Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2007 19:01

Sice už to tady bylo, ale móda se stále vrací

28.7.2007 19:02

eowyn napsal(a):

a další...

28.7.2007 20:16

eowyn napsal(a):

Tak náš nejmódnější účes:

( nebojte, opravdu si nemyslím, že by to kobče slušelo, má to z důvodu, aby jí rostla hříva na tuto stranu)

28.7.2007 20:24

microfon napsal(a):
Tak náš nejmódnější účes:

( nebojte, opravdu si nemyslím, že by to kobče slušelo, má to z důvodu, aby jí rostla hříva na tuto stranu)

janek elvis

30.7.2007 17:18

jurasek napsal(a):

a to je můj mazlík, v celé své kráse :-)

30.7.2007 20:15

racina napsal(a):
a to je můj mazlík, v celé své kráse :-)

my máme takovej účes....docela bez práce

6.8.2007 10:44

nikiska napsal(a):
my máme takovej účes....docela bez práce

Ebrouš chodí pořád s volnou hřívou,tohle jsem dělala jednou a trvalo mi to hodinu,tak se tím už nezabívám.

6.8.2007 11:10

v v napsal(a):
Ebrouš chodí pořád s volnou hřívou,tohle jsem dělala jednou a trvalo mi to hodinu,tak se tím už nezabívám.

Tak se také pochlubím krásnými copánky...

7.8.2007 22:08

tajemma danny napsal(a):
Tak se také pochlubím krásnými copánky...

7.8.2007 22:27

lucky napsal(a):

já jsem tedka musela ostříhat poníka(honzíka)měl hřívu samj bodlák vypadal jak jednorožec a taky proto,že měl hřívu samou lupu je to muchař a jak jsem jí ostříhala má jí lepší ne tak mastnou a už bez lupů každej den pravidelně pročesávám co mu zbylo vyopadá jak dostihák dám sem zítra foto

7.8.2007 23:22

woldemortik napsal(a):
já jsem tedka musela ostříhat poníka(honzíka)měl hřívu samj bodlák vypadal jak jednorožec a taky proto,že měl hřívu samou lupu je to muchař a jak jsem jí ostříhala má jí lepší ne tak mastnou a už bez lupů každej den pravidelně pročesávám co mu zbylo vyopadá jak dostihák dám sem zítra foto

určitě už se zítra těšíme taky sem nějak přemýšlela že bych ostříhala.. dříve to tak měla, a od tý doby má hrozně hustou hřívu

7.8.2007 23:27

eowyn napsal(a):
určitě už se zítra těšíme taky sem nějak přemýšlela že bych ostříhala.. dříve to tak měla, a od tý doby má hrozně hustou hřívu

to by janek potřeboval,ale stejnak si jí na jaře zase zdevastuje

Přidejte reakci

Přidat smajlík