oli
napsal(a):
![]()
U nás na Plzensku hooooodně:
no já zase jižní čechy - kolem Jindřichova Hradce a žádný sem nepotkala a to mám k zemi né daleko
Uživatel s deaktivovaným účtem
racina
napsal(a):
no já zase jižní čechy - kolem Jindřichova Hradce a žádný sem nepotkala a to mám k zemi né daleko
Ja vcera stravila v lese 2 hod vysledek 3 pidi pravaci a 5 prozranych babek. Vitkovsko-kousek od Opavy.
jackie
napsal(a):
Na Berounsku ani ťuk
... jen starý červavý, shnilý a ožraný
![]()
Já se na to vyprdnu,vždyť tady kolik dní lilo a houba skoro nikde žádná,to je binec toto...Tak si těch hub,holky,užijte,smažte smaženice a řízky a prostě všechno!!!![]()
Mňam,mňam!!!![]()
![]()
Já mám nejradši,když je dost hub,tak udělám normální smaženici a uvařím kolínka a s těma tu smaženici promíchám.Osolím to akorát a jí se to jen tak,nedává se to už zapéct do trouby,i když může,ale mě to chutná takhle strašně moooc!!!!![]()
A je toho hodně,plnej pekáááč!!!!!![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Já se na to vyprdnu,vždyť tady kolik dní lilo a houba skoro nikde žádná,to je binec toto...Tak si těch hub,holky,užijte,smažte smaženice a řízky a prostě všechno!!!![]()
Mňam,mňam!!!![]()
![]()
Já mám nejradši,když je dost hub,tak udělám normální smaženici a uvařím kolínka a s těma tu smaženici promíchám.Osolím to akorát a jí se to jen tak,nedává se to už zapéct do trouby,i když může,ale mě to chutná takhle strašně moooc!!!!![]()
A je toho hodně,plnej pekáááč!!!!!![]()
![]()
![]()
Rostou,rostou
Naposledy čtyři košíky.Takových hub po hromadě jsem ještě snad neviděla
Jsme lezli i po čtyřech
mundy
napsal(a):
Rostou,rostou
Naposledy čtyři košíky.Takových hub po hromadě jsem ještě snad neviděla
Jsme lezli i po čtyřech
![]()
přidte k nám jihočeský kraj kousek od ČB
na naší pastvině si nazbíráte 2 tašky plný žampiónů
od tý doby co se tam pasou koně sbíráme pořád
a polívka a smaženice mod dobrá doporučuji!
racina
napsal(a):
ahoj