Rada starších na lepší časy!!! 177:-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2007 08:50

proxima napsal(a):

Táák a časy budou lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jé já závidím...béééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já chci taky kašperské hooorýýýý!!!!!!!

30.7.2007 08:50

proxima napsal(a):

no máme slíbený fotky co fotil jarda, tak pak dodáme...božka se ted vrací s emilem a ivetkou konmo domů......já bcyh tak jela s nima

30.7.2007 08:51

proxima napsal(a):

...a tomuhle pánoj taky záááviidííím...ten nám vyfoukl sedýlko mojéééé!!!!

30.7.2007 08:51

elise napsal(a):
no máme slíbený fotky co fotil jarda, tak pak dodáme...božka se ted vrací s emilem a ivetkou konmo domů......já bcyh tak jela s nima

no tak vem konouse a pojedeme spolu...já si vezmu dovolenou, božka by určitě jela taky....akorát až přijede bude potřebovat nějakou dobu na regeneraci

30.7.2007 08:53

proxima napsal(a):

Jůůů,tak jsi si užila!!!Nebolí Tě zadnice na tý židli??Že je to v sedle lepčí????
Holky,příští rok uděláme nějáký hromadný Raďácký putování na koních a ti šílenci,kteří koňa nemajó,můžou jet s nama na kole!!!!

elise napsal(a):

....a poslední...poředatel a výherce hlavní soutěže Tom Zajac s rodinou!!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

proxima napsal(a):

UF, tak už je ta fotka Zul pryč.....
Raďárci, všem Vám moc děkuju že mě tak držíte, jste s náma, máte nás rádi a myslíte na nás.... časem to snad všechno přejde, zatím je to tak čerstvé, že mám chuť se zahrabat hodně hluboko, ale nejde to, život jde dál a mám kluky, Jirku, štěndo (už se nás prdelka drží jak klíště ), Deniska, koťata, naše, ségru..... . A Em je tak uražený, že mě rafnul a já mám stehno jak indián.
Ju a jedno výročí, 28.7. jsme s Em slavili 3 roky společného soužití. A 27.7. budu "slavit" jedno smutné výročí......

30.7.2007 08:54

proxima napsal(a):
....a poslední...poředatel a výherce hlavní soutěže Tom Zajac s rodinou!!!!

....jéééé a ještě pán Procházka -hlavní spolupořadatel a sponzor!!!!!Valach jako poleno!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Raďárci, všem Vám moc děkuju že mě tak držíte, jste s náma, máte nás rádi a myslíte na nás.... časem to snad všechno přejde, zatím je to tak čerstvé, že mám chuť se zahrabat hodně hluboko, ale nejde to, život jde dál a mám kluky, Jirku, štěndo (už se nás prdelka drží jak klíště ), Deniska, koťata, naše, ségru..... . A Em je tak uražený, že mě rafnul a já mám stehno jak indián.
Ju a jedno výročí, 28.7. jsme s Em slavili 3 roky společného soužití. A 27.7. budu "slavit" jedno smutné výročí......

Eliško, mastička přišla až v pátek!!!!!!!! Hrozná ta pošta..... děkuji moc, testujem, hned jak se trošku vzpamatuju dostaneš ode mě úplatek, slibuju....

vendulko, to časem přebolí, drž se!
jaruško, ten společný vandr by nebyů vůbec špatný.....babinec na cestách

30.7.2007 08:55

elise napsal(a):

vendulko úplatek nechci...už sem to psala.....a je to ta zinková mast nebo ne?

30.7.2007 08:57

elise napsal(a):
vendulko úplatek nechci...už sem to psala.....a je to ta zinková mast nebo ne?

Ne ne, zinkovka je jiná. Toktok vůbec neznám. Víš ten název?
Úplatky se neodmítají ! Vím že nic nechceš, ale já se Ti chci odvděčit!

30.7.2007 08:57

Eliško, mastička přišla až v pátek!!!!!!!! Hrozná ta pošta..... děkuji moc, testujem, hned jak se trošku vzpamatuju dostaneš ode mě úplatek, slibuju....

tak tak Vendi-máš nás a všechny co tě mají rádi!!!!!!!!!
neboj bude líp-s tou fotkou kobči se omlouvám-došlo mě to hned jak jsem jí tam dala,že je to nepříjemné že jí budeš mít celou radu na očích..Už je pryč..!!!Tak ti tam teď dám jinou,jo????

30.7.2007 08:58

Joooooo!!!!!!!! Jarů,my určo pojedeme na jízdu Babinského-ale l z Jurky babu nechci!!!!!

30.7.2007 08:58

proxima napsal(a):
tak tak Vendi-máš nás a všechny co tě mají rádi!!!!!!!!!
neboj bude líp-s tou fotkou kobči se omlouvám-došlo mě to hned jak jsem jí tam dala,že je to nepříjemné že jí budeš mít celou radu na očích..Už je pryč..!!!Tak ti tam teď dám jinou,jo????

Díky Evíku, fotku dej, ale prosím ne Zulku.... zatím ne....

30.7.2007 09:00

elise napsal(a):

No,viď,Eliško,to by byl průůvod!!!Jeli bychom jen po jezdeckých stezkách,abychom vyloučili zmatek v dopravě a jedinej chlap,kterej k nám do průvodu může,je Boženky Emil!!To je navigátor spolehlivej a je s ním sranda,ale nevím,čéče,jestli bych já někam odjela s kobylou,kdybychom vzali Matýska!!!Emil sám říkal,jak Matýsek začne hýkat,tak všichni koně,kteří to uslyšeli,zdrhlíííí!!!!Moruše by tutově dostala infarkt z toho hejkání!!!!!

30.7.2007 09:01

nevim jak se to jmenuje, já vždycky zavolám vetovi, že potřebuju mastičku na podlomy a pak si jenom dojedu pro recept.

30.7.2007 09:01

proxima napsal(a):

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSMĚVVVVVVVV!!!!!!

30.7.2007 09:02

proxima napsal(a):

JÉÉÉ...SEM

UUUUUUUUUUUUSMĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚVVVVVVVVVVVV

30.7.2007 09:02

jaruska napsal(a):
No,viď,Eliško,to by byl průůvod!!!Jeli bychom jen po jezdeckých stezkách,abychom vyloučili zmatek v dopravě a jedinej chlap,kterej k nám do průvodu může,je Boženky Emil!!To je navigátor spolehlivej a je s ním sranda,ale nevím,čéče,jestli bych já někam odjela s kobylou,kdybychom vzali Matýska!!!Emil sám říkal,jak Matýsek začne hýkat,tak všichni koně,kteří to uslyšeli,zdrhlíííí!!!!Moruše by tutově dostala infarkt z toho hejkání!!!!!

matýskovo hejkání by koně natrénovali v ohradě....při nejhorším by byl doma, a myslim, že emil by byl z toho babince za 2 dny úúúplně hotovej

30.7.2007 09:03

proxima napsal(a):
JÉÉÉ...SEM

UUUUUUUUUUUUSMĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚVVVVVVVVVVVV

HERGOT PROČ MĚ TO NEJDE DÁT NAHOOORŮŮŮ!!!!

30.7.2007 09:03

jaruska napsal(a):

Jééé,Jurko,Ty taky můžeš,no,vlastně bychom neměli dělat jen babinec,poněvadž Jurka Evika nepustí,že jo,Emil Boženku taky samotnou nepustí,jen já Oldovi ujedu,hihi!!!!On by stavěl v každý restauraci a pak za každým keříkem slejzá z koně,to je fakt hrůůůza,hrozně to zdržuje!!!!!

30.7.2007 09:06

jaruska napsal(a):
Jééé,Jurko,Ty taky můžeš,no,vlastně bychom neměli dělat jen babinec,poněvadž Jurka Evika nepustí,že jo,Emil Boženku taky samotnou nepustí,jen já Oldovi ujedu,hihi!!!!On by stavěl v každý restauraci a pak za každým keříkem slejzá z koně,to je fakt hrůůůza,hrozně to zdržuje!!!!!

emil by božku pustil, ted sme vlastně putovali sami, emil dorazil jenom na večer...a zvádli sme to....bloudili sme asi jenom 2x...ale zase sme se našli.....

30.7.2007 09:08

jaruska napsal(a):

to jooo,nemáme čas čekat na Oldu než nazuje Pierotovi botýýýý!!!!
Jurka by mě pustil všude samotnou-ale na výlet na koni-to néééé!!!!

30.7.2007 09:10

proxima napsal(a):

to jooo,nemáme čas čekat na Oldu než nazuje Pierotovi botýýýý!!!!
Jurka by mě pustil všude samotnou-ale na výlet na koni-to néééé!!!!

tak by jel taky....já myslim, že by stejně nakonec byl rád až se toho babince zbaví

30.7.2007 09:23

proxima napsal(a):

jee, ja zas klasicky obnovuju furt starou radu:-)))

30.7.2007 10:58

hanzy napsal(a):
jee, ja zas klasicky obnovuju furt starou radu:-)))

to v tý telce je "Finále Wooden Tropy" ????

jaruško máš pravdu to na černým jsem já.je mu 8let a chtěla bych s ním vyzkoušet něco (pro nás oba) úplně novýho.. jenže naprosto nevím jak začít.

maťa

30.7.2007 11:05
maťa

proxima napsal(a):

Krásné ráno všem

Holky omlouvám se, ale nestíhám vás číst.....pokusím se to dohnat večer, ju?

Páč a protože je mi smutno, po Argušce, kvůli Zulce a sousedovic fenečka na tom taky není nejlépe, tak nějak sem ani včera ten svátek neužila....ale Jarčííí díky za přáníčko

Včera to teda byl přesně rok, co jsem našla, či spíš ona si mě našla, Kiku Ten čas tak letí.....

Lítám venku s psiskama, abych přišla na jiné myšlenky....vypadáme sice, jak domov handicepovaných důchodců, páč Batulka už méně vydrží a Agbíšek vydrží už víc....a tak se ploužíme, jak to jde, ale je nám dobře. Venku není horko, takže to jde
Míťa má týden volno, a tak nejsu samaa to je dobře
Musím ještě zařídit granulky pro malý, žerou, jak nevázaný....a na tu včeličku!!!!, a vyzvednout asi milion různých dopisů a cosi pomechtlat do hokny

No ale zvláštní je, že čím víc se štěndama brouzdáme přírodou, tím menší máme hlad!?!
Batulka skoro jíst nechce, Agbíš jakbysmet, a já taky nééé....a tak mi padaj kalhoty a prstýnky a vůbec

Agbíšek se nám nějak rozpubertoval, začíná si otvírat tlamku i na lidi....hlavně bohužel na malé děti Což se mu nedivím, páč ty, co jsme potkali, bych pokousala taky Typičtí rozmazlení a nevychovaní uječenci, rodiče nezájem....děcka rozkopávali mraveniště a lámali větvičky malých smrčků....tož sem je seřvala, a hnedle pak rodiče...a Agbíš asi hodlal býti můj strážce a začal bručet
Tohle mi tady vadí....prostě jednou za týden se vyšourá rodinka s dětma do přírody, načančaný a nevychovaní....a je s toho pohroma....tož sem jim řekla, že to kontroluju, a ať se ještě opováží něco takového dělat No zabralo to, teda hlavně asi zabral Agbíšek Já to tady mám prochozené a znám každičký stromek a mraveniště a žádní snobští měšťáci mi to tady teda ničit nebudou!!! TAK!

maťa

30.7.2007 11:24
maťa

proxima napsal(a):

Tož vám sem na rozveselenou fiknu aspoň nějaká svoje kiťata

Tady jedno hamací

maťa

30.7.2007 11:24

maťa

30.7.2007 11:25

maťa

30.7.2007 11:27
maťa

proxima napsal(a):

Muchli muchli s mámou

maťa

30.7.2007 11:28
maťa

proxima napsal(a):

Další adept na mazlení

maťa

30.7.2007 11:29
maťa

proxima napsal(a):

Mamííí, máš ještě mlíííčtóóo????

maťa

30.7.2007 11:29
maťa

proxima napsal(a):

Papací mamina

30.7.2007 11:30

maťa napsal(a):
Krásné ráno všem

Páč a protože je mi smutno, po Argušce, kvůli Zulce a sousedovic fenečka na tom taky není nejlépe, tak nějak sem ani včera ten svátek neužila....ale Jarčííí díky za přáníčko

Včera to teda byl přesně rok, co jsem našla, či spíš ona si mě našla, Kiku Ten čas tak letí.....

Lítám venku s psiskama, abych přišla na jiné myšlenky....vypadáme sice, jak domov handicepovaných důchodců, páč Batulka už méně vydrží a Agbíšek vydrží už víc....a tak se ploužíme, jak to jde, ale je nám dobře. Venku není horko, takže to jde
Musím ještě zařídit granulky pro malý, žerou, jak nevázaný....a na tu včeličku!!!!, a vyzvednout asi milion různých dopisů a cosi pomechtlat do hokny

No ale zvláštní je, že čím víc se štěndama brouzdáme přírodou, tím menší máme hlad!?!
Batulka skoro jíst nechce, Agbíš jakbysmet, a já taky nééé....a tak mi padaj kalhoty a prstýnky a vůbec

Agbíšek se nám nějak rozpubertoval, začíná si otvírat tlamku i na lidi....hlavně bohužel na malé děti Což se mu nedivím, páč ty, co jsme potkali, bych pokousala taky Typičtí rozmazlení a nevychovaní uječenci, rodiče nezájem....děcka rozkopávali mraveniště a lámali větvičky malých smrčků....tož sem je seřvala, a hnedle pak rodiče...a Agbíš asi hodlal býti můj strážce a začal bručet
Tohle mi tady vadí....prostě jednou za týden se vyšourá rodinka s dětma do přírody, načančaný a nevychovaní....a je s toho pohroma....tož sem jim řekla, že to kontroluju, a ať se ještě opováží něco takového dělat No zabralo to, teda hlavně asi zabral Agbíšek Já to tady mám prochozené a znám každičký stromek a mraveniště a žádní snobští měšťáci mi to tady teda ničit nebudou!!! TAK!

Mati,já jsem taky takovej patriot a vlastenec na ten \"svůj kraj\"Vždycky tady někde vidim taky takový ty nafintěný měšťáky(někdy i vesničáky,což je ještě horší) a jdou a všchno rvou a řvou...tAKY VŽDYCKY TAK PRO SEBE SI ŘIKÁM \"Co čumíš,tady je to moje a tady dělat bordel dělat nebudeš\"Takový trošku možná nesnášenlivý(to já jsem),ale jednou to tu mám ráda a tak si to ohlídám

Jinak už sem nafotila pár těch našich malých kočičákůTak snad se večer přemluvím a dám nějaké fotkyDneska sem totiž nějaká strašně unavená a spala bych..nevim jak Vy,ale já sem po víkendu odrovnaná

maťa

30.7.2007 11:30
maťa

proxima napsal(a):

Zlobivá řádící kiťata

Safra tadyk je dneska vichr....to je hrozný

maťa

30.7.2007 11:31
maťa

proxima napsal(a):

Maskujem se v květináči

30.7.2007 11:31

maťa napsal(a):
Krásné ráno všem

Ahoj Máti,no to je dost,že jsi se zase objevila!!!No jo,ty městské děti jsou vůůbec oražené,neví,co se sluší,příroda jim neříká vůůůbec nííc!!A moc smutné je,když je k tomu rodiče nevedou,tož kdo pak jiný jim má tu cestu ukázat,že??
Ivano,to jsi na koníka dala westernový sedlo,že?No ale prosím Tě,na tom vůůůbec nic není,jen si to srovnáš a jedeš!!!

Bábo,jakto,že to máš prázdný to kolečkooo!!!!

maťa

30.7.2007 11:32

maťa

30.7.2007 11:33
maťa

proxima napsal(a):

Celá rodinka

maťa

30.7.2007 11:35

maťa

30.7.2007 11:35
30.7.2007 11:38

jaruska napsal(a):
Ahoj Máti,no to je dost,že jsi se zase objevila!!!No jo,ty městské děti jsou vůůbec oražené,neví,co se sluší,příroda jim neříká vůůůbec nííc!!A moc smutné je,když je k tomu rodiče nevedou,tož kdo pak jiný jim má tu cestu ukázat,že??
Ivano,to jsi na koníka dala westernový sedlo,že?No ale prosím Tě,na tom vůůůbec nic není,jen si to srovnáš a jedeš!!!

Bábo,jakto,že to máš prázdný to kolečkooo!!!!

Čau Jaru!
Tož to se nám víkend vyved co?No normálně ze mě si ten nahoře dělá sranduJá mám novej foťák a ono je tak hnusně!Bych do toho koplaAle což já věřím že příští týden v Kééérkonoších bude nádherně a ufotim se k smrti

maťa

30.7.2007 11:38
maťa

proxima napsal(a):

Takhle se po jídle hezky umyj, jasný?

maťa

30.7.2007 11:39
maťa

proxima napsal(a):

Takhle mami???
Jooo tak je to správně!

maťa napsal(a):

Maťoooo,pomooooc!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Co mám dělat???Jurka koupil banaánovník a tak jsme ho přesadili do velikého květníku a zalívám a jemu se kroutí a schnou konce listů....Béééé,co s tím????
Poraď odbornice!!!!!!!!Kočičáci jsou krásní-ten zrzek je nej!!!!!!!

maťa

maťa

30.7.2007 11:40
maťa

proxima napsal(a):

Mamina a konéééc

30.7.2007 11:42

markemic napsal(a):
Čau Jaru!
Tož to se nám víkend vyved co?No normálně ze mě si ten nahoře dělá sranduJá mám novej foťák a ono je tak hnusně!Bych do toho koplaAle což já věřím že příští týden v Kééérkonoších bude nádherně a ufotim se k smrti

No jo,Markét,to počasí fakt nic moc a půlka prázdnin je v hááji!!Taky bych do teho čutlááá,neboj se!!!!
Ivčo,to jsi dala na koníka westernové sedlo,že?Ale na tom nic není,jen si pohodlně dřepneš a jedeš!!Moc Vám to slušííí!!!!!

Tak já Ti to,bábo,hezky vyklopím,když jsi mi nepřivezla v tom kolečku žádný dobroty!!!!!

30.7.2007 11:45

jaruska napsal(a):
No jo,Markét,to počasí fakt nic moc a půlka prázdnin je v hááji!!Taky bych do teho čutlááá,neboj se!!!!
Ivčo,to jsi dala na koníka westernové sedlo,že?Ale na tom nic není,jen si pohodlně dřepneš a jedeš!!Moc Vám to slušííí!!!!!

Tak já Ti to,bábo,hezky vyklopím,když jsi mi nepřivezla v tom kolečku žádný dobroty!!!!!

Jééé,ono ani v tom vyklopeným nic néééni,to je děěěěs!!!!!!

30.7.2007 11:51

jaruska napsal(a):
Jééé,ono ani v tom vyklopeným nic néééni,to je děěěěs!!!!!!

30.7.2007 11:52

jaruska napsal(a):

No taky si řikám jak těm děckám ty prázdniny utíkaj a hlavně jak je maj hnusný a deštivý!To je šílený já sem normálně ráda že už prázdniny nemám páč by mě staršně mrzelo jak ty prázdniny zdrhnou...Ale Jaruška si to užívá i tak viď
Zdrhal Bobeš když to s velkým rámusem převrátil?

30.7.2007 11:53

jaruska napsal(a):

No ovšem tohle je romantika!

maťa

30.7.2007 11:58
maťa

proxima napsal(a):

Jooo Markét....su též vlastenec Nééé fakt, jak píše Jaruška, některé ty rodiny patří jen mezi baráky, a né do přírody

Evčííí....schnou listy od kraje? Takže je umývej vodou....máš moc suchý vzduch doma asi...pokud schnou odspodu a vrchní jsou fajn, tak se neděs, to ti jen banánovníček roste
Jinak banánovníky jsou nevyzpytatelné.....vesele si pět let vegetují, a pak aniž by se něco změnilo BUCH!!! a odejdou

30.7.2007 11:59

maťa napsal(a):
Mamina a konéééc

Maťo dotaz výš!!!!Plosím!!!!
Martkét a kam jedeš do Kérkonoš????Já jsem totiž původně z kérkonoš,víš??

30.7.2007 12:00

markemic napsal(a):
No taky si řikám jak těm děckám ty prázdniny utíkaj a hlavně jak je maj hnusný a deštivý!To je šílený já sem normálně ráda že už prázdniny nemám páč by mě staršně mrzelo jak ty prázdniny zdrhnou...Ale Jaruška si to užívá i tak viď
Zdrhal Bobeš když to s velkým rámusem převrátil?

Markét,nezdrhnul,jen o krůček ustoupil a šel to hned zkoumat znovu,jestli teda,když se mu povedlo to zvrhnout,něco z toho nevypadne!!!!
No jo,ty prázdniny utečou v hnusným počasí a počkej,jen naskáčou děcka do školy,tak bude krááásně!!!!

30.7.2007 12:01

maťa napsal(a):
Jooo Markét....su též vlastenec Nééé fakt, jak píše Jaruška, některé ty rodiny patří jen mezi baráky, a né do přírody

Evčííí....schnou listy od kraje? Takže je umývej vodou....máš moc suchý vzduch doma asi...pokud schnou odspodu a vrchní jsou fajn, tak se neděs, to ti jen banánovníček roste
Jinak banánovníky jsou nevyzpytatelné.....vesele si pět let vegetují, a pak aniž by se něco změnilo BUCH!!! a odejdou

Schnou takto a všechny.....Tak děkujííí!!!Budu umývat!

30.7.2007 12:06

proxima napsal(a):
Maťo dotaz výš!!!!Plosím!!!!
Martkét a kam jedeš do Kérkonoš????Já jsem totiž původně z kérkonoš,víš??

Hi hi,jedem na Svatý PetrJá tam jezdím už odmalička..Miluju Krkonoše..prostě je to ve mněNevím proč prostě nej místo na světěA odkud přesně pocházíš?Povídej

Já se tak strašně těšímmmm!!!!!Teď tam jedeme po strašně dlouhé odmlce ,po pěti letech...ÁÁÁ už to nevydržím...

maťa

30.7.2007 12:07
maťa

proxima napsal(a):
Schnou takto a všechny.....Tak děkujííí!!!Budu umývat!

Tak to máš ještě dobré....ty moje schnou víc

Jinak to taky může být přesazením....než se vzpamatují, oschnou a nové už by neměli A zalívej hojně, ale jednou týdně! A spíš ty listy omývej

Další varianta, pokud se to nezlepší je, že jste ho už koupili s nějakou nemocí....pak bys musela do obchodu a zeptat se na přípravek, co na to dávat Existuje ve spreji lesk na listy, odpuzuje prach a dá listům výživu

A já letím něco dělat....zatím páááá děti a zas najuknůůůů

30.7.2007 12:08

jaruska napsal(a):
Markét,nezdrhnul,jen o krůček ustoupil a šel to hned zkoumat znovu,jestli teda,když se mu povedlo to zvrhnout,něco z toho nevypadne!!!!
No jo,ty prázdniny utečou v hnusným počasí a počkej,jen naskáčou děcka do školy,tak bude krááásně!!!!

Jo?No holt je to frajer

No to víš!Zákon schválnosti ne?Ono už včera to vypadalo jako když je podzim!A ž se na mě hrabala ta podzimní nálada,ale já se nedala a věřila že je léto

30.7.2007 12:12

markemic napsal(a):
Hi hi,jedem na Svatý PetrJá tam jezdím už odmalička..Miluju Krkonoše..prostě je to ve mněNevím proč prostě nej místo na světěA odkud přesně pocházíš?Povídej

Já se tak strašně těšímmmm!!!!!Teď tam jedeme po strašně dlouhé odmlce ,po pěti letech...ÁÁÁ už to nevydržím...

Hmm,tak já jsem z podkérkonoší od Jilemnice-takže to už jsem trochu dole-ty jedeš na Petra do Špindlu,že???To je spíš takové německé město-samý dojčlandAle je tam krásně to je pravda...Mě se nejvíc líbí ty vrchy Krkonoš-třeba Obří důl,Sněžka,pramen Labe,Luční bouda....to už jsou fakt horýý...

30.7.2007 12:13

maťa napsal(a):
Tak to máš ještě dobré....ty moje schnou víc

Jinak to taky může být přesazením....než se vzpamatují, oschnou a nové už by neměli A zalívej hojně, ale jednou týdně! A spíš ty listy omývej

Další varianta, pokud se to nezlepší je, že jste ho už koupili s nějakou nemocí....pak bys musela do obchodu a zeptat se na přípravek, co na to dávat Existuje ve spreji lesk na listy, odpuzuje prach a dá listům výživu

A já letím něco dělat....zatím páááá děti a zas najuknůůůů

Téééda-to je odbornice!!!!!
Dobře Maťo-budu se řídit tvými radami z Rady

30.7.2007 12:14

proxima napsal(a):
Hmm,tak já jsem z podkérkonoší od Jilemnice-takže to už jsem trochu dole-ty jedeš na Petra do Špindlu,že???To je spíš takové německé město-samý dojčlandAle je tam krásně to je pravda...Mě se nejvíc líbí ty vrchy Krkonoš-třeba Obří důl,Sněžka,pramen Labe,Luční bouda....to už jsou fakt horýý...

Jooo to je přesně onoooo!Němčouři mě nezajímaj,já vidim jen to krásný město(Špindl) a nádherný hory,víc mě nezajímáJo a pak taky nemůžu zapomenout na Janovu horuN Huculíky nádherný jdu pokaždý když tam jsme

30.7.2007 12:19

maťa napsal(a):
Mamina a konéééc

to nemam. ale třeba se k němu časem dopracuju.
jenže mě jde spíš o ty ostatni věci.já musím začít jako s hříbětemsnad jen to půjde rychlej. zatím má ještě dostihový manýry. spěchá, nechce postát,když se něčeho bojí tak prchá a hlavně se se mnou přetahuje o otěže.jinak je to docela hodnej koník. jako klusák naprosto nevyhazuje, zas tak moc se nebojí a když náhodou nepospíchá ta se na něm dá i pohodlně sedět

30.7.2007 12:21

markemic napsal(a):
Jooo to je přesně onoooo!Němčouři mě nezajímaj,já vidim jen to krásný město(Špindl) a nádherný hory,víc mě nezajímáJo a pak taky nemůžu zapomenout na Janovu horuN Huculíky nádherný jdu pokaždý když tam jsme

Tak tak,na Janovi hoře je krásně a koníci se tam mají---jako v divočině-akorát že ti co jsou v provozu-pro začátečníky jsou tak zkažený a líný že je není možno rozhýbat...Ale to je fuk!!Je to tam hezké..bývá tam křtění hříbátek,ale nevík kdy-to bývá hezké..
No Němčourů je tam požehnaně-taky je to nejdražší město v kérkonoších-tak si tam nic nekupuj A kdyby jste se ocitli v Jilemce-na náměstí v boční uličce je super zmrzka

30.7.2007 12:24

proxima napsal(a):
Téééda-to je odbornice!!!!!
Dobře Maťo-budu se řídit tvými radami z Rady

no fakt mě roste akorát tak tráva na zahradě a i ta blbě.koně nají pořád málo

30.7.2007 12:25

bospor napsal(a):
to nemam. ale třeba se k němu časem dopracuju.
jenže mě jde spíš o ty ostatni věci.já musím začít jako s hříbětemsnad jen to půjde rychlej. zatím má ještě dostihový manýry. spěchá, nechce postát,když se něčeho bojí tak prchá a hlavně se se mnou přetahuje o otěže.jinak je to docela hodnej koník. jako klusák naprosto nevyhazuje, zas tak moc se nebojí a když náhodou nepospíchá ta se na něm dá i pohodlně sedět

jo,Ivo,neboj se,to zvládnete,doporučuju ale navštívit nějáký kurzík,třeba pana Bořánka,opravdu vysvětlí vše,nač se budeš ptát,a pomůže Ti se vším od začátku.
Já se s Bóbikáá taky chystám,ale jaksi pořád není čas a když je čas,tak není kdy.A hlavně nechci jet sama,chtěla bych jet s někým,kdo o to má taky zájem.Ale zas tak to nehoří,něco umíme a pro ty začátky nám to stačí.

30.7.2007 12:26

bospor napsal(a):
no fakt mě roste akorát tak tráva na zahradě a i ta blbě.koně nají pořád málo

Ivčo,já jsem taky taková divná Mičurin,mě vždycky z toho zasazenýho něčeho vyroste úúúúplně něco jinýho!!!!!

30.7.2007 12:30

jaruska napsal(a):
Ivčo,já jsem taky taková divná Mičurin,mě vždycky z toho zasazenýho něčeho vyroste úúúúplně něco jinýho!!!!!

Tak to já jsem na tom líp--naše kyti vydrží měsíc bez vody a ještě rostou!!!!
A třeba orchydej má mít měkkou vodu a denně rosit a já si jí ani nevšimnu a občas jí crndnu trochu naší maxitvrdé vody a roste jako divá

30.7.2007 12:31

proxima napsal(a):
Tak to já jsem na tom líp--naše kyti vydrží měsíc bez vody a ještě rostou!!!!
A třeba orchydej má mít měkkou vodu a denně rosit a já si jí ani nevšimnu a občas jí crndnu trochu naší maxitvrdé vody a roste jako divá

Ivčo tak nám ještě o sobě něco řeknííí!!!A co máš za koníky nám popiš!!A jezdí ti DOSTIHY???Ty jezdíš???Jsem skromná na dotazy,že??

30.7.2007 12:32

proxima napsal(a):
Tak tak,na Janovi hoře je krásně a koníci se tam mají---jako v divočině-akorát že ti co jsou v provozu-pro začátečníky jsou tak zkažený a líný že je není možno rozhýbat...Ale to je fuk!!Je to tam hezké..bývá tam křtění hříbátek,ale nevík kdy-to bývá hezké..
No Němčourů je tam požehnaně-taky je to nejdražší město v kérkonoších-tak si tam nic nekupuj A kdyby jste se ocitli v Jilemce-na náměstí v boční uličce je super zmrzka

Šak to já vím,draho tam je a vždy budeale což,dovolená je od toho aby si jí člověk užilKdyž půjdem kolem zmrzku si určitě dáme
Jinak s koníkama je to pravda,ale není se jim co divit že?Ono taky na ty koně posadí kohokoli,kdo si zaplatí..Já když tam tak sedim a pozoruju,tak to sou teda někdy podívaný..A copak kdyby tam seděli jen jako pytel brambor,ale když pak vidíš jak se jede za instruktorem a ten houf lidí za ním na koních...To je samý kop sem,kop tam a huba věčně rvaná...No teď jestli to tam uvidím zas,tak už to tam budu sekýrovat místo instruktora jáVím nemůžou za to,když na tom sedí poprvý,ale tak snad si je tam může někdo vzít na vodítko a povodit to,ale pustit člověka co na tom nikdy neseděl rovnou na cvalovku?..No moje věc to není,divím se že se tam ještě nikdy nikomu nic nestalo

Ale jinak je to tam bááječný!já bych tam vždy seděla a čuměla celej den...no jo a rodinka se pak vzteká že už chce jít dál...
No jsem na to letos zvědavá a hlavně se strašně těšímJá tenhle týden nepřežiju.určitě bude strašně dlouhej

30.7.2007 12:34

jaruska napsal(a):
jo,Ivo,neboj se,to zvládnete,doporučuju ale navštívit nějáký kurzík,třeba pana Bořánka,opravdu vysvětlí vše,nač se budeš ptát,a pomůže Ti se vším od začátku.
Já se s Bóbikáá taky chystám,ale jaksi pořád není čas a když je čas,tak není kdy.A hlavně nechci jet sama,chtěla bych jet s někým,kdo o to má taky zájem.Ale zas tak to nehoří,něco umíme a pro ty začátky nám to stačí.

Jaru,nejradši bych Ti řekla"Počkej na mě s kurzem!" ale víš jak to je...

30.7.2007 12:36

proxima napsal(a):
Ivčo tak nám ještě o sobě něco řeknííí!!!A co máš za koníky nám popiš!!A jezdí ti DOSTIHY???Ty jezdíš???Jsem skromná na dotazy,že??

Ivčo promiň,mě to dochází pomalu-teď jsem se dívala na tvé stránky....to je teda síla co jsi všechno prožila po nemocnicích!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak to je fajn,že jsi už fit!!!!
A koníků máš koukám velestádo!!!!!!!!!!

30.7.2007 12:41

proxima napsal(a):

jo jezdím ale jen kobylku. 5ti letou husu v sobotu jsme byly 5.
nikdo mi neprovedl nic tak strašnýho abych ho potrestala ježděním Gabiny
jinak já už mám odježdíno!!! mam asi 40 vyhraných dostihů ale už mě moc nebaví strkat se s někym.

30.7.2007 12:45

bospor napsal(a):
jo jezdím ale jen kobylku. 5ti letou husu v sobotu jsme byly 5.
nikdo mi neprovedl nic tak strašnýho abych ho potrestala ježděním Gabiny
jinak já už mám odježdíno!!! mam asi 40 vyhraných dostihů ale už mě moc nebaví strkat se s někym.

jsem tak fit že chodím do práce. starám se o tohle

30.7.2007 12:48

bospor napsal(a):

Jůůůů,Ivčoo,taky jsem dělala na porodně prasnic,moc mě to bavilo,ale kvůli bytu jsem šla dojit krávy,ale to mě taky moc bavilo!!!

30.7.2007 12:51

bospor napsal(a):

mam tam dobrou pracovní dobu takže mam čas na koníky. peněz sice moc není, ale zase se je veselo. když nám nějaká s.. uteče a otevře i nějakou další, tak se smích neudržíme

30.7.2007 12:52

jaruska napsal(a):
Jůůůů,Ivčoo,taky jsem dělala na porodně prasnic,moc mě to bavilo,ale kvůli bytu jsem šla dojit krávy,ale to mě taky moc bavilo!!!

Tada Ivčo,no v životě jsi si prošla svým,viď???Moc Ti budu fandit,aby už Tě nemoci netrápily a úrazy se Ti zdaleka vyhly!!!!

30.7.2007 12:55

bospor napsal(a):
mam tam dobrou pracovní dobu takže mam čas na koníky. peněz sice moc není, ale zase se je veselo. když nám nějaká s.. uteče a otevře i nějakou další, tak se smích neudržíme

mě to taky baví jen se trochu bujím kance loni mi jinej rozpáral nohu a zlomil 2 žebra

30.7.2007 12:57

bospor napsal(a):
mě to taky baví jen se trochu bujím kance loni mi jinej rozpáral nohu a zlomil 2 žebra

děkujůůů ale když je někdo nemehlo tak se nedá nic moc dělat

30.7.2007 12:57

bospor napsal(a):

Joo,my jsme taky chovný kance přeháněli do připařovací místnosti,ale byli fakt hodný,neútočili,ale problém byl je pak dostat zpátky do svý ubikace,už tam skoro nemohli dojííít!!!!!!

30.7.2007 13:03

jaruska napsal(a):
Joo,my jsme taky chovný kance přeháněli do připařovací místnosti,ale byli fakt hodný,neútočili,ale problém byl je pak dostat zpátky do svý ubikace,už tam skoro nemohli dojííít!!!!!!

on byl taky jinak hodnej ale žádná nechtěla držet tak se zlobil

30.7.2007 13:04

jaruska napsal(a):

Jéééé a tam dělal i můj taťka!!!Tak jsem tam byla nějakou dobu pořádTy malí čuňátka jsou hrozně hezký-vždycky spali na té vyhřívané desce jako hromádka-všichni na sobě,vzala jsem jedno do náručí a chovala a chvíli ještě spalo,pak se začalo pomalu vzbouzet a pak začalo děsně ječetPrasátka jsou pěkný a chytrý!!!Kance tam měli taky,ale to je fakt nebezpačné-vždy jedině se zábranou,nebo ze za zábrany...

30.7.2007 13:05

proxima napsal(a):

Ale houby nemehlo,to se prostě při takové spoustě dostihů a tlačenic v nich nebo při tréninku stane,že tě koník zraní,a vůbec nemusíš být přece žádný nemehlo!!!!Mě málem před chvílí porazil vlastní Bóbikáá,poněvadž se z jiné strany odkudsi přihnal jakýsi čokl,a on hned chtěl na něj jít,tak to byla docela sranda,jak se nejdřív psa lek a pak hned vyrazil s úmyslem ho zlikvidovat.Překvapila mě Moruše,ta se mu postavila opravdu neohroženě,to jsem úplně žasla,a milej jakejsi asi mladej staford se rád pakoval!!!!Hned jsem došla vynadat majiteli,ať si laskavě svýho čokla hlídá,že já mu taky e svýma koňma nelezu na jeho dvůr.je to fakt hrozný,jak jsou lidi bezohlední,prostě pustí čokla a vidí,že zdrhá k nám do výběhu,ale je mu to prostě naprosto fuk!!!!Naštěstí jsou ti koně opravdu na takového nepřítele vysazeni,Pierot byl připravenej se taky za stádo rvát!!!!

30.7.2007 13:16

jaruska napsal(a):
Ale houby nemehlo,to se prostě při takové spoustě dostihů a tlačenic v nich nebo při tréninku stane,že tě koník zraní,a vůbec nemusíš být přece žádný nemehlo!!!!Mě málem před chvílí porazil vlastní Bóbikáá,poněvadž se z jiné strany odkudsi přihnal jakýsi čokl,a on hned chtěl na něj jít,tak to byla docela sranda,jak se nejdřív psa lek a pak hned vyrazil s úmyslem ho zlikvidovat.Překvapila mě Moruše,ta se mu postavila opravdu neohroženě,to jsem úplně žasla,a milej jakejsi asi mladej staford se rád pakoval!!!!Hned jsem došla vynadat majiteli,ať si laskavě svýho čokla hlídá,že já mu taky e svýma koňma nelezu na jeho dvůr.je to fakt hrozný,jak jsou lidi bezohlední,prostě pustí čokla a vidí,že zdrhá k nám do výběhu,ale je mu to prostě naprosto fuk!!!!Naštěstí jsou ti koně opravdu na takového nepřítele vysazeni,Pierot byl připravenej se taky za stádo rvát!!!!

já pouštím koně na zahradu a cizí se tam nedostanou.naštěstí!!! protože ty mí poserkové by se ze psa zbláznili ale ajda by se prát šla hned. napadá každýho jinýho psa i když se hárá??!!u ničeho nesmí chybět
naštěstí nechňape po koních. jen se plete pod nohy

30.7.2007 14:07

markemic napsal(a):
Jaru,nejradši bych Ti řekla"Počkej na mě s kurzem!" ale víš jak to je...

to já bych jela hned, jenže kde na to vzít čas?
včera mi ale přišla pozvánka z útulku pro koně Bianka na den otevřených vrat, a mají tam být nějaký ukázky tak se třeba něco dovím.
tak mě napadá neznáte někdo irenu plačkovou z choltic?

30.7.2007 14:12

bospor napsal(a):
včera mi ale přišla pozvánka z útulku pro koně Bianka na den otevřených vrat, a mají tam být nějaký ukázky tak se třeba něco dovím.

Ivčo,tak si otevřený vrata užij i za nás!!!
S tou paní Ti,božuhel,nepomůžu,neb ji neznám!!!!!
Markét,a budeš toho koňa mít ještě letos nebo počítáš až příští rok???

30.7.2007 14:38

bospor napsal(a):

Ahojky Ivano, vitam te u nas.
Ircu znam tak od videni. Prijde mi jako takova nebojacna borka. Jezdi, myslim, u jizdni policie, ve westernovem sedle treba i skace. No urcite se niceho neboji.

30.7.2007 14:44

peggiska napsal(a):
Ahojky Ivano, vitam te u nas.
Ircu znam tak od videni. Prijde mi jako takova nebojacna borka. Jezdi, myslim, u jizdni policie, ve westernovem sedle treba i skace. No urcite se niceho neboji.

Jo a taky má australáky honáky a pořád něco nabízí
A western soutěže jezdí už léta

30.7.2007 15:08

bospor napsal(a):
já pouštím koně na zahradu a cizí se tam nedostanou.naštěstí!!! protože ty mí poserkové by se ze psa zbláznili ale ajda by se prát šla hned. napadá každýho jinýho psa i když se hárá??!!u ničeho nesmí chybět
naštěstí nechňape po koních. jen se plete pod nohy

Ahoj Holky, konečně jsme si udělala chvilku na vás juknout. Evi jak to že si nevyhrála to sedlo, a já ti ho tak přála. Máto koukám jak kotata roustou před očima, jsou krásní a taky vítám nového člena.

Dobrá zpráva, Jesice v neděli odpoledne otok splaknul, takže se uspávat a řezat nebude muset. Já jsem tak ráda, ránu si nechá zavázat takže všechny masti a desinfekce dávám na obvaz a ránu několikrát denně převazujem, už si to nechá udělat od holek tak tam nemusím jezdit v pracovné době, pochopila že jí nikdo nic neudělá a navíc za to vždy dostane kousek chleba tak radši stojí a nechá si to udělat!

30.7.2007 15:09

dolinka napsal(a):
Ahoj Holky, konečně jsme si udělala chvilku na vás juknout. Evi jak to že si nevyhrála to sedlo, a já ti ho tak přála. Máto koukám jak kotata roustou před očima, jsou krásní a taky vítám nového člena.

Dobrá zpráva, Jesice v neděli odpoledne otok splaknul, takže se uspávat a řezat nebude muset. Já jsem tak ráda, ránu si nechá zavázat takže všechny masti a desinfekce dávám na obvaz a ránu několikrát denně převazujem, už si to nechá udělat od holek tak tam nemusím jezdit v pracovné době, pochopila že jí nikdo nic neudělá a navíc za to vždy dostane kousek chleba tak radši stojí a nechá si to udělat!

jo a čerstvá zpráva Sheir měla v sobotu poslední skok tak sna dbude březí, už se na holky těším, hlavně na malou jak asi vyrostla

30.7.2007 15:15

jaruska napsal(a):
Ivčo,tak si otevřený vrata užij i za nás!!!
S tou paní Ti,božuhel,nepomůžu,neb ji neznám!!!!!
Markét,a budeš toho koňa mít ještě letos nebo počítáš až příští rok???

Jaru,všchno závisí na finanční situaci,která bude po zkušební době,jak už jsem povídala a taky na mé odvaze...Fakt nevím,je to ve hvězdách

30.7.2007 15:18

proxima napsal(a):
Jo a taky má australáky honáky a pořád něco nabízí
A western soutěže jezdí už léta

jo to je ona. bydlí asi 20 km od nás tak se za ní asi vypravím
jen nevím proč mě to nenapadlo dřív

30.7.2007 15:30

dolinka napsal(a):
jo a čerstvá zpráva Sheir měla v sobotu poslední skok tak sna dbude březí, už se na holky těším, hlavně na malou jak asi vyrostla

Leníí,to je skvělý,že je Jesinka rozumná,no vidíš,a Ty ses tak bála!!!
Holky,poslala jsem Vám brašničky na botýý,koukněte,jak je to sqěle udělanýýý!!!!!

30.7.2007 15:43

jaruska napsal(a):
Leníí,to je skvělý,že je Jesinka rozumná,no vidíš,a Ty ses tak bála!!!
Holky,poslala jsem Vám brašničky na botýý,koukněte,jak je to sqěle udělanýýý!!!!!

Jaruš hlásím,že jsou jsou drsnýA jsem zvědavá na Piéra,nebo mu to vadit nebudeee?

30.7.2007 15:43

dolinka napsal(a):

děkuju a přeju brzké uzdravení
velký zákroky uprostřed léta jsou pro zlost.mě se toho vždycky navalí hromada najednou a já si připadám jako na veterině a běhám od jednoho koně k druhýmu a mažu, zasypávám, stříkám ajá nevim co ještě.
naštěstí pak mívám několik měsíců pokoj. když se konečně přestanu strachovat co se zase stane, tak to opravdu příjde a já zase lítám jako cvok. tohle byla zlomená loketní kost. dopadlo to dobře

30.7.2007 15:47

bospor napsal(a):
děkuju a přeju brzké uzdravení
velký zákroky uprostřed léta jsou pro zlost.mě se toho vždycky navalí hromada najednou a já si připadám jako na veterině a běhám od jednoho koně k druhýmu a mažu, zasypávám, stříkám ajá nevim co ještě.
naštěstí pak mívám několik měsíců pokoj. když se konečně přestanu strachovat co se zase stane, tak to opravdu příjde a já zase lítám jako cvok. tohle byla zlomená loketní kost. dopadlo to dobře

Jéé,to vypadá ale blbě,a fakt koník chodí v pohodě???

30.7.2007 15:57

jaruska napsal(a):

Jaruško moc hezký, to si vyráběla sama?

No já právě stříkat ani ošetřovat moc nemohla, jelikož si nic nenechá udělat, vraždí na potkání, takže jsem ráda že to splasklo a k tomu uspání nemuselo dojít. teda chudák koník a co dělal a už je v pořádku

30.7.2007 15:59

jaruska napsal(a):

úplně v pohodě ne,ale chodíbylo jí 8mesícu a teď je jí 13 let. dala mi 6 hříbat a má jí někdo kdo se tu prezentuje jako "krizovatka"
musím do práce, večer to vysvětlím

30.7.2007 16:00

dolinka napsal(a):
Jaruško moc hezký, to si vyráběla sama?

No já právě stříkat ani ošetřovat moc nemohla, jelikož si nic nenechá udělat, vraždí na potkání, takže jsem ráda že to splasklo a k tomu uspání nemuselo dojít. teda chudák koník a co dělal a už je v pořádku

leni néééé,to jsem já nedělala,to ušila sedlářka,sice se s tím dlouho trápila,prý furt dumala a dumala,až to vydumála.Hezký,žee???

30.7.2007 16:03

markemic napsal(a):
Jaruš hlásím,že jsou jsou drsnýA jsem zvědavá na Piéra,nebo mu to vadit nebudeee?

Nebudou mu určitě vadit,je to moc hezky udělaný,ono to tam skákat při klusu nebude,to bude přivázaný provázkama,jako sedlový brašničky u westernu jsou přichycený k sedlu a k tomu zadnímu podřišáku,jinak by se tam moc mlátily a časem by se utrhly.

30.7.2007 16:17

jaruska napsal(a):
Nebudou mu určitě vadit,je to moc hezky udělaný,ono to tam skákat při klusu nebude,to bude přivázaný provázkama,jako sedlový brašničky u westernu jsou přichycený k sedlu a k tomu zadnímu podřišáku,jinak by se tam moc mlátily a časem by se utrhly.

Jo vlastně,těch provázků jsem si všimlaTo víš já s tímhle nemám zkúúúsenosti

30.7.2007 19:01

bospor napsal(a):
úplně v pohodě ne,ale chodíbylo jí 8mesícu a teď je jí 13 let. dala mi 6 hříbat a má jí někdo kdo se tu prezentuje jako "krizovatka"
musím do práce, večer to vysvětlím

Bóbikáá a odpornej bílej pytel....

30.7.2007 19:03

jaruska napsal(a):
Bóbikáá a odpornej bílej pytel....

Zas mi tam ta bába nedala žádnou svačinu.....

30.7.2007 19:05

jaruska napsal(a):
Zas mi tam ta bába nedala žádnou svačinu.....

Foukej foukej větříčku,mě to vůůůůůůůůůůůbec nevadííííííí!!!!!!

30.7.2007 19:07

jaruska napsal(a):
Foukej foukej větříčku,mě to vůůůůůůůůůůůbec nevadííííííí!!!!!!

Vítr prostě nespoutá ani člověk,ani kůůůůň!!!!!

30.7.2007 19:09

jaruska napsal(a):
Vítr prostě nespoutá ani člověk,ani kůůůůň!!!!!

Kde mám ten pytel????

30.7.2007 19:11

jaruska napsal(a):
Kde mám ten pytel????

Jůůů,hele,Piére,něco se tam děje,asi tam dávaj něco zadarmo!!!!

30.7.2007 19:13

jaruska napsal(a):
Jůůů,hele,Piére,něco se tam děje,asi tam dávaj něco zadarmo!!!!

30.7.2007 19:21

jaruska napsal(a):

Taky Vám už tak začali línat koně???Moruše i Bóbiká teda línaj hoodně,Pierot ani Kačenka ještě toliko nééé!!!!!

30.7.2007 19:26

jaruska napsal(a):
Taky Vám už tak začali línat koně???Moruše i Bóbiká teda línaj hoodně,Pierot ani Kačenka ještě toliko nééé!!!!!

Jarú, mně už línají tak tři týdny a to festově! že by tak brzo přišla zima???

30.7.2007 19:28

proxima napsal(a):

Jéé,ahoj Janí,tak Tobě taky línají,jo?A já myslela,že je něják moc brzo?Tedy není,že ne?Nemusím se bát,že jim něco chybí?Vždyť je teprve konec července,já spíš myšlela,že začnou až tak za měsíc.....

30.7.2007 19:29

jackie napsal(a):
Jarú, mně už línají tak tři týdny a to festově! že by tak brzo přišla zima???

Jéééžíííííš,ta je krááááásnááá,pomoooooc,já snad dostanu infoš!!!!!!

30.7.2007 19:31

jaruska napsal(a):
Jéé,ahoj Janí,tak Tobě taky línají,jo?A já myslela,že je něják moc brzo?Tedy není,že ne?Nemusím se bát,že jim něco chybí?Vždyť je teprve konec července,já spíš myšlela,že začnou až tak za měsíc.....

Já četla v chytré knížce, že od srpna už koně nasazují na zimní kožíšek, tak to asi bude normální

30.7.2007 19:34

jaruska napsal(a):

Tak takovouhle barvičku má teď Vilda...

30.7.2007 19:35

proxima napsal(a):

Prcek celej ztmavnul a vysvětlala mu čupřina... vůbec zas nevím, co nakonec bude mít za odstín... aspoň je to větší sranda

30.7.2007 19:37

proxima napsal(a):

Jaruško, ten závěsný botníček na sedlo je super. Přiznám se ovšem, že by mne vůůůůbec nebavilo botky nazouvat a vyzouvat a navíc uklízet do brašniček... jé, na to bych byla asi dost lempl!

30.7.2007 19:38

jackie napsal(a):
Jaruško, ten závěsný botníček na sedlo je super. Přiznám se ovšem, že by mne vůůůůbec nebavilo botky nazouvat a vyzouvat a navíc uklízet do brašniček... jé, na to bych byla asi dost lempl!

JEště jednu tlamičku a končím, nebojte

Přidejte reakci

Přidat smajlík