Tak co konáci?Rostou houby?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.7.2007 22:21

U nás na Plzensku hooooodně:

14.7.2007 09:04

oli napsal(a):

no já zase jižní čechy - kolem Jindřichova Hradce a žádný sem nepotkala a to mám k zemi né daleko

14.7.2007 12:57

oli napsal(a):

Na broumovsku mraky, plný koše jen z vycházky do lesa po cestách

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.7.2007 13:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

racina napsal(a):
no já zase jižní čechy - kolem Jindřichova Hradce a žádný sem nepotkala a to mám k zemi né daleko

Ja vcera stravila v lese 2 hod vysledek 3 pidi pravaci a 5 prozranych babek. Vitkovsko-kousek od Opavy.

14.7.2007 16:11

cheyenne napsal(a):
Na broumovsku mraky, plný koše jen z vycházky do lesa po cestách

no u nás na Trutnovsku taky

14.7.2007 18:48

jurasek napsal(a):
no u nás na Trutnovsku taky

Na Berounsku ani ťuk ... jen starý červavý, shnilý a ožraný

14.7.2007 22:30

jackie napsal(a):
Na Berounsku ani ťuk ... jen starý červavý, shnilý a ožraný

Já se na to vyprdnu,vždyť tady kolik dní lilo a houba skoro nikde žádná,to je binec toto...Tak si těch hub,holky,užijte,smažte smaženice a řízky a prostě všechno!!!Mňam,mňam!!!
Já mám nejradši,když je dost hub,tak udělám normální smaženici a uvařím kolínka a s těma tu smaženici promíchám.Osolím to akorát a jí se to jen tak,nedává se to už zapéct do trouby,i když může,ale mě to chutná takhle strašně moooc!!!!A je toho hodně,plnej pekáááč!!!!!

15.7.2007 12:30

jaruska napsal(a):
Já se na to vyprdnu,vždyť tady kolik dní lilo a houba skoro nikde žádná,to je binec toto...Tak si těch hub,holky,užijte,smažte smaženice a řízky a prostě všechno!!!Mňam,mňam!!!
Já mám nejradši,když je dost hub,tak udělám normální smaženici a uvařím kolínka a s těma tu smaženici promíchám.Osolím to akorát a jí se to jen tak,nedává se to už zapéct do trouby,i když může,ale mě to chutná takhle strašně moooc!!!!A je toho hodně,plnej pekáááč!!!!!

Rostou,rostouNaposledy čtyři košíky.Takových hub po hromadě jsem ještě snad nevidělaJsme lezli i po čtyřech

15.7.2007 13:18

mundy napsal(a):
Rostou,rostouNaposledy čtyři košíky.Takových hub po hromadě jsem ještě snad nevidělaJsme lezli i po čtyřech

přidte k nám jihočeský kraj kousek od ČB na naší pastvině si nazbíráte 2 tašky plný žampiónů od tý doby co se tam pasou koně sbíráme pořád a polívka a smaženice mod dobrá doporučuji!

21.7.2007 20:04

racina napsal(a):

ahoj

Přidejte reakci

Přidat smajlík