Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2007 13:05

tak jsme se nechala inspirovat ostatnímy kolegy kteří si píší z lidmy ze stejných okresů, tak co kdybychom i my z prahy se tady sešly na pokec? pište kdo jste, co jsou vaši koníci, kde je máte ustájené a vůbec všechno co vás napadne.

Tak já jsem katka, mám kobylku čt, 11 let, jménem May, mám ji ustájenou na šeberově u trojanů...

tak pište lidičkyyyyyyyy

19.7.2007 20:52

katusa napsal(a):
tak jsme se nechala inspirovat ostatnímy kolegy kteří si píší z lidmy ze stejných okresů, tak co kdybychom i my z prahy se tady sešly na pokec? pište kdo jste, co jsou vaši koníci, kde je máte ustájené a vůbec všechno co vás napadne.

Tak já jsem katka, mám kobylku čt, 11 let, jménem May, mám ji ustájenou na šeberově u trojanů...

tak pište lidičkyyyyyyyy

Super nápad tak já jsem Prahy 9 mám 3 koníky, přikříženýho huculíka - 5let a 2 kobylky WPBR - máma 16let a dcera 7 let. Mám je doma a jsem z újezd anad lesy. A propo hledám posilu do našeho týmu tak kdyby jste měl někdo zájem....

20.7.2007 12:50

sonicka napsal(a):
Super nápad tak já jsem Prahy 9 mám 3 koníky, přikříženýho huculíka - 5let a 2 kobylky WPBR - máma 16let a dcera 7 let. Mám je doma a jsem z újezd anad lesy. A propo hledám posilu do našeho týmu tak kdyby jste měl někdo zájem....

říčany u prahy se snad taky počitá jelikož všichni k nam z prahy dojiždí. Mame pastevni odchov, 3 klisny (A1/1, CT, ShA) a hřebce křížence appa. Pak taky ustajene koniky (aktualne 4) ruznych plemen. Nabizime vyjizdky, vycvik, treninky, putaky, pripousteni, prodej koní, pastevni sezonní ustájení, pronajem koní a shanime nove zajemce o ježdění a výpomoc ve stáji, od září 2007. info na www.evush.estranky.cz

20.7.2007 12:53

evush2010 napsal(a):
říčany u prahy se snad taky počitá jelikož všichni k nam z prahy dojiždí. Mame pastevni odchov, 3 klisny (A1/1, CT, ShA) a hřebce křížence appa. Pak taky ustajene koniky (aktualne 4) ruznych plemen. Nabizime vyjizdky, vycvik, treninky, putaky, pripousteni, prodej koní, pastevni sezonní ustájení, pronajem koní a shanime nove zajemce o ježdění a výpomoc ve stáji, od září 2007. info na www.evush.estranky.cz

21.7.2007 19:58

katusa napsal(a):

tak pište lidičkyyyyyyyy

21.7.2007 21:15

martice napsal(a):

AHOJKY
Já jsem z Prahy 9 Sluhy a ted si snad přivezu kobču ČT Tuniku tak se na ní mocinky těšim.
A jak se máte vy?????#01

22.7.2007 19:08

basko napsal(a):
AHOJKY
Já jsem z Prahy 9 Sluhy a ted si snad přivezu kobču ČT Tuniku tak se na ní mocinky těšim.
A jak se máte vy?????#01

Ja se mam dobře Co ty?

22.7.2007 20:27

evush2010 napsal(a):
Ja se mam dobře Co ty?

Ahoj.
Tak já se taky přidám.Bydlím kousek za Prahou.

Koníka plánuju na příští rok.Už mám i vybraného, tak jen doufat že mi ho nikdo "neukradne" Myslím že plemeno komentovat nemusím..

22.7.2007 20:36

alisa napsal(a):
Ahoj.
Tak já se taky přidám.Bydlím kousek za Prahou.

Koníka plánuju na příští rok.Už mám i vybraného, tak jen doufat že mi ho nikdo "neukradne" Myslím že plemeno komentovat nemusím..

4 Sonička: Ahojky.Tak to jsme skoro "sousedky" Já jsem z Úval. Máš pěkný koníky.Nemáš víc fotek?

22.7.2007 22:40

alisa napsal(a):
4 Sonička: Ahojky.Tak to jsme skoro "sousedky" Já jsem z Úval. Máš pěkný koníky.Nemáš víc fotek?

Ahojky no to je opravdu kousíček fotek mraky

22.7.2007 22:40

sonicka napsal(a):
Ahojky no to je opravdu kousíček fotek mraky

23.7.2007 16:37

sonicka napsal(a):

Ahoj.
Teda ty sou krásnýHlavně ten vraníček.. A jak se dneska máte?

23.7.2007 21:35

evush2010 napsal(a):

pro Evush2010: já bych měla záujem já totiž odcházím z jednoho klubu kůli nějakým proglémum. Tak mohla bych se zeptat kolik by tohmu jezdci na vyj mělo být?? Mě je 15 jsem z velkých popovic. A měla bych zájem napiš díík!! A jeszdím cca4 roky anglii

2.9.2007 13:54

alisa napsal(a):
Ahoj.
Teda ty sou krásnýHlavně ten vraníček.. A jak se dneska máte?

Ahojky,

hlásí se další Pražada
Já jsem z P 9 - Čakovice, ale koníka mám s kamarádkou na Mělnicku ....

Jééé, Sluhy, to je kousek
Kde budeš mít koníka ustájeného ?

10.11.2007 20:12

blanche napsal(a):
Ahojky,

hlásí se další Pražada
Já jsem z P 9 - Čakovice, ale koníka mám s kamarádkou na Mělnicku ....

Jééé, Sluhy, to je kousek
Kde budeš mít koníka ustájeného ?

Tak co, ještě nějaký Pražák ?
Co ?

11.11.2007 09:41

blanche napsal(a):
Tak co, ještě nějaký Pražák ?
Co ?

ahojky, tak já se přidám, původně sice nejsem z Prahy,ale ted jsem se sem přistěhovala a pořídila koníka, mam ho v Ohrobci, jsme ti v pravo
s kamarádkou která je taky z Prahy, ale kobylku má zase ve Středních Čechách

11.11.2007 11:40

jahudka napsal(a):
ahojky, tak já se přidám, původně sice nejsem z Prahy,ale ted jsem se sem přistěhovala a pořídila koníka, mam ho v Ohrobci, jsme ti v pravo
s kamarádkou která je taky z Prahy, ale kobylku má zase ve Středních Čechách

Ahojky,já jsem Eliška a bydlím v Holešovicíh.Kobylky mám ustájené kousek od prahy u Kladna

11.11.2007 11:59

eliska84 napsal(a):
Ahojky,já jsem Eliška a bydlím v Holešovicíh.Kobylky mám ustájené kousek od prahy u Kladna

To jsem ráda, že se tohle téma začíná trochu rozjíždět, já jsem ho zakládala už před dvěma měsíci a bála se že snad nikdo nenapíše

Jinak pište pište, třeba jak jste v praze spokojené, co vaše stáje, terény...?

Já a majda

11.11.2007 17:22

katusa napsal(a):
To jsem ráda, že se tohle téma začíná trochu rozjíždět, já jsem ho zakládala už před dvěma měsíci a bála se že snad nikdo nenapíše

Jinak pište pište, třeba jak jste v praze spokojené, co vaše stáje, terény...?

Já a majda

pro katusa: hoy, a kde mas kobylku ustájenou? je mi to tam nake povedomé...:) Jinak v říčanech tereny prijemne, lesy, pole, i rybník na plavení, jen dost lidi v lese .. njn.. holt praha je praha.... A pocasi mne ted tak trosku stve....

11.11.2007 19:53

evush2010 napsal(a):
pro katusa: hoy, a kde mas kobylku ustájenou? je mi to tam nake povedomé...:) Jinak v říčanech tereny prijemne, lesy, pole, i rybník na plavení, jen dost lidi v lese .. njn.. holt praha je praha.... A pocasi mne ted tak trosku stve....

Pro Evush ... to jsou všechno tvoji koníci ?
Krásné fotky

JJ, počasí je teď naprosto nechutný

11.11.2007 21:08

blanche napsal(a):
Pro Evush ... to jsou všechno tvoji koníci ?
Krásné fotky

JJ, počasí je teď naprosto nechutný

Neznate nekdo valacha Gino? Pred asi 11ti lety byl prodan nekam k Praze.Tusim Stara Boleslav..Tmavy hnedak.Matka Guernica,otec Mykonos 10...prosim nevite? hledam ho a marne...v profilu mam i email...

11.11.2007 22:21

ukulemba napsal(a):
Neznate nekdo valacha Gino? Pred asi 11ti lety byl prodan nekam k Praze.Tusim Stara Boleslav..Tmavy hnedak.Matka Guernica,otec Mykonos 10...prosim nevite? hledam ho a marne...v profilu mam i email...

Eqvush: majdu mám na šeberově u vandy trojanové, tady jsou terény celkem na prd, do miličovského lesa musíš jít pod dálnicí, všude mraky lidí, psů, dětí...Ale rybník je tu, louky, a hlavně pole, co mi tady ale vážně chybí jsou koce....Ty máš pastevní ustájení, vid?

11.11.2007 22:26

katusa napsal(a):

tak pište lidičkyyyyyyyy

Hlásím se k Pražákům! Jsem z opačného konce, bydlím v Řepích a koníka mám ve Pticích (směr Unhošť, Kladno)

11.11.2007 22:30

evka napsal(a):
Hlásím se k Pražákům! Jsem z opačného konce, bydlím v Řepích a koníka mám ve Pticích (směr Unhošť, Kladno)

Jůůů, ve Pticích jsem jednou seděla na koníkovi ... měla jsem ho i kupovat, ale nakonec ho prodali dříve, než jsem se rozhodla

Máte veliké výběhy a pěknou jízdárnu ...

11.11.2007 23:20

evka napsal(a):

pr evku : v řepých dělám VŠ, tak to do říčan jezdim skoro 1,5h. Je to fakt kus cesty.
JInak mam koníky doma, 2 klisny a hřebčáka. Ano mam ustájko, beru si sem vždycky par koní na léto. Vzdycky tak 2-4. Na zimu se ale zas všichni stěhují do teplých stájí. Tak připojuji foto arinky,, mojí 8l kříženky SHA a OR1/2
a co ostatní ? kde mate koníky, kolik platíte měsíčne ?

12.11.2007 10:28

evush2010 napsal(a):
pr evku : v řepých dělám VŠ, tak to do říčan jezdim skoro 1,5h. Je to fakt kus cesty.
JInak mam koníky doma, 2 klisny a hřebčáka. Ano mam ustájko, beru si sem vždycky par koní na léto. Vzdycky tak 2-4. Na zimu se ale zas všichni stěhují do teplých stájí. Tak připojuji foto arinky,, mojí 8l kříženky SHA a OR1/2

no v Ohrobci je to super, sice jsem byla zatím jen v hale a na jízdárně, ale bylo ošklivo a jsme tu teprve týden
jinak doufám,že mě brzy někdo po okolí provede

12.11.2007 13:23

jahudka napsal(a):
no v Ohrobci je to super, sice jsem byla zatím jen v hale a na jízdárně, ale bylo ošklivo a jsme tu teprve týden
jinak doufám,že mě brzy někdo po okolí provede

ahojky já mám koně v Osnici u Gruberů. Je to tam super. Velké výběhy, možný celodenní pobyt ve výběhu, kruhovka, skokový materiál, jízdárna. Super lidi, výborný podkoní. Můžu jen doporučit. Taky jsou tam super terény, hodně kopců, možnost plavení atd.

12.11.2007 13:29

1981 napsal(a):
ahojky já mám koně v Osnici u Gruberů. Je to tam super. Velké výběhy, možný celodenní pobyt ve výběhu, kruhovka, skokový materiál, jízdárna. Super lidi, výborný podkoní. Můžu jen doporučit. Taky jsou tam super terény, hodně kopců, možnost plavení atd.

4 1981 jana: jé kousek od tebe jsem kobylku mohla mít, nabízely mi ustájení v jk atrej (je to na horní stáj kterou mají od gruberů snad pronajatou), ale tam se mi moc nelíbilo, takový maly a tmavý boxíky, nic moc dva malinký bahnitý výběhy.
Jinak na šeberově je taky suúr výběh na celý den a platím 5500kč

12.11.2007 14:10

katusa napsal(a):
4 1981 jana: jé kousek od tebe jsem kobylku mohla mít, nabízely mi ustájení v jk atrej (je to na horní stáj kterou mají od gruberů snad pronajatou), ale tam se mi moc nelíbilo, takový maly a tmavý boxíky, nic moc dva malinký bahnitý výběhy.

jo já vím, tam to má Andrea Červinková, je to tam hrozné. Dlouho tam nikdo nebyl. Jinak u Gruberů dole by tě určitě vzali. škoda, mohli jsme spolu jezdit ven. alspoň bychom měli někoho nového do party.

12.11.2007 16:28

1981 napsal(a):
jo já vím, tam to má Andrea Červinková, je to tam hrozné. Dlouho tam nikdo nebyl. Jinak u Gruberů dole by tě určitě vzali. škoda, mohli jsme spolu jezdit ven. alspoň bychom měli někoho nového do party.

Taky se připojuju k pražákům!!!Bydlím v Košířích a koníka mám taky ve Pticích, akorát v jiné stáji než Evka (zřejmně). Jsem tu navýsost spokojená...

12.11.2007 17:26

katusa napsal(a):

ty jo na seberov skoro vidim z baraku a jeste jsem se tam nebyla ani kouknout

12.11.2007 17:51

blanche napsal(a):
Jůůů, ve Pticích jsem jednou seděla na koníkovi ... měla jsem ho i kupovat, ale nakonec ho prodali dříve, než jsem se rozhodla

Máte veliké výběhy a pěknou jízdárnu ...

Pro Blanche: Ony jsou tam ty stáje 3 My jsme úplně nahoře, na konci. Jakého koníka jsi chtěla kupovat? Třeba ho znám

12.11.2007 17:52

evush2010 napsal(a):

Pro evush2010: Jj, vim, kde tady je VŠ, to jsou nějaký mezinárodní vztahy, viď? Ani si nedovedu představit někdy tu cestu přes celou Prahu až do Říčan

12.11.2007 17:54

hlozi napsal(a):
Taky se připojuju k pražákům!!!Bydlím v Košířích a koníka mám taky ve Pticích, akorát v jiné stáji než Evka (zřejmně). Jsem tu navýsost spokojená...

Pro Hlozi: Ty musíš být v Tamare, viď? Jakýho máš koníka, někoho tam občas znám, tak třeba se známe a ani to nevíme My bydlíme ještě nad JK Ptice, taková ta malá soukromá stájička.

12.11.2007 18:03

katusa napsal(a):

tak pište lidičkyyyyyyyy

No tak me znas:o)) Taky se hlaaasime k Seberovu:o)

12.11.2007 18:19

svatka napsal(a):
No tak me znas:o)) Taky se hlaaasime k Seberovu:o)

a nenajde se nikdo s JK Harfa Ohrobec??
přidávám ještě foto mého zlatíčka, ale zatím ne se mnou

sadzi saj

12.11.2007 18:33
sadzi saj

jahudka napsal(a):
a nenajde se nikdo s JK Harfa Ohrobec??
přidávám ještě foto mého zlatíčka, ale zatím ne se mnou

Ještě tam má jedna slečna toho krásnýho hřebce a valacha žluťáka??

12.11.2007 18:40

sadzi saj napsal(a):
Ještě tam má jedna slečna toho krásnýho hřebce a valacha žluťáka??

ahujky :o) tak já se taky přidám, jsem ze severu prahy vedle bohnic ( ne v nich :o))) ) ale koníka mam na druhém konci, až v dalekém kostelci nad černými lesy, ale nejdůležitější je fakt, že tam je koník spokojený, je tam necelý týden ale myslím že je štastný, x ha pastvin pro sebe, velkou stodolu na ukrytí a dvacet konských kamarádů.... pro hucula jako dělané :o) zatím nám jen sněží......

12.11.2007 19:10

nikootin napsal(a):
ahujky :o) tak já se taky přidám, jsem ze severu prahy vedle bohnic ( ne v nich :o))) ) ale koníka mam na druhém konci, až v dalekém kostelci nad černými lesy, ale nejdůležitější je fakt, že tam je koník spokojený, je tam necelý týden ale myslím že je štastný, x ha pastvin pro sebe, velkou stodolu na ukrytí a dvacet konských kamarádů.... pro hucula jako dělané :o) zatím nám jen sněží......

4 svapu: už jsem si myslela že nenapíšeš, btw Afra je tedy velice fotogenická
4 1981 (jana): napiš mi prosím něco o stáji u gruberů (klidně ma mail kotel8@seznam.cz) cena, ustájení, boxy...

moji 2 miláčkové

12.11.2007 19:12

nikootin napsal(a):

Pro Evku : Jojo, jsem v Tamare... Už několik let...(tenkrát v Taře) Mám koníka Azola. Ty jsi od Haška, co?? Holky od vás k nám chodí na jízdárnu.. Jaký je tvůj koník??

12.11.2007 20:17

hlozi napsal(a):
Pro Evku : Jojo, jsem v Tamare... Už několik let...(tenkrát v Taře) Mám koníka Azola. Ty jsi od Haška, co?? Holky od vás k nám chodí na jízdárnu.. Jaký je tvůj koník??

to sadzi saj: myslis žlutáka v Ohrobci? Valacha? 4 roky? Tak pokud myslíš tohodle broučka, tak to je muj odchovanec Monet. Ale je tam ještě jinej žluták.. .tak newim.... Pripojuji foto

12.11.2007 20:26

katusa napsal(a):
4 svapu: už jsem si myslela že nenapíšeš, btw Afra je tedy velice fotogenická
4 1981 (jana): napiš mi prosím něco o stáji u gruberů (klidně ma mail kotel8@seznam.cz) cena, ustájení, boxy...

moji 2 miláčkové

Afra je nejvíc nejfotogeničtější:o))

12.11.2007 20:55

evush2010 napsal(a):
to sadzi saj: myslis žlutáka v Ohrobci? Valacha? 4 roky? Tak pokud myslíš tohodle broučka, tak to je muj odchovanec Monet. Ale je tam ještě jinej žluták.. .tak newim.... Pripojuji foto

jj jeden žluťák stojí skoro naproti mému koňákovi moc krásný koník
a pak je tam ještě jeden valach a vlastního slečna (paní) a má ještě šimla(hřebce) jestli jsi měla na mysli tyhle dva

12.11.2007 21:21

jahudka napsal(a):
jj jeden žluťák stojí skoro naproti mému koňákovi moc krásný koník
a pak je tam ještě jeden valach a vlastního slečna (paní) a má ještě šimla(hřebce) jestli jsi měla na mysli tyhle dva

tak pražáci : a co děláte kromě koní? Prace, studium? kolikrat tydne se ke konim dostanete ? a jak dlouho vám trvá cesta? foto, dalšího odchovance, tentokrát Elmonta, foto je ale v malem rozlisení po zadaní na bazos, toho si nevsimejte

12.11.2007 21:25

evush2010 napsal(a):
tak pražáci : a co děláte kromě koní? Prace, studium? kolikrat tydne se ke konim dostanete ? a jak dlouho vám trvá cesta? foto, dalšího odchovance, tentokrát Elmonta, foto je ale v malem rozlisení po zadaní na bazos, toho si nevsimejte

no já jestli můžu, tak chodím do práce dělám 24h a pak mam 3 dny volno a to jsem většinou u koníčků,takže myslím,že docela často a cesta mi trvá cca 30min, když to není někde zasekané
jinak kromě koní už nic jiného nestíhám, možná jednou za čas jít s přítelem na večeři nebo do kina ale měla bych začít ještě chodit do posilky, ale nevím nevím

12.11.2007 21:28

evush2010 napsal(a):

Ahojte!TAkja sice nejsem z Prahy,ale vsimla sem si tu fotky MONETA..a ten je tedkom u nasTAk je to tedkom moje zlatickoAz budu mit cas..dam fotky...

12.11.2007 21:30

evush2010 napsal(a):

ještě jedna s Elíkem

12.11.2007 21:33

petas napsal(a):
Ahojte!TAkja sice nejsem z Prahy,ale vsimla sem si tu fotky MONETA..a ten je tedkom u nasTAk je to tedkom moje zlatickoAz budu mit cas..dam fotky...

to petas : A kde je přesně ? :) Myslím že byl/ je na prodej.... Tak newím jestli je ještě v Ohrobci. Bylo to moje poslední hříbe od jeho maminy....

12.11.2007 22:09

evush2010 napsal(a):
ještě jedna s Elíkem

tAK JÁ JSEM ZATÍM JEŠTĚ STUDENTKA, 4 ROČNÍK NA STŘEDNÍ ŠKOLE OBOR MANAGEMENT CESTOVNÍHO RUCHU, U KOBYLY JSEM DENNĚ, PÁČ JÍ PŘIPRAVUJU VLASTNÍ KRMENÍ, JE TO TROCHU ZÁHUL, ALE DÁ SE TO, MÁM KLIKU PROTOŽE DOPRAVA BUT SE ŠKOLY NEBO I ODE MĚ Z DOMOVA TRVÁ CCA MAX. 20 MIN. jINAK ZBYTEK VOLNÝHO ČASU VĚNUJU SVÉMU PŘÍTELI, SE KTERÝM BYDLÍM A HAFANŮM, který sebou tahám skoro denně na koně

ps: blbej caps lock

12.11.2007 22:11

evush2010 napsal(a):
to petas : A kde je přesně ? :) Myslím že byl/ je na prodej.... Tak newím jestli je ještě v Ohrobci. Bylo to moje poslední hříbe od jeho maminy....

To ewush: No ve Zlamance..az na Morave...www.al-kham-sa.wz.cz..ma se dobre..pomalu zacinameobsedat..zatim lonzujeme a pracujeme ze zeme..je to milacekzrovna dneska mi udelal strasnou radost ve volnosti..krasne skakal

12.11.2007 22:14

hlozi napsal(a):

Pro Hlozi: Azol mi určitě něco říká. Jsem od Haška, ale k vám na jízdárnu moc nejezdím (jsem spíš venkovní typ), sem tam kámoška, co se mnou jezdí. Jestli někdy kolem nás jezdíš třeba ven, tak v posledním výběhu, takovej malej hnědák, jmenuje se Sindibad. Příští sezonu se k vám chystáme na závody

13.11.2007 11:48

evka napsal(a):
Pro Hlozi: Azol mi určitě něco říká. Jsem od Haška, ale k vám na jízdárnu moc nejezdím (jsem spíš venkovní typ), sem tam kámoška, co se mnou jezdí. Jestli někdy kolem nás jezdíš třeba ven, tak v posledním výběhu, takovej malej hnědák, jmenuje se Sindibad. Příští sezonu se k vám chystáme na závody

Evka : Tak jestli nějaký budou, rádi vás uvítáme.. Sindibád mi taky něco říká, určitě jsem to už slyšela..

Jinak pracuju ve zverimexu, doma mám ještě dva hafany, kočku a nějaký menší zvířectva a ke koním to mam z domova asi dvacet minut, z práce pět. Jezdím tam každý den, aspoň na chvilinku, když nestíhám na dýl...

13.11.2007 11:54

katusa napsal(a):

tak pište lidičkyyyyyyyy

Nejsem sice přímo z Prahy, ale kousek od Prahy. Máme doma kobylku CS, rok a půl starou, ta je moje a přítel má křížence belgikXČT /nejspíš, nikdo neví/. Přidávám fotku svého hovádka

13.11.2007 12:13

nikootin napsal(a):

Jak se vam tam libi ja uz tam dlouho nebyla, nejak nemam cas.. no asi nevis kdo jsem :D

13.11.2007 12:14

zuluzuk napsal(a):
Jak se vam tam libi ja uz tam dlouho nebyla, nejak nemam cas.. no asi nevis kdo jsem :D

jsem zapomela ze to melo byt pro nikcu

13.11.2007 12:16

zuluzuk napsal(a):

Jestli to bylo na mně, tak se nám tam líbí moc. Ale kdo jsi netuším... Ale třeba se známe????

13.11.2007 13:10

hlozi napsal(a):
Jestli to bylo na mně, tak se nám tam líbí moc. Ale kdo jsi netuším... Ale třeba se známe????

ja si to nejak popletla heh :/

13.11.2007 16:43

hlozi napsal(a):
Evka : Tak jestli nějaký budou, rádi vás uvítáme.. Sindibád mi taky něco říká, určitě jsem to už slyšela..

Jinak pracuju ve zverimexu, doma mám ještě dva hafany, kočku a nějaký menší zvířectva a ke koním to mam z domova asi dvacet minut, z práce pět. Jezdím tam každý den, aspoň na chvilinku, když nestíhám na dýl...

Hlozi: My jsme tam po okolí takoví známí. Možná znáš i naší maminu, stála v Taře před cca 5-6 lety (teda jestli už jsi tam v tý době byla), malá zrzavá hucula, kousavá, kopavá, jmenuje se Sandra a patřívala Radce. Od vás bezpečně znám ušatýho Jeffa, Moniku s Letty a zbytek tak spíš od vidění

Já jsem pořád ve škole, za oříkem jezdím tak 4-5x týdně, jak se stíhá. Doma se zvířectvo sestává ze psa, 3 zebřiček a sestry

13.11.2007 17:28

cizluc napsal(a):
Nejsem sice přímo z Prahy, ale kousek od Prahy. Máme doma kobylku CS, rok a půl starou, ta je moje a přítel má křížence belgikXČT /nejspíš, nikdo neví/. Přidávám fotku svého hovádka

tak pražáci a okolí mam dotaz odkud kupujete seno, senáž a slámu ? v jakém balení a za kolik? a mate to s dopravou? Prosim o info hlavne říčansko a jesenicko, popřípadě lidi z benešova, jedna se o menší množství.... Dík moc za info

13.11.2007 21:33

katusa napsal(a):

tak pište lidičkyyyyyyyy

Já jsem ze Smíchova, koníka mám u Říčan, ČT, valach, 15 let :)

14.11.2007 09:34

evka napsal(a):
Pro Blanche: Ony jsou tam ty stáje 3 My jsme úplně nahoře, na konci. Jakého koníka jsi chtěla kupovat? Třeba ho znám

Aha ... je to už nějaký rok ... Mám sklerozu ... jméno už jsem zapomněla ... Ale byl to obr ryzáček ... pod sedlem docela rozverný

14.11.2007 09:36

1981 napsal(a):

Jůůů, já jsem si dopisovala s Vandou Gruberovou ... Znáš jí ?
Je to už taky x let ...

14.11.2007 12:41

matyska napsal(a):
Já jsem ze Smíchova, koníka mám u Říčan, ČT, valach, 15 let :)

a kde přesně u říčan? :) na smichove sem denne... jezdim do řep do školy... . co maš za koníka?

14.11.2007 15:11

evush2010 napsal(a):
a kde přesně u říčan? :) na smichove sem denne... jezdim do řep do školy... . co maš za koníka?

U Říčan přesně v Doubku :) Koníka jsem popisovala výše, ještě tak jedině přidám adresu stránek, tam je toho víc :) www.matejaja.xf.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík