proxima
napsal(a):
tak doufám že sem vás nadpisem zaujala....pro všechny-zítra na ČT4 má být asi hodinový záznam ze včerejších westernových závodů!Takže kdo má zájem,tak si zařiďte někoho se satelitem nebo něčím kde se to chytá![]()
Pěkné pokoukání!!!
Ahoj Evi, díky, koukala jsem na tvé fotečky. A v kolik hodin?
proxima
napsal(a):
V Rožnově na Hradisku
Né Lucky,nemáme satelit a nechytáme...ale zkusím někomu říct aby to nahrál! A ty taky nahrávej-kdyžtak tě přijdem obtěžovat
no holky, já vám o klidně nahraju, leč nevím, jak bych vám to dopravovala..a kdybyhc musela do práce, tak si to nahraju i pro sebe...:)
proxima
napsal(a):
V Rožnově na Hradisku
Né Lucky,nemáme satelit a nechytáme...ale zkusím někomu říct aby to nahrál! A ty taky nahrávej-kdyžtak tě přijdem obtěžovat
Hele, klidně se přijďte podívat. My to bohužel nenahrajeme. Nějak stagnuje video a nejde nám to nahrávat ze satelitu. Takže ČT4 nenahraju
. Ale podívat se můžete přijít, klidně. Já teda budu koukat
lucky
napsal(a):
Hele, klidně se přijďte podívat. My to bohužel nenahrajeme. Nějak stagnuje video a nejde nám to nahrávat ze satelitu. Takže ČT4 nenahraju
. Ale podívat se můžete přijít, klidně. Já teda budu koukat
no, zkusím se poptat otce, on si totiž pořídil nový dvd rekordér a nebudu kecat, ale ještě to neumím, jakože na tom něco nahrát...ale řeknu mu, že ybch to chtěla pro sebe a vám bych to pak třeba jenom vypálila, ju?:)
proxima
napsal(a):
tak doufám že sem vás nadpisem zaujala....pro všechny-zítra na ČT4 má být asi hodinový záznam ze včerejších westernových závodů!Takže kdo má zájem,tak si zařiďte někoho se satelitem nebo něčím kde se to chytá![]()
Pěkné pokoukání!!!
A nejde náhodou ČT4 chytit online? Já v to aspoň doufám, bo jinak nemám šanci :-(