Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2007 17:36

Chodí klusáci mimochodem nebo ne??? Dost by mě to zajímalo protože je to v jedné knížce.. Ale ještě jsem klusáka mimochodníka neviděla

22.7.2007 18:52

kapusta napsal(a):
Chodí klusáci mimochodem nebo ne??? Dost by mě to zajímalo protože je to v jedné knížce.. Ale ještě jsem klusáka mimochodníka neviděla

Jj, dokonce v USA jsou to popularnejsi dostihy nez normalnich diagonalnich klusaku

22.7.2007 19:00

kapusta napsal(a):

jak kterej a jak kdy. někteří se stíhaj a mimochodem se tomu vyhnou. jiní v dostihu nebo v rychlý práci, když už nestíhaj klusat. a nekterý prostě tak choděj, ale tady je to chyba. tahle nána bez zvonů neudělá poctivej krok

22.7.2007 21:58

bospor napsal(a):
jak kterej a jak kdy. někteří se stíhaj a mimochodem se tomu vyhnou. jiní v dostihu nebo v rychlý práci, když už nestíhaj klusat. a nekterý prostě tak choděj, ale tady je to chyba. tahle nána bez zvonů neudělá poctivej krok

díky.. potřebovala jsem to ujasnit

22.7.2007 23:23

kapusta napsal(a):
díky.. potřebovala jsem to ujasnit

předpokládám že máš klusáka . ptala ses na vesterny ne? prodala jsem kobylku, ta to měla chodit,ale nevim jak to dopadlo

23.7.2007 08:21

bospor napsal(a):
předpokládám že máš klusáka . ptala ses na vesterny ne? prodala jsem kobylku, ta to měla chodit,ale nevim jak to dopadlo

jj mám velmi osobitou klusačku :)

23.7.2007 09:15

kapusta napsal(a):

znala sem kobylku, ketrá na mimochod přešla vždy, když byla hodně unavená.

23.7.2007 12:07

kapusta napsal(a):

to jsou všecky. kterou máš ty?

23.7.2007 14:26

bospor napsal(a):
to jsou všecky. kterou máš ty?

Jmenuje se Emilka. Matka Emine a otec je Ultra Yankee (snad na té fotce půjde něco vidět)

23.7.2007 18:33

kapusta napsal(a):
Jmenuje se Emilka. Matka Emine a otec je Ultra Yankee (snad na té fotce půjde něco vidět)

z toho co je vidět vypadá dobře. mam tady fotku a na ní je její chovatel p. vinklárek. na fotce je poslední, ale dojel líp. není to náhodou ona?

23.7.2007 20:04

bospor napsal(a):
z toho co je vidět vypadá dobře. mam tady fotku a na ní je její chovatel p. vinklárek. na fotce je poslední, ale dojel líp. není to náhodou ona?

No od pana Vinklárka ji mám... Ale jestli myslíš na té fotce tak to moc dobře vidět nejde. Ale když to říkáš tak to ona asi je :) Závody běžela asi 3x podle PP (jak sou tam napsaný nějaký posudky vet. ke sportovním účelům či co) Nemohla bys mi prosím tu fotku poslat na mail katkaondrova@seznam.cz ? diky.. a jestli máš jěště nějaké tak taky.. moc moc prosím

Přidejte reakci

Přidat smajlík