku, až bude víc času, zkusim něco lepšího....
takže tohle jsou lítací fotky Bubíka v nové ohradě, samotnýmu se mu tam nelíbilo, takže byl vypuštěn s mým hřebečkem....

Pro ty, co neví, upřesňuji, že Bubíkovi je 24 a půl roku a letos připouští....

21.7.2007 00:55

cheyenne napsal(a):
Pro ty, co neví, upřesňuji, že Bubíkovi je 24 a půl roku a letos připouští....

Je udržovaný spíš ve štíhlejší formě, aby neměl ve svém věku problémy s nožičkama.... kdyby se vám zdál hubený, tak ho nesmíte srovnávat s mým obézou

21.7.2007 00:56

cheyenne napsal(a):
Je udržovaný spíš ve štíhlejší formě, aby neměl ve svém věku problémy s nožičkama.... kdyby se vám zdál hubený, tak ho nesmíte srovnávat s mým obézou

Ale já si myslím, že je na svůj věk naprosto akorát...

21.7.2007 00:56

cheyenne napsal(a):
Ale já si myslím, že je na svůj věk naprosto akorát...

Některé "doběhy" jsem ani nestíhala fotit

21.7.2007 00:57

cheyenne napsal(a):
Některé "doběhy" jsem ani nestíhala fotit

Bylo trochu chladněji, tak se lííítalo....

21.7.2007 00:58

cheyenne napsal(a):
Bylo trochu chladněji, tak se lííítalo....

21.7.2007 01:00

cheyenne napsal(a):

A poslední akční.... musim ovšem naprášit, že Burbon si začal

21.7.2007 08:14

cheyenne napsal(a):
A poslední akční.... musim ovšem naprášit, že Burbon si začal

Moc kráásné fotečky Burbona,dííky za ně!!!
Na takový léta je to naprosto krásnej a veselej koník,je vidět,že se mu dobře daří,to je bezva.To je dobře,že je majitelka rozumná a koníka nepřekrmuje,koník v žádném případě hubený není,je přesně akorát,aby nožky netrpěly.
Ještě jednou díky za fotky a budu se moc těšit na další.

27.7.2007 17:29

zuzule napsal(a):

Kdysi Brokát, Celebrant a Rent...

21.8.2007 12:33

zuzule napsal(a):

Ja se sice nestaram o znameho kone,ale kamarad ano a ja vlastne driv taky.Je to arabsky hrebec Vojty Kotka,Hery

21.8.2007 13:39

zuzule napsal(a):

Zuzi, až k nám jednou přijedeš, tak máme moooc slavné steeplery - jeden za všechny - Eliška Přemyslovna.

2.11.2007 20:53

carodejka napsal(a):

Ahoj ,
psala jsi ,že jste měli ve stáji koně jménem Vsacan A1/1. Je-li je ho matka Vlnka a otec Najoom mohl by to být kůň ,kterého mi rodiče prodali ...vlastnila jsem jej ještě když závodil na dráze ,stával ve stáji Josefa Pirucha.Pokud máš nějaké informace o tomto koni mohla bys mne prosím kontak tovat na e-mail emalupacova@email.cz
děkuji....

2.11.2007 21:14

kati napsal(a):
Ja se sice nestaram o znameho kone,ale kamarad ano a ja vlastne driv taky.Je to arabsky hrebec Vojty Kotka,Hery

Jéé to je i Usejna :-D A Hery je nádhernej a ta povaha, jééé.
Byli jsme na čundru s nima a bylo krásně.

2.11.2007 22:43

jimmo napsal(a):
TAdy foto Aruše v létě

Ahoj a nešla pak náhodou Árie někam k Děčínu? Znám bývalou drezuračku Árii, veliká ryzka, měli jsme jí ve stáji

3.11.2007 00:29

avecaesar napsal(a):
Zuzi, až k nám jednou přijedeš, tak máme moooc slavné steeplery - jeden za všechny - Eliška Přemyslovna.

Myslim, že je nejvyšší čas se u vás zastavit

Přidejte reakci

Přidat smajlík