proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
Chtěla jsem se zeptat,čsto jezdíme pracovně na Krásnou a když vidím že máte takové krásné koníky,mohli by jsme se někdy stavit juknout???Neboj nezdržovali by jsme ,jen by jsme koukli na iháčky
A nechceš sem dát víc fotek-na Krásné je Krásně
Ahojky,zdravím! Budu moc ráda,i když teď to bude problém,mám nemocenskou a ke koníkům jezdí přítel sám. U koníků je ráno a večer jinak je celý den v práci. Takže jestli to nebude vadit,můžem se domluvit až se trošku zmátořím A kampak jezdíte pracovat? Jinak už jsem o vašem ranči slyšela,jen jsem se tam ještě nedostala. Ale můžem se pak domluvit
Pohledám nějaké fotečky...
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
Chtěla jsem se zeptat,čsto jezdíme pracovně na Krásnou a když vidím že máte takové krásné koníky,mohli by jsme se někdy stavit juknout???Neboj nezdržovali by jsme ,jen by jsme koukli na iháčky
Ale ať nejste zklamaní,nemáme žádný ranč,máme pronajatou bývalou lesáckou stáj... koníky máme 4 dva chlaďásky a dva lehké plnokrevnou kobylku a painta
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
irculka
napsal(a):
Tak už jsem tady.
Irčo neboj zklamaní určitě nebudeme,my taky nemáme ranč,ale stateček v rozkladu na kopci a chlaďásky máme moc rádi a Jirka i přemýšlí že až to půjde,šel y tahat do lesa,než sedět pořád v autěJak tak koukám,on rád chodí a hlavně do kopce,tak to by se u vás v lese vyžil
Krásný fotečky máš-z těch hor jsou to nádherný záběry.
Pojedete letos na Bubla koňmo??
Jo a paintíka známe-měli ho teď na kiwi,že??
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
proxima
napsal(a):
Ahojky Irčo,
zdraví tě Metelice
proxima
napsal(a):
Tak už jsem tady.
Irčo neboj zklamaní určitě nebudeme,my taky nemáme ranč,ale stateček v rozkladu na kopci a chlaďásky máme moc rádi a Jirka i přemýšlí že až to půjde,šel y tahat do lesa,než sedět pořád v autěJak tak koukám,on rád chodí a hlavně do kopce,tak to by se u vás v lese vyžil
V Trojanovicích byl u Rarášků tahat lidi náš Navárek Dívala jsem se na vaše webovky a jsou skvělé,jsem tam stálý návštěvník! Nevím jak se jmenoval ranč odkud jmes vezli paintíka,byl v ohradě u Betky a kdybys mně zabila teď si ani nevybavím jméno té vesnice,ale je to u Fulneku
Paintíka přítel nemá dlouho,je u nás asi měsíc,měli jsme předtím quarteraxaraba Jacka,ale už je prodaný a je na jižní Moravě-bobiš.
proxima
napsal(a):
Tak už jsem tady.
Na Bubla se letos jedeme podívat bez koníků. Nějak jsme se nepohodli tak ani nebudeme organizovat west.závody. Zkrátka jdeme jako diváci. Fandit kamarádům pokud tam dorazí....
proxima
napsal(a):
Krásný chlaďásek !!
A tohle je plňaska??Vypadá spíš jako arabka..
Navar je náš poklad nejen,že je to živitel spolu s mladým Cézarem,ale je to skvělý kůň! Druhý už takový nebude. A je fakt,že o Domči si myslí spoustu lidiček ,že je to arabka
taky se tak někdy chová
ale na to že je to plňaska tak to má v hlavě srovnané.
irculka
napsal(a):
V Trojanovicích byl u Rarášků tahat lidi náš Navárek Dívala jsem se na vaše webovky a jsou skvělé,jsem tam stálý návštěvník! Nevím jak se jmenoval ranč odkud jmes vezli paintíka,byl v ohradě u Betky a kdybys mně zabila teď si ani nevybavím jméno té vesnice,ale je to u Fulneku
Paintíka přítel nemá dlouho,je u nás asi měsíc,měli jsme předtím quarteraxaraba Jacka,ale už je prodaný a je na jižní Moravě-bobiš.
¨Tak to jo!!No tak alespoň si to užijete jako diváci.My tam jezdíme rádi,je to tam sranda,tak už se těším,ale vední neznáme...Takže je asi přerušované,jak tak čtu,že??
No právě Betka s Jurou se jmenují Kiwi ranč,víš?6e mají zelený barákMám na ně odkaz na strákách a je tam právě i napsáno že od nich odešel malý paintík k vám..
To víš na tom netu se nic neutají
Děkuju za pochvalu stránek!!
Jacka si pamatuju ze závodu-tak to je škoda že už je pryč-byl moc pěkný
irculka
napsal(a):
Navar je náš poklad nejen,že je to živitel spolu s mladým Cézarem,ale je to skvělý kůň! Druhý už takový nebude. A je fakt,že o Domči si myslí spoustu lidiček ,že je to arabka
taky se tak někdy chová
ale na to že je to plňaska tak to má v hlavě srovnané.
Jé,tady taky taháte???To by bylo po mě!Já se na lysou dostala letos prvně a už tam asi dlouho nepůjdu..jojo zhýčkanec,že!
Opravdu vypadá jak plňásek s arabem.Moc pěkná kobča.
ty Irčo taky taháš lese??To musí být dřina pro holku,ne??
proxima
napsal(a):
¨Tak to jo!!No tak alespoň si to užijete jako diváci.My tam jezdíme rádi,je to tam sranda,tak už se těším,ale vední neznáme...Takže je asi přerušované,jak tak čtu,že??
No právě Betka s Jurou se jmenují Kiwi ranč,víš?6e mají zelený barákMám na ně odkaz na strákách a je tam právě i napsáno že od nich odešel malý paintík k vám..
To víš na tom netu se nic neutají
Děkuju za pochvalu stránek!!
Jacka si pamatuju ze závodu-tak to je škoda že už je pryč-byl moc pěkný
to jo krasavec byl,jen se v něm moc probouzel ten arab a Ládík se chce věnovat reiningu tak si pořídil paintíka. Díky za vysvětlení budu muset více prozkoumat vaše stránky
irculka
napsal(a):
Nemohla bych tě poprosit,jestli by jsi mi poslala fotečky z Trojanovic,hlavně Navara. Bylo mi to líto,ale ležela jsem v tu dobu v nemocnici a tak jsem vděčná za každý záběr a zážitek! Pěkně fotíš! A kolik máte vy koníků?
Pošlů!!
My teď máme po snížení stavů 5koníků.A ještě je to hodně.
Jednu QHkobču a její 2letou dceru a jednu appakobču a její 3letou dceru a moji starou 25letou Čt babičku.
Ale jezdit se dá jen na appalosce a její dceru teď pomalu obsedáme,takže konečně budeme moct vyjet někam na výlet.Nemáme koně na sport,spíš jen pro radost a do lesa na prochajdy.
proxima
napsal(a):
Jé,tady taky taháte???To by bylo po mě!Já se na lysou dostala letos prvně a už tam asi dlouho nepůjdu..jojo zhýčkanec,že!
Opravdu vypadá jak plňásek s arabem.Moc pěkná kobča.
ty Irčo taky taháš lese??To musí být dřina pro holku,ne??
abych se přiznala hnala jsem se do lesa,je to menší dřina než dělat v pěstebním,ale asi to nezvládnu... je to těžké štve mně to protože mně to baví,počkej najdu foto z práce kde jsem já zlobí mně čím dál víc páteř takže sebudu muset nad tím zamyslet....
proxima
napsal(a):
Pošlů!!
Jednu QHkobču a její 2letou dceru a jednu appakobču a její 3letou dceru a moji starou 25letou Čt babičku.
Ale jezdit se dá jen na appalosce a její dceru teď pomalu obsedáme,takže konečně budeme moct vyjet někam na výlet.Nemáme koně na sport,spíš jen pro radost a do lesa na prochajdy.
A vy se chystáte tahat v lese? Nebo přítel? Je fakt,je to náročná práce,ale dělat s koníkama je příjemné než se někde zlobit s lidmi
irculka
napsal(a):
abych se přiznala hnala jsem se do lesa,je to menší dřina než dělat v pěstebním,ale asi to nezvládnu... je to těžké štve mně to protože mně to baví,počkej najdu foto z práce kde jsem já zlobí mně čím dál víc páteř takže sebudu muset nad tím zamyslet....
Tak to je škoda,když se ti to líbí..Ale je fakt že to není žádná sranda a že je to asi pěkná dřina..A pro ženskou vůbec...no hlavně buď na sebe opatrná,ono je asi něco jiného to dělat v rovinách a tady v kopcích,že...
Ale i tak jsi šikovná že jsi se do toho pustila.
Fotečky máš na mailu.
irculka
napsal(a):
A vy se chystáte tahat v lese? Nebo přítel? Je fakt,je to náročná práce,ale dělat s koníkama je příjemné než se někde zlobit s lidmi
No chystá....přemýšlí o tom,protože on sedí pořád v autě a to ho hrozně nebaví a chtěl by chodit a dělat s koníkama ,protože je u toho spokojený..Ale tahání v lese viděl jen z dálky,takže by se měl podívat co to obnáší a jestli by to zvládnul...
No uvidíme,zatím to ještě není aktuální..
proxima
napsal(a):
Pošlů!!
Jste skvělí reportéři a akcí,vždycky když si chci zlepšit náladu tak mrknu na vaše fotky z akcí.. My sice závodíme,ale jen tak pro radost na menších akcích. Letos jsme sice zkusili i jet pod hlavičkou WRC,je to náročné pokud chceš mít výsledky stojí to moc a moc času a nejen to..... A kombinovat to s prací v lese no je to záhul. Taky jsme jezdili po okolí anebo za kamarádama po kopytě do Troj., NJ .... Jenže co jsme si pořídili vozík Je to jednoduchší koníky naložit a vyrazit
proxima
napsal(a):
Tak to je škoda,když se ti to líbí..Ale je fakt že to není žádná sranda a že je to asi pěkná dřina..A pro ženskou vůbec...no hlavně buď na sebe opatrná,ono je asi něco jiného to dělat v rovinách a tady v kopcích,že...
Ale i tak jsi šikovná že jsi se do toho pustila.
Fotečky máš na mailu.
Díky moc za foto!!!! Večer se mrknu. Je fakt,že u nás na horách dělám málo,měla jsem tu úraz tak mám z kopců respekt,menší zvládnu když je pěkný terén. Ale jezdíme dělat i dolů na rovinky a tam je to o moc lehčí jen rovnáme pro traktor tak to se dá
irculka
napsal(a):
Jste skvělí reportéři a akcí,vždycky když si chci zlepšit náladu tak mrknu na vaše fotky z akcí.. My sice závodíme,ale jen tak pro radost na menších akcích. Letos jsme sice zkusili i jet pod hlavičkou WRC,je to náročné pokud chceš mít výsledky stojí to moc a moc času a nejen to..... A kombinovat to s prací v lese no je to záhul. Taky jsme jezdili po okolí anebo za kamarádama po kopytě do Troj., NJ .... Jenže co jsme si pořídili vozík Je to jednoduchší koníky naložit a vyrazit
To jo,to je jednodušší,protože než nějkam dojede člověk po kopytě,tak aby vyrážel o den dřív...A prozkoumá se víc míst,kdž se můžeš do nového zavést..
To jo,kdo chce závodit a mít nějaké výsledky,tak tomu musí obětovat fůru času a peněz..Tak to mi jen do lesa,nanejvýš na nějaké sranda závody,ale to mě zase tréma nedovolí
já,já musím vystřelit a něco dělat..
proxima
napsal(a):
No chystá....přemýšlí o tom,protože on sedí pořád v autě a to ho hrozně nebaví a chtěl by chodit a dělat s koníkama ,protože je u toho spokojený..Ale tahání v lese viděl jen z dálky,takže by se měl podívat co to obnáší a jestli by to zvládnul...
No uvidíme,zatím to ještě není aktuální..
Ale rádi poradíme,no já né já se učím,ale Ládík to dělá asi 10 let tak by mohl vyprávět Takže pokud to bude aktuální ....
A kde přesně v Metylovicích sídlíte,i když to pak asi vyřešíme osobně. Moc Met.neznám,jezdili jsme přes ně do Kozlovic na tréning do haly.
irculka
napsal(a):
Ale rádi poradíme,no já né já se učím,ale Ládík to dělá asi 10 let tak by mohl vyprávět Takže pokud to bude aktuální ....
A kde přesně v Metylovicích sídlíte,i když to pak asi vyřešíme osobně. Moc Met.neznám,jezdili jsme přes ně do Kozlovic na tréning do haly.
Tak to si jistě rádi poslechnem od zkušeného kočího
No to by jsme si kdyžtak brnkli,protože já nejsem odsud původně,takže vysvětlovač jsem asi špatnýAle je to na kopci vedle Čupku a koníci jsou vidět většinou ze silnice.
proxima
napsal(a):
To jo,to je jednodušší,protože než nějkam dojede člověk po kopytě,tak aby vyrážel o den dřív...A prozkoumá se víc míst,kdž se můžeš do nového zavést..
To jo,kdo chce závodit a mít nějaké výsledky,tak tomu musí obětovat fůru času a peněz..Tak to mi jen do lesa,nanejvýš na nějaké sranda závody,ale to mě zase tréma nedovolí
já,já musím vystřelit a něco dělat..
Jasně,tak tě zdravím!!! Já se doma na nemocenské nudím....tak ještě,že je ten chat Měj se
proxima
napsal(a):
Tak to si jistě rádi poslechnem od zkušeného kočího
No to by jsme si kdyžtak brnkli,protože já nejsem odsud původně,takže vysvětlovač jsem asi špatnýAle je to na kopci vedle Čupku a koníci jsou vidět většinou ze silnice.
napíšu ti emailem tel.číslo ať se pak můžem domluvit na ty koníky
proxima
napsal(a):
¨Tak zatím ahojky,zase sem napíšu.
Tak hlavně ať jsi brzo fit!!
díky moc snažím se už je mi po koníkách smutno ,ahojky ať se ti daří