tak jsme se nechala inspirovat ostatnímy kolegy kteří si píší z lidmy ze stejných okresů, tak co kdybychom i my z prahy se tady sešly na pokec? pište kdo jste, co jsou vaši koníci, kde je máte ustájené a vůbec všechno co vás napadne.
Tak já jsem katka, mám kobylku čt, 11 let, jménem May, mám ji ustájenou na šeberově u trojanů...
tak pište lidičkyyyyyyyy
katusa
napsal(a):
tak jsme se nechala inspirovat ostatnímy kolegy kteří si píší z lidmy ze stejných okresů, tak co kdybychom i my z prahy se tady sešly na pokec? pište kdo jste, co jsou vaši koníci, kde je máte ustájené a vůbec všechno co vás napadne.
Tak já jsem katka, mám kobylku čt, 11 let, jménem May, mám ji ustájenou na šeberově u trojanů...
tak pište lidičkyyyyyyyy
Super nápad tak já jsem Prahy 9 mám 3 koníky, přikříženýho huculíka - 5let a 2 kobylky WPBR - máma 16let a dcera 7 let. Mám je doma a jsem z újezd anad lesy. A propo hledám posilu do našeho týmu tak kdyby jste měl někdo zájem....
sonicka
napsal(a):
Super nápad tak já jsem Prahy 9 mám 3 koníky, přikříženýho huculíka - 5let a 2 kobylky WPBR - máma 16let a dcera 7 let. Mám je doma a jsem z újezd anad lesy. A propo hledám posilu do našeho týmu tak kdyby jste měl někdo zájem....
říčany u prahy se snad taky počitá jelikož všichni k nam z prahy dojiždí. Mame pastevni odchov, 3 klisny (A1/1, CT, ShA) a hřebce křížence appa. Pak taky ustajene koniky (aktualne 4) ruznych plemen. Nabizime vyjizdky, vycvik, treninky, putaky, pripousteni, prodej koní, pastevni sezonní ustájení, pronajem koní a shanime nove zajemce o ježdění a výpomoc ve stáji, od září 2007. info na www.evush.estranky.cz
evush2010
napsal(a):
říčany u prahy se snad taky počitá jelikož všichni k nam z prahy dojiždí. Mame pastevni odchov, 3 klisny (A1/1, CT, ShA) a hřebce křížence appa. Pak taky ustajene koniky (aktualne 4) ruznych plemen. Nabizime vyjizdky, vycvik, treninky, putaky, pripousteni, prodej koní, pastevni sezonní ustájení, pronajem koní a shanime nove zajemce o ježdění a výpomoc ve stáji, od září 2007. info na www.evush.estranky.cz
katusa
napsal(a):
tak pište lidičkyyyyyyyy
basko
napsal(a):
AHOJKY
Já jsem z Prahy 9 Sluhy a ted si snad přivezu kobču ČT Tuniku tak se na ní mocinky těšim.
A jak se máte vy?????#01
Ja se mam dobře Co ty?
evush2010
napsal(a):
Ja se mam dobře Co ty?
Ahoj.
Tak já se taky přidám.Bydlím kousek za Prahou.
Koníka plánuju na příští rok.Už mám i vybraného, tak jen doufat že mi ho nikdo "neukradne" Myslím že plemeno komentovat nemusím..
alisa
napsal(a):
4 Sonička: Ahojky.Tak to jsme skoro "sousedky" Já jsem z Úval.
Máš pěkný koníky.Nemáš víc fotek?
Ahojky no to je opravdu kousíček fotek mraky
evush2010
napsal(a):
pro Evush2010: já bych měla záujem já totiž odcházím z jednoho klubu kůli nějakým proglémum. Tak mohla bych se zeptat kolik by tohmu jezdci na vyj mělo být?? Mě je 15 jsem z velkých popovic. A měla bych zájem napiš díík!! A jeszdím cca4 roky anglii
alisa
napsal(a):
Ahoj.
Teda ty sou krásnýHlavně ten vraníček..
A jak se dneska máte?
Ahojky,
hlásí se další Pražada
Já jsem z P 9 - Čakovice, ale koníka mám s kamarádkou na Mělnicku ....
Jééé, Sluhy, to je kousek
Kde budeš mít koníka ustájeného ?
blanche
napsal(a):
Ahojky,
hlásí se další Pražada
Já jsem z P 9 - Čakovice, ale koníka mám s kamarádkou na Mělnicku ....
Jééé, Sluhy, to je kousek
Kde budeš mít koníka ustájeného ?
Tak co, ještě nějaký Pražák ?
Co ?
blanche
napsal(a):
Tak co, ještě nějaký Pražák ?
Co ?
ahojky, tak já se přidám, původně sice nejsem z Prahy,ale ted jsem se sem přistěhovala a pořídila koníka, mam ho v Ohrobci, jsme ti v pravo
s kamarádkou která je taky z Prahy, ale kobylku má zase ve Středních Čechách
jahudka
napsal(a):
ahojky, tak já se přidám, původně sice nejsem z Prahy,ale ted jsem se sem přistěhovala a pořídila koníka, mam ho v Ohrobci, jsme ti v pravo
s kamarádkou která je taky z Prahy, ale kobylku má zase ve Středních Čechách
Ahojky,já jsem Eliška a bydlím v Holešovicíh.Kobylky mám ustájené kousek od prahy u Kladna
eliska84
napsal(a):
Ahojky,já jsem Eliška a bydlím v Holešovicíh.Kobylky mám ustájené kousek od prahy u Kladna
To jsem ráda, že se tohle téma začíná trochu rozjíždět, já jsem ho zakládala už před dvěma měsíci a bála se že snad nikdo nenapíše
Jinak pište pište, třeba jak jste v praze spokojené, co vaše stáje, terény...?
Já a majda
katusa
napsal(a):
To jsem ráda, že se tohle téma začíná trochu rozjíždět, já jsem ho zakládala už před dvěma měsíci a bála se že snad nikdo nenapíše
Jinak pište pište, třeba jak jste v praze spokojené, co vaše stáje, terény...?
Já a majda
pro katusa: hoy, a kde mas kobylku ustájenou? je mi to tam nake povedomé...:) Jinak v říčanech tereny prijemne, lesy, pole, i rybník na plavení, jen dost lidi v lese .. njn.. holt praha je praha.... A pocasi mne ted tak trosku stve....
evush2010
napsal(a):
pro katusa: hoy, a kde mas kobylku ustájenou? je mi to tam nake povedomé...:) Jinak v říčanech tereny prijemne, lesy, pole, i rybník na plavení, jen dost lidi v lese .. njn.. holt praha je praha.... A pocasi mne ted tak trosku stve....
Pro Evush ... to jsou všechno tvoji koníci ?
Krásné fotky
JJ, počasí je teď naprosto nechutný
blanche
napsal(a):
Pro Evush ... to jsou všechno tvoji koníci ?
Krásné fotky
JJ, počasí je teď naprosto nechutný
Neznate nekdo valacha Gino? Pred asi 11ti lety byl prodan nekam k Praze.Tusim Stara Boleslav..Tmavy hnedak.Matka Guernica,otec Mykonos 10...prosim nevite? hledam ho a marne...v profilu mam i email...
ukulemba
napsal(a):
Neznate nekdo valacha Gino? Pred asi 11ti lety byl prodan nekam k Praze.Tusim Stara Boleslav..Tmavy hnedak.Matka Guernica,otec Mykonos 10...prosim nevite? hledam ho a marne...v profilu mam i email...
Eqvush: majdu mám na šeberově u vandy trojanové, tady jsou terény celkem na prd, do miličovského lesa musíš jít pod dálnicí, všude mraky lidí, psů, dětí...Ale rybník je tu, louky, a hlavně pole, co mi tady ale vážně chybí jsou koce....Ty máš pastevní ustájení, vid?
katusa
napsal(a):
tak pište lidičkyyyyyyyy
Hlásím se k Pražákům! Jsem z opačného konce, bydlím v Řepích a koníka mám ve Pticích (směr Unhošť, Kladno)
evka
napsal(a):
Hlásím se k Pražákům! Jsem z opačného konce, bydlím v Řepích a koníka mám ve Pticích (směr Unhošť, Kladno)
pr evku : v řepých dělám VŠ, tak to do říčan jezdim skoro 1,5h. Je to fakt kus cesty.
JInak mam koníky doma, 2 klisny a hřebčáka. Ano mam ustájko, beru si sem vždycky par koní na léto. Vzdycky tak 2-4. Na zimu se ale zas všichni stěhují do teplých stájí. Tak připojuji foto arinky,, mojí 8l kříženky SHA a OR1/2
a co ostatní ? kde mate koníky, kolik platíte měsíčne ?
evush2010
napsal(a):
pr evku : v řepých dělám VŠ, tak to do říčan jezdim skoro 1,5h. Je to fakt kus cesty.
JInak mam koníky doma, 2 klisny a hřebčáka. Ano mam ustájko, beru si sem vždycky par koní na léto. Vzdycky tak 2-4. Na zimu se ale zas všichni stěhují do teplých stájí. Tak připojuji foto arinky,, mojí 8l kříženky SHA a OR1/2
no v Ohrobci je to super, sice jsem byla zatím jen v hale a na jízdárně, ale bylo ošklivo a jsme tu teprve týden
jinak doufám,že mě brzy někdo po okolí provede
jahudka
napsal(a):
no v Ohrobci je to super, sice jsem byla zatím jen v hale a na jízdárně, ale bylo ošklivo a jsme tu teprve týden
jinak doufám,že mě brzy někdo po okolí provede
ahojky já mám koně v Osnici u Gruberů. Je to tam super. Velké výběhy, možný celodenní pobyt ve výběhu, kruhovka, skokový materiál, jízdárna. Super lidi, výborný podkoní. Můžu jen doporučit. Taky jsou tam super terény, hodně kopců, možnost plavení atd.
1981
napsal(a):
ahojky já mám koně v Osnici u Gruberů. Je to tam super. Velké výběhy, možný celodenní pobyt ve výběhu, kruhovka, skokový materiál, jízdárna. Super lidi, výborný podkoní. Můžu jen doporučit. Taky jsou tam super terény, hodně kopců, možnost plavení atd.
4 1981 jana: jé kousek od tebe jsem kobylku mohla mít, nabízely mi ustájení v jk atrej (je to na horní stáj kterou mají od gruberů snad pronajatou), ale tam se mi moc nelíbilo, takový maly a tmavý boxíky, nic moc dva malinký bahnitý výběhy.
Jinak na šeberově je taky suúr výběh na celý den a platím 5500kč
katusa
napsal(a):
4 1981 jana: jé kousek od tebe jsem kobylku mohla mít, nabízely mi ustájení v jk atrej (je to na horní stáj kterou mají od gruberů snad pronajatou), ale tam se mi moc nelíbilo, takový maly a tmavý boxíky, nic moc dva malinký bahnitý výběhy.
jo já vím, tam to má Andrea Červinková, je to tam hrozné. Dlouho tam nikdo nebyl. Jinak u Gruberů dole by tě určitě vzali. škoda, mohli jsme spolu jezdit ven. alspoň bychom měli někoho nového do party.
1981
napsal(a):
jo já vím, tam to má Andrea Červinková, je to tam hrozné. Dlouho tam nikdo nebyl. Jinak u Gruberů dole by tě určitě vzali. škoda, mohli jsme spolu jezdit ven. alspoň bychom měli někoho nového do party.
Taky se připojuju k pražákům!!!Bydlím v Košířích a koníka mám taky ve Pticích, akorát v jiné stáji než Evka (zřejmně). Jsem tu navýsost spokojená...
katusa
napsal(a):
ty jo na seberov skoro vidim z baraku a jeste jsem se tam nebyla ani kouknout
blanche
napsal(a):
Jůůů, ve Pticích jsem jednou seděla na koníkovi ... měla jsem ho i kupovat, ale nakonec ho prodali dříve, než jsem se rozhodla
Máte veliké výběhy a pěknou jízdárnu ...
Pro Blanche: Ony jsou tam ty stáje 3 My jsme úplně nahoře, na konci. Jakého koníka jsi chtěla kupovat? Třeba ho znám
evush2010
napsal(a):
Pro evush2010: Jj, vim, kde tady je VŠ, to jsou nějaký mezinárodní vztahy, viď? Ani si nedovedu představit někdy tu cestu přes celou Prahu až do Říčan
hlozi
napsal(a):
Taky se připojuju k pražákům!!!Bydlím v Košířích a koníka mám taky ve Pticích, akorát v jiné stáji než Evka (zřejmně). Jsem tu navýsost spokojená...
Pro Hlozi: Ty musíš být v Tamare, viď? Jakýho máš koníka, někoho tam občas znám, tak třeba se známe a ani to nevíme My bydlíme ještě nad JK Ptice, taková ta malá soukromá stájička.
katusa
napsal(a):
tak pište lidičkyyyyyyyy
No tak me znas:o)) Taky se hlaaasime k Seberovu:o)
svatka
napsal(a):
No tak me znas:o)) Taky se hlaaasime k Seberovu:o)
a nenajde se nikdo s JK Harfa Ohrobec??
přidávám ještě foto mého zlatíčka, ale zatím ne se mnou
sadzi saj

jahudka
napsal(a):
a nenajde se nikdo s JK Harfa Ohrobec??
přidávám ještě foto mého zlatíčka, ale zatím ne se mnou
Ještě tam má jedna slečna toho krásnýho hřebce a valacha žluťáka??
sadzi saj
napsal(a):
Ještě tam má jedna slečna toho krásnýho hřebce a valacha žluťáka??
ahujky :o) tak já se taky přidám, jsem ze severu prahy vedle bohnic ( ne v nich :o))) ) ale koníka mam na druhém konci, až v dalekém kostelci nad černými lesy, ale nejdůležitější je fakt, že tam je koník spokojený, je tam necelý týden ale myslím že je štastný, x ha pastvin pro sebe, velkou stodolu na ukrytí a dvacet konských kamarádů.... pro hucula jako dělané :o) zatím nám jen sněží......
nikootin
napsal(a):
ahujky :o) tak já se taky přidám, jsem ze severu prahy vedle bohnic ( ne v nich :o))) ) ale koníka mam na druhém konci, až v dalekém kostelci nad černými lesy, ale nejdůležitější je fakt, že tam je koník spokojený, je tam necelý týden ale myslím že je štastný, x ha pastvin pro sebe, velkou stodolu na ukrytí a dvacet konských kamarádů.... pro hucula jako dělané :o) zatím nám jen sněží......
4 svapu: už jsem si myslela že nenapíšeš, btw Afra je tedy velice fotogenická
4 1981 (jana): napiš mi prosím něco o stáji u gruberů (klidně ma mail kotel8@seznam.cz) cena, ustájení, boxy...
moji 2 miláčkové
nikootin
napsal(a):
Pro Evku : Jojo, jsem v Tamare... Už několik let...(tenkrát v Taře) Mám koníka Azola. Ty jsi od Haška, co?? Holky od vás k nám chodí na jízdárnu..
Jaký je tvůj koník??
hlozi
napsal(a):
Pro Evku : Jojo, jsem v Tamare... Už několik let...(tenkrát v Taře) Mám koníka Azola. Ty jsi od Haška, co?? Holky od vás k nám chodí na jízdárnu..
Jaký je tvůj koník??
to sadzi saj: myslis žlutáka v Ohrobci? Valacha? 4 roky? Tak pokud myslíš tohodle broučka, tak to je muj odchovanec Monet. Ale je tam ještě jinej žluták.. .tak newim.... Pripojuji foto
katusa
napsal(a):
4 svapu: už jsem si myslela že nenapíšeš, btw Afra je tedy velice fotogenická
4 1981 (jana): napiš mi prosím něco o stáji u gruberů (klidně ma mail kotel8@seznam.cz) cena, ustájení, boxy...
moji 2 miláčkové
Afra je nejvíc nejfotogeničtější:o))
evush2010
napsal(a):
to sadzi saj: myslis žlutáka v Ohrobci? Valacha? 4 roky? Tak pokud myslíš tohodle broučka, tak to je muj odchovanec Monet. Ale je tam ještě jinej žluták.. .tak newim.... Pripojuji foto
jj jeden žluťák stojí skoro naproti mému koňákovi moc krásný koník
a pak je tam ještě jeden valach a vlastního slečna (paní) a má ještě šimla(hřebce) jestli jsi měla na mysli tyhle dva
jahudka
napsal(a):
jj jeden žluťák stojí skoro naproti mému koňákovi moc krásný koník
a pak je tam ještě jeden valach a vlastního slečna (paní) a má ještě šimla(hřebce) jestli jsi měla na mysli tyhle dva
tak pražáci : a co děláte kromě koní? Prace, studium? kolikrat tydne se ke konim dostanete ? a jak dlouho vám trvá cesta? foto, dalšího odchovance, tentokrát Elmonta, foto je ale v malem rozlisení po zadaní na bazos, toho si nevsimejte
evush2010
napsal(a):
tak pražáci : a co děláte kromě koní? Prace, studium? kolikrat tydne se ke konim dostanete ? a jak dlouho vám trvá cesta? foto, dalšího odchovance, tentokrát Elmonta, foto je ale v malem rozlisení po zadaní na bazos, toho si nevsimejte
no já jestli můžu, tak chodím do práce dělám 24h a pak mam 3 dny volno a to jsem většinou u koníčků,takže myslím,že docela často a cesta mi trvá cca 30min, když to není někde zasekané
jinak kromě koní už nic jiného nestíhám, možná jednou za čas jít s přítelem na večeři nebo do kina ale měla bych začít ještě chodit do posilky, ale nevím nevím
evush2010
napsal(a):
Ahojte!TAkja sice nejsem z Prahy,ale vsimla sem si tu fotky MONETA..a ten je tedkom u nasTAk je to tedkom moje zlaticko
Az budu mit cas..dam fotky...
evush2010
napsal(a):
ještě jedna s Elíkem
petas
napsal(a):
Ahojte!TAkja sice nejsem z Prahy,ale vsimla sem si tu fotky MONETA..a ten je tedkom u nasTAk je to tedkom moje zlaticko
Az budu mit cas..dam fotky...
to petas : A kde je přesně ? :) Myslím že byl/ je na prodej.... Tak newím jestli je ještě v Ohrobci. Bylo to moje poslední hříbe od jeho maminy....
evush2010
napsal(a):
ještě jedna s Elíkem
tAK JÁ JSEM ZATÍM JEŠTĚ STUDENTKA, 4 ROČNÍK NA STŘEDNÍ ŠKOLE OBOR MANAGEMENT CESTOVNÍHO RUCHU, U KOBYLY JSEM DENNĚ, PÁČ JÍ PŘIPRAVUJU VLASTNÍ KRMENÍ, JE TO TROCHU ZÁHUL, ALE DÁ SE TO, MÁM KLIKU PROTOŽE DOPRAVA BUT SE ŠKOLY NEBO I ODE MĚ Z DOMOVA TRVÁ CCA MAX. 20 MIN. jINAK ZBYTEK VOLNÝHO ČASU VĚNUJU SVÉMU PŘÍTELI, SE KTERÝM BYDLÍM A HAFANŮM, který sebou tahám skoro denně na koně
ps: blbej caps lock
evush2010
napsal(a):
to petas : A kde je přesně ? :) Myslím že byl/ je na prodej.... Tak newím jestli je ještě v Ohrobci. Bylo to moje poslední hříbe od jeho maminy....
To ewush: No ve Zlamance..az na Morave...www.al-kham-sa.wz.cz..ma se dobre..pomalu zacinameobsedat..zatim lonzujeme a pracujeme ze zeme..je to milacekzrovna dneska mi udelal strasnou radost ve volnosti..krasne skakal
hlozi
napsal(a):
Jaký je tvůj koník??
Pro Hlozi: Azol mi určitě něco říká. Jsem od Haška, ale k vám na jízdárnu moc nejezdím (jsem spíš venkovní typ), sem tam kámoška, co se mnou jezdí. Jestli někdy kolem nás jezdíš třeba ven, tak v posledním výběhu, takovej malej hnědák, jmenuje se Sindibad. Příští sezonu se k vám chystáme na závody
evka
napsal(a):
Pro Hlozi: Azol mi určitě něco říká. Jsem od Haška, ale k vám na jízdárnu moc nejezdím (jsem spíš venkovní typ), sem tam kámoška, co se mnou jezdí. Jestli někdy kolem nás jezdíš třeba ven, tak v posledním výběhu, takovej malej hnědák, jmenuje se Sindibad. Příští sezonu se k vám chystáme na závody
Evka : Tak jestli nějaký budou, rádi vás uvítáme.. Sindibád mi taky něco říká, určitě jsem to už slyšela..
Jinak pracuju ve zverimexu, doma mám ještě dva hafany, kočku a nějaký menší zvířectva a ke koním to mam z domova asi dvacet minut, z práce pět. Jezdím tam každý den, aspoň na chvilinku, když nestíhám na dýl...
katusa
napsal(a):
tak pište lidičkyyyyyyyy
Nejsem sice přímo z Prahy, ale kousek od Prahy. Máme doma kobylku CS, rok a půl starou, ta je moje a přítel má křížence belgikXČT /nejspíš, nikdo neví/. Přidávám fotku svého hovádka
nikootin
napsal(a):
Jak se vam tam libi ja uz tam dlouho nebyla, nejak nemam cas.. no asi nevis kdo jsem :D
hlozi
napsal(a):
Evka : Tak jestli nějaký budou, rádi vás uvítáme.. Sindibád mi taky něco říká, určitě jsem to už slyšela..
Jinak pracuju ve zverimexu, doma mám ještě dva hafany, kočku a nějaký menší zvířectva a ke koním to mam z domova asi dvacet minut, z práce pět. Jezdím tam každý den, aspoň na chvilinku, když nestíhám na dýl...
Hlozi: My jsme tam po okolí takoví známí. Možná znáš i naší maminu, stála v Taře před cca 5-6 lety (teda jestli už jsi tam v tý době byla), malá zrzavá hucula, kousavá, kopavá, jmenuje se Sandra a patřívala Radce. Od vás bezpečně znám ušatýho Jeffa, Moniku s Letty a zbytek tak spíš od vidění
Já jsem pořád ve škole, za oříkem jezdím tak 4-5x týdně, jak se stíhá. Doma se zvířectvo sestává ze psa, 3 zebřiček a sestry
cizluc
napsal(a):
Nejsem sice přímo z Prahy, ale kousek od Prahy. Máme doma kobylku CS, rok a půl starou, ta je moje a přítel má křížence belgikXČT /nejspíš, nikdo neví/. Přidávám fotku svého hovádka
tak pražáci a okolí mam dotaz odkud kupujete seno, senáž a slámu ? v jakém balení a za kolik? a mate to s dopravou? Prosim o info hlavne říčansko a jesenicko, popřípadě lidi z benešova, jedna se o menší množství.... Dík moc za info
katusa
napsal(a):
tak pište lidičkyyyyyyyy
Já jsem ze Smíchova, koníka mám u Říčan, ČT, valach, 15 let :)
1981
napsal(a):
Jůůů, já jsem si dopisovala s Vandou Gruberovou ... Znáš jí ?
Je to už taky x let ...
matyska
napsal(a):
Já jsem ze Smíchova, koníka mám u Říčan, ČT, valach, 15 let :)
a kde přesně u říčan? :) na smichove sem denne... jezdim do řep do školy... . co maš za koníka?
evush2010
napsal(a):
a kde přesně u říčan? :) na smichove sem denne... jezdim do řep do školy... . co maš za koníka?
U Říčan přesně v Doubku :) Koníka jsem popisovala výše, ještě tak jedině přidám adresu stránek, tam je toho víc :) www.matejaja.xf.cz