Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2007 18:37

ahoj, neznáte někdo pana Hesse? chová dostihaky u Prahy, byla bych vděčná za každou zkušenost, doufam, že máte hlavně ty dobré. dík

26.7.2007 20:19

klarusa napsal(a):
ahoj, neznáte někdo pana Hesse? chová dostihaky u Prahy, byla bych vděčná za každou zkušenost, doufam, že máte hlavně ty dobré. dík

Pokud k němu jdeš pracovat , tak přeji pevné nervy .Pokud od něj kupuješ koníka, tak si nedělej starosti. Koníky má v nejlepším pořádku!!!!

26.7.2007 20:44

klarusa napsal(a):

Ahoj, osobně ho neznám, ale pár mejlů jsme si vyměnili a přijde mi jak pěknej proutník Zval mě k němu .... podívat se na koně ..... Haha Ale zase obrovský plus má u mě za baby-boxy

26.7.2007 21:35

moninka napsal(a):
Ahoj, osobně ho neznám, ale pár mejlů jsme si vyměnili a přijde mi jak pěknej proutník Zval mě k němu .... podívat se na koně ..... Haha Ale zase obrovský plus má u mě za baby-boxy

odpovidala jsem mu na inzerat na praci, budu se stehovat do Prahy, tak si mapuju situaci. myslis, ze je proutnik? to doufam, ze ne. jinak s tema nervama, co presne myslis?

26.7.2007 21:58

klarusa napsal(a):
odpovidala jsem mu na inzerat na praci, budu se stehovat do Prahy, tak si mapuju situaci. myslis, ze je proutnik? to doufam, ze ne. jinak s tema nervama, co presne myslis?

Nebudu tady šířit nějaké pomluvy, ale dám hlavu na to , že tam déle jak měsíc nevydržíš.

26.7.2007 22:26

klarusa napsal(a):

Ahoj..No ,já se tam taky kdysi byla ptát na práci...Musela bych tam u něj bydlet a neměl místo pro mou kobylku..Nenastoupila jsem tam.Ale je divné,že hledá zaměstnance vlastně neustále...? Byla jsem s ním tenkrát na 2hod. vyjížďce,chtěl vidět,jak jsem na tom jezdecky..Zvláštní člověk...

26.7.2007 23:40

klarusa napsal(a):

Ja tedy nechci pomlouvat, vubec dotycneho neznam. Ale prijde mi prapodivny, ze osetrovatele hleda neustale +- nejakych 6-7 let...
Ale pridavam se k pochvale za baby-boxy!

27.7.2007 09:08

impact napsal(a):
Ja tedy nechci pomlouvat, vubec dotycneho neznam. Ale prijde mi prapodivny, ze osetrovatele hleda neustale +- nejakych 6-7 let...
Ale pridavam se k pochvale za baby-boxy!

dik holky za odpoved, poslala jsem vam mejlika, dik moc

27.7.2007 16:46

klarusa napsal(a):
dik holky za odpoved, poslala jsem vam mejlika, dik moc

uz nikdo jiny ho nezna? to je skoda, to jsem se toho moc nedozvedela, budu muset zjistit sama, co je na tom pravdy, dik

28.7.2007 15:14

klarusa napsal(a):
uz nikdo jiny ho nezna? to je skoda, to jsem se toho moc nedozvedela, budu muset zjistit sama, co je na tom pravdy, dik

Přidejte reakci

Přidat smajlík