Před nedávnem jste chtěli fotky s koněm s kapřím hřbetem,tak tady ho máte
myarchie007
napsal(a):
Tady další
lucky
napsal(a):
Ahojky Adůůůůš!
Teda to poprvé vidím Lupína bez sedla! Ale pod sedlem vypadá super! A hlavně je šikula!
NO, vidišto !Já říkala ,že bez sedla není nic moc. Když ho vedu do boxu na závodech ,tak mají ze mě prdel, ale už mám přezdívku Adéla na psovi....=) ale s těma uspěchama jsem všechny překvapila...
lenocka
napsal(a):
Dik ze foto,me to zajimalo,ale nemohla bys to nafotit jeste opravdu zblizka,aby to poradne vyniklo? Diky
Má klisna měla kapří hřbet
svatka
napsal(a):
Má klisna měla kapří hřbet
Koukám, že na té fotce to není moc vidět.. Na téhle už určitě bude. Není to vyloženě kapří hřbet, vyklenutá vzhůru měla pouze bedra, ale na jejím příkladu je to myslím jasně vidět:
svatka
napsal(a):
Koukám, že na té fotce to není moc vidět.. Na téhle už určitě bude. Není to vyloženě kapří hřbet, vyklenutá vzhůru měla pouze bedra, ale na jejím příkladu je to myslím jasně vidět:
Nevypadá jako s kapřákem , má dost vyklenutý hřbet a vysokou prdel!Možná má,ale téměř neviditelný!Když to přirovnám s mým koně , tak můj kůň má kapřák víc viditelnější!Ne.že bych se chtěla hádat ,ale nepřijde mi to tak!
myarchie007
napsal(a):
NO, vidišto !Já říkala ,že bez sedla není nic moc. Když ho vedu do boxu na závodech ,tak mají ze mě prdel, ale už mám přezdívku Adéla na psovi....=) ale s těma uspěchama jsem všechny překvapila...
Adéla na psovi..to je dobrý! Aduš, hele, každý není krasavec, ale Lupínek je šikula a to je hlavní! Myslím, že mnoho lidí s velkými koňmi by Ti mohli závidět!
A posledně mi někdo říkal, že je Lupínek sympaťák!
lucky
napsal(a):
Adéla na psovi..to je dobrý! Aduš, hele, každý není krasavec, ale Lupínek je šikula a to je hlavní! Myslím, že mnoho lidí s velkými koňmi by Ti mohli závidět!
A posledně mi někdo říkal, že je Lupínek sympaťák!
Jo, tak to je super. Ne, že bych se chtěla chlubit ,ale sám ředitel WRC a Wooden Trophy mě pochválil na závodech . Že hodně lidí ,co má quartery by mi olo závidět.
myarchie007
napsal(a):
Jo, tak to je super. Ne, že bych se chtěla chlubit ,ale sám ředitel WRC a Wooden Trophy mě pochválil na závodech . Že hodně lidí ,co má quartery by mi olo závidět.
Ahoj,mám pár otázek ohledně kapřího hřbetu. Nikdy jsem se s tím nesetkala a tak se ptám.
Je potřeba na takového koně nějaké speciálně upravené sedlo? A vadí ten hřbet na ježdění? Děkuji.
myarchie007
napsal(a):
Nevypadá jako s kapřákem , má dost vyklenutý hřbet a vysokou prdel!Možná má,ale téměř neviditelný!Když to přirovnám s mým koně , tak můj kůň má kapřák víc viditelnější!Ne.že bych se chtěla hádat ,ale nepřijde mi to tak!
Jo jo, vždyť jsem psala, že to není klasický kapří hřbet. Hádat se taky nechci, ale řekl mi to tak inspektor chovu, z prstu jsem si to nevycucala:o)
eavy
napsal(a):
Ahoj,mám pár otázek ohledně kapřího hřbetu. Nikdy jsem se s tím nesetkala a tak se ptám.
Je potřeba na takového koně nějaké speciálně upravené sedlo? A vadí ten hřbet na ježdění? Děkuji.
No,
já jsem měla anglii a bez problému.Pak jsem si koupila nekvalitní westernové sedlo a ejhle, odstávalo a špatně se na něm jezdilo , protože přepadávalo na předek.Pak jsem si koupila zn. NATOWA a bylo to ještě horší. Nyní mám od Frinty a sedí perfektně.
myarchie007
napsal(a):
No,
já jsem měla anglii a bez problému.Pak jsem si koupila nekvalitní westernové sedlo a ejhle, odstávalo a špatně se na něm jezdilo , protože přepadávalo na předek.Pak jsem si koupila zn. NATOWA a bylo to ještě horší. Nyní mám od Frinty a sedí perfektně.
Ty máš Frintu? Já si minule ani nevšimla! Nějak jsme to zakecaly! Máš starší, nebo šité na Lupína?
myarchie007
napsal(a):
Jo, od Frinty ,ten nový KK reiner II, bylo úplně nové za 32 000 kč....teď stojí 52 000.Na Vánoce.Sis nevšimla? Tak já Ti ho jindy ukážu.Mimochodem vše nej k svátku...
Díky! Nějak v tom hlídání koní, jsem si nevšimla. Až jsi odjela, tak jsem si vzpoměla. Zase se domluvíme a vyjedeme si.
lucky
napsal(a):
Díky! Nějak v tom hlídání koní, jsem si nevšimla. Až jsi odjela, tak jsem si vzpoměla. Zase se domluvíme a vyjedeme si.
tak tady posílám fotku myslim že tohle už je fakt extrém ale tato fotka je když koník přijel ted se to docela zlepšilo hlavně tim že trochu nasvalil. chtěla bych se zeptat jesti kapřák může způsobit že koník špatně couvá nebo ustupuje jakoby zvedá ty nohy do vejšky. jinak v chodu vpřed se to neprojevuje.?
myarchie007
napsal(a):
Hele holky není to huculák Lupínek z Ostravska? Posílám svého Lupínka