jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tady se mi povedlo pár krásných fotek,tak se s Váma o ně podělím.Je to jednoduchá situace-2 koně stojej vedle sebe,ale mrkněte,jak je to krááásnýýý!!!!!!![]()
![]()
![]()
Boženkoo,děkujeme s jaruškou za Apolenčátka,spočítaly jsme jich 9 i s Apolenkou,ale to určitě nejsou všicí,že ne???
charliebob
napsal(a):
a už opravdu poslední
![]()
Jůůů,těm tam teda smutno není,že ne???![]()
![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
To víš, že jim není smutno, když chtějí, jdou spolu na pastvu, když nechtějí, tak spolu odpočívají a polehávají a když mají náladu, tak se pošťuchují a dělají kravinky.
Moc jim to spolu sluší ![]()
a jelikož doba pokročila, tak já odcházím též do hajan. Přeji vám krásné sny
a dobrou noc
.
charliebob
napsal(a):
To víš, že jim není smutno, když chtějí, jdou spolu na pastvu, když nechtějí, tak spolu odpočívají a polehávají a když mají náladu, tak se pošťuchují a dělají kravinky.
![]()
Boženko,děkuju za pochvlu koníčkůů,taky se mi moc líběj!
A hrozně se mi líbí,jak je Pierot velikej a miluje maličkou Kačeničkůůů!!!!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Dobrou noc,Boženko,hezké sny a zítra pohodičkůůů!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Holky,mrkněte,hezký videjko,jak parelujou i děti!!![]()
![]()
A pro lenny specielně je tam krááásně vidět toohýbání koníka do stran,moc užitečná věc!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qqrps-hNYwY
jaruska
napsal(a):
![]()
Přeji všem dobré ráno
Na víkend máme docela nadupaný program, tak nevím, kdy se zase ukážu. Možná v pondělí či úterý.
Každopádně všem přeji krásné dny volna.
Jaruško, konečně máš teplíčko, tak koukejte vyrazit na koupačku, těším se na fotečky:![]()
![]()
Doufám, že Kačenka má už nožku v pořádku.
charliebob
napsal(a):
Přeji všem dobré ráno
Na víkend máme docela nadupaný program, tak nevím, kdy se zase ukážu. Možná v pondělí či úterý.
Každopádně všem přeji krásné dny volna.
Jaruško, konečně máš teplíčko, tak koukejte vyrazit na koupačku, těším se na fotečky:![]()
![]()
Doufám, že Kačenka má už nožku v pořádku.
Ahoj Božíí,jéé,tak co,už Lindušce maska držíí?Už jí to loupežník nekradee??![]()
No jo,sice je dneska teplíčko,ale s koupáním to určitě nepůjde,vodiška je sutenáááá!!!![]()
![]()
![]()
Uživatel s deaktivovaným účtem
jaruska
napsal(a):
Ahoj Božíí,jéé,tak co,už Lindušce maska držíí?Už jí to loupežník nekradee??![]()
No jo,sice je dneska teplíčko,ale s koupáním to určitě nepůjde,vodiška je sutenáááá!!!![]()
![]()
![]()
Ahoj vsichni!tak jsem vcera byla na hribech...hm,3pidi pravaci a par prozranych babek. Ale jezdit jsem byla na Em. Dneska je radne dusno.a.vedro kone jsou vsichni v boude. Ja se pokousim o obed,Jirka lesti masinu,tak asi nekam vyrazime. Hezke odpoledne!
napsal(a):
Ahoj vsichni!tak jsem vcera byla na hribech...hm,3pidi pravaci a par prozranych babek. Ale jezdit jsem byla na Em. Dneska je radne dusno.a.vedro kone jsou vsichni v boude. Ja se pokousim o obed,Jirka lesti masinu,tak asi nekam vyrazime. Hezke odpoledne!
ahoj holky tk jsem dneska dovočkovala Bogara amám to s krku uf.Dostal rovnou i ohlávku a moc mu sekne ještě ho musím dneska vyfotit aby jste se mohli tak pokochat
woldemortik
napsal(a):
ahoj holky tk jsem dneska dovočkovala Bogara amám to s krku uf.Dostal rovnou i ohlávku a moc mu sekne ještě ho musím dneska vyfotit aby jste se mohli tak pokochat
Ahoj Boži.to tvé hříbě roste jako z vody.Je krásný.Marti mě také čeká poslední očkování za měsíc a pak hurá na paint show i když tam jsem mohla i po druhém očkování.Co děláte v tom teple? Já dělám přístřešek,už je hotovej jen pár desek přibít. .
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Boži.to tvé hříbě roste jako z vody.Je krásný.Marti mě také čeká poslední očkování za měsíc a pak hurá na paint show i když tam jsem mohla i po druhém očkování.Co děláte v tom teple? Já dělám přístřešek,už je hotovej jen pár desek přibít. .
![]()
Ahoj holký,my byli v tom vedru značit už poslední 4 Km,bylo to teda fakt úmorný v tom teple,ale je tam nááádherně!!!
Soní,Vy tu Paint Show mušíte s Maurínkou vyhrááát
,moc Vám to přeju![]()
.Prosím,nejsem v obraze,kdy a kde se koná Pait Show?
Janí a Boží,jak u Vás rostou houby?Já byla ránonešťastná,že jsem si zapomněla vzít košíček a nožíček a já jsem ho pak vůůbec nepotřebovala!!
Našla jsem všeho všudy hub jako Venulda,akorát dva byli praváci,ale tak nestydatě ožraný od slimáků,že mi z nich zbyla jen chabá půlka.No ale bramboračko-houbovka se už vaří,hurááá!!!![]()
Jo,vyfotila jsem tam koně,večer sem dám fotky,ale to byli normální stodoly!
Oni tam mají na pastvu asi 15 hektarů,to vůbec nestačej sníst,jo a je tam s nima jedna kravišta,asi Jersey,moooc hezká!!!
A ona prej nechce mít žádný telátko,tak tam jen tak žere a je tam,hezký,že joo???![]()
![]()
bednarik petr
napsal(a):
Nechci se vám taky plést do diskuze, jen koukám za tu dobu, co tady chodím na Ifaunu na Maurínu a fakt roste hezky do krásy! Opravdu z ní bude krásná paintka
.
Hodně štěstí v budoucnu![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahoj fšichníííí!!!
Téda, to je dneska vedro, že se i psi perou o chládek.... jen ti naši koně se poflakujou po sluníčku a žerou a žerou a žerou....
Ráno tu byla majitelka Vilíka a Angíka, tak jsme zas vytáhli Buráka, já vzala na špagát Brebču s Vildou a pořádně jsme se na dvě hodinky prošli... no domů jsme se vrátily vysušené jak tresky, koně v pohodě, ale my fatk vyřízené
... tyhle vedra opravdu nemusím ...A asi fakt bylo vedro, protože Vilda dnes vůbec nelítal!!!!!
jaruska
napsal(a):
![]()
Jarú, vy jste značili? V tom horku? Aúúúú... doufám, že to bylo zrovna na lesních cestách a vy jste byli tak schovaný v chládku???
KDepak, u nás houby teď vůbec nerostou, včera jsem potkala všehovšudy tři krásný bedly (ale nevzala jsem je), dneska jen dva ožraný klouzky a nic víc
.
Martino, co jsi Bogarovi tak brzo očkovala? Kolik mu je? Ani ne měsíc? Já chci očkovat chřipku a tetanus až ve čtyřech měsících...
Soni, ty máš z Mauríny úplnou kulturistku!!! Na paint show budete hvězdy, to bych se tam měla snad jet podívat!!! ![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ták, a teď vám sem šoupnu pár Burákových portrétů, odpočíval ve stínu, krásně pózoval, tak mi to nedalo, tu jeho legrační papulu nevyfotit ![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A ještě nesmím zapomenout na ostatní členy stádečka
Kyli...
jaruska
napsal(a):
![]()
A nakonec ještě Buráčka, nebojte, už fakt končím
!!!
jackie
napsal(a):
!!!
![]()
Ahoj Janíí,no jo,značili jsme,naštěsít snad v dohledné době poslední 4 Km,ale rýsujou se další trasy,ale značit nikdo nechcééé,
tak se toho zase Olda určitě rád ujme.No dneska to byl opravdu očistec v tom lese,zas tak hlubokej les to nebyl,a navíc to byly lesní cesty,a tam šluníšto svítilo,ale fakt ta krajina je tam tak nádherná,že člověk to horko ani nevnímá.![]()
![]()
Beruška je krááásně lesklá,to je tak krásná kobyla,ale Maurínka je taky moc krásná a přesně jak píše Lucky,když si jí Soni přivezla,tak to bylo takový mimi a teď je z ní nádherná narostlá do šířky kobuška,oni všichni tihle američani jsou moc hezký,Angie,Vilda i Jackie,prostě radost na ně koukat,pohladí to po dušičce!!!!![]()
Já dneska taky viděla kónyký,ale fakt hele,koukni,co to je za stodoly!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahoj Janíí,no jo,značili jsme,naštěsít snad v dohledné době poslední 4 Km,ale rýsujou se další trasy,ale značit nikdo nechcééé,
tak se toho zase Olda určitě rád ujme.No dneska to byl opravdu očistec v tom lese,zas tak hlubokej les to nebyl,a navíc to byly lesní cesty,a tam šluníšto svítilo,ale fakt ta krajina je tam tak nádherná,že člověk to horko ani nevnímá.![]()
![]()
Beruška je krááásně lesklá,to je tak krásná kobyla,ale Maurínka je taky moc krásná a přesně jak píše Lucky,když si jí Soni přivezla,tak to bylo takový mimi a teď je z ní nádherná narostlá do šířky kobuška,oni všichni tihle američani jsou moc hezký,Angie,Vilda i Jackie,prostě radost na ně koukat,pohladí to po dušičce!!!!![]()
Já dneska taky viděla kónyký,ale fakt hele,koukni,co to je za stodoly!!!!![]()
![]()
![]()
Ten ryzák je valach a vypadá jako mašina!!Všichni byli hrozně ani ne tak přímo tlustý,ale tak něják moc široký....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ten ryzák je valach a vypadá jako mašina!!Všichni byli hrozně ani ne tak přímo tlustý,ale tak něják moc široký....![]()
![]()
![]()
Janí,Angie ála PH je hezkéééj,slušely by mu flekýýý,hihi!!!
Taky to znám,Pierot si strašně rád hraje na PH!!!!!![]()
Taky tam měli takovéhodle koníka,paní říkala,že shazuje úplně záměrně,je to mušař,má celou hřívu odrbanou.Oni tam taky nemají přístřešek,ale ani stromy,jen oobrovskou pastvinu.Na jiných pastvinách,na kterých ale zrovna ti koníci nejsou,jsou aspoň stromy,ale na téhle není zhola nic,a taky bylyi koníci v pohodě.Poněvadž se furt cpali,hihi!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Taky tam měli takovéhodle koníka,paní říkala,že shazuje úplně záměrně,je to mušař,má celou hřívu odrbanou.Oni tam taky nemají přístřešek,ale ani stromy,jen oobrovskou pastvinu.Na jiných pastvinách,na kterých ale zrovna ti koníci nejsou,jsou aspoň stromy,ale na téhle není zhola nic,a taky bylyi koníci v pohodě.Poněvadž se furt cpali,hihi!!!![]()
![]()
Tady je vidět ta krajina.....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéžiš, to je chuděrka, takhle odrbanej... já dneska koníky poctivě narepelentila, ale nevím, stejně kolem nich byla fůra much a hlavně hovada, na ty mi nefunguje zhola nic. Jarú a kde jste značili? Kam se mám jet podívat, kde že je to tak pěkný?
Tihle koníci jsou nějací huculíci? Aspoň ten odrbanej vypadá...
Máš pravdu, je to strašlivej rozdíl, když si dovezeš ročka nebo odchováš od hříbka... když vzpomenu na to, jaký tintítko byla Brebera!!! To se vůbec nedá srovnávat
- třeba tady je jí půl roku
jaruska
napsal(a):
Teda ta krajinka je fakt krásná!!! Kde to je? Já to chci taky vidět na vlastní vočadlááá!!!
Brebča dvouletá...
jaruska
napsal(a):
![]()
Do tří let na ní byla vidět jen ta bílá hlava, jinak byla jak lunt...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Janíí,Tuláček je taky krááásnej,ta bílá prdelka a bílý nožky jsou supéééér!!!![]()
![]()
Tak taky tam nerostou hoby,joo?A vidíš,to já myslela,že tam u Vás rostou.Tady jsem toho jednoho hříbka našla úplně náhodou,chtěla jsem si sebrat borůvku a šáhla jsem na hlavičku hříbečkovi,ale fakt nebyl nic moc.Ale z auta jsem viděla velkou bedluši a říkám Oldovi-bedla!A on povídá-tak jí seberem,až pojedem zpátky.No samozřejmě jsme zpátky už tudy nejeli,tak jsem měla prd a né bedluši !!!!![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Janíí,Tuláček je taky krááásnej,ta bílá prdelka a bílý nožky jsou supéééér!!!![]()
![]()
Tak taky tam nerostou hoby,joo?A vidíš,to já myslela,že tam u Vás rostou.Tady jsem toho jednoho hříbka našla úplně náhodou,chtěla jsem si sebrat borůvku a šáhla jsem na hlavičku hříbečkovi,ale fakt nebyl nic moc.Ale z auta jsem viděla velkou bedluši a říkám Oldovi-bedla!A on povídá-tak jí seberem,až pojedem zpátky.No samozřejmě jsme zpátky už tudy nejeli,tak jsem měla prd a né bedluši !!!!![]()
![]()
![]()
Tuláček je prostě Tuláček, hihi! Je to malej neposeda, ale hodnej k lidem, pořád Vildu vybízí k nějaké činnosti, až se Vilda namíchnul a pořádně ho hryznul pod krkem! Až i trochu do živýho! Tulík nebude žádnej lenoch, to už vidím teď, hihi!
No a fakt tu nicneroste, ale je pěkně zapršeno, tak snad během pár dní by mohli hříbkové vylézt, pokud na ně nebude velký vedro ![]()
jackie
napsal(a):
Do tří let na ní byla vidět jen ta bílá hlava, jinak byla jak lunt...![]()
Janí,to bylo tam v tom údolí,jak jsem jednou fotila tu borovici,pamatuješ?Ale tohle byla čtyřkilometrová odbočka k ranči,Bdín se ta vesnice jmenuje.Je to tamfakt moc hezký,samej les,kopce,prostě nááádherááá!!!![]()
![]()
No jo,to bych do Brebči neřekla,že z ní bude takovej kus kobyly,oni ti hříbci vypadají tak něják všelijak a nikdy nevíš,co Ti z něho vyroste,a toje na tom hezký,že jo??![]()
Ale po třetím roce už začala nabejvat na hmotě,ne???
Já si pamatuju tu fotku z obsedání,to jí byly 3,že joo?A to už jí byl kuuus!!!![]()
jaruska
napsal(a):
Janí,to bylo tam v tom údolí,jak jsem jednou fotila tu borovici,pamatuješ?Ale tohle byla čtyřkilometrová odbočka k ranči,Bdín se ta vesnice jmenuje.Je to tamfakt moc hezký,samej les,kopce,prostě nááádherááá!!!![]()
![]()
No jo,to bych do Brebči neřekla,že z ní bude takovej kus kobyly,oni ti hříbci vypadají tak něják všelijak a nikdy nevíš,co Ti z něho vyroste,a toje na tom hezký,že jo??![]()
Ale po třetím roce už začala nabejvat na hmotě,ne???
Já si pamatuju tu fotku z obsedání,to jí byly 3,že joo?A to už jí byl kuuus!!!![]()
Začala nabírat až ve třech, když jsem ji nechala připustit... do tý doby byla fakt na ní jenta hlava a prdel... žádný plece, žádný záda, žádnej krk, nikde nic... až mi to bylo divný. Ale je holt pozdní, teď už to taky vidím ![]()
Bdín? To se muším mrknout do mapy... nejlíp do tý stezkový, až ji příští týden dostanuuuu!!! Že jooo??? ![]()
![]()
![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Začala nabírat až ve třech, když jsem ji nechala připustit... do tý doby byla fakt na ní jenta hlava a prdel... žádný plece, žádný záda, žádnej krk, nikde nic... až mi to bylo divný. Ale je holt pozdní, teď už to taky vidím ![]()
Bdín? To se muším mrknout do mapy... nejlíp do tý stezkový, až ji příští týden dostanuuuu!!! Že jooo??? ![]()
![]()
![]()
![]()
No,vidíš,a jaká je z ní krásná kobča!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo,nebooooj,mapičky dostanéééš,ale Ty jsi minule psala,že bysis tu mapu dala do malý brašničky dopředu-Janí,tam se Ti nevejde,to bys jí mušela hodně zmuchlat a to zase zapárkrát na ní nic neuvidíš!!
jaruska
napsal(a):
No,vidíš,a jaká je z ní krásná kobča!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo,nebooooj,mapičky dostanéééš,ale Ty jsi minule psala,že bysis tu mapu dala do malý brašničky dopředu-Janí,tam se Ti nevejde,to bys jí mušela hodně zmuchlat a to zase zapárkrát na ní nic neuvidíš!!
No tak já si z ní vždycky kus ofotím a ten budu nosit (podle toho kam pojedu)
Zalepím ji do folie, aby mi dýl vydržela (teda ten kus mapy)... Jupííí, už se těšííím!
Jarú, jdu chrupkat, měj se krásně a dobrouuuu!!!!!
Neregistrovaný uživatel
jackie
napsal(a):
!!!
děkuji za pochvalu,kobče vyřídím,Paint show je 6.10.2007 v Horce nad Moravou,to jsi nejsem jistá zda vyhrajem,protože minule rozhodčí navybral tyhle stavby,ale ty slabší .Ale mě to nevadí,mě se líbí tak jak je .
jaruska
napsal(a):
![]()
Dobrou,Janíí,hezký snýýýý!!!!![]()
![]()
Janí tohle je Winy,ta se změnila,co?
bednarik petr
napsal(a):
Janí tohle je Winy,ta se změnila,co?
Přeji krásné dobré ránko všem, jak mužům, tak ženám!![]()
Téda, to je zase krásných foteček.
Jani, Buráček je opravdu frajer.
Moc mu to sluší.
Holky a jsou bezva ty fotečky, jak byli koníci malí a jak vypadají teď. Příroda je všemocná.![]()
Jaruško, vše je zařízeno a domluveno.
Bohužel jsme zjistili, že masku si sundavá sama Linda, jak se drbe. Takže pokud jsme tam, tak ji má a většinou jak odjedeme, tak si jí po chvilce o něco odrbe.
Soni, mě se Maurína takhle taky moc líbí, žádná houžvička, ale pěkná kobylka.
Třeba bude příště rozhodovat někdo, komu se právě líbí udělanější koníci a vyhrajete![]()
![]()
Včera jsme napřed jezdili, ale opravdu to v tom horku není nic příjemného a těch hovad. Děs
, potom jsme se jely s Eliškou podívat na nové koníky u sousedů. Fešáci.
Mají také jedno hříbátko quatříka a holky, muži, takovou "prdel" jsem opravdu ještě u hříběte neviděla.
Je mladší než Bobíšek a zadnici má třikrát tak velikou.![]()
Tak a za chvíli mizíme svážet to seno, tak na mě myslete. Jestli přežiju to dnešní vedro, tak se stane zázrak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
charliebob
napsal(a):
Přeji krásné dobré ránko všem, jak mužům, tak ženám!![]()
Téda, to je zase krásných foteček.
Jani, Buráček je opravdu frajer.
Moc mu to sluší.
Holky a jsou bezva ty fotečky, jak byli koníci malí a jak vypadají teď. Příroda je všemocná.![]()
Jaruško, vše je zařízeno a domluveno.
Bohužel jsme zjistili, že masku si sundavá sama Linda, jak se drbe. Takže pokud jsme tam, tak ji má a většinou jak odjedeme, tak si jí po chvilce o něco odrbe.
Soni, mě se Maurína takhle taky moc líbí, žádná houžvička, ale pěkná kobylka.
Třeba bude příště rozhodovat někdo, komu se právě líbí udělanější koníci a vyhrajete![]()
![]()
Včera jsme napřed jezdili, ale opravdu to v tom horku není nic příjemného a těch hovad. Děs
, potom jsme se jely s Eliškou podívat na nové koníky u sousedů. Fešáci.
Mají také jedno hříbátko quatříka a holky, muži, takovou "prdel" jsem opravdu ještě u hříběte neviděla.
Je mladší než Bobíšek a zadnici má třikrát tak velikou.![]()
Tak a za chvíli mizíme svážet to seno, tak na mě myslete. Jestli přežiju to dnešní vedro, tak se stane zázrak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boženko,já na Tě budu myšlet,neboooj,abys vše přežila ve zdraví,juuu????![]()
![]()
A až budeš mít,Boží,chvilku čas,tak nám to prdelatý hříbátko fotneš,že joo,pošííím!!!!![]()
![]()
No jo,na ježdění v sedle je to tak hodně časně ráno,a nebo pak až pozdě večer,ale to zas každý nemůže.
Jééé,Božíí,moc Ti děkuju za vyřízení mého přáníčka,Olda bude mít radóóst!!!!!![]()
![]()
No jo,vidíš,a já jsem taky myslela,že tu masku Lindušce sundavá Bobíšek,hihi,a ona je Linduška přitom samoobsluha,hihi!!!![]()
To je blbý,že to jde tak lehce sundat,chtělo by to vymyslet nějákou vychytávku,aby to tak lehce nešlo,ale já fakt nemám představu,co by to mělo být,aby to neohrozilo Lindušku,ale aby to drželo..![]()
Jo,Boženka má pravdu,Soní,určitě to jednoho dne vyhrajete to Pait Show,jéé,to mě ale fakt mrzí,že to není blíž,strašně ráda bych jela mrknout!!!!![]()
![]()
Tak nám aspoň ukaž,jestli už máte vymakanej ten výstavní postoj,pošíííím!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
Soni,sice nevím,kdo je Viny,ale je moc hezká a má zajímavý ty fleky,takový šedivý a jiný jsou tmavě hnědý-to ty hnědý vylínají a budou taky šedivý ????
Je to opravdu hezká zvláštní barva!!![]()
No máte pravdu, v tomhle je ježdění pro koně i jezdce spíš za trest... my teda vyrazíme až kolem deváté, ale zaplujem do lesa a pak zas vylezem z lesa až skoro doma. Včera v lesíčku bylo příjemně, tak snad dneska bude taky
.
Jaruško a jo, ty fleky na Winny by měly později být všechny šedivý (grullo). Ona nejspíš ještě celá nepřelínala, že jo, Soni?
jackie
napsal(a):
No máte pravdu, v tomhle je ježdění pro koně i jezdce spíš za trest... my teda vyrazíme až kolem deváté, ale zaplujem do lesa a pak zas vylezem z lesa až skoro doma. Včera v lesíčku bylo příjemně, tak snad dneska bude taky
.
Jaruško a jo, ty fleky na Winny by měly později být všechny šedivý (grullo). Ona nejspíš ještě celá nepřelínala, že jo, Soni?
![]()
Jo,už vím,kdo je Viny,jéé,já mám nějáký dlouhý vedení poránu...No,fakt je hezká,ta fotka zboku je hezká,řekla bych,že kobča nemá chybku!!!![]()
jackie
napsal(a):
haha, pádím, ale zatím snídám, takže mám ještě tak pár minut, abych zkoukla Radu
A pozdravy vyřídííííím!!!! Taky moc pozdravuj, a podrbkej za mě Bobíčka po čumáčku, jo? ![]()
![]()
![]()
Děkuju,Janí,podrbkááám,nebóój,já je podrbkám hnedle všechny,hihi!!!!![]()
Janí,nevíš,jaký má bejt příští weekend počasí??
jaruska
napsal(a):
![]()
Boženko,mě to,cos mi poslala,nejde otevřít,pomóóc!!!!![]()
![]()
![]()
Takhle to vypadá,když je gruppenchráp!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Takhle to vypadá,když je gruppenchráp!!!!![]()
![]()
![]()
Kačenkoo,budíčééék!!!!!!![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Boženko,mě to,cos mi poslala,nejde otevřít,pomóóc!!!!![]()
![]()
Ahoj děvčata,je krásně ,půjdu ven,včera jsem koupala Maurínu ,nastříkala leskem ,rosčesávačem a repelentem ,udělala copany,natřela kopyta a vyjela ze stáje jako z mycí linky,cha cha ,příště nafotím.
Winy bych chtěla kůli původu a stavbě,vypadá,že bude podobná stavbou mauríně,ale jak jsem už psala,tak jsme se nedohodli na smlouvě. Ale ještě není prodaná a stále stojí 3500eur a už bude k odběru. takže přemýšlím,že bych jim napsala,že jí celou zaplatím na místě bez zálohy.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj děvčata,je krásně ,půjdu ven,včera jsem koupala Maurínu ,nastříkala leskem ,rosčesávačem a repelentem ,udělala copany,natřela kopyta a vyjela ze stáje jako z mycí linky,cha cha ,příště nafotím.
Winy bych chtěla kůli původu a stavbě,vypadá,že bude podobná stavbou mauríně,ale jak jsem už psala,tak jsme se nedohodli na smlouvě. Ale ještě není prodaná a stále stojí 3500eur a už bude k odběru. takže přemýšlím,že bych jim napsala,že jí celou zaplatím na místě bez zálohy.
.
bednarik petr
napsal(a):
.
a ještě poslední a už to tu nebudu blokovati.
jaruska
napsal(a):
![]()
Soní,pokud se ti kobylka líbí a jsi přesvědčená,že ji opravduchceš,tak jí určitě zaplať na místě bez zálohy,abys nemusela podepisovat pro Tebe nevýhodnou smlouvu,oni se tak chrání,ale pokud je to pro Tebe nevýhodné,je určitě lepší vzít prachy,položit je na prkno a Viny si odvést,pěkně z ručky do ručky.![]()
![]()
Maurínku si nablejskanou dokážu úplně představit,no jo,musí na té výstavě zááářiiit!!!![]()
Jéé,třeba ještě přemluvím janinu nebo nějákého dobrovolného blázna
,který by se tam jel podívat a vzal mě sebou,jůůů,to bych čubněla!!!!![]()
My teď děláme slámu,málem jsme v tom vedru uvařili náš drahý traktůrek,chudáček dojel domů,tam Olda naštěstí včas odšrouboval ten ventil a to to lítalo,až jsem měla strach,že ho ten gejzír opaří!!Naštěstí se tak nestalo a je všechno O.K.!!!!!![]()
jaruska
napsal(a):
Soní,pokud se ti kobylka líbí a jsi přesvědčená,že ji opravduchceš,tak jí určitě zaplať na místě bez zálohy,abys nemusela podepisovat pro Tebe nevýhodnou smlouvu,oni se tak chrání,ale pokud je to pro Tebe nevýhodné,je určitě lepší vzít prachy,položit je na prkno a Viny si odvést,pěkně z ručky do ručky.![]()
![]()
Maurínku si nablejskanou dokážu úplně představit,no jo,musí na té výstavě zááářiiit!!!![]()
My teď děláme slámu,málem jsme v tom vedru uvařili náš drahý traktůrek,chudáček dojel domů,tam Olda naštěstí včas odšrouboval ten ventil a to to lítalo,až jsem měla strach,že ho ten gejzír opaří!!Naštěstí se tak nestalo a je všechno O.K.!!!!!![]()
Jaruško, vy jste málem uvařili traktůrek, kdežto u mne je to horšíííí!!! JÁÁÁÁ se málem uvařila v rozpáleném autě, když jsem odjížděla od koňouchů... bylo tam snad 90 stupňů!!! Dosedla jsem na sedadlo a vyjela jsem z něho tak rychle, jako bych dostala tisíc žihadel... pakjsem ještě čtvrt hodiny větrala s otevřenýma dveřma, než jsem tam mohla znova sednout... i tak byla cesta téměř smrtící.
Stihla jsem ráno s kamarádkou dvouhodinovku s Burákem a Charliem, pěkně krokem, jen lesem, tam bylo moc příjemně, chládek, větřík, houby voněly (nevím odkud, žádnou jsme neviděly
), fakt nádhera...
Pak jsem se stavila u našich, vyfotila pár obrázků a ty vám sem teď s dovolením šupnu ![]()
![]()
venkovní ibišek...
jaruska
napsal(a):
![]()
Clematis...
jaruska
napsal(a):
![]()
A ještě mámin hafánek... je to rozmazlenec maximální, ale moc milý a kdyby mohl, nechá se celý den jen nosit! Mamku zbožňuje a nikoho jinýho neuznává ![]()
jackie
napsal(a):
... a poslední
A teď jednu hádanku... Copak je to za koníka???![]()
jackie
napsal(a):
... a poslední
Kdo uhádl? Jo, je to tenhle koník, akorát na tý fotce mu byl teprve rok ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Jaruško, na tu houbařskou dobrotu, kterou popisuješ v tématu o houbách, k tobě budu mušet jednou přijet... hrozně moc jsi mi nadělala chutě, haha!![]()
![]()
![]()
Ahojky Janíí,no joo,je horko šílenýýý,lesíček by byl skvělej!!!!
Haha,Janí,ráda bych Tě na tu houbařskou dobrůtku pozvala,ale nemám žádnýý houbýýý,pomóóc!!!!![]()
![]()
Jéé,Buráček jako roček je teda už hoodně velikej,že joo?
A je skoro stejně krásnej v roce,jako je teď,skoro vůbec se nezměnil,akorát zmohutněl a vyrostl!!!!
A ten krásnej yorkšír je moooc krásnéééj!!!![]()
Jéžíš,a že je tak majetnickej na tu paničku,že joo?Tak doufám,že jí aspoň zuřivě bránííí!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahojky Janíí,no joo,je horko šílenýýý,lesíček by byl skvělej!!!!
Haha,Janí,ráda bych Tě na tu houbařskou dobrůtku pozvala,ale nemám žádnýý houbýýý,pomóóc!!!!![]()
![]()
Jéé,Buráček jako roček je teda už hoodně velikej,že joo?
A je skoro stejně krásnej v roce,jako je teď,skoro vůbec se nezměnil,akorát zmohutněl a vyrostl!!!!
A ten krásnej yorkšír je moooc krásnéééj!!!![]()
Jéžíš,a že je tak majetnickej na tu paničku,že joo?Tak doufám,že jí aspoň zuřivě bránííí!!!!![]()
![]()
Nazdáreček, Jaruškooo!!!
Téda, nemáš žádný houbýýýý???? Pomooooc, já taky néééé!!! U nás není v lese ani prd
... buď je moc sucho nebo moc vedro, já nevím, ale neroste nic... třeba ještě začne, tak do týdne po deštích? To by ještě měly hříbky čas
Jo, Filípek je moc majetnickej, mamču si brání, ale dupneš na něj (teda ne přímo, haha!) a on zmizí. Je hroznej poseroutka, už odmalička
. Ale jinak moc milej, takovej mazílek.
No Burajda byl malej, to jen ta fotka zkresluje, byl to prďolka, já ho sice viděla jen na fotkách, ale žasla jsem, jakej to byl hubeňourek, proti tomu, když jsem si ho kupovala, to bylo přímo vykrmený pašéééé!!!! ![]()
![]()
jackie
napsal(a):
Nazdáreček, Jaruškooo!!!
Téda, nemáš žádný houbýýýý???? Pomooooc, já taky néééé!!! U nás není v lese ani prd
... buď je moc sucho nebo moc vedro, já nevím, ale neroste nic... třeba ještě začne, tak do týdne po deštích? To by ještě měly hříbky čas
Jo, Filípek je moc majetnickej, mamču si brání, ale dupneš na něj (teda ne přímo, haha!) a on zmizí. Je hroznej poseroutka, už odmalička
. Ale jinak moc milej, takovej mazílek.
No Burajda byl malej, to jen ta fotka zkresluje, byl to prďolka, já ho sice viděla jen na fotkách, ale žasla jsem, jakej to byl hubeňourek, proti tomu, když jsem si ho kupovala, to bylo přímo vykrmený pašéééé!!!! ![]()
![]()
![]()
A jeho maminu jsi neviděla?
jaruska
napsal(a):
![]()
A jeho maminu jsi neviděla?
No právě že nééé!!! A docela mě to mrzí. Ani maminu, ani fotříka. Zkusím ještě znovu zkontaktovat bývalou majitelku, zda by mi aspoň neřekla, od jakýho chlápka Buráka koupili (jako odstávče).... když prý ho kupovali, přišli pro něj, tak ten chlap prý jen surově do ležícího hříbka kopnul a hlasitě mu sdělil, ať kouká vstávat, že jde do světa... tak nevím, zda zrovna tam mám vůbec pátrat ...
???
My jsme tu asi samy sami(y)čky...??? ![]()
Že je ta Viny pěkná, viď? Teď bych už taky byla pro tam zajet rovnou s hotovostí a kobču si odvézt. Je krásná a tady u nás je ta barva velmi ojedinělá (navíc u paintů!!!!!!)... Soni, jen do toho, držím palečkýýýý!!!! ![]()
![]()
jackie
napsal(a):
No právě že nééé!!! A docela mě to mrzí. Ani maminu, ani fotříka. Zkusím ještě znovu zkontaktovat bývalou majitelku, zda by mi aspoň neřekla, od jakýho chlápka Buráka koupili (jako odstávče).... když prý ho kupovali, přišli pro něj, tak ten chlap prý jen surově do ležícího hříbka kopnul a hlasitě mu sdělil, ať kouká vstávat, že jde do světa... tak nevím, zda zrovna tam mám vůbec pátrat ...
???
My jsme tu asi samy sami(y)čky...??? ![]()
Že je ta Viny pěkná, viď? Teď bych už taky byla pro tam zajet rovnou s hotovostí a kobču si odvézt. Je krásná a tady u nás je ta barva velmi ojedinělá (navíc u paintů!!!!!!)... Soni, jen do toho, držím palečkýýýý!!!! ![]()
![]()
![]()
Janí,určitě to zkus,jéé,ale jestli se takhle k hříbátku chlap choval,tak bych na to šla něják jinak,taky bych ho moc nemusela,ale třeba jeho žena by byla milejší a třeba sdílnější,nebo třeba dcera,určitě to zkus!!!!!!!![]()
No jo,ta Viny se mi taky líbí,otec je moc pěknej,matky je taky kusanec,tak by se vidělo,co z toho vyroste,jestli bude figurou jak Maurínka!!!!![]()
Ale mě by se móóc líbily dvě Maurínkýýýý!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Janí,určitě to zkus,jéé,ale jestli se takhle k hříbátku chlap choval,tak bych na to šla něják jinak,taky bych ho moc nemusela,ale třeba jeho žena by byla milejší a třeba sdílnější,nebo třeba dcera,určitě to zkus!!!!!!!![]()
No jo,ta Viny se mi taky líbí,otec je moc pěknej,matky je taky kusanec,tak by se vidělo,co z toho vyroste,jestli bude figurou jak Maurínka!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaruško já nevím, je to dálka, jen tak se rozjet zas až na hranice s Rakouskem a tam pátrat... telefon určitě nedostanu, takže bych tam musela osobně... a říkám si, jestli to vůbec chci vědět... třeba byli oba rodiče hrozně ošklivíííí ![]()
![]()
Tipuju, že Viny bude pořádnej macek. Při správném odchovu a výživě, když i moje ubožátko Brebera se takhle vyloupla, tak o Vinny vůbec nepochybuju ![]()
![]()
.
A co ty, už máš fotky rodičů Bobíška?
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj Janí ,Jarů,dojeďte,ale nečekejte naši velikou výhru když budem do pátého místa budem rádi jako blechy. Maura je lenošná hodně tak myslím,že mi nenakluše dobře. ale je to její první start tak je to fuk.
Neberu to nijak tragicky.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Janí ,Jarů,dojeďte,ale nečekejte naši velikou výhru když budem do pátého místa budem rádi jako blechy. Maura je lenošná hodně tak myslím,že mi nenakluše dobře. ale je to její první start tak je to fuk.
Ahojky Sonííí! My tady s Jaruškou debatujeme o Vinny, haha, to jsme šikulky, coooo??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Jéžiš, já ani nevím, kdy ta show je, ty už jsi mi to psala, viď? Někdy v říjnu? My nejspíš nepojedeme, nemá nám kdo připravit koníky, aby stáli a naklusali atd... Umím to jen ze sedla druhýho koně, teda s Angiem, Vilda se sotva umí povodit... Možná až příští rok, abys neměla tak silnou konkurenci, hahahahaha!!!! ![]()
![]()
bednarik petr
napsal(a):
![]()
Janí,co to slyšííím?Oškliví,joo?
To si nemyslím,on má od všeho kousek,a za svoje bejvalé majitele on nemůže.No problém je ta dálka,ale je to samo Tvoje rozhodnutí,já osobně bych šmejdila!!
No,já pořád nemám fotky té alespoň matky Bóbikáá,ačkoliv jsem se opět slušně připomínala,já fakt nevím,že ta paní,když má tu kamarádku kousek,že tam nemůže zajet,když ví,že mi na tom záleží,ale zase by mě zajímal i ten jeho otec,no,ale ty moje možnosti jsou omezenéé,takže budu vědět prrrrrd!!!!!![]()
Soni,to je pravda,že jestli je to Váš první start,tak netřeba být nervozní,já bych taky byla spokojená i za to,že by se můj koník v tom šrumci choval slušně a klidně,to je super začátek a kobuška určitě je rozumná,tak nemusíš mít nervy v kýblu,jak to mívají někteří startující,kteří sobě ani svému koni nevěří,Ty buď v klidu a věř,že Ti budeme strašně moc fandit,aby to kobča prostála v klidu a pohodě!!!![]()
![]()
No a kdybyste vyhrály,to by byla třešnička na dortu,nee????![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Janí,co to slyšííím?Oškliví,joo?
To si nemyslím,on má od všeho kousek,a za svoje bejvalé majitele on nemůže.No problém je ta dálka,ale je to samo Tvoje rozhodnutí,já osobně bych šmejdila!!
No,já pořád nemám fotky té alespoň matky Bóbikáá,ačkoliv jsem se opět slušně připomínala,já fakt nevím,že ta paní,když má tu kamarádku kousek,že tam nemůže zajet,když ví,že mi na tom záleží,ale zase by mě zajímal i ten jeho otec,no,ale ty moje možnosti jsou omezenéé,takže budu vědět prrrrrd!!!!!![]()
Soni,to je pravda,že jestli je to Váš první start,tak netřeba být nervozní,já bych taky byla spokojená i za to,že by se můj koník v tom šrumci choval slušně a klidně,to je super začátek a kobuška určitě je rozumná,tak nemusíš mít nervy v kýblu,jak to mívají někteří startující,kteří sobě ani svému koni nevěří,Ty buď v klidu a věř,že Ti budeme strašně moc fandit,aby to kobča prostála v klidu a pohodě!!!![]()
![]()
No a kdybyste vyhrály,to by byla třešnička na dortu,nee????![]()
![]()
Jarů,ona stát bude,tomu věřím vím jak je lína a s koněma už byla,ale aby naklusala jak má toho se bojím.cha cha nějak to dopadne
bednarik petr
napsal(a):
Jarů,ona stát bude,tomu věřím vím jak je lína a s koněma už byla,ale aby naklusala jak má toho se bojím.cha cha nějak to dopadne
![]()
Soni,ničehož se neboj a uvidíš,že Maurínka nakluše tak,jak má!!![]()
Musí z Tebe cítit jistotu,ale to určo sama víš!!!![]()
![]()
A nebyly-li by nějáké fotišky z tréninkuu??![]()
Jo,a líbilo se mi,jak je Bereza velká jako Petřík-nebo obráceně?????![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Soni,ničehož se neboj a uvidíš,že Maurínka nakluše tak,jak má!!![]()
Musí z Tebe cítit jistotu,ale to určo sama víš!!!![]()
![]()
A nebyly-li by nějáké fotišky z tréninkuu??![]()
Jo,a líbilo se mi,jak je Bereza velká jako Petřík-nebo obráceně?????![]()
![]()
spíš Petr jak Beruna. Něco nafotím a dám sem mám jen jak jsem zkoušela haltrovku,
bednarik petr
napsal(a):
spíš Petr jak Beruna. Něco nafotím a dám sem mám jen jak jsem zkoušela haltrovku,
Jarů,my zase tak moc netrénujeme,jen dělám srovnání nohou,předek máme krásně,ale zadek trochu ulítává,couvání ,obrat,vlasně všechno co se dělá na showmanchipu,teď nevím jestli jsem to napsala dobře.Ještě mám postavenej treil,protože se možná uskuteční nová disciplína treil ze země,takž couvní do elka ,čtverec a kavalety nic víc.A ještě kromě halltru chci jít na tu nově vyhlášenou soutěž jak se posuzuje pouze barva koně,musí být 50:50,když tam už budem,že?
Tohle je nejoblíbenější činost Maur,drbání
jaruska
napsal(a):
![]()
Dobré ránko všem!!! Mne už opět bolí hlava, takže tady tak polehávám u stolu a cpu se práškama, aúúúúú!!!!!!!!!!!!!!
Soni, určitě zabodujete, toje jasná věc! Maurína je nádherná představitelka svého plemene, a kdyby vám nevyšlo to klusání, tak v té barvě vyhrajete určitě
Jo a pověz mi, jak to kdo podle čeho spočítá, jestli má 50:50??? To jí hodí nějak do počítače? Fotky z boků, shora, zdola, zezadu, zpředu??? Neumím si to představit.... aby to bylo objektivní?
Jaruško, ty Burákovy rodiče fakt osobně (max. telefonicky) shánět nebudu, nezapomeň, že mám 4 koně, ti mi zaberou všechen volný i nevolný čas, tohle je pro mne spíš okrajová záležitost, jedině, až bych jela někam do JČ, tak se poptám
A co vy, jak se vede? Vendí, jak jsi nadšená, že jsi zas v práci, po třech volných dnech....???
jackie
napsal(a):
Dobré ránko všem!!! Mne už opět bolí hlava, takže tady tak polehávám u stolu a cpu se práškama, aúúúúú!!!!!!!!!!!!!!
Soni, určitě zabodujete, toje jasná věc! Maurína je nádherná představitelka svého plemene, a kdyby vám nevyšlo to klusání, tak v té barvě vyhrajete určitě
Jo a pověz mi, jak to kdo podle čeho spočítá, jestli má 50:50??? To jí hodí nějak do počítače? Fotky z boků, shora, zdola, zezadu, zpředu??? Neumím si to představit.... aby to bylo objektivní?
Jaruško, ty Burákovy rodiče fakt osobně (max. telefonicky) shánět nebudu, nezapomeň, že mám 4 koně, ti mi zaberou všechen volný i nevolný čas, tohle je pro mne spíš okrajová záležitost, jedině, až bych jela někam do JČ, tak se poptám
A co vy, jak se vede? Vendí, jak jsi nadšená, že jsi zas v práci, po třech volných dnech....???
![]()
Dobré ránko,jéé,Janíí,fakt s tou bolavou hlavou si asi zkusíš,co?To je zas nějákej špatnej tlak nebo to máš z toho horka?
Normálně Tě litujůůů,abys věděla!!!![]()
![]()
![]()
Jo,Janí,já vím,stádečko je přednější,to s Tebou naprosto souhlasím,já jsem jen myslela,že by se ty Buráčkovo rodiče dali vypátrat snadnějším způsobem,že by se to zkusilo,ale je to dálka a to je výlet na celičký den,a třeba možná i zbytečná námaha,že jo,kdyby chlap nic neřekl.
Hihi,Vendí se radši neozývá,jak je naštvaná,že muší bejt v rachotě či tedy v hokně,že???![]()
Safra,mě to jde,já ještě budu moravakem,že?![]()
![]()
![]()
Soni,taky by mě zajímalo,jak zjistěj na Maurínce,že má 50/50,asi jen opticky,že jo?
jaruska
napsal(a):
![]()
Dobré ránko,jéé,Janíí,fakt s tou bolavou hlavou si asi zkusíš,co?To je zas nějákej špatnej tlak nebo to máš z toho horka?
![]()
![]()
Jo,Janí,já vím,stádečko je přednější,to s Tebou naprosto souhlasím,já jsem jen myslela,že by se ty Buráčkovo rodiče dali vypátrat snadnějším způsobem,že by se to zkusilo,ale je to dálka a to je výlet na celičký den,a třeba možná i zbytečná námaha,že jo,kdyby chlap nic neřekl.
Hihi,Vendí se radši neozývá,jak je naštvaná,že muší bejt v rachotě či tedy v hokně,že???![]()
![]()
![]()
Soni,taky by mě zajímalo,jak zjistěj na Maurínce,že má 50/50,asi jen opticky,že jo?
Ahojjjjjjjjj!!!!!
Já tu jsem!!!!!!! Ale než prolezu všechny nové témata, Eqch, mail... no a už je hodina pryč! Do práce jsem se celkem těšila, mám tady nějaké nové kancélářské potřeby, tak musím pouklízet, pak zařídit pár věcí, zajít si koupit sváču
... a taky jsem se těšila na Vás!!!
Jaruško, vyfotila jsem Ti koňata jak jim sluší šťovíky! Jen fotky musím stáhnout z PC.
napsal(a):
Ahojjjjjjjjj!!!!!
Já tu jsem!!!!!!! Ale než prolezu všechny nové témata, Eqch, mail... no a už je hodina pryč! Do práce jsem se celkem těšila, mám tady nějaké nové kancélářské potřeby, tak musím pouklízet, pak zařídit pár věcí, zajít si koupit sváču
... a taky jsem se těšila na Vás!!!
Jaruško, vyfotila jsem Ti koňata jak jim sluší šťovíky! Jen fotky musím stáhnout z PC.
![]()
Ahoj Vendí,no tak nési naštvaná,že mušíš být v hokně,že néé?![]()
Tak sem se šťovíkovejma koníkamáááá!!!!!![]()
![]()
Jééé,holkýýý,Lůůco,já jsem se teď tak nasmála s těma fotkama,co jsi poslala,ta motorka v těch nebesích je srandovní,a ten jouda přivázanej k tý vrtuli toho letadla je fakt špicovej!!Ale nejhezčí je Muži roku,to jsem se nachechtala,to je opravdu dobrýýýý!!![]()
A ten konec!!!!![]()
![]()
Ještě že Jaruška ještě spí,ta by to chtěla vidět taky,čemu se tady chlámu!!!![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Hm, tak vkládání fotek z mýho PC zase stávkuje.... budu to zkoušet, slibuju!!!
napsal(a):
Hm, tak vkládání fotek z mýho PC zase stávkuje.... budu to zkoušet, slibuju!!!
Em
napsal(a):
Em
5 minut a jde to!!! ![]()
Dvě prcky u vany!
napsal(a):
5 minut a jde to!!! ![]()
Dvě prcky u vany!
Zahí chrní!
napsal(a):
Zahí chrní!
A už chrní definitivně!
napsal(a):
A už chrní definitivně!
A Zul... jdem se válet!
napsal(a):
A Zul... jdem se válet!
A z jedné strany! Ještě že mě Zahí hlídá!
napsal(a):
A z jedné strany! Ještě že mě Zahí hlídá!
No a takhle to pak vypadalo!
napsal(a):
No a takhle to pak vypadalo!
![]()
Hahaha,Veníí,to je krásný,hihi,to je nový účes,který frčí,že joo?![]()
Musím Ti pochválit koníky,Zul je fakt úúplně nádhernááá,krásně se blejská,moc jí to slušíííí!!!!![]()
Vendí,Ty máš 2 sedla,když jedete ven?Obě westernový,jo?Nebo jedno engliš?
jaruska
napsal(a):
![]()
Hahaha,Veníí,to je krásný,hihi,to je nový účes,který frčí,že joo?![]()
Musím Ti pochválit koníky,Zul je fakt úúplně nádhernááá,krásně se blejská,moc jí to slušíííí!!!!![]()
Vendí,Ty máš 2 sedla,když jedete ven?Obě westernový,jo?Nebo jedno engliš?
Díky za pochvalu, zřídila se krásně!
Sedlo mám 1 moje westernový a druhé mám půjčené od majitelky Zahirka - anglické.
jaruska
napsal(a):
![]()
Jééé,tahle fotka na zádech je moc hezká,tady to moc není vidět,ale jsou tam krásně vidět žuby,že joo?![]()
![]()
Zuby jí spočítáš všechny! Škoda že to tu není tak vidět, ale ve velkém je to super výraz
jaruska
napsal(a):
![]()
No Zahirkovi se holt zdá,že má málo vlasůů,hihi,tak si holt nějáký navrkočil!!!!![]()
nejhorší je,když tam jsou čumbrky,to je pak děs to vyndavat,oni se pak ještě vrtěj,no to je vždycky zábava!![]()
![]()
Jaruš já mu to tak nechala a on to postupně vytřepal!
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ach jo, taky uz jsem zas v te hokne:-)
hanzy
napsal(a):
ach jo, taky uz jsem zas v te hokne:-)
Hanzy ahoj, tak co to Tvoje překvápko??? ![]()
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zuby jí spočítáš všechny! Škoda že to tu není tak vidět, ale ve velkém je to super výraz
Ahoj holkýýý. Tak už jsem se na vás těšila a taky se těším na fotečky od Evičky.
Jinak musím pochválit fotečky Buráček,Tulík,Vilík.Brebča, ale i Maurínka, Kačenka, Pierot, Moruška a Bobíček. A pak taky prasátka, pejsek a nakonec i Zulitka, Emišek a Zahirek jsou nádherní móóóóóóóóóóóóc
Já než vás dočetla, tak je spousta hodin.
Jinak včera už jsem odvezla Tomíčka Lenče. No měla jsem slzy na krajíčku, ale zvládla jsem to
Doma jsem se snim ještě s Mírou naposled pošmudlali v postýlce, a vyrazlili. Dali jsme mu sebou hračku (Mimouškovo) byla totiš Tomíkovo nejoblíbenější a pak kousek polisterenu z postýlky, kdyby se mu náhodou stýskalo po mamince,nebo brášcích, tak aby je z toho cítil, a očkovák. Napřed byl statečný,ale skoro před cílem začal naříkat a mě to mohlo utrhnout srdce. Ale zvládli jsme to všichni. U Lenči se bude mít krásně.
Taky my večer psala,že vůbec nebrečel a hned si zvykl. Prý se nabaštil a pak spolu usnuli v posltýlce
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj holkýýý. Tak už jsem se na vás těšila a taky se těším na fotečky od Evičky.
Jinak musím pochválit fotečky Buráček,Tulík,Vilík.Brebča, ale i Maurínka, Kačenka, Pierot, Moruška a Bobíček. A pak taky prasátka, pejsek a nakonec i Zulitka, Emišek a Zahirek jsou nádherní móóóóóóóóóóóóc
Já než vás dočetla, tak je spousta hodin.
Jinak včera už jsem odvezla Tomíčka Lenče. No měla jsem slzy na krajíčku, ale zvládla jsem to
Doma jsem se snim ještě s Mírou naposled pošmudlali v postýlce, a vyrazlili. Dali jsme mu sebou hračku (Mimouškovo) byla totiš Tomíkovo nejoblíbenější a pak kousek polisterenu z postýlky, kdyby se mu náhodou stýskalo po mamince,nebo brášcích, tak aby je z toho cítil, a očkovák. Napřed byl statečný,ale skoro před cílem začal naříkat a mě to mohlo utrhnout srdce. Ale zvládli jsme to všichni. U Lenči se bude mít krásně.
Taky my večer psala,že vůbec nebrečel a hned si zvykl. Prý se nabaštil a pak spolu usnuli v posltýlce
![]()
lůco,díky za pochvalu fotišek a za ty mejlíky,psala jsem,jak jsem se chechtala,kde to bereš,já nic takovýho hledat neumím!!Ale časově mi to stačí,když mi to pošleš!![]()
Já taky dneska s Jaruškou ponesu to poslední kotě,kocourka,do světa,ale jen k sousedům naproti,hihi,![]()
tak si myslíme,že kocourek si cestičku k nám vždycky najde a pak to bude kocourek NÁŠ-VÁŠ,hihi!!!![]()
Jsem moc ráda,že se nám je podařilo rozmístit,kočička je taky tady ve vsi,ale asi 500 metrů od baráku a ta utíkat nemůže,mají vysoké zdi a ona to ještě neumí tak šplhat,ale Jaruška jí tam byla nedávno zkontrolovat a říkala-táááákovejhle macek!!!![]()
Tak se má kočina dobře.Druhý to černý kotě bydlí v Bakově u kamarádky a na toho přišla stížnost,že nechodí kakat na písek,![]()
![]()
![]()
ale prý kajdí po celým baráku,hihi,![]()
ale on se to určitě taky naučí!![]()
Lůco,a nebréééč,
kočka Ti určitě přinese zase další rošťáky kočičí,ta naše si může vybírat,kolik tady za ní chodí hezkejch ženichů!
Psi se teda můžou zbláznit,jak tam slyšej ty kočky řvát,ale to je příroda,že joo?![]()
![]()
maťa
jaruska
napsal(a):
![]()
Dobré rááánečkooo dětíííí
Tak sem měla absťáček, ale už je to dobrééé, už su túúúú ![]()
Fotečky krááásný, všechny, a Maurína mi přijde zase nějaká mohutnější, nebo se mi to jen zdá?
A Berezka s Petříkem, to je ale dvojka ![]()
A Villík a Ťulík a Brebča a Buráček....to je něco!
Ale mladého Buráčka jsem poznala hnedka!!! Je si podobný, jen je ještě samá noha ruka ![]()
Taky u vás holky tak hicuje?? Psiska sou uvařený, dokonce i Gerry, a to je co říct
A Batulka mi padá na tu jednu nohu....prakticky ji už neovládá, když se rozchodí, tak jakž takž, ale po ležení je to hrůza....a nechce skoro jíst. Tak nevím, co s ní.....jí to nebolí, prostě to ochrnuje....pitomý srůsty na páteři
A podařilo se mi nafotit kiťata a maminu, ale došly baterky, tak čekám, až sa nabijúúú
maťa
jaruska
napsal(a):
![]()
Vendí, ty válející se koníci jsou úžo ![]()
A ještě se u tteho smíííjouuuu ![]()
HA!!! Stahuje se mi tuna mejlíků, to su ale zvědavá
maťa
jaruska
napsal(a):
![]()
No tak ty mejlíky jsou bezvadný, hlavně mě dostaly ty fasády na domech!!! To je fakt krása ![]()
![]()
Ale s toho zábavného parku se mi udělalo úplně na VOMDLETÍ ![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Vendí, ty válející se koníci jsou úžo ![]()
A ještě se u tteho smíííjouuuu ![]()
HA!!! Stahuje se mi tuna mejlíků, to su ale zvědavá
Ahoj Luci a Máťo!!!!!!!!! Díky za pochvalu foteček
Jinak Tomík to zvládne, ještě když spí v postýlce? každé druhé kotě mu může závidět!
Máťo Baťulka tak zlobí? To je pech teda... i od našich Muroš pár dní na přední tlapku, levou, nechodil, pořád posedával, pokrčenou ji měl.. no mamka na psychinu. A včera večer mu pro změnu natekl krk! Vypadá jak kdyby skoro žádný neměl.. psychina číslo 2
jo a jinak se tu cpu zmrzlinou, s příchutí mojita, jsem zvědavá jestli mě to vožere ![]()
maťa
napsal(a):
No tak ty mejlíky jsou bezvadný, hlavně mě dostaly ty fasády na domech!!! To je fakt krása ![]()
![]()
Ale s toho zábavného parku se mi udělalo úplně na VOMDLETÍ ![]()
![]()
napsal(a):
Tak to byl Denis, který i přes to, že ho páníček 4 krát z auta vyhodil neododlal a strávil v něm sobotní odpoledne
...
Tak šup, založte někdo novou Radu!
maťa
jaruska
napsal(a):
![]()
Teda holky, teďka čtu ty klepy tady, o Jarušce....vyjadřovat se k tomu nebudu, neb nemůžu, páč nic nevím
, ale je to spíš směšný, zrovna koukám, úplně náhodou, páč mě na to upozornila jedna osoba, na psí forum na kavkazáky, tam sou taky drby, ale na ty vy tadyk nemáte!!! ![]()
Tam jsou drby hodné dětí z mateřské školky, chichichi....chudáci lidi, co na tohle doplácí, je vidět, že ty děti se o prázdninách fakt nudí![]()
![]()
A to teda nevím, jestli zrovna u kavkazů jsou děti.....
maťa
jaruska
napsal(a):
![]()
TAk založte někdo novou RAdúúúúúúúúúú ![]()
![]()
![]()
maťa
napsal(a):
Teda holky, teďka čtu ty klepy tady, o Jarušce....vyjadřovat se k tomu nebudu, neb nemůžu, páč nic nevím
, ale je to spíš směšný, zrovna koukám, úplně náhodou, páč mě na to upozornila jedna osoba, na psí forum na kavkazáky, tam sou taky drby, ale na ty vy tadyk nemáte!!! ![]()
Tam jsou drby hodné dětí z mateřské školky, chichichi....chudáci lidi, co na tohle doplácí, je vidět, že ty děti se o prázdninách fakt nudí![]()
![]()
![]()
Máti,na to je nejlepší nereagovat,taky jsem to zažila,jak se pustily do Tebe,ale zavčasu přestaly.No jo,u Kavkazů jsou určitě dospělý lidi,ale určitě si myslí,že jen ten jejich názor je jediný nejlepší a to je pak těžký a nemůžou se lidi dohodnout.Prostě je ignoruj,pokud Tě napadají,to není jednání na úrovni,to je nejlepší obrana a ono je to pak přestane bavit,protože se s nima nikdo nebude hádat,to oni nepotřebujou!!![]()
![]()
maťa
napsal(a):
![]()
Holky to nemá cenu,tam bych nejradši na ně vlítla a seřezala jim zadky lonžákem,smradi puberťácký
Tohle je všude malý holčičky,mistryně světa,všechno znaj všechno ví
Však ony pravdu jednou možná poznaj,když otevřou oči
Ale tohle co tam vidim je jednoznačně na pěknej vejprask
Kdepak udělali soudruzi z NDR chybu?![]()