eowyn
napsal(a):
Sice už to tady bylo, ale móda se stále vrací
a další...
eowyn
napsal(a):
Sice už to tady bylo, ale móda se stále vrací
Tak náš nejmódnější účes:
( nebojte, opravdu si nemyslím, že by to kobče slušelo, má to z důvodu, aby jí rostla hříva na tuto stranu
)
microfon
napsal(a):
Tak náš nejmódnější účes:
( nebojte, opravdu si nemyslím, že by to kobče slušelo, má to z důvodu, aby jí rostla hříva na tuto stranu
)
janek elvis
racina
napsal(a):
a to je můj mazlík, v celé své kráse :-)
my máme takovej účes....docela bez práce
nikiska
napsal(a):
my máme takovej účes....docela bez práce
Ebrouš chodí pořád s volnou hřívou,tohle jsem dělala jednou a trvalo mi to hodinu,tak se tím už nezabívám.
v v
napsal(a):
Ebrouš chodí pořád s volnou hřívou,tohle jsem dělala jednou a trvalo mi to hodinu,tak se tím už nezabívám.
Tak se také pochlubím krásnými copánky...
lucky
napsal(a):
já jsem tedka musela ostříhat poníka(honzíka)měl hřívu samj bodlák vypadal jak jednorožec a taky proto,že měl hřívu samou lupu je to muchař a jak jsem jí ostříhala má jí lepší ne tak mastnou a už bez lupů každej den pravidelně pročesávám co mu zbylo vyopadá jak dostihák dám sem zítra foto
woldemortik
napsal(a):
já jsem tedka musela ostříhat poníka(honzíka)měl hřívu samj bodlák vypadal jak jednorožec a taky proto,že měl hřívu samou lupu je to muchař a jak jsem jí ostříhala má jí lepší ne tak mastnou a už bez lupů každej den pravidelně pročesávám co mu zbylo vyopadá jak dostihák dám sem zítra foto
určitě už se zítra těšíme
taky sem nějak přemýšlela že bych ostříhala..
dříve to tak měla, a od tý doby má hrozně hustou hřívu