"Ty z moderky králíků 89"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

30.7.2007 08:52
sadzi saj

lucky napsal(a):

Ještě nějaká pěkná fotečka

30.7.2007 08:54

sadzi saj napsal(a):
Ještě nějaká pěkná fotečka

třeba tahle?

úsměv

ta se mi fakt líbí

30.7.2007 08:58

lucky napsal(a):
třeba tahle?

úsměv

ta se mi fakt líbí

jsem nadšená z té uzdečky, tak se omlouvám..... a z těch barev

Jinak dneska se mi do toho města nechce...tady leje jako z konve..ale jo, když bude pršet dneska, tak se zlobit nebudu, až na to, že jsem chtěla ještě zajet pro to staré seno. Asi už Usa přejde na to nové úplně. Toho starého mám ještě tak na večer a končím. Míchala jsem ho nyní s novým a asi už zítra bude muset dostat čistě jen to nové seno. Je to skoro šest týdnů, co mi ho tady dovezl, tak snad už ji to nic neudělá.

tak tady ještě jednu a už nebudu otravovat s arabskými vecičkami, ju?

zvířátková

30.7.2007 08:59
zvířátková

lucky napsal(a):
třeba tahle?

úsměv

ta se mi fakt líbí

Ještě jsem vám, holky, odpovídala do 88ičky

zvířátková

30.7.2007 09:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ještě jsem vám, holky, odpovídala do 88ičky

Jen otravuj, nám to samozřejmě neva . Jinak v rádiu říkají, že bude občas pršet a že na Moravě bude lít celodenně, takže si to tam užijte a neposílejte nám to zpátky. Dneska mám domluvenou vyjížďku s Sheiliinou paničkou, svezu se zase po dlouhé době na Grantíkovi, tak doufám, že nebude lít, to by mě jako fakt naštvalo...

30.7.2007 09:06

zvířátková napsal(a):
Jen otravuj, nám to samozřejmě neva . Jinak v rádiu říkají, že bude občas pršet a že na Moravě bude lít celodenně, takže si to tam užijte a neposílejte nám to zpátky. Dneska mám domluvenou vyjížďku s Sheiliinou paničkou, svezu se zase po dlouhé době na Grantíkovi, tak doufám, že nebude lít, to by mě jako fakt naštvalo...

ale jo, my jsme rádi, alespoň se poušť zazelená

30.7.2007 09:07

lucky napsal(a):
ale jo, my jsme rádi, alespoň se poušť zazelená

sakra ta Michala tady řádí..jdu vyhnat kvávíkááá

30.7.2007 09:27

lucky napsal(a):
sakra ta Michala tady řádí..jdu vyhnat kvávíkááá

Ahojky holky,

tak zase po nějaké době zdravím ...
Fíha - uzdečka super !!!! Škoda, že jste nebyly už takhle na výstavě ... Tak budete suprově nachystaný na tu další ... A určitě i zdravý - moc bych vám to přála

Já zase v rachotě, tak nic moc ...

Něco sem dám pro Lucku

30.7.2007 09:37

blanche napsal(a):
Ahojky holky,

Fíha - uzdečka super !!!! Škoda, že jste nebyly už takhle na výstavě ... Tak budete suprově nachystaný na tu další ... A určitě i zdravý - moc bych vám to přála

Něco sem dám pro Lucku

děkuji Blani!

To je ten shagya hřebec?
Co byl zač?

sadzi saj

30.7.2007 09:38
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky holky,

Něco sem dám pro Lucku

Leo holky malý jsou 9 ti týdenní, takže akorát k odběru. Líbí se mi obě, přesně takové dvě bych chtěla, teď ještě ukecat přítele, jelikož já mám do výplaty daleko

zvířátková

30.7.2007 09:40
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Leo holky malý jsou 9 ti týdenní, takže akorát k odběru. Líbí se mi obě, přesně takové dvě bych chtěla, teď ještě ukecat přítele, jelikož já mám do výplaty daleko

Takže bys ráda obě, co?

Aaaa, fotečky už začínají, jen tak dál, jsou krásné

30.7.2007 09:44

zvířátková napsal(a):
Takže bys ráda obě, co?

NO, myslím že Shagya, ale to jméno - vím, že bylo šílený ... jako u každého Araba
Ale kdyžtak zjistím

zvířátková

30.7.2007 09:45
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, myslím že Shagya, ale to jméno - vím, že bylo šílený ... jako u každého Araba
Ale kdyžtak zjistím

Čauky Blaní! Jak se má Fidouš?

sadzi saj

30.7.2007 09:48
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Takže bys ráda obě, co?

No ráda bych obě, aspoň by jim nebylo smutno, ale musím zpracovat toho přítele

Jo Blanka je profík

sadzi saj

30.7.2007 09:49
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ale kdyžtak zjistím

Jméno bylo Al Kaša nějak zkráceně říkala, že mu říká Kašík.

zvířátková

30.7.2007 09:50
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No ráda bych obě, aspoň by jim nebylo smutno, ale musím zpracovat toho přítele

Jo Blanka je profík

No, to by byla paráda, to by se i pěkně snesly, když jsou z jednoho vrhu. Horší je to s tou klecí, to by chtělo tu pořádnou největší (těch 120cm nebo kolik má). Tak pracuj, pracuj, stojí to za to .

Tenhle západ slunce nemá chybu

30.7.2007 09:57

zvířátková napsal(a):
No, to by byla paráda, to by se i pěkně snesly, když jsou z jednoho vrhu. Horší je to s tou klecí, to by chtělo tu pořádnou největší (těch 120cm nebo kolik má). Tak pracuj, pracuj, stojí to za to .

Tenhle západ slunce nemá chybu

Profík nejsem, jsem jen fotící uchylák
Fido se má dobře ... ráno byla ale nestíhačka, tak jsem ho chudáka ani nepustila ...
Chuděra ... ale žvanec tam má ... tak snad bude OK

JJ, máš pravdu, jmenuje se Kašík ... ale to pravé jméno jsem vypustila z hlavy hned, pač jsem si říkala, že si to stejně pamatovat nebudu

30.7.2007 09:58

blanche napsal(a):
Profík nejsem, jsem jen fotící uchylák
Fido se má dobře ... ráno byla ale nestíhačka, tak jsem ho chudáka ani nepustila ...
Chuděra ... ale žvanec tam má ... tak snad bude OK

JJ, máš pravdu, jmenuje se Kašík ... ale to pravé jméno jsem vypustila z hlavy hned, pač jsem si říkala, že si to stejně pamatovat nebudu

zvířátková

30.7.2007 10:03
zvířátková

blanche napsal(a):
.

Tak to já ráno Bobu pustit, tak jí tam zpátky jen tak nedostanu. To má smolíka. Stejně se ale nejvíc těší na baštu. Už se potvora polepšila. Pochopila, že jinčí žrádlo nedostane a během dne vyžere všechno, dokonce i ten obyčejnej oves, což je co říct, jo jo, hlad dělá divy .

30.7.2007 10:18

zvířátková napsal(a):
Tak to já ráno Bobu pustit, tak jí tam zpátky jen tak nedostanu. To má smolíka. Stejně se ale nejvíc těší na baštu. Už se potvora polepšila. Pochopila, že jinčí žrádlo nedostane a během dne vyžere všechno, dokonce i ten obyčejnej oves, což je co říct, jo jo, hlad dělá divy .

pěkné fotky.

ten sh arab by měl být teda Al Kasham alias Kašík od Moniky Liškové...přispívá nám taky na araby...krásné fotky má myslím v 1 a dvojce arabů....teď nevím. Byl to on?

sadzi saj

30.7.2007 10:19
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

Jo to určitě, chtěla bych právě tu velkou klec, jak jsem ti psala tu 120 cm, tam doufám, že by se holky mohli obě vejít, co myslíš?? A pani je z Prahy a králíci taky, takže by jsme to vzali při jednom Akorát klec stojí 1.000,- Kč a za oba by chtěl 350,- Kč plus benzín, takže nějakých 1.500,- Kč. Docela dost peněz, tak nevim nevim, jsem myslela, že místo té vody, když jsem nejela, tak mi koupí králíka, ale nějak tam utratil víc peněz, ještě jel autem, tak nevim no, hlavně bych to potřebovala nějak rozseknout

sadzi saj

30.7.2007 10:23
sadzi saj

lucky napsal(a):
pěkné fotky.

ten sh arab by měl být teda Al Kasham alias Kašík od Moniky Liškové...přispívá nám taky na araby...krásné fotky má myslím v 1 a dvojce arabů....teď nevím. Byl to on?

Jj, Lucky vypadá to, že je to on. Dělá s ním pareliho a pochází od Zlína říkala, měla moravský přízvuk, tak jestli je Lišková odněkud odtud, je to ona

30.7.2007 10:30

sadzi saj napsal(a):
Jj, Lucky vypadá to, že je to on. Dělá s ním pareliho a pochází od Zlína říkala, měla moravský přízvuk, tak jestli je Lišková odněkud odtud, je to ona

asi jo

zvířátková

30.7.2007 10:33
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo to určitě, chtěla bych právě tu velkou klec, jak jsem ti psala tu 120 cm, tam doufám, že by se holky mohli obě vejít, co myslíš?? A pani je z Prahy a králíci taky, takže by jsme to vzali při jednom Akorát klec stojí 1.000,- Kč a za oba by chtěl 350,- Kč plus benzín, takže nějakých 1.500,- Kč. Docela dost peněz, tak nevim nevim, jsem myslela, že místo té vody, když jsem nejela, tak mi koupí králíka, ale nějak tam utratil víc peněz, ještě jel autem, tak nevim no, hlavně bych to potřebovala nějak rozseknout

Aaaa, Andrea špekulantka

30.7.2007 10:33

sadzi saj napsal(a):

Tak to se tam juknu ...

sadzi saj

30.7.2007 10:38
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Aaaa, Andrea špekulantka

Trošičku, ale už ho ty moje kecy okolo králíků přestávají bavit, ale už trochu povolil , tak držte palce.

30.7.2007 10:39

blanche napsal(a):
Tak to se tam juknu ...

To jo
Já na tohle neměla pořádně čas ... věnovala se spíše foťáku ...
Ale mohla bych jí pár fotek poslat mailem ... Zatím jsem kontakt na ní nenašla

Ale má tam být snad ještě jeden Arábek ...

30.7.2007 10:49

blanche napsal(a):
To jo
Já na tohle neměla pořádně čas ... věnovala se spíše foťáku ...
Ale mohla bych jí pár fotek poslat mailem ... Zatím jsem kontakt na ní nenašla

Ale má tam být snad ještě jeden Arábek ...

.

zvířátková

30.7.2007 10:50
zvířátková

blanche napsal(a):
.

To jsou fota z té stáje, kam jste se byly holky mrknout?

30.7.2007 10:54

zvířátková napsal(a):
To jsou fota z té stáje, kam jste se byly holky mrknout?

JJ, byla jsem tam jednou jen na kuk a pak si mě objednali na vyfocení koníků ve volnosti ... tak jsem fotila jak divá a bylo stále co ... Docela jsem si to užila

Co Čiko ? Jak se mu vede ?

sadzi saj

30.7.2007 10:57
sadzi saj

blanche napsal(a):
JJ, byla jsem tam jednou jen na kuk a pak si mě objednali na vyfocení koníků ve volnosti ... tak jsem fotila jak divá a bylo stále co ... Docela jsem si to užila

Email : lismonika@seznam.cz tak záleží, jestli je to ona, ale vypadá to, že ano

Nááádherná Elinka

zvířátková

30.7.2007 11:01
zvířátková

blanche napsal(a):

No já si říkám, jestli ti tam pózovali takhle pěkně čistě náhodou nebo tam byl nějaký plán. Fotky jsou krásné

No, s Čikim nic nového, včera jsem tam u něj byla v tom děšti, tak chudáček ani nemohl ven, rány má namazané tím Betadinem, což mu tam i dešti drží na ranách film. Vypadá to líp. Jednu malou na straně si zase porejpal. NO, snad už konečně bude klid, zatím ho nechávám bez ježdění, abych mu nedřáždila hlavně ty ranky u kohoutku a aby se mu to trošku zklidnilo a nechtěl se celou cestu drbat. Tak se dneska po dlouhé době projedu, ale na Grantíkovi, moc se těšim. Snad nám bude počasí přát Pokusím se něco nafotit...

zvířátková

30.7.2007 11:04
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No já si říkám, jestli ti tam pózovali takhle pěkně čistě náhodou nebo tam byl nějaký plán. Fotky jsou krásné

No, s Čikim nic nového, včera jsem tam u něj byla v tom děšti, tak chudáček ani nemohl ven, rány má namazané tím Betadinem, což mu tam i dešti drží na ranách film. Vypadá to líp. Jednu malou na straně si zase porejpal. NO, snad už konečně bude klid, zatím ho nechávám bez ježdění, abych mu nedřáždila hlavně ty ranky u kohoutku a aby se mu to trošku zklidnilo a nechtěl se celou cestu drbat. Tak se dneska po dlouhé době projedu, ale na Grantíkovi, moc se těšim. Snad nám bude počasí přát Pokusím se něco nafotit...

Ale furt tak přemýšlím, zda to nemá něco společného s těma mouchama

30.7.2007 11:12

zvířátková napsal(a):

Tak mu to snad pomůže ... alespoň, že je to lepší ...

No, focení super, já stála, oni naháněli, koně předváděli - co více jsem si mohla přát ... ale teď to všechno postahovat, upravit, vypálit ... to bude zase boj

Snad pak budou spokojený

30.7.2007 11:12

zvířátková napsal(a):

Ahojky!
Fotečky od Blanky jsou nádherný!!!Opravdu krásný!No a Usince to moc sluší,ta modrá je opravdu nádherná,fakt se ti to Luci moc povedlo.
Nám se doma zase trochu rozrostla ta naše zoo.Včera si naši z dovči přivezli pětitýdenní koťátko,které jeho mamina odstrkovala a ségry ho jenom rasily.Tak ho majitelé chtěli utopit...naši si ho teda radši vzali dom...no je to miláček,krásnej kocourek a jmenuje se Samuel...

Tak vám sem hodím fotečku Samíka

30.7.2007 11:13

bbb napsal(a):
Ahojky!
Fotečky od Blanky jsou nádherný!!!Opravdu krásný!No a Usince to moc sluší,ta modrá je opravdu nádherná,fakt se ti to Luci moc povedlo.
Nám se doma zase trochu rozrostla ta naše zoo.Včera si naši z dovči přivezli pětitýdenní koťátko,které jeho mamina odstrkovala a ségry ho jenom rasily.Tak ho majitelé chtěli utopit...naši si ho teda radši vzali dom...no je to miláček,krásnej kocourek a jmenuje se Samuel...

Je to takovej malej tygřík,tady zrovna zápasil s flaškou

zvířátková

30.7.2007 11:14
zvířátková

bbb napsal(a):
Ahojky!

Téééda, ten je krásnej. A co máte za zbytek zvěřince?

zvířátková

30.7.2007 11:15
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Téééda, ten je krásnej. A co máte za zbytek zvěřince?

No tak to byly ideální podmínky pro focení, počasí Ti přálo, foťáček taky, takže paráda Kočičák má teda super tygrování!

30.7.2007 11:23

zvířátková napsal(a):
No tak to byly ideální podmínky pro focení, počasí Ti přálo, foťáček taky, takže paráda Kočičák má teda super tygrování!

No ještě máme doma 2 hady,potkany,sklípkana,pejska,rybičky,agamu kočičinskou a u koní králíka a koníka.Měli jsme ale i želvičky,drápatky,agamu vousatou,jednu dobu i 4 hady...no prostě taková zvířecí rodinka.Babička se z toho asi picne,až Samíka uvidí

O víkendu náš oddíl pořádal dvoudenní závody,tak tady nějaké foto

Lucka Šímová-Pitt

30.7.2007 11:25

bbb napsal(a):
No ještě máme doma 2 hady,potkany,sklípkana,pejska,rybičky,agamu kočičinskou a u koní králíka a koníka.Měli jsme ale i želvičky,drápatky,agamu vousatou,jednu dobu i 4 hady...no prostě taková zvířecí rodinka.Babička se z toho asi picne,až Samíka uvidí

O víkendu náš oddíl pořádal dvoudenní závody,tak tady nějaké foto

Lucka Šímová-Pitt

Martin Šíma-Amanda Lee

30.7.2007 11:26

bbb napsal(a):
Martin Šíma-Amanda Lee

Martin Šíma-Latus T

30.7.2007 11:28

bbb napsal(a):
Martin Šíma-Latus T

Jako snad už tradičně nám na závody pršelo..tady jedna fotka z deště
Lucka s Alexis H

zvířátková

30.7.2007 11:30
zvířátková

lucky napsal(a):

Hm, tak to je slušnej zvěřinec. A takovej nezvyklej. Akorát jsem se teď musela podívat na net, abych zjistila, co že to vlastně drápatka je . No ale králíčky si nám taky dlouho nevyfotila...

30.7.2007 11:34

zvířátková napsal(a):
Hm, tak to je slušnej zvěřinec. A takovej nezvyklej. Akorát jsem se teď musela podívat na net, abych zjistila, co že to vlastně drápatka je . No ale králíčky si nám taky dlouho nevyfotila...

No to budu muset dohnat a Růžu s tou její kámoškou vyfotit.Jak jsme utráceli tu Pištinku(morčátko) tak se s tou druhou králicí dala dost dohromady a to se dřív nemusely...stesk je docela dost sblížil.

zvířátková

30.7.2007 11:41
zvířátková

bbb napsal(a):
No to budu muset dohnat a Růžu s tou její kámoškou vyfotit.Jak jsme utráceli tu Pištinku(morčátko) tak se s tou druhou králicí dala dost dohromady a to se dřív nemusely...stesk je docela dost sblížil.

No to budeš muset . Holky, jak tam u vás máte? Tady je to jak na apríla, mění se to snad od minuty. Nejdřív černé mraky, pak se to protrhávalo, přišel asi minutový slejvák, teď se roztrhaly, tak prosvítá azuro a malinko sluníčko. Teda, co se to tam děje, to je mi záhadou.

sadzi saj

30.7.2007 11:52
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No to budeš muset . Holky, jak tam u vás máte? Tady je to jak na apríla, mění se to snad od minuty. Nejdřív černé mraky, pak se to protrhávalo, přišel asi minutový slejvák, teď se roztrhaly, tak prosvítá azuro a malinko sluníčko. Teda, co se to tam děje, to je mi záhadou.

Tady je hnusně, zataženo, honí se to a fouká docela vítr, ale zatím neprší

zvířátková

30.7.2007 11:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tady je hnusně, zataženo, honí se to a fouká docela vítr, ale zatím neprší

Jo a Andrej, nebyl by přítel schopný stloutknout nějakou klec třeba ze dřeva a pletiva? Koukám, jak hodně lidí prodává vlastnoruční klícky, to by se ušetřilo...

30.7.2007 11:57

zvířátková napsal(a):

Ahojky Barbucho :)

Co Falík, jak se má ?
Pěkné fotky ze závodů

Díky za pochvalu mých

No, ráno bylo líp ... teď se to zatahuje a trošku sprchlo
Tak počasí nic moc :(

30.7.2007 12:03

blanche napsal(a):
Ahojky Barbucho :)

Co Falík, jak se má ?
Pěkné fotky ze závodů

Díky za pochvalu mých

No, ráno bylo líp ... teď se to zatahuje a trošku sprchlo
Tak počasí nic moc :(

No jo, my tu první měli bejvák pro kvávíka Stouknul nám to známý. Bylo to ze dřeva...3 stěny, podlaha a vepředu to mělo králičí pletivo. Dokonce tam měl i dřevěnou noru a nahoře bylo otevírací víko, také s pletivem. Bohužel do toho jednoho dne spadl přiožralý dělník, když se reakonstruovala stáj a to jsem ještě opravila, ale pak Michálkovi do domečku spadnul táta, když si obouvat boty a ztratil balanc, no a to už domeček nepřežil.

Nyní jsme vlastně poprvé koupili klec.

sadzi saj

30.7.2007 12:44
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Jo a Andrej, nebyl by přítel schopný stloutknout nějakou klec třeba ze dřeva a pletiva? Koukám, jak hodně lidí prodává vlastnoruční klícky, to by se ušetřilo...

No to by asi i šlo, ale teď musíme hlavně vyřešit venkovní klec pro fretku, natož ještě králíka, takže to asi neklapne

sadzi saj

30.7.2007 12:45
sadzi saj

lucky napsal(a):
No jo, my tu první měli bejvák pro kvávíka Stouknul nám to známý. Bylo to ze dřeva...3 stěny, podlaha a vepředu to mělo králičí pletivo. Dokonce tam měl i dřevěnou noru a nahoře bylo otevírací víko, také s pletivem. Bohužel do toho jednoho dne spadl přiožralý dělník, když se reakonstruovala stáj a to jsem ještě opravila, ale pak Michálkovi do domečku spadnul táta, když si obouvat boty a ztratil balanc, no a to už domeček nepřežil.

Nyní jsme vlastně poprvé koupili klec.

Tak to je dobrý příběh Lucky

30.7.2007 12:52

sadzi saj napsal(a):
Tak to je dobrý příběh Lucky

..no jo, proto druhý Michal už pak neměl domeček, ale celý barák..už ho nešlo kde zavřít. Nechtělo se nám dělat nový, protože Míša tam stejně nikdy nechtěl být. První tam chodil na noc, ale ten druhý tam nebude a basta.

30.7.2007 13:10

lucky napsal(a):
..no jo, proto druhý Michal už pak neměl domeček, ale celý barák..už ho nešlo kde zavřít. Nechtělo se nám dělat nový, protože Míša tam stejně nikdy nechtěl být. První tam chodil na noc, ale ten druhý tam nebude a basta.

Já to měla super - klec jsem dostala od kamarádky ...

30.7.2007 18:27

blanche napsal(a):
Já to měla super - klec jsem dostala od kamarádky ...

Tak zítra - pádíííím

30.7.2007 18:42

blanche napsal(a):
Tak zítra - pádíííím

Děkuju za pochvalu fotek ze závodů.
Falík teď docela dost pracuje,jezdíme pod trenérkama,jedna s náma skáče a druhá nás začne od příštího tejdne trénovat drezurně,tak si zamakáme.Jiank se ale pořád flákáme po terénkách,nebo si jen tak hrajem navolno v kruhovce...akorát plavit se teď nedá,počasí je tu šílený,zima,pořád přeháňky...
Teda ta posledná cválající fotečka je super!

30.7.2007 19:38

bbb napsal(a):
Děkuju za pochvalu fotek ze závodů.
Falík teď docela dost pracuje,jezdíme pod trenérkama,jedna s náma skáče a druhá nás začne od příštího tejdne trénovat drezurně,tak si zamakáme.Jiank se ale pořád flákáme po terénkách,nebo si jen tak hrajem navolno v kruhovce...akorát plavit se teď nedá,počasí je tu šílený,zima,pořád přeháňky...
Teda ta posledná cválající fotečka je super!

No, tak to má Barča pravdu, ta cválající je parádní

Tak nám počasí přálo, krásně jsme se projeli, paráda, sice můj zadek asi bude mít kapánek následky , ale co, stojí to za to.

30.7.2007 19:40

zviratkova napsal(a):
No, tak to má Barča pravdu, ta cválající je parádní

Tak nám počasí přálo, krásně jsme se projeli, paráda, sice můj zadek asi bude mít kapánek následky , ale co, stojí to za to.

naši spolujezdci - Šejlík s paničkou

30.7.2007 19:42

zviratkova napsal(a):
naši spolujezdci - Šejlík s paničkou

Sebe v sedle nemám, tak aspoň foto ze sedla

30.7.2007 23:05

zviratkova napsal(a):
Sebe v sedle nemám, tak aspoň foto ze sedla

Ahoj všichni! Dnes večer jsem byla v ohradě a byl tak krásný měsíc, že jsem skočila pro foťák a vyfotila to. no, není to tak krásné, jak to mají někteří, ale aspoň něco.

30.7.2007 23:07

monikafris napsal(a):
Ahoj všichni! Dnes večer jsem byla v ohradě a byl tak krásný měsíc, že jsem skočila pro foťák a vyfotila to. no, není to tak krásné, jak to mají někteří, ale aspoň něco.

Mám to trochu rozmazané

30.7.2007 23:10

monikafris napsal(a):
Mám to trochu rozmazané

pohled z výběhu do údolíčka v noci

30.7.2007 23:13

monikafris napsal(a):
pohled z výběhu do údolíčka v noci

a přez den

zvířátková

31.7.2007 06:33
zvířátková

monikafris napsal(a):

Dobré ránko! Tak to máte, Mončo, výběh na krásném místě, to je panečku výhled

31.7.2007 09:49

lucky napsal(a):

Ahoj. No jo, výběh je fakt krásný, ale musí tam taky dobře fučet, co?
Jinak měsíc byl úžasný, to ano...já taky spala jako zabitá..u úplňku mě neprobudí ani tank.

Jinak Leo, zkoušela jsem na počítači barvičky té uzdečky, tak ti tady dám verzi fialové se žlutou, jak jsi říkala

Kdyby jste chtěli vidět další verze kombinace barev, tak písněte...nechci to tady zaplácávat zbytečně

31.7.2007 09:51

lucky napsal(a):
Ahoj. No jo, výběh je fakt krásný, ale musí tam taky dobře fučet, co?
Jinak měsíc byl úžasný, to ano...já taky spala jako zabitá..u úplňku mě neprobudí ani tank.

Jinak Leo, zkoušela jsem na počítači barvičky té uzdečky, tak ti tady dám verzi fialové se žlutou, jak jsi říkala

Kdyby jste chtěli vidět další verze kombinace barev, tak písněte...nechci to tady zaplácávat zbytečně

obrácené

zvířátková

31.7.2007 09:56
zvířátková

lucky napsal(a):
obrácené

Čauky! No, já si to představovala úplně jinak, jako že ta uzdečka bude fialová (ale fakt fialová, tohle je růžovka), bambule taky fialové (tak jak to dělají na těch originálních), žluté korálky, černá jako doplňky (nahoře zavazování a tak).

31.7.2007 09:58

zvířátková napsal(a):
Čauky! No, já si to představovala úplně jinak, jako že ta uzdečka bude fialová (ale fakt fialová, tohle je růžovka), bambule taky fialové (tak jak to dělají na těch originálních), žluté korálky, černá jako doplňky (nahoře zavazování a tak).

hmmm....vyzkouším...hele, ono to taky skresluje ty barvy tady .

tak zatím jiná verze
ta se mi líbí

31.7.2007 10:02

lucky napsal(a):
hmmm....vyzkouším...hele, ono to taky skresluje ty barvy tady .

tak zatím jiná verze
ta se mi líbí

něco takového?

zvířátková

31.7.2007 10:04
zvířátková

lucky napsal(a):
něco takového?

Něco jako toto

zvířátková

31.7.2007 10:05
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Něco jako toto

bez to přebarvování s ohledem, je to rychlovka

31.7.2007 10:06

zvířátková napsal(a):
Něco jako toto

no tak já to vidím jako více tmavě modrou..to tvé...s fialovou to moc společného nemá

zvířátková

31.7.2007 10:06
zvířátková

zvířátková napsal(a):
bez to přebarvování s ohledem, je to rychlovka

"ber" teda

31.7.2007 10:13

lucky napsal(a):
no tak já to vidím jako více tmavě modrou..to tvé...s fialovou to moc společného nemá

hmmm...mě to připadá dost tmavé

ještě jsem vyzkoušela něco, ale je to spíše do tmavě modro fialové, než fialová jako taková

31.7.2007 10:20

lucky napsal(a):

ještě jsem vyzkoušela něco, ale je to spíše do tmavě modro fialové, než fialová jako taková

tak, já jsem dala tátovi lícnici z uzdečky a jede do města, staví se u sedláře a nechá mi udělat speciálně tři lícnice na tyhle arabské uzdečky z kůže, abych to na to mohla připevnit. JInak to bude podšité, to chci speciálně pro sebe, aby to bylo pevné.

jinak jsem udělala ještě verzi se zelenou

31.7.2007 10:21

lucky napsal(a):
tak, já jsem dala tátovi lícnici z uzdečky a jede do města, staví se u sedláře a nechá mi udělat speciálně tři lícnice na tyhle arabské uzdečky z kůže, abych to na to mohla připevnit. JInak to bude podšité, to chci speciálně pro sebe, aby to bylo pevné.

jinak jsem udělala ještě verzi se zelenou

zvířátková

31.7.2007 10:21
zvířátková

lucky napsal(a):

Tak bude asi jasný, že máme každá jinak nastavené barvy na monitoru. Jelikož obě vidíme něco jiného. Já myslím prostě tu klasickou fialovou, jako jsou fialky, nebo ty fialové kosatce, nevím, k čemu to ještě přirovnat. Já zase vidím Tvojí fialovou jako tmavěrůžovou. Ty mojí fialovou jako modrou. Něco na tom bude, ale nevim, jak Ti ukázat, jelikož cokoliv Ti pošlu, tak Ty uvidíš jinak než já...

31.7.2007 10:25

zvířátková napsal(a):
Tak bude asi jasný, že máme každá jinak nastavené barvy na monitoru. Jelikož obě vidíme něco jiného. Já myslím prostě tu klasickou fialovou, jako jsou fialky, nebo ty fialové kosatce, nevím, k čemu to ještě přirovnat. Já zase vidím Tvojí fialovou jako tmavěrůžovou. Ty mojí fialovou jako modrou. Něco na tom bude, ale nevim, jak Ti ukázat, jelikož cokoliv Ti pošlu, tak Ty uvidíš jinak než já...

Ale tak mírně do fialova to je, až na to, že ty kosatce právě s pravou fialovou moc společného nemají..fialová jako taková se v přírodě nevyskytuje...vše má spíše odstín do modro fialové..chápu...

hele jak se ti líbí tahle verze s bílou? Mě docela jo

31.7.2007 10:28

lucky napsal(a):
Ale tak mírně do fialova to je, až na to, že ty kosatce právě s pravou fialovou moc společného nemají..fialová jako taková se v přírodě nevyskytuje...vše má spíše odstín do modro fialové..chápu...

hele jak se ti líbí tahle verze s bílou? Mě docela jo

Mimochodem, až budu to mít pevně přidělané na těch lícnicích z kůže, tak chci udělat to, že by se bambulky daly vyměňovat a byly variabilní...takže na bílou lícnici můžeš dát červené, nebo modré, nebo na střídačku.... chytré, ne? Zase vymýšlím hovadiny...měla bych něco dělat

zvířátková

31.7.2007 10:32
zvířátková

lucky napsal(a):
Mimochodem, až budu to mít pevně přidělané na těch lícnicích z kůže, tak chci udělat to, že by se bambulky daly vyměňovat a byly variabilní...takže na bílou lícnici můžeš dát červené, nebo modré, nebo na střídačku.... chytré, ne? Zase vymýšlím hovadiny...měla bych něco dělat

No, kosatec je kapánek do modra, to máš pravdu, ale nějak nemůžu přijít na třeba nějaký výrobek, který má tak fialový obal, spíš jako klasická fialka. Já o tom popřemýšlím a třeba na něco přijdu. No, myslím, že bílá na Usce tak nevynikne, ale třeba černá s vyměnitelnýma bambulema by byla výraznější, ne? K té se pak hodí prakticky všechno. S tyrkovýma, červenýma, žlutýma, hmmmm, paráda.

31.7.2007 10:33

zvířátková napsal(a):
No, kosatec je kapánek do modra, to máš pravdu, ale nějak nemůžu přijít na třeba nějaký výrobek, který má tak fialový obal, spíš jako klasická fialka. Já o tom popřemýšlím a třeba na něco přijdu. No, myslím, že bílá na Usce tak nevynikne, ale třeba černá s vyměnitelnýma bambulema by byla výraznější, ne? K té se pak hodí prakticky všechno. S tyrkovýma, červenýma, žlutýma, hmmmm, paráda.

No, vyzkouším..mmt

31.7.2007 10:36

lucky napsal(a):
No, vyzkouším..mmt

třeba takto? Hezké, ne?

zvířátková

31.7.2007 10:37
zvířátková

lucky napsal(a):
třeba takto? Hezké, ne?

To jo, černá je lepší než bílá, a ty bambule můžeš mít v nekonečně moc odstínech.

31.7.2007 10:43

zvířátková napsal(a):
To jo, černá je lepší než bílá, a ty bambule můžeš mít v nekonečně moc odstínech.

JJ

31.7.2007 11:22

lucky napsal(a):
JJ

ale s tou bílou by to bylo hezké takto, že?

31.7.2007 11:34

lucky napsal(a):
ale s tou bílou by to bylo hezké takto, že?

Jůůůů, tady je to jak modní salon
Mě se líbí ta červená

sadzi saj

31.7.2007 11:35
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jůůůů, tady je to jak modní salon
Mě se líbí ta červená

Mě ta, co si udělala , ale dala bych tam aspoň ten nánosník

31.7.2007 11:37

sadzi saj napsal(a):
Mě ta, co si udělala , ale dala bych tam aspoň ten nánosník

Na Báře si to ale představit neumím

zvířátková

31.7.2007 11:39
zvířátková

blanche napsal(a):
Na Báře si to ale představit neumím

NO je fakt, že by to bylo zajímavý, už vidim toho mýho prďolu s bambulkama, vypadal by jak plyšák .

31.7.2007 12:19

zvířátková napsal(a):
NO je fakt, že by to bylo zajímavý, už vidim toho mýho prďolu s bambulkama, vypadal by jak plyšák .

holky, a co tohle, to už je super, ne?

Jde o to, že ten řetízek by ji možná odřel, kdyby s tím měla jezdit pořád

sadzi saj

31.7.2007 12:30
sadzi saj

lucky napsal(a):
holky, a co tohle, to už je super, ne?

Jde o to, že ten řetízek by ji možná odřel, kdyby s tím měla jezdit pořád

No a kdyby to nebyl řetízek, ale stejný materiál jako zbytek ohlávky, tak to by vadilo??

31.7.2007 12:40

sadzi saj napsal(a):
No a kdyby to nebyl řetízek, ale stejný materiál jako zbytek ohlávky, tak to by vadilo??

hele ještě jeden výmysl..na tohle je počítač stejně dobrý..člověk to vykoumá, vidí jak to vypadá a pak to jen vytvořit, že? Ale představa je dobrá

31.7.2007 12:52

lucky napsal(a):
hele ještě jeden výmysl..na tohle je počítač stejně dobrý..člověk to vykoumá, vidí jak to vypadá a pak to jen vytvořit, že? Ale představa je dobrá

holky, ještě doplňky na uzdečku která je stávající v barvách modré a tyrkysovozelené..co říkáte? Bylo by to variabilní, možno čelenku i řetízek oddělat a tak...jde to, ne?

31.7.2007 13:28

lucky napsal(a):
holky, ještě doplňky na uzdečku která je stávající v barvách modré a tyrkysovozelené..co říkáte? Bylo by to variabilní, možno čelenku i řetízek oddělat a tak...jde to, ne?

tahle je best of

31.7.2007 13:37

blanche napsal(a):
tahle je best of

že jo, mě se taky nejvíce líbí

31.7.2007 13:45

lucky napsal(a):
že jo, mě se taky nejvíce líbí

Jo, je super ... je tam toho i víc ... vypadá to good

31.7.2007 13:47

blanche napsal(a):
Jo, je super ... je tam toho i víc ... vypadá to good

taky jsem četla, že v Litoměřicích má být výstava Shagya ?

31.7.2007 13:55

blanche napsal(a):
taky jsem četla, že v Litoměřicích má být výstava Shagya ?

sadzi saj

31.7.2007 14:14
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jj taky jsem to četla myslím 11.8. a vstup je prý zdarma

31.7.2007 14:14

blanche napsal(a):

Krásné fotky!!! Úžasné! Já ci takíííí

No jo, mají tam být ShA.

31.7.2007 14:27

lucky napsal(a):

holky, ještě mám něco...bambule s korálky, jak bývají zakončeny

zvířátková

31.7.2007 14:39
zvířátková

lucky napsal(a):
holky, ještě mám něco...bambule s korálky, jak bývají zakončeny

No ty fotky jsou úžasný . To je mi panečku kvalitka, chci taky takový foťáček, ploším . Já s tím mým křápem ani nemůžu někoho požádat o foto, jelikož furt nefunguje a jenom já si s ním jsem schopná vyhrát tak dlouho, dokud ho nepřesvědčim, že prostě bude fungovat, i kdyby nechtěl.

31.7.2007 14:40

zvířátková napsal(a):
No ty fotky jsou úžasný . To je mi panečku kvalitka, chci taky takový foťáček, ploším . Já s tím mým křápem ani nemůžu někoho požádat o foto, jelikož furt nefunguje a jenom já si s ním jsem schopná vyhrát tak dlouho, dokud ho nepřesvědčim, že prostě bude fungovat, i kdyby nechtěl.

No, ségra má už opravdu dělo a ne každá se povedla - tak nezoufej

Našla jsem něco o té výstavě
http://www.zahrada.cech.cz/vystava/2007/ narodni-prehlidka-koni-plemene-shagya-arab

zvířátková

31.7.2007 14:42
zvířátková

blanche napsal(a):
No, ségra má už opravdu dělo a ne každá se povedla - tak nezoufej

Našla jsem něco o té výstavě
http://www.zahrada.cech.cz/vystava/2007/ narodni-prehlidka-koni-plemene-shagya-arab

No jo, něco se musí zkazit a vyřadit, ale vcelku je fajn, že jí ten foťák fotí ve chvíli, kdy chce ona a né jako ten můj . Ale stále mám snahu

31.7.2007 14:45

zvířátková napsal(a):
No jo, něco se musí zkazit a vyřadit, ale vcelku je fajn, že jí ten foťák fotí ve chvíli, kdy chce ona a né jako ten můj . Ale stále mám snahu

Tak to se cení ... taky jsem fotila jedním ... než zaostřil, tak byl kůň už fuč

zvířátková

31.7.2007 14:57
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to se cení ... taky jsem fotila jedním ... než zaostřil, tak byl kůň už fuč

To můj ani zaostřit neumí .

sadzi saj

31.7.2007 15:08
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To můj ani zaostřit neumí .

Hele holky nestrouháte si někdo sám koníka??

31.7.2007 15:24

sadzi saj napsal(a):
Hele holky nestrouháte si někdo sám koníka??

nééé

Jak to jde v práci ? Já tu pomalu zmírám

Zítra a pozítří volno :))

zvířátková

31.7.2007 15:57
zvířátková

blanche napsal(a):
nééé

Jak to jde v práci ? Já tu pomalu zmírám

Zítra a pozítří volno :))

Lucky myslím psala, že si to krouhá sama

Já pádím domů, teda, na to, že jsem tady byla už od čtvrt na sedm, tak jsem to přežila jen tak tak . Mějte se! Pa večer!

31.7.2007 16:04

zvířátková napsal(a):
Lucky myslím psala, že si to krouhá sama

Já pádím domů, teda, na to, že jsem tady byla už od čtvrt na sedm, tak jsem to přežila jen tak tak . Mějte se! Pa večer!

Já jsem si začala strouhat sama.

sadzi saj

31.7.2007 16:10
sadzi saj

lucky napsal(a):
Já jsem si začala strouhat sama.

Já jsem si říkala, že jsem psala, že to Use děláš sama kopýtka.

No právě já mám Elí taky na boso a mám tady problém sehnat někoho, kdo mi ji ostrouhá, jeden kovář zaneprázdněný, druhý nedělá jenom strouhání, když nechceš nakovat a zbytek dáš min. 200,- Kč a víc za dopravu jenom plus strouhání, tak mi jedeš zkušený navrhl, jestli si to nechci dělat sama a že by mi přijel dát instruktáž, tak nevim, jestli jsem schopná to zvládnout, ale zase bych jí to mohla upravovat, jak bych potřebovala a častěji. Tak nevim

31.7.2007 16:26

sadzi saj napsal(a):
Já jsem si říkala, že jsem psala, že to Use děláš sama kopýtka.

No právě já mám Elí taky na boso a mám tady problém sehnat někoho, kdo mi ji ostrouhá, jeden kovář zaneprázdněný, druhý nedělá jenom strouhání, když nechceš nakovat a zbytek dáš min. 200,- Kč a víc za dopravu jenom plus strouhání, tak mi jedeš zkušený navrhl, jestli si to nechci dělat sama a že by mi přijel dát instruktáž, tak nevim, jestli jsem schopná to zvládnout, ale zase bych jí to mohla upravovat, jak bych potřebovala a častěji. Tak nevim

Pokud by ti udělal nějakou instruktáž, tak to buď ráda! Zvlásneč to v pohodě sama. Pokud nemá vysloveně nějak problémová kopyta a když koník chodí a postupně je udžuješ a kontroluješ, tak to není moc těžké.

Můžeš kouknout na klub Equus..já už jsem členem a mám i tu brožuru doma.

http://equus.no-ip.info/

Tady jsou moc dobré články a překlady o kopytech, doporučuji
Pete Ramey:

Úvod - o co jde při úpravách kopyt metodou bílé čáry

http://www.kopyta.com/

doporučuji..ale všechny články jsou dobré a poučné
(Kapitola 1 - Náš model: přirozené kopyto
Kapitola 2 - Domácí kopyto
Kapitola 3 - Základní přirozený trim
Kapitola 4 - Udržovací trim )

Musím říct, že co mi ji jednou za čas vystrouhal kovář, tak vždycky byla pak citlivá, kopyto je vlastně oholené moc a připravené na podkovu, ne na bosou chůzi. Takže vždycky trvalo, než opět bylo trochu přirozené. Co si ji nějakou dobu nyní dělám sama, tak kopyto se přirozeně obrušuje, já jen udržuji tvar a hlídám, aby nepřerůstaly stěny. Chodidlo zmozolnatělo a střel se co čas sám sloupne. Vlastně s tím není moc práce. Má kopytko jako mustang, pěkně konkávní ve čtvrtích a silně mozolnaté chodidlo, takže přeleze všechno a kopyta jsou zdravá a odolná.

31.7.2007 16:46

lucky napsal(a):
Pokud by ti udělal nějakou instruktáž, tak to buď ráda! Zvlásneč to v pohodě sama. Pokud nemá vysloveně nějak problémová kopyta a když koník chodí a postupně je udžuješ a kontroluješ, tak to není moc těžké.

Můžeš kouknout na klub Equus..já už jsem členem a mám i tu brožuru doma.

http://equus.no-ip.info/

Tady jsou moc dobré články a překlady o kopytech, doporučuji
Pete Ramey:

Úvod - o co jde při úpravách kopyt metodou bílé čáry

http://www.kopyta.com/

doporučuji..ale všechny články jsou dobré a poučné
(Kapitola 1 - Náš model: přirozené kopyto
Kapitola 2 - Domácí kopyto
Kapitola 3 - Základní přirozený trim
Kapitola 4 - Udržovací trim )

Musím říct, že co mi ji jednou za čas vystrouhal kovář, tak vždycky byla pak citlivá, kopyto je vlastně oholené moc a připravené na podkovu, ne na bosou chůzi. Takže vždycky trvalo, než opět bylo trochu přirozené. Co si ji nějakou dobu nyní dělám sama, tak kopyto se přirozeně obrušuje, já jen udržuji tvar a hlídám, aby nepřerůstaly stěny. Chodidlo zmozolnatělo a střel se co čas sám sloupne. Vlastně s tím není moc práce. Má kopytko jako mustang, pěkně konkávní ve čtvrtích a silně mozolnaté chodidlo, takže přeleze všechno a kopyta jsou zdravá a odolná.

Ahojky, sorry že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat, Blanko, koukám že jsi byla fotit v Mratíně, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi tam byla fotit i někdy dřív, třeba minulý rok? Sháním fotky koníka, který byl z Mratína minulý rok prodán (viz foto) :-) Vraník Luk se srdíčkem na čele. Díky moc

31.7.2007 17:21

ponitko napsal(a):
Ahojky, sorry že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat, Blanko, koukám že jsi byla fotit v Mratíně, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi tam byla fotit i někdy dřív, třeba minulý rok? Sháním fotky koníka, který byl z Mratína minulý rok prodán (viz foto) :-) Vraník Luk se srdíčkem na čele. Díky moc

Ahojky,

bohužel ... byla jsem tam až letos v létě - 2x
Ale moc krásný koník

Jezdila jsi na něm ?

31.7.2007 18:10

blanche napsal(a):
Ahojky,

bohužel ... byla jsem tam až letos v létě - 2x
Ale moc krásný koník

Jezdila jsi na něm ?

áha, tak to nic ;-) Jj, jezdila, byl to koník co se mi zapsal hodně do srdíčka, i když nejenom mě.. :-( Ale teď to vypadá, že se má dobře...

Detail jeho srdíčka : <3

31.7.2007 18:20

ponitko napsal(a):
áha, tak to nic ;-) Jj, jezdila, byl to koník co se mi zapsal hodně do srdíčka, i když nejenom mě.. :-( Ale teď to vypadá, že se má dobře...

Detail jeho srdíčka : <3

Je moc pěkný ... škoda ... kde je teď ?

31.7.2007 19:00

blanche napsal(a):

Někde v Plzni.. bohužel nevím víc

31.7.2007 19:02

blanche napsal(a):

Čauky, tak to vás obdivuju, já bych se teda do těch kopyt nepustila. Ti naši chodí skoro jenom po loukách a lesních cestách, takže se to zas tak neobrušuje a kovář jen ať si to užije. I když jsem minule koukala na ty ceny kovářů, co byly nedávno na nemoderce a máme to pomalu jedno z nejdráž. No jo, ale co, je to potřeba...

Jo a koník má vážně nádhernou "hvězdičku".

31.7.2007 20:14

zviratkova napsal(a):
Čauky, tak to vás obdivuju, já bych se teda do těch kopyt nepustila. Ti naši chodí skoro jenom po loukách a lesních cestách, takže se to zas tak neobrušuje a kovář jen ať si to užije. I když jsem minule koukala na ty ceny kovářů, co byly nedávno na nemoderce a máme to pomalu jedno z nejdráž. No jo, ale co, je to potřeba...

Jo a koník má vážně nádhernou "hvězdičku".

Má fakt krásnou hvězdičku

Jinak holky, byla jsem s Usou na procházce a nakonec jsme došly až ke koním za Athoskem a Šimonem. Usa mi po cestě několikrát škaredě kašlala, ale pak se sklidnila. Nabrala jsem jabka po cestě do kapes a když jsem ji vpustila mezi koně, tak jim hned hodila jabka, aby nelítali, ale žrali. Takže Usa se zapíchla v trávě a kluci hnes baštili. Usinka se s nimi pásla, kluci byli nadšení. Tááák ji vítali! To jste měli vidět! Zlatíčka Vykydala jsem jeden box, potommpřijel pan Dvořák, tak vykydal druhý, pokecali jsme, kluci dostali večeři, Usa vysomrovala chlebíky a šly jsme pak obě doml, Byla moc šikovná, po cestě se zakašlala asi jednou a teď je v pohodičce a papá večeři
Hlavně jsem se snažila, aby se moc nerozdýchávala, ale bude to dobré. Až na to, že chuděrka zhubla. Má propadlý krk před kohoutkem i zadek má trochu už do střechy. Tak se ji už hezky zakulatil a rostly svaly. Jak dovede koník rychle shodit, to je děs. Možná nejvíce zhubla ty 4 dny, jak měla nateklý a bolavý ten krk. Skoro nejedla, seno a všechno jsem ji dávala do žlabu, prakticky jsem ji spíš krmila.

31.7.2007 20:56

lucky napsal(a):
Má fakt krásnou hvězdičku

Jinak holky, byla jsem s Usou na procházce a nakonec jsme došly až ke koním za Athoskem a Šimonem. Usa mi po cestě několikrát škaredě kašlala, ale pak se sklidnila. Nabrala jsem jabka po cestě do kapes a když jsem ji vpustila mezi koně, tak jim hned hodila jabka, aby nelítali, ale žrali. Takže Usa se zapíchla v trávě a kluci hnes baštili. Usinka se s nimi pásla, kluci byli nadšení. Tááák ji vítali! To jste měli vidět! Zlatíčka Vykydala jsem jeden box, potommpřijel pan Dvořák, tak vykydal druhý, pokecali jsme, kluci dostali večeři, Usa vysomrovala chlebíky a šly jsme pak obě doml, Byla moc šikovná, po cestě se zakašlala asi jednou a teď je v pohodičce a papá večeři
Hlavně jsem se snažila, aby se moc nerozdýchávala, ale bude to dobré. Až na to, že chuděrka zhubla. Má propadlý krk před kohoutkem i zadek má trochu už do střechy. Tak se ji už hezky zakulatil a rostly svaly. Jak dovede koník rychle shodit, to je děs. Možná nejvíce zhubla ty 4 dny, jak měla nateklý a bolavý ten krk. Skoro nejedla, seno a všechno jsem ji dávala do žlabu, prakticky jsem ji spíš krmila.

No tak to je paráda, se divim, že by furt tak lítala, většinou by se koně jenom cpaly a cpaly ve výběhu. Hlavní je, když to trošku zkrotíte a vyléčíte úplně. A s tou váhou to doženete, spíš si říkám, jak máš dobré oči, já vůbec na nich rozdíly nevidim, jak jsem u nich denně.

31.7.2007 21:13

zviratkova napsal(a):
No tak to je paráda, se divim, že by furt tak lítala, většinou by se koně jenom cpaly a cpaly ve výběhu. Hlavní je, když to trošku zkrotíte a vyléčíte úplně. A s tou váhou to doženete, spíš si říkám, jak máš dobré oči, já vůbec na nich rozdíly nevidim, jak jsem u nich denně.

no jo, já to vidím hrozně. byla už taková kulatá, krásně se jí rásovaly svaly a nyní ji propadl krk nad kohoutkem..to jsem si všimla jak jsme šly zpátky. Už měla docela slušný krk. A zadek..na tom to jde hned vidět. Jsem z toho nešťasná, ale to nabere. Jenom v nejbližší době asi ne, musí pomalu.
Ne, Usa není magor, vůbec nelítá. Ale když přijde na pastvinu, tak spíš kluci lítají jako paka a on je pak auf

31.7.2007 21:18

lucky napsal(a):
no jo, já to vidím hrozně. byla už taková kulatá, krásně se jí rásovaly svaly a nyní ji propadl krk nad kohoutkem..to jsem si všimla jak jsme šly zpátky. Už měla docela slušný krk. A zadek..na tom to jde hned vidět. Jsem z toho nešťasná, ale to nabere. Jenom v nejbližší době asi ne, musí pomalu.
Ne, Usa není magor, vůbec nelítá. Ale když přijde na pastvinu, tak spíš kluci lítají jako paka a on je pak auf

NO tak na to, že jsou kluci jak dva cvalíci, tak je asi Uska vždycky nabudí...

31.7.2007 22:33

zviratkova napsal(a):
NO tak na to, že jsou kluci jak dva cvalíci, tak je asi Uska vždycky nabudí...

No jo, oni byli teď na nervy, jak jsem tam dvakrát byla pro seno a bez Usy. Řvali na mě vždycky jako blázni a koukali mi za záda, jestli ji tam snad nemám schovanou. A dneska! No Šimon běhal a kvičel jako prasátko, Atík řval jako tur! Prostě byli nadšení, že Usu vidí, že tááák dlouho nebyla! Bylo to moc hezké! Zato Usa se sebrala a šla pryč.
Ale ne, taky se vítali a očichávali, ale Usa jak nemá říji, tak to nijak neprožívá

Přidejte reakci

Přidat smajlík