to je můj dortík..nebo teda spíš byl..už je spaapanej, ale moc se máti povedl
eowyn
napsal(a):
asi máš pravdu![]()
a to červeno modrý je takovej ten kyselej pás ne?
dostala jsem chut! neprovokuj
no ten je nádhernej
a určite byl i dobrej, co? já teď řeším problém, jaký dort udělat příteli k 25. narozeninám. Chtěla jsem taky něco koňskýho, ale ne podkovu...Nemáte ještě někdo nějaké fotky dortů s koňským motivem?
daisy86
napsal(a):
no ten je nádhernej
a určite byl i dobrej, co? já teď řeším problém, jaký dort udělat příteli k 25. narozeninám. Chtěla jsem taky něco koňskýho, ale ne podkovu...Nemáte ještě někdo nějaké fotky dortů s koňským motivem?
bohužel nějakou hlavu apod. sem nenašla, a to prosim už sem 2 rokem na cukrářce
pošlu aspon fotky podkovy třeba se zalíbí, sou z google
eowyn
napsal(a):
bohužel nějakou hlavu apod. sem nenašla, a to prosim už sem 2 rokem na cukrářce
pošlu aspon fotky podkovy třeba se zalíbí, sou z google
další
eowyn
napsal(a):
Hele mi jsme dělali zrovna v pátek dort pro sousedovic holčinu...miluje pejsky tak jsme patlali pejska...
tajemma danny
napsal(a):
Hele mi jsme dělali zrovna v pátek dort pro sousedovic holčinu...miluje pejsky tak jsme patlali pejska...
Já jsem minulý rok "dostala" Sebe s moji kobylkou Jessi ![]()
![]()
klarusa
napsal(a):
teeda to je super, hele z ceho je ta fotka? to je na jedlem papire natiskle, nebo jak to je? ja jsem videla v hypernove dorty s potiskem od walta disneye, mickeyho a tak....a nevim z ceho ten potisk maj
jj u nás v Opavě- Kylešovicích to dělá jedna paní na zakázku.. přineseš ji na cedku fotku a ona ji natiskne na jedlý papír. Potom si vybereš různé druhy dorku (tenhle je přímo fotoalbum) No a pak si pro hotovej dort přijedeš... je mocí dobrej...