proxima
napsal(a):
tak doufám že sem vás nadpisem zaujala....pro všechny-zítra na ČT4 má být asi hodinový záznam ze včerejších westernových závodů!Takže kdo má zájem,tak si zařiďte někoho se satelitem nebo něčím kde se to chytá
Pěkné pokoukání!!!
Ahoj Evi, díky, koukala jsem na tvé fotečky. A v kolik hodin?
proxima
napsal(a):
V Rožnově na Hradisku
Né Lucky,nemáme satelit a nechytáme...ale zkusím někomu říct aby to nahrál! A ty taky nahrávej-kdyžtak tě přijdem obtěžovat
no holky, já vám o klidně nahraju, leč nevím, jak bych vám to dopravovala..a kdybyhc musela do práce, tak si to nahraju i pro sebe...:)
proxima
napsal(a):
V Rožnově na Hradisku
Né Lucky,nemáme satelit a nechytáme...ale zkusím někomu říct aby to nahrál! A ty taky nahrávej-kdyžtak tě přijdem obtěžovat
Hele, klidně se přijďte podívat. My to bohužel nenahrajeme. Nějak stagnuje video a nejde nám to nahrávat ze satelitu. Takže ČT4 nenahraju. Ale podívat se můžete přijít, klidně. Já teda budu koukat
lucky
napsal(a):
Hele, klidně se přijďte podívat. My to bohužel nenahrajeme. Nějak stagnuje video a nejde nám to nahrávat ze satelitu. Takže ČT4 nenahraju. Ale podívat se můžete přijít, klidně. Já teda budu koukat
no, zkusím se poptat otce, on si totiž pořídil nový dvd rekordér a nebudu kecat, ale ještě to neumím, jakože na tom něco nahrát...ale řeknu mu, že ybch to chtěla pro sebe a vám bych to pak třeba jenom vypálila, ju?:)
proxima
napsal(a):
tak doufám že sem vás nadpisem zaujala....pro všechny-zítra na ČT4 má být asi hodinový záznam ze včerejších westernových závodů!Takže kdo má zájem,tak si zařiďte někoho se satelitem nebo něčím kde se to chytá
Pěkné pokoukání!!!
A nejde náhodou ČT4 chytit online? Já v to aspoň doufám, bo jinak nemám šanci :-(