klarusa
napsal(a):
ahoj, neznáte někdo pana Hesse? chová dostihaky u Prahy, byla bych vděčná za každou zkušenost, doufam, že máte hlavně ty dobré. dík
Ahoj, osobně ho neznám, ale pár mejlů jsme si vyměnili a přijde mi jak pěknej proutník Zval mě k němu .... podívat se na koně ..... Haha
Ale zase obrovský plus má u mě za baby-boxy
moninka
napsal(a):
Ahoj, osobně ho neznám, ale pár mejlů jsme si vyměnili a přijde mi jak pěknej proutník Zval mě k němu .... podívat se na koně ..... Haha
Ale zase obrovský plus má u mě za baby-boxy
odpovidala jsem mu na inzerat na praci, budu se stehovat do Prahy, tak si mapuju situaci. myslis, ze je proutnik? to doufam, ze ne. jinak s tema nervama, co presne myslis?
klarusa
napsal(a):
ahoj, neznáte někdo pana Hesse? chová dostihaky u Prahy, byla bych vděčná za každou zkušenost, doufam, že máte hlavně ty dobré. dík
Ahoj..No ,já se tam taky kdysi byla ptát na práci...Musela bych tam u něj bydlet a neměl místo pro mou kobylku..Nenastoupila jsem tam.Ale je divné,že hledá zaměstnance vlastně neustále...? Byla jsem s ním tenkrát na 2hod. vyjížďce,chtěl vidět,jak jsem na tom jezdecky..Zvláštní člověk...
klarusa
napsal(a):
Ja tedy nechci pomlouvat, vubec dotycneho neznam. Ale prijde mi prapodivny, ze osetrovatele hleda neustale +- nejakych 6-7 let...
Ale pridavam se k pochvale za baby-boxy!