Uživatel s deaktivovaným účtem

bednarik petr
napsal(a):
Dobré ráno všem,dnes už není takové horko,hurá!!!
Hurá hurá hurá!

napsal(a):
Hurá hurá hurá!
Luci díky za ty maily, nasmála jsem se pořádně!!! Super, hlavně ten japonec mě dostal!!!!!!!!
napsal(a):
Luci díky za ty maily, nasmála jsem se pořádně!!! Super, hlavně ten japonec mě dostal!!!!!!!!
Jéé,holkýý,ahoooj,
dneska máme krááásnej náázev,
chichi,
Soni,jsi origóóš!!!!!
No Boženko,tak já už jsem z těch oslíků cvok,ale je fakt,že jsi přehled měla a osel z Makedóóónie zní opravdu líp a budou se Vám tam nevěsty tlačit,hihi!!!!
Vendí,já bych tipla,že je to kříženec toho retrievra černýho a něčehož v podobě pesmix,ale nevypadá vůbec špatně,má milej kukuč a třeba by opravdu hlídal.Jéé,to to lidi vyhazujou už teď?Vždyť ještě není konec prázdnin,sakramentská práce!!!!
Lůco,díky za sranda poštu,já jí teprve budu prohlížet,ale určo to bude švandáááá!!!
Lůco,jestli budeš psát Leničce,tak jí prosím,moc pozdravuj,a ať se jí hezky povede sesbírat seníčko a pak ať nám brzo napíše,co je u nich nového!
Jo,Vendí,ta kobyla je kráááásná!!Těch se zas až tak moc nevidí,je to úžasný zvíře,ale fakt nevím,jestli kouše.Já se taky štítím jednoho zvířete,ani to nemůžu popsat,jakýho,poněvadž mám husí kůži,jen na něj pomyslím,fůůůůůj!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,holkýý,ahoooj,
chichi,
Soni,jsi origóóš!!!!!
No Boženko,tak já už jsem z těch oslíků cvok,ale je fakt,že jsi přehled měla a osel z Makedóóónie zní opravdu líp a budou se Vám tam nevěsty tlačit,hihi!!!!
Vendí,já bych tipla,že je to kříženec toho retrievra černýho a něčehož v podobě pesmix,ale nevypadá vůbec špatně,má milej kukuč a třeba by opravdu hlídal.Jéé,to to lidi vyhazujou už teď?Vždyť ještě není konec prázdnin,sakramentská práce!!!!
Lůco,díky za sranda poštu,já jí teprve budu prohlížet,ale určo to bude švandáááá!!!
Lůco,jestli budeš psát Leničce,tak jí prosím,moc pozdravuj,a ať se jí hezky povede sesbírat seníčko a pak ať nám brzo napíše,co je u nich nového!
Jo,Vendí,ta kobyla je kráááásná!!Těch se zas až tak moc nevidí,je to úžasný zvíře,ale fakt nevím,jestli kouše.Já se taky štítím jednoho zvířete,ani to nemůžu popsat,jakýho,poněvadž mám husí kůži,jen na něj pomyslím,fůůůůůj!!!!!
Lenny,no vidíš,tak už jsi seděla,jsi šikovnááá!!!
Ale opravdu pořád ještě nechvátej,nic Vám neuteče.Co Bóbikáá,je v cajku,joo?A co fotičky v košíku?Něják jsi nám je neposlala,že ne?Nebo jo???
A Ty mu ho stejně nedáváš,že ne?
bednarik petr
napsal(a):
Hihi, koukám, že tu máme radu starších strašidel, hahaha! Soni, bomba!!!
Soni, dej sem pro začátek nějakou pěknou fotku paintíka, ať se potěší mé oko... právě nám totiž napsali, že hned taky na Radlický budou dělat tramvajovou smyčku a že celou Radlickou směr k dálnici zavřou... Já vůbec nebudu moct jezdit autééém!!!! Protože objížďka bude šílená, zajela bych si tak deset kiláků
jaruska
napsal(a):
Jéé,holkýý,ahoooj,
chichi,
Soni,jsi origóóš!!!!!
My jsme se zrovna o tomhle víkendu s tím pánem o pejscích z útulku bavili, není to vážně sranda To bych si ho radši nechala
On je Bóži Lipo takovej tank, když si umane, že půjde doleva, tak mam co dělat, abych mu vysvětlila, že tam teda ne Ale učíme se hlasové pomůcky, zpomalovat a zastavovat na hlas umí, ale to chodím vedle něho. JInak jsem ještě nezažila, že by se něčeho bál. A na lonži chodí úplně v pohodě, lonžovala jsem ho i se sedlem, 2x si vyhodil, pak už byl v pohodě, třmeny mu bimbali a on nic.
Včera když jsem se snim vrátila z prochajdy, dala jsem mu seno, dala si vedle něho takovej soudek, stoupla si na něj, věšela se na Lipa, hladila ho všude, nic. Tak jsem přehodila jednu nohu a tou nohou ho hladila, zase nic, nezájem, tak jsem se chtěla přehoupnout, ale v tom se mi ten blbej sud překlopil a já sletěla jak hruška. To byla rána, máme tam udusanou zem. A Lipo?ani nehnul brvou , že by mi pomohl nebo tak Tak mam natlučený bok a modřinu na zadku
Jo a Bobik už dostává několik dní na žraní náhubek. Vypadá jako umučenec, ale on je naprosto v pohodě. Ono těma mřížkama proleze nějaký to stéblo, takže žere s klukama a je v pohodě. Musím vám ho vyfotit, každý kdo ho vidí, tak mu říká potapěč
leennyy
napsal(a):
My jsme se zrovna o tomhle víkendu s tím pánem o pejscích z útulku bavili, není to vážně sranda To bych si ho radši nechala
On je Bóži Lipo takovej tank, když si umane, že půjde doleva, tak mam co dělat, abych mu vysvětlila, že tam teda ne Ale učíme se hlasové pomůcky, zpomalovat a zastavovat na hlas umí, ale to chodím vedle něho. JInak jsem ještě nezažila, že by se něčeho bál. A na lonži chodí úplně v pohodě, lonžovala jsem ho i se sedlem, 2x si vyhodil, pak už byl v pohodě, třmeny mu bimbali a on nic.
Včera když jsem se snim vrátila z prochajdy, dala jsem mu seno, dala si vedle něho takovej soudek, stoupla si na něj, věšela se na Lipa, hladila ho všude, nic. Tak jsem přehodila jednu nohu a tou nohou ho hladila, zase nic, nezájem, tak jsem se chtěla přehoupnout, ale v tom se mi ten blbej sud překlopil a já sletěla jak hruška. To byla rána, máme tam udusanou zem. A Lipo?ani nehnul brvou , že by mi pomohl nebo tak Tak mam natlučený bok a modřinu na zadku
Jo a Bobik už dostává několik dní na žraní náhubek. Vypadá jako umučenec, ale on je naprosto v pohodě. Ono těma mřížkama proleze nějaký to stéblo, takže žere s klukama a je v pohodě. Musím vám ho vyfotit, každý kdo ho vidí, tak mu říká potapěč
Holky na Seznamu je zrovna zpráva, kdy majitel nechal v tom vedru uvázaný dva psy u stromů, bez vody, ve vedru, několik dní (i se štěňatama)... a píšou tam, kolik to stojí, když si je obec vezme pod křídla!
Leni, Bobiká s náhubkem vyfoť!!! Jsem na chudáčka teda moc zvědavá... hlavně že si to nechce sundavat
jackie
napsal(a):
Hihi, koukám, že tu máme radu starších strašidel, hahaha! Soni, bomba!!!
Soni, dej sem pro začátek nějakou pěknou fotku paintíka, ať se potěší mé oko... právě nám totiž napsali, že hned taky na Radlický budou dělat tramvajovou smyčku a že celou Radlickou směr k dálnici zavřou... Já vůbec nebudu moct jezdit autééém!!!! Protože objížďka bude šílená, zajela bych si tak deset kiláků
Jéééžíííš,Janíí,ty Ti dávaj,teda fakt já bych tam nebydlela ani vedle Gotta,ani za nic!!!!!
Áchjooooooo!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéééžíííš,Janíí,ty Ti dávaj,teda fakt já bych tam nebydlela ani vedle Gotta,ani za nic!!!!!
Áchjooooooo!!!!!
Já tu Jaruško taky nebydlíííím!!!! Jen tu pracuju! Zlatý moje maloměsto, doPrahy bych nešla žít ani za zlatý pašééééé!!!!
No ještě musím zjistit, zda tu ulici fakt zavřou celou... hlavně to má být do konce příštího roku!!! To je šílená doba!
jaruska
napsal(a):
Áchjooooooo!!!!!
Ahoj Jani, nemáš to lehké. Strašidla jsme a dost velká !!!
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jani, nemáš to lehké. Strašidla jsme a dost velká !!!
.
jackie
napsal(a):
Já tu Jaruško taky nebydlíííím!!!! Jen tu pracuju! Zlatý moje maloměsto, doPrahy bych nešla žít ani za zlatý pašééééé!!!!
No ještě musím zjistit, zda tu ulici fakt zavřou celou... hlavně to má být do konce příštího roku!!! To je šílená doba!
Já vím,Janí,že tam nebyglíš,já jsem si jen posteskla,že bych tam nebyglela já ani za nic,každej furt říká,jak je praha krásná,ale mě se tam vůbec nelíbí,všude lidí jako kobylek a kradou a furt se někam nesmí a pořádd něco.Praha je krásná na Císařáku,tam jsou koně a řeka a není to tam s těma lidma tak strašný.
bednarik petr
napsal(a):
Tenhle hřebec bude asi potencionální otec Mauríněného hříběte,původ super,barva no trochu jsem si představovala jinak,ale co si v čr můžu vybírat,třeba za pár let až budu připouštět budou už jiní hřebci,ale tento se mi fakt začíná líbit.
a tady kuchyň jakou budeme míti,ne tak velikou ale podobnou
jackie
napsal(a):
Nééé, už jsem tadýýý! Po kom je to hříbě? Je krásný! A co je to za hřebce? Kdo ho má, kde stojí? Nemáš ho celýho na fotce???
Jani já ti ho pošlu na mail a ty ho můžeš dát sem je to CD Flyer od Bažatů,poslali mi fotky ve velkém formátu a víš jak já umím zmenšovat. To hříbě je po Blue Eye Jane Valley
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Dobré ráno všem
Tak teda Vendí, s tím sarančetem si mě vyděsila a připomněla mi dovču s Mú ve Vrútkách na slovensku....bydlely jsme v kampu, v chatce a když jsme tam přišly, na stropě bylo cosi obřího, ale to teda bylo saranče, jak má ruka pomalu....byla sem tenkrát malá podotýkám Mú ani já, nejsme schopné tohle chytit a vynést, takže jsme poprosily takovej starší pár vedle nás, co přijel v trabantu
, a ochotný pán obří slovenské saranče chytil a vynesl ven
Sarančata koušou a jak auuuu
Tenkrát byli ve Vrútkách i medvědi, kolikrát jsme na tůře narazili na jejich stopy, a jeden pán, co měl uprostřed lesů chatu a úly, nám ukazoval, co mu méďa s úlama a plotem okolo udělal Docela hrůza a děs
Jinak to štěndo je krásný, ale ty fotky jsou kvalitou nic moc a malé....bylo by třeba juknout na zuby, jaké má, dle toho odhadneš věk, a dle toho odhadneš přibližnou výšku v dospělosti Má klouby na packách větší? Je vytáhlé, to ano, ale tlapky a klouby moc velké nemá, takže bych řekla, že o moc už nevyroste, i hlavu má úzkou
Může v něm být leccos, NO určo, dobrman....těžko říct, musela bych ho vidět
S tím Makedonským oslíkem jsem se fakt nasmála To je matení národa totok
Agbar mi včera v noci málem snědl Míťu Dojel hodně pozdě a Agbíš byl venku, byla tma a Míťa truhla, na něj včas nepromluvil a náš pubertální Agbíš se na něj hnal, jak vzteklej lev a řval, až byl pár kroků od něj, tak Míťa konečně promluvil a Agbíšek se mohl chudáček zbláznit radostí
maťa

maťa
napsal(a):
Dobré ráno všem
Tak teda Vendí, s tím sarančetem si mě vyděsila a připomněla mi dovču s Mú ve Vrútkách na slovensku....bydlely jsme v kampu, v chatce a když jsme tam přišly, na stropě bylo cosi obřího, ale to teda bylo saranče, jak má ruka pomalu....byla sem tenkrát malá podotýkám Mú ani já, nejsme schopné tohle chytit a vynést, takže jsme poprosily takovej starší pár vedle nás, co přijel v trabantu
Tenkrát byli ve Vrútkách i medvědi, kolikrát jsme na tůře narazili na jejich stopy, a jeden pán, co měl uprostřed lesů chatu a úly, nám ukazoval, co mu méďa s úlama a plotem okolo udělal Docela hrůza a děs
Jinak to štěndo je krásný, ale ty fotky jsou kvalitou nic moc a malé....bylo by třeba juknout na zuby, jaké má, dle toho odhadneš věk, a dle toho odhadneš přibližnou výšku v dospělosti Má klouby na packách větší? Je vytáhlé, to ano, ale tlapky a klouby moc velké nemá, takže bych řekla, že o moc už nevyroste, i hlavu má úzkou
Agbar mi včera v noci málem snědl Míťu Dojel hodně pozdě a Agbíš byl venku, byla tma a Míťa truhla, na něj včas nepromluvil a náš pubertální Agbíš se na něj hnal, jak vzteklej lev a řval, až byl pár kroků od něj, tak Míťa konečně promluvil a Agbíšek se mohl chudáček zbláznit radostí
Soni, bezva název Rady a hlavně, kráááásnáááá kuchyň!!!! Ta barva dřeva nemá chybu
Asi bude dost drahá, taková kuchyňka, že?
maťa
napsal(a):
Soni, bezva název Rady a hlavně, kráááásnáááá kuchyň!!!! Ta barva dřeva nemá chybu
Asi bude dost drahá, taková kuchyňka, že?
Kuchyň bude super, už jen proto, že bude nová. Já se stále snažím prokousávat mailikama od Luci, ale ještě pořád nejsem u konce. Moc dlouho tomu mému PC trvá než obrázky ukáže, ale zatím díky. Akorát ty botonohy se mi nelíbí, fůjjj.

maťa
napsal(a):
Dobré ráno všem
Máťo, poslala jsem Ti něco i na mail, přišlo?
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Vendí, díky za mejlíka, hnedle je to líp vidět a už ti jdu odepisovat!
Mně se ty mejlíky od Lenky taky furt stahujou....tak čekám a čekááám
maťa

maťa
napsal(a):
Vendí, díky za mejlíka, hnedle je to líp vidět a už ti jdu odepisovat!
Mně se ty mejlíky od Lenky taky furt stahujou....tak čekám a čekááám
Tak Vendí, odpověď bys tam měla mít.....došla?????
Jdu nakrmit zvěř divou, nežrací.....papaj akorát ti malincí, ale ti teda žerou, to je děs běs, být oni větší, asi mě snědí i s Míťou Zato Batulka a Agbar papat nechtějí....Agbar by jedl Batulčiny granulky, ale svoje né, Batulka by jedla Agbarovi, ale svoje né.....ale maso, piškoty a jiné poživatiny, to by dlabali oba dva!!! Nevděčníci jedni
hanzy
napsal(a):
jeee, me prisel taky mailik se svatebni basnickou od Jarusky:-)) dekujii to je supr:-)
Tak budou ještě fotečky koníků? Musím vařit, ale občas koukám a koníci nikdééé.
Taky jsem se prokousala mailíkama a kupodivu se mi jen dva neotevřeli a s těma si poradí holky, až se nám navrátí od babičky.

hanzy
napsal(a):
jeee, me prisel taky mailik se svatebni basnickou od Jarusky:-)) dekujii to je supr:-)
Máťo došel, i bys tam měla mít ještě jeden . Děkuji!
Ju a odhlalení!!!!!!!!!!!!!!
Není to pejsek ale fena!!!! Já neznalá a Máťa je odborník
napsal(a):
Maťo, prosím a co myslíš, že je zač, ten náš Balda?
charliebob
napsal(a):
Maťo, prosím a co myslíš, že je zač, ten náš Balda?
Vůbec se nechce fotit.
maťa

napsal(a):
Tááák, mejlíky od Lenky shlédnuty a fakt jako jsem spadla pod stůl, když jsem viděla to auto pro blondýny To nemá absolutně chybu a asi si to vytisknu a věnuju to jedné kamarádce....ona má smysl pro humor a zná mě
Jináč Vendí, já nééésu odborník, nýbržto jen amatér milující pejsky, takže nechválit
Leč děkuju Ovšem fenku a pejska bys určo poznala taky....je to jako u koníků a všech....pejsek máááá kulky a luláčka
a fenka holt néééé, ta má bříško čisté
Ju ju, mejlík mi Vendí došel a letím odepsat
maťa

charliebob
napsal(a):
No Boží....fakt nejsu odborník Má srst drsnou? Pokud jo, bude v něm nějaký knírač, velikost má střední? Pak by to mohl být střední knírač a ta barva....sedí na border kolii, ta barva úplně, ale ty tečky na noze....tam zas vidím dalmatina
Ovšem je vcelku podsaditý, mohutný....takže já tam vidím knírače, to rozhodně, možná špringlšpaněla, protože ti mají stejnou barvu i tu mohutnost, jen mají srst jemnou, ne drsnou....najdi si na netu špringl španěla a velšpringl španěla a uvidíš sama tu podobu
Jinak ale klidně rodiče mohli být směska těchto plemen, prarodiče mohli být taky směska, nebo jeden aspoň......každopádně výsledek se povedl na jedničku
maťa
napsal(a):
No Boží....fakt nejsu odborník Má srst drsnou? Pokud jo, bude v něm nějaký knírač, velikost má střední? Pak by to mohl být střední knírač a ta barva....sedí na border kolii, ta barva úplně, ale ty tečky na noze....tam zas vidím dalmatina
Ovšem je vcelku podsaditý, mohutný....takže já tam vidím knírače, to rozhodně, možná špringlšpaněla, protože ti mají stejnou barvu i tu mohutnost, jen mají srst jemnou, ne drsnou....najdi si na netu špringl španěla a velšpringl španěla a uvidíš sama tu podobu
Jinak ale klidně rodiče mohli být směska těchto plemen, prarodiče mohli být taky směska, nebo jeden aspoň......každopádně výsledek se povedl na jedničku
Máti, díky, supééééér. Víš co to je? Kaperistánský teriér.
maťa

maťa
napsal(a):
Ten ocas muhutnej Boží....ještě mě napadá ne border kolie, ale bearder kolie, najdi si ji taky na netu..... Ta by mu někde v genech taky mohla sedět
A možná se do toho někde vmíchnul typický NO....ale to těžko říct. Zase špringl španěl není až tak rozšířené plemeno, aby se křížil....jenže dneska je možný všechno, když to neuhlídáš, tak to neuhlídáš, ať máš doma tu nejméně početnou rasu psa
prostě, vidím tam knírače, špringla, nebo bearder kolii, asi i tu border kolii....nooo máš hezkou směsku
maťa

maťa
napsal(a):
Ten ocas muhutnej Boží....ještě mě napadá ne border kolie, ale bearder kolie, najdi si ji taky na netu..... Ta by mu někde v genech taky mohla sedět
A možná se do toho někde vmíchnul typický NO....ale to těžko říct. Zase špringl španěl není až tak rozšířené plemeno, aby se křížil....jenže dneska je možný všechno, když to neuhlídáš, tak to neuhlídáš, ať máš doma tu nejméně početnou rasu psa
prostě, vidím tam knírače, špringla, nebo bearder kolii, asi i tu border kolii....nooo máš hezkou směsku
Kaperistánský teriér??? Super!!! Gartuluju, a ještě máš Makedonského oslíka....no jsi samá raritka Boží
Naša Vikinka byla kříženec, ale krásnej, a my ji s mamkou vydávaly za Islandského psa....a asi po třech letech jsme zjistily, že Islandský pes FAKT EXISTUJE a je té naší Vikince FAKT hodně PODOBNÝ!!!!!!
Inu náhoda je náhoda----
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Holky a kde máme Evíííkáááá???? nějak se nám vůbec neozývá???
maťa

bednarik petr
napsal(a):
To byla Batulka a zde naše hrdé, pubertální Ibidýýýý
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa
napsal(a):
Kaperistánský teriér??? Super!!! Gartuluju, a ještě máš Makedonského oslíka....no jsi samá raritka Boží
Naša Vikinka byla kříženec, ale krásnej, a my ji s mamkou vydávaly za Islandského psa....a asi po třech letech jsme zjistily, že Islandský pes FAKT EXISTUJE a je té naší Vikince FAKT hodně PODOBNÝ!!!!!!
Inu náhoda je náhoda----
Maťo, promiň, promiň, promiň, ale já si prostě nemohla pomoci. Jo, taky jsme si říkali, že ta kolie by tam mohla být, taky jsme si mysleli drobet na vlkodava, ale zkouknu všechny ty pejsky, cos mi napsala. Díky.
Víš, když jsme Baldu přivezli a i potom, tak se nás spousta lidí vždycky ptala, co to máme za rasu. No a když jsme řekli, že to je směska z útulku, tak ani nevěřili a pořád chtěli vědět, směska čeho. Tak jsme začali říkat, že to je Kaperistánský terier a od té doby byl klid a žádné vysvětlování.
maťa

bednarik petr
napsal(a):
No skvělééé....neteče nám voda!!! To zas ti dělníci tadyk něco zvrtali...to už je snad podvacáté za 14 dní
maťa

charliebob
napsal(a):
Maťo, promiň, promiň, promiň, ale já si prostě nemohla pomoci. Jo, taky jsme si říkali, že ta kolie by tam mohla být, taky jsme si mysleli drobet na vlkodava, ale zkouknu všechny ty pejsky, cos mi napsala. Díky.
Víš, když jsme Baldu přivezli a i potom, tak se nás spousta lidí vždycky ptala, co to máme za rasu. No a když jsme řekli, že to je směska z útulku, tak ani nevěřili a pořád chtěli vědět, směska čeho. Tak jsme začali říkat, že to je Kaperistánský terier a od té doby byl klid a žádné vysvětlování.
Za co se omlouváš Boží? Neblázni....vždyť je to sranda, a hlavní je, že Balda je milující a milován....co víc si přát, viď???
Jo jo, nás taky donutili lidi, vymyslet si toho Islandskýho psa, páč nevěřili, že Vikuša je kříženec
Zkusím najít fotky její a toho Islanda a dát to sem, ju?
maťa
napsal(a):
Za co se omlouváš Boží? Neblázni....vždyť je to sranda, a hlavní je, že Balda je milující a milován....co víc si přát, viď???
Jo jo, nás taky donutili lidi, vymyslet si toho Islandskýho psa, páč nevěřili, že Vikuša je kříženec
Zkusím najít fotky její a toho Islanda a dát to sem, ju?
Ju
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Tak tady naše Vikinka
maťa

bednarik petr
napsal(a):
ještě
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A Islandský pes
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Další
maťa

bednarik petr
napsal(a):
To je podoba, co? I výška a váha odpovídala
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Pasoucí se Batulka
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Plavající Agbíšek, aneb Ibišek, čili Ibidýýýýýý
maťa
napsal(a):
To je podoba, co? I výška a váha odpovídala
Jé a naše Šmudla je něco mezi tímto psiskem a papilionem.
Nechce se potvůrka fotit, ale normálně má ty ušiska nahoru a s dlouhýma chlupama, ale Emil pořád tvrdí, že se mu ty dlouhý chlupy na uších nelíbí, tak jí je vždycky ostříhám.
maťa

charliebob
napsal(a):
Jé a naše Šmudla je něco mezi tímto psiskem a papilionem.
Nechce se potvůrka fotit, ale normálně má ty ušiska nahoru a s dlouhýma chlupama, ale Emil pořád tvrdí, že se mu ty dlouhý chlupy na uších nelíbí, tak jí je vždycky ostříhám.
Jo jo, Šmudlinka je takovej hoooodně velkej Papillooooon
Ona v sobě má určo špiclíka, a pak.....to už ví jen matka příroda
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A tahle fotka Agbíška se mi strašně líbí....já se u ní vždycky tak směju, že až padám pod stůl
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A s Míťou, kterak kynologicky Agbíškovi vysvětluje, že plavat ša mušíííí
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Tož v tom parnu posílám troška vodičtýýýýýýýýýýýýýý A někde za ňúú se nachází Agbíšek
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A zívající Gerča
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A dvojka mých prďolků
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A trojka
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Výraz dokonalého otrávení
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A poslední, Batulka pod stromem ve stínu
maťa

maťa
napsal(a):
A poslední, Batulka pod stromem ve stínu
Mimochodem, ten náhubek na německou dogu pro Agbara, POGUMOVANÝ, jsem u výrobce našla a objednala.....tak su strašně zvědavá, zda dojde!!!!
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A ještě moje čerstvě zasazené kytičty od kámošky....neví, co jsou zač, tak to muším pohledat na netu....nemám ráda, když mám cosi doma a nevím, co to jééé
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A tohle jsou moje grepy a citronky, maličké, od semínka
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A tady něco pro Jurku..... Taky vidím Jeleny....i domááááá
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Moje Zmijovce, různých velikostí
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Samééé deštníííík
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A moje Crassula
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Snažím se ji tvarovat a už fakt vypadá, jak starej strom, že??? A to jsem jí letos ještě netvarovala....musím se do toho už pustit
maťa
napsal(a):
A tohle jsou moje grepy a citronky, maličké, od semínka
Jooooo!!!!Ať žijou citrusy že???!!!Já taky dám každý semínko do země a čekám
Sem na to hrozně postižená
Mám jeden grep a tři takové zvláštní citrusovníky z plodů,které jsem si "vypůjčila" v Obi
byly opadané tak co stejně by to vyhodili
maťa
napsal(a):
Mimochodem, ten náhubek na německou dogu pro Agbara, POGUMOVANÝ, jsem u výrobce našla a objednala.....tak su strašně zvědavá, zda dojde!!!!
Maťo, v útulku byla s maminou a to byla fena shi-tzu, nevím, jak se to píše, takže se nám velice potatila, ale otec neznámý. .
Tak a já musím udělat zeleninový salát, takže se loučím, protože tento salát se u nás dělá do té největší mísy a než to všechno nakrájím, tak bude poledne.
Tak se zatím mějte. Ahoj.
maťa

maťa
napsal(a):
Snažím se ji tvarovat a už fakt vypadá, jak starej strom, že??? A to jsem jí letos ještě netvarovala....musím se do toho už pustit
Jejda Markét, to jsme stejné....mám sukulentů plné okno, viz. ta Crassula A to už jsem je namnožila a mám jich miliardu
Pak mám ještě Howie, dva druhy....a jéééžžžííííííšššš....jááá toho mám
maťa

charliebob
napsal(a):
Maťo, v útulku byla s maminou a to byla fena shi-tzu, nevím, jak se to píše, takže se nám velice potatila, ale otec neznámý. .
Tak a já musím udělat zeleninový salát, takže se loučím, protože tento salát se u nás dělá do té největší mísy a než to všechno nakrájím, tak bude poledne.
Tak se zatím mějte. Ahoj.
Ahoooj Boží a koukej se neříznout
Jooo ten Shi-tzu tam je....ta barva!!!!

maťa
napsal(a):
Jejda Markét, to jsme stejné....mám sukulentů plné okno, viz. ta Crassula A to už jsem je namnožila a mám jich miliardu
Tak u nás pěstujem všechno co má semínky, Jirka je pořád strká do květináčů ..
Jinak se řežu jak kůň, koukla jsem na video od Lucky, jak odnaučit zaměstnance sahat na sklo!!!!!!!!!!!!!! To bylo žůžo!!!!!!!!!!!
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Jdu na oběd...na zahradu....mám tam 4 stromkové keře plné baňatých angreštíků
maťa
napsal(a):
No proto sem to tu musela napsataž podivná podobnost
Jinak já co najdu to se snažim zasadit
Prostě úchylka
Já jich mám,ale ani nevím jak se všechyn jmenují
Jménem mohu říct jen to že mám krásnou Tlustici,kterou jsem vypěstovala z jednoho lístečku od babičky
Na tu jsem hrdá,a vůbec na všechny kytičky,které mám od semínka nebo tak podobně
To už jsem pak na nich i citově závislá,a nedej bože kdyby mi uhynuly nebo se jim něco stalo...
maťa
napsal(a):
Jdu na oběd...na zahradu....mám tam 4 stromkové keře plné baňatých angreštíků
Děvčátka,už jsem zase tady,Evička s Jurkou Vás moc pozdravujou a bohužel z technických důvodů momentálně nemohou na Net,tak doufejme,že se to brzo spraví a budou nám sem zase přispívat svými krásnými koníky a Beskydamííí,ůůůůůž aby to bylóóó!!!!!!!
maťa

jaruska
napsal(a):
Děvčátka,už jsem zase tady,Evička s Jurkou Vás moc pozdravujou a bohužel z technických důvodů momentálně nemohou na Net,tak doufejme,že se to brzo spraví a budou nám sem zase přispívat svými krásnými koníky a Beskydamííí,ůůůůůž aby to bylóóó!!!!!!!
Jééé Jarčíí, to je ale na prdlačky, a já jim sem dala toho Jelenááááá
Tak už aby tu byli oba dvááá
Jo jo, Tlustice je Crassula Markét Akorát, že je víc typů Tlustic, Crassulí
Ty ostatní mám též vypiplané od lístečku, ony jsou nenáročné a kořínky vytváří lístečky ještě na mateřském stromku
Taky ořvu, když mi něco uhyne...mám banánovníky, a měla jsem jeden fakt obří, rodil banánky a byly dobré.....a najednou, bez toho, abych cokoliv změnila, po 7-mi letech během týdne chcípnul Ale prý to ty domácí malé banánovníky dělají.....no radši bych neměla banánky, hlavně kdyby rostlinka neumřela
maťa

maťa
napsal(a):
Ty ostatní mám též vypiplané od lístečku, ony jsou nenáročné a kořínky vytváří lístečky ještě na mateřském stromku
Taky ořvu, když mi něco uhyne...mám banánovníky, a měla jsem jeden fakt obří, rodil banánky a byly dobré.....a najednou, bez toho, abych cokoliv změnila, po 7-mi letech během týdne chcípnul Ale prý to ty domácí malé banánovníky dělají.....no radši bych neměla banánky, hlavně kdyby rostlinka neumřela
Mimochodem holky, snědla jsem snad půl stromku angreštů a jen se koulím
A bohužel, stále neteče voda!!!! Já na ty dělníky asi doletím, fakt....nějaká stavba za iks milionů pro nějaký pitomý zlodějky, šlap..y, a podobná individua, mě fakt nezajímá, a kvůli nim já tadyk budu na suchu jooo???
A to nemluvím o tom, že dělníci se skládají z řad ťamanů a ukrajinců, jsou sprostí, je tu všude bordel a ještě blokují jeřábem silnici všici sousedi tady na ně furt volají poliše, oni to vždycky vyklidí tak na den dva a zas to zablokují....hernajs, a todle všecko děti, jde z kapes nás, daňových poplatníků, pro takové holky, které jsou stejně pořád na útěku, kradou, fetujou, šlapají, nikdy se nezmění.....a totok já tu musím trpět
maťa

maťa
napsal(a):
Mimochodem holky, snědla jsem snad půl stromku angreštů a jen se koulím
A bohužel, stále neteče voda!!!! Já na ty dělníky asi doletím, fakt....nějaká stavba za iks milionů pro nějaký pitomý zlodějky, šlap..y, a podobná individua, mě fakt nezajímá, a kvůli nim já tadyk budu na suchu jooo???
A to nemluvím o tom, že dělníci se skládají z řad ťamanů a ukrajinců, jsou sprostí, je tu všude bordel a ještě blokují jeřábem silnici všici sousedi tady na ně furt volají poliše, oni to vždycky vyklidí tak na den dva a zas to zablokují....hernajs, a todle všecko děti, jde z kapes nás, daňových poplatníků, pro takové holky, které jsou stejně pořád na útěku, kradou, fetujou, šlapají, nikdy se nezmění.....a totok já tu musím trpět
šlapají.....to se mi povedlo.........to je ale slovo!!!
Mělo tam samo být šlapou
maťa
napsal(a):
Jo tak to jo děkuju za poučení,vím že je více druhů ale že se odborně jmenuje Crassula to jsem nevěděla
Ježiš no toho banánovníku je škodaAle jo to se prostě stane,že květinka odejde bez jakýhokoliv upozornění...A ten babánovník jsi si koupila nebo ho vypěstovala?Popřípadě jak,ze semínka,z listu?
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Ha holky!!! Tak mi právě volala ta paní ze včerejška....je už doma a v pořádku
Ale chce, abych k nim přišla na návštěvu....asi se mi nějak hodlají odvděčit, ale to já nechci, ještě aby mi něco cpali
Tak jsem jí řekla, že nemám teďka čas, a že nic nechci, ať na sebe hlavně dává pozor...uufff, to byl trapas
Jdu něco dělat dělat, šéfisko si včera zas namyslelo věcí, to je děs Ještě že hrká za týden na dovču
Pááá a já snad zas večír najuknúúúú
maťa
napsal(a):
šlapají.....to se mi povedlo.........to je ale slovo!!!
Mělo tam samo být šlapou
Máti,to nevadí,oni si pak všechno prohlídnou zpátky,i jelena,neboooj!!!
Já jsem ještě jaktěživ nepotkala v lese ani diviaka,natož jelena,ale muší to být krásný-teda na koni,že,když mám čtyři nohy,abych mohla včas zdrhnout.On ten jelen by mnou nadšen určitě nebyl,kdybych mu najednou stála tváří v tvář a koukali bychom si z očí do brejlí,
asi by se mi rozklepaly i kolena a možná by se mi to jednou už vyhozený koleno zase vyklepalo véén,chichi!!
A tak já ho radši vidět nechci,asi bych to neustála!!!
maťa

markemic
napsal(a):
Jo tak to jo děkuju za poučení,vím že je více druhů ale že se odborně jmenuje Crassula to jsem nevěděla
Ježiš no toho banánovníku je škodaAle jo to se prostě stane,že květinka odejde bez jakýhokoliv upozornění...A ten babánovník jsi si koupila nebo ho vypěstovala?Popřípadě jak,ze semínka,z listu?
Markét, dostala jsem ho od Mí´tovi mamči...ona ho koupila a on ti do roka udělá odspodu milion odmladků, takže i když stará původní rostlina uhyne, tak máš ty odmladky a ty zas dělaj odmladky a tak furt dokola
Mně jedna, ta uhynulá, udělala 10 mladých!!!! A ty po půl roce každej tři mladé!!!!
maťa

jaruska
napsal(a):
Máti,to nevadí,oni si pak všechno prohlídnou zpátky,i jelena,neboooj!!!
Já jsem ještě jaktěživ nepotkala v lese ani diviaka,natož jelena,ale muší to být krásný-teda na koni,že,když mám čtyři nohy,abych mohla včas zdrhnout.On ten jelen by mnou nadšen určitě nebyl,kdybych mu najednou stála tváří v tvář a koukali bychom si z očí do brejlí,
asi by se mi rozklepaly i kolena a možná by se mi to jednou už vyhozený koleno zase vyklepalo véén,chichi!!
A tak já ho radši vidět nechci,asi bych to neustála!!!
Jarčí, živě to vidím....ty oči a brejle.....
Si ale číslo vtipálkovitý
No já potkala naštvanýho srnce párkrát a stačilo mi to Jelena jsem viděla, ale naštěstí z auta a dálky
Má je tu hraběnka v oboře
maťa
napsal(a):
Jarčí, živě to vidím....ty oči a brejle.....
Si ale číslo vtipálkovitý
No já potkala naštvanýho srnce párkrát a stačilo mi to Jelena jsem viděla, ale naštěstí z auta a dálky
Má je tu hraběnka v oboře
Máti,vykurýrovanou paní moc pozdravuj od party Raďaček a vyřiď,ať příště více bumbe!!!!!
maťa
napsal(a):
Markét, dostala jsem ho od Mí´tovi mamči...ona ho koupila a on ti do roka udělá odspodu milion odmladků, takže i když stará původní rostlina uhyne, tak máš ty odmladky a ty zas dělaj odmladky a tak furt dokola
Mně jedna, ta uhynulá, udělala 10 mladých!!!! A ty po půl roce každej tři mladé!!!!
Ty jo,praktická kytkaJá jsem ještě banánovník nikdy doma neměla tak su zvbědavá
A fakt plodil banány?To je úúúžasný
maťa

markemic
napsal(a):
Ty jo,praktická kytkaJá jsem ještě banánovník nikdy doma neměla tak su zvbědavá
A fakt plodil banány?To je úúúžasný
Markét, fakt plodil, takové malé púúúú banánky, ale moooc dobré Mně teda jen jednou a uhynul, zato Míťově mamči plodí furt
A krásně voní i ty listy....jen je třeba je omývat, a taky i maličký banánovníček dát do obřííího květináče, i když to napřed vypadá srandovně a on se tam ztrácí, tak mu to dělá dobře, rychle vyroste a plodí
Má rád polostín, ne přímé slunce a potřebuje hodně bumbat, proto taky je mu príma v umělohmotných obřím květináči, kde se drží vlhko
Jarčííí, jestli tu paní ještě někde potkám, tak určo vyřídím
A jdu už fakt makat
maťa

maťa
napsal(a):
Markét, fakt plodil, takové malé púúúú banánky, ale moooc dobré Mně teda jen jednou a uhynul, zato Míťově mamči plodí furt
A krásně voní i ty listy....jen je třeba je omývat, a taky i maličký banánovníček dát do obřííího květináče, i když to napřed vypadá srandovně a on se tam ztrácí, tak mu to dělá dobře, rychle vyroste a plodí
Má rád polostín, ne přímé slunce a potřebuje hodně bumbat, proto taky je mu príma v umělohmotných obřím květináči, kde se drží vlhko
A jdu už fakt makat
Jo Markét a ještě něco...když bude v malém květináči, začnou mu dolní listy usychat a vlastně tím pádem přestane růst. takže přesadit
A Dracenu nemáš? Ta je taky krásná, já ji dnes večer nafotím, už se mi skoro opírá o strop, a je jí nějakých 6 let teprve Kam ji dám a jak ji přesadím, nemám tucha...ale palma je to krásná
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Markét, tu Dracenu sem ti ještě blikla a stahuju, tak za chvilku ti ji sem dám.....šéfisko s praciskou ještě chvilku počká
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Blbě se fotí, jen fakt obří a ještě proti světlu, ale snad tam něco vidět bude
Takže horní půlka Draceny
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Celá Dracena
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Dolní půlka
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Ještě skoro celá, bez špičky na stropě
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Špice u stropu
maťa

bednarik petr
napsal(a):
A onen zmiňovaný banánovník....jak vidíš, je v malém květináči, musím ho přesadit....respektive už jich tam je pět!!!!....a proto mu schnou listy a neroste
maťa

bednarik petr
napsal(a):
No a ještě Dracena zespodu....ta nejmenší už se klátí ven a musím ji celou přesadit, ale jak toho obra přesadím, netuším Obří květináč mám, ale jak ju tam dostanu, nevím....a kam ji pak dám, už nevím vůbec
Tak páááá
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Hmm, právě mi volala Mú....Arga přestala chodit, vet musel k ní, opíchal ji a vzal vzorky a uvidí se dál, či spíš mám tušení, že se neuvidí už nic....léčit cukrovku, kterou způsobuje nádor, nejde
Jedu do Brna za nima, štěnda tu, krom Batulky, nechám, Míťa má dojet odpo, tak snad vydrží.....
Všem přeji krásný zbytek dne, pááá.
maťa
napsal(a):
No a ještě Dracena zespodu....ta nejmenší už se klátí ven a musím ji celou přesadit, ale jak toho obra přesadím, netuším Obří květináč mám, ale jak ju tam dostanu, nevím....a kam ji pak dám, už nevím vůbec
Tak páááá
Tak salát je hotov! Abyste viděli jak je velká mísa, tak jsem tam šupla tu flašu od píva.
Maťo, nesměj se, mamina byla skutečně shi-tzu. Přivezli jim jí do útulku, že už je stará a ještě ke všemu měla štěňata od nějakýho vořecha. Ostatní byly po mamině, ty si lidi prý hned rozebrali, ale Šmudlu nikdo nechtěl a ta si počkala na nás.
Přeji vám všem krásný zbytek dne a já se loučím. Vypadneme s koníkama k řece a návrat --- někdy.
maťa
napsal(a):
Tak páááá
Krásný kytičky!!! Já si taky pěstuju ze semínek, teda dřív, teď už nestíhám opatrovat, při tolika koních...
Ze semínek či pecek jsem měla avokádo, liči, různé citrusy, ale taky pryšce... za oknem mám taky grassulu, kaktusy, v pokoji draceny, euphorbie, alocasie, ayeschenie (asi to píšu blbě), streptocarpus aj... Babička s dědou byli zahradníci, tak jsem v genech asi taky něco podědila
Tady pár obrázků Draceany fragrans, když mi doma po x letech vykvetla
jackie
napsal(a):
Krásný kytičky!!! Já si taky pěstuju ze semínek, teda dřív, teď už nestíhám opatrovat, při tolika koních...
Ze semínek či pecek jsem měla avokádo, liči, různé citrusy, ale taky pryšce... za oknem mám taky grassulu, kaktusy, v pokoji draceny, euphorbie, alocasie, ayeschenie (asi to píšu blbě), streptocarpus aj... Babička s dědou byli zahradníci, tak jsem v genech asi taky něco podědila
jackie
napsal(a):
jackie
napsal(a):
Já tuhle dracenu nikdy u nikoho kvést neviděla, ani v žádných knížkách s květem vyfocená nebyla, tak jsem na ni byla patřičně hrdá ... Ta rostlina celá má už dneska přes dva metry... za chvíli se mi do bytu nevejde
Neregistrovaný uživatel

jaruska
napsal(a):
Máti,vykurýrovanou paní moc pozdravuj od party Raďaček a vyřiď,ať příště více bumbe!!!!!
Čau Jaru
maťa
napsal(a):
A jdu už fakt makat
tak Dracenu nemám,ale ta Tvoje je nádherná!takovej krásnej prales doma to je můj senJežiš já si asi pořídím banánovník
To jsi mě nalákala
Děkuji za návod k pěstění
maťa
napsal(a):
Hmm, právě mi volala Mú....Arga přestala chodit, vet musel k ní, opíchal ji a vzal vzorky a uvidí se dál, či spíš mám tušení, že se neuvidí už nic....léčit cukrovku, kterou způsobuje nádor, nejde
Jedu do Brna za nima, štěnda tu, krom Batulky, nechám, Míťa má dojet odpo, tak snad vydrží.....
Všem přeji krásný zbytek dne, pááá.
Jéé,tady mě to svědíí......
jaruska
napsal(a):
Jéé,tady mě to svědíí......
A tady takýý..Bábo,neměla bys zavolat ochránce zvířat??Co když mám blechy????
jaruska
napsal(a):
A tady takýý..Bábo,neměla bys zavolat ochránce zvířat??Co když mám blechy????
Ukáááž,Bóbikůů,já se podívám-néé,blechy nemáááš!!!!!!
x
jaruska
napsal(a):
Ukáááž,Bóbikůů,já se podívám-néé,blechy nemáááš!!!!!!
x
A takovýhle krásný psisko jsem měla,byl to ovčák dříve týraný a nějákým blbcem bitý,tak si udělal takový reflex-já zabiju toho člověka dřív než on mě-byl to SUP-samoútočící pes,ale na mě byl tak strašně hodnej,v životě mi nikdy nic neudělal..
jaruska
napsal(a):
A takovýhle krásný psisko jsem měla,byl to ovčák dříve týraný a nějákým blbcem bitý,tak si udělal takový reflex-já zabiju toho člověka dřív než on mě-byl to SUP-samoútočící pes,ale na mě byl tak strašně hodnej,v životě mi nikdy nic neudělal..
A tady spolu blbneme na cvičáku-chichi,v zimě mě vždycky odtáhl,kam potřeboval,to se nedalo ubrzdit,hihi!!!!
jaruska
napsal(a):
A tady spolu blbneme na cvičáku-chichi,v zimě mě vždycky odtáhl,kam potřeboval,to se nedalo ubrzdit,hihi!!!!
Tak,a dneska jsem si byla koupit lesklý fotophapír
,už mi došel a hned si vytisknu fotku,kterou bych ráda poslala do Lysý do tý fotosoutěže a zároveň je to finanční pomoc hendikepovaným dětem.
Posíláte někdo taky fotku????
jaruska
napsal(a):
Tak,a dneska jsem si byla koupit lesklý fotophapír
,už mi došel a hned si vytisknu fotku,kterou bych ráda poslala do Lysý do tý fotosoutěže a zároveň je to finanční pomoc hendikepovaným dětem.
Posíláte někdo taky fotku????
Splašený kůň zabil mladou dívku
18. července 2007 9:47
Mladou ženu ze Zlína smrtelně zranil kůň. Neštěstí se stalo v úterý večer na ranči na Lipských pasekách. Jedenadvacetiletá dívka uvázala zvíře za odstavenou čtyřkolku a nastartovala ji. Kůň se vzepjal, čtyřkolku i s řidičkou převrátil a začal splašeně skákat. Dívka utrpěla vážná zranění hlavy, kterým po převozu do zlínské nemocnici podlehla.
jaruska
napsal(a):
Splašený kůň zabil mladou dívku
18. července 2007 9:47
Mladou ženu ze Zlína smrtelně zranil kůň. Neštěstí se stalo v úterý večer na ranči na Lipských pasekách. Jedenadvacetiletá dívka uvázala zvíře za odstavenou čtyřkolku a nastartovala ji. Kůň se vzepjal, čtyřkolku i s řidičkou převrátil a začal splašeně skákat. Dívka utrpěla vážná zranění hlavy, kterým po převozu do zlínské nemocnici podlehla.
Zase jeden zbytečně zmařený mladý lidský život....Já bych úplně brečela,je mi holčiny moc líto,ale tohle přece nemůže napadnout děvče,které pracuje s koňma........
jaruska
napsal(a):
Zase jeden zbytečně zmařený mladý lidský život....Já bych úplně brečela,je mi holčiny moc líto,ale tohle přece nemůže napadnout děvče,které pracuje s koňma........
Jojo, je to fakt smutný, ale za takovýhle telecí nápady se holt platí... bohužel v tomto případě velmi vysoká cena
Jaruško, jaká soutěž je v Lysý? Nic nevíííím!!!!
Já si dneska s Burákem pěkně zajezdila, jupííí! Vůbec nebylo tak šílený vedro, asi jen 25 st., tak jsme si vyrazili, byla to paráda
Brebče maska vydržela, koníci jsou v pohodě, chlastají jak duha, ale už jsem vodu nemusela nosit, stačilo napustit z cisteren
bednarik petr
napsal(a):
Burák slouží co by podstavec... pro těžkou koňskou hlavu...
bednarik petr
napsal(a):
Charlieho očičko, unavené... ospalé...
bednarik petr
napsal(a):
Angie spíícíííí... kde je vysazíno...
bednarik petr
napsal(a):
Okamžitě mi to prozraď nebo tě kousnu!!!
bednarik petr
napsal(a):
Bezhlavý rytíř
bednarik petr
napsal(a):
... v zapadajícím slunci...