Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2007 13:23

Chtěla bych se zeptat, jak řešíte, když si každý chce půjčovat vašeho oně, jak reagujete?Já mám koně ustájeného ve stáji, kde chodí děti, občas je vozim, ale znáte to, podejte prst, ukousnou vám ruku.Ted si sedli na koně i bez dovolení.Já nevim jak na to ragovat, nechci vypadat jak nějaká zlá, ukrkaná a nechci si tam pobourat kolektiv tak vás žádám o radu proísm.

15.7.2007 13:46

cessyy napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jak řešíte, když si každý chce půjčovat vašeho oně, jak reagujete?Já mám koně ustájeného ve stáji, kde chodí děti, občas je vozim, ale znáte to, podejte prst, ukousnou vám ruku.Ted si sedli na koně i bez dovolení.Já nevim jak na to ragovat, nechci vypadat jak nějaká zlá, ukrkaná a nechci si tam pobourat kolektiv tak vás žádám o radu proísm.

Já to znám...Tak jim třeba zkus vysvětlit, že teď se svým koněm pracuješ a máš s ním nějaké plány a nepřeješ si, aby na něm jezdili bez tvé přítomnosti.Prostě chceš vědět, co se s tvým koněm děje a jak se s ním zachází. Jestli je to tvůj kůň, tak máš právo určovat, kdo, kdy a jak bude na tvém koni jezdit

15.7.2007 16:04

Díky moc..Jde o to, že oni vědí, že je jen na rekreačku je už straý, ale je dost těžce zvladatelný minule to napral s těma dětma přes jízdárnu tak sme měla pocit, že se poučili, ale oni ne..Mně je jich líto oni tam hodně pracujou a nemají na to chodit do jízdárny..opravdu nevim jak z toho ven..Oni mu taky kolikrát visej na tý hubě..
On má důchod tak je to sřet takovejch dvou lítostí vůči koni a dětem co maj rádi koně

Přidejte reakci

Přidat smajlík