Ahoj!
Zdravím všechny, kteří zavítali do tohoto fóra. Jsem velký obdivovatel welshských poníků a cobů, a tak jsem založila diskuzi pro všechny, kterým toto plemeno také není cizí. Vkládejte cokoliv co se týče těchto malých krásných pony
whisper
napsal(a):
Ahoj!
Zdravím všechny, kteří zavítali do tohoto fóra. Jsem velký obdivovatel welshských poníků a cobů, a tak jsem založila diskuzi pro všechny, kterým toto plemeno také není cizí. Vkládejte cokoliv co se týče těchto malých krásných pony
Jerry welshský pony typu B.Srdce na pravem místě!
klawdie
napsal(a):
Jerry welshský pony typu B.Srdce na pravem místě!
náš blondáček!
klawdie
napsal(a):
náš blondáček!
Sice kříženka welsh ponyho ale je to zlatí !!!
kubeska
napsal(a):
Sice kříženka welsh ponyho ale je to zlatí !!!
Ahoj Zuzí, tak jak se vám v novym baráčku daří? My jsme dneska přijeli
Bylo to fakt supřík, akorát Whipsy lituju, měla opravdu co nést
(buď mě nebo Martina)
Koukám, že si neodolala a založila si diskuzi o velšíkách Akorát tu moc velšíků není, tak nějaký přidám
Nezasvěceným asi moc neřeknou, ale jsou tak krásný, že neodoláááááám
1. Fronbach Hello Charlie
o: Synod Hello
m: Cennen Cadi (o: Sinton Solomon)
welsh mountain pony (sekce A)
simcikova
napsal(a):
Ahoj Zuzí, tak jak se vám v novym baráčku daří? My jsme dneska přijeli
Bylo to fakt supřík, akorát Whipsy lituju, měla opravdu co nést
(buď mě nebo Martina)
Koukám, že si neodolala a založila si diskuzi o velšíkách Akorát tu moc velšíků není, tak nějaký přidám
Nezasvěceným asi moc neřeknou, ale jsou tak krásný, že neodoláááááám
1. Fronbach Hello Charlie
o: Synod Hello
m: Cennen Cadi (o: Sinton Solomon)
2. Arvalon Little Cathy
o: Cwmnantgwyn Little Giant
m: Bradeney Cathy
Je to dvouletka, docela se mi líbí Uvažovala jsem o ní, ale nakonec asi půjdu do jinýho fešáka
simcikova
napsal(a):
2. Arvalon Little Cathy
o: Cwmnantgwyn Little Giant
m: Bradeney Cathy
Je to dvouletka, docela se mi líbí Uvažovala jsem o ní, ale nakonec asi půjdu do jinýho fešáka
A tady stará 1 hodinu
simcikova
napsal(a):
A tady stará 1 hodinu
Jej, to je jiná fotka, omlouvám se Tohle je Kačenka:
simcikova
napsal(a):
Jej, to je jiná fotka, omlouvám se Tohle je Kačenka:
A tenhle tu nesmí chybět:
Zest Mister Zap
o: Gwastad Mabon Mai
m: Ruska Miss Snowflake
welsh cob (sekce D)
Tenhle hřebec se mi strašně moc líbí
simcikova
napsal(a):
A tenhle tu nesmí chybět:
Zest Mister Zap
o: Gwastad Mabon Mai
m: Ruska Miss Snowflake
welsh cob (sekce D)
Tenhle hřebec se mi strašně moc líbí
A další jeden skvělej Mounty:
Zest Mountain Pepper
o: Zest Mister Zap
m: StPrSt. Palanterhof Isabo
welsh cob (sekce D)
simcikova
napsal(a):
A další jeden skvělej Mounty:
Zest Mountain Pepper
o: Zest Mister Zap
m: StPrSt. Palanterhof Isabo
welsh cob (sekce D)
Tak to byli angličani a němčouří
Ještě sem dám nějaký odkazy:
www.welsh.cz
www.ig-welsh.de
www.forlanstud.com
www.zest-cobs.de
www.arvalon.de
To jsou odkazy jenom tak na podívání chovatelé ví odkazů daleko víc
simcikova
napsal(a):
Z Německa a ten 1. je Angličan
A teď nějací češi
1. Menai Stan Beynon
simcikova
napsal(a):
A teď nějací češi
1. Menai Stan Beynon
2. Gilfach Happy Boy
welsh mountain pony
simcikova
napsal(a):
2. Gilfach Happy Boy
welsh mountain pony
3. Pretoria Elias - na prodej
A už končím, musím jít tak pa a Zuzi prosím napiš
simcikova
napsal(a):
3. Pretoria Elias - na prodej
A už končím, musím jít tak pa a Zuzi prosím napiš
Ve stáji kde jezdím máme taky Welse jmenuje se Pretoria Beatrice...O: Gwenllan Ben, M: Beauty po Brok. V roce 2007 čeká hříbátko po Lord Thomasovi (welsh cob)
petas
napsal(a):
Ve stáji kde jezdím máme taky Welse jmenuje se Pretoria Beatrice...O: Gwenllan Ben, M: Beauty po Brok. V roce 2007 čeká hříbátko po Lord Thomasovi (welsh cob)
...
petas
napsal(a):
...
petas
A nevíš, jestli to hříbátko nebude na prodej? Welshík s 82,5% velšský krve by mohl bejt taky dobrej kauf
Šárko
psala jsem ti e-mail Máš tam všechny odpovědi na otázky
Pretoria Banjo (pravý bratr Beatrice)
whisper
napsal(a):
petas
A nevíš, jestli to hříbátko nebude na prodej? Welshík s 82,5% velšský krve by mohl bejt taky dobrej kauf
Šárko
psala jsem ti e-mail Máš tam všechny odpovědi na otázky
Pretoria Banjo (pravý bratr Beatrice)
JA bych řekla že bude..Pokud si ho majitelka nechce nechat dále do chovu.Ale nevim jesli jako hřibě nebo až jako starši ....no skusim se zeptat....
petas
napsal(a):
JA bych řekla že bude..Pokud si ho majitelka nechce nechat dále do chovu.Ale nevim jesli jako hřibě nebo až jako starši ....no skusim se zeptat....
petas
Jé, tak to budu moc ráda, když se zeptáš Vypadá to totiž na zajímavý spojení - Ben i Tomášek v původu
strelish
napsal(a):
Akorát ta bába z matčiny strany měla cosi do činění s huculem a i bych řekla že na všech těch koních po Beauty to jde trošku i vidět.
Opravdu? Já koukala na aschk.cz a tam bohužel původ Báry (Beauty matka) není, jen je u ní napsáno teplokrevný typ. Mně se koníci po Beauty líbí a tady mě láká spojení - Ben + Thomas.
Jinak si asi napíšu na Marwin o fotku Beauty, jelikož tohle mě docela zajímá (a o pár informací o ní).
Pretoria Evan - taky hezkej koníček
whisper
napsal(a):
Opravdu? Já koukala na aschk.cz a tam bohužel původ Báry (Beauty matka) není, jen je u ní napsáno teplokrevný typ. Mně se koníci po Beauty líbí a tady mě láká spojení - Ben + Thomas.
Jinak si asi napíšu na Marwin o fotku Beauty, jelikož tohle mě docela zajímá (a o pár informací o ní).
Pretoria Evan - taky hezkej koníček
No ono sveho casu jsem o koupi Beatrice taky uvazovala, ale prvne jsem se radsi poptala znamych, co se welsikama a jejich chovem zabyvaji. Sice nechovaji tyhle vetsi sekce, ale prehled maji.
Banja jsem u Natrovych videla na vlastni oci, kdyz jsme byli v Cerne Vode a ac bych rada taky jednou vetsiho welse nebo WPB, moc se mi nelibil, byl takovy hodne hruby.
whisper
napsal(a):
Ahoj!
Ahojky Zuzííí, tak jak se máte? Plsky napiš mi takýýý
Šárko, doufám, že se má Moníšek dobře Škoda, že k vám nemůžu jet, ale plsky písneš Marky o nějaký fotečky? Díky
Zuzko ty by sis koupila part-breda? Zrovna ty, která pořád slintá po welsh poních sekce B? Pojedete teda s Luckou na Lipton? (po cestě by ste se mohli stavit u nás )
Tak já taky dávam favorita - mého favorita
Trawel Mark
m: Talgoed Megan
o: H-S Manhattan
Strašně bych ho chtěla...je tak tlááásnej nebo ne?
madlenka
napsal(a):
Ahojky Zuzííí, tak jak se máte? Plsky napiš mi takýýý
Šárko, doufám, že se má Moníšek dobře Škoda, že k vám nemůžu jet, ale plsky písneš Marky o nějaký fotečky? Díky
Zuzko ty by sis koupila part-breda? Zrovna ty, která pořád slintá po welsh poních sekce B? Pojedete teda s Luckou na Lipton? (po cestě by ste se mohli stavit u nás )
Tak já taky dávam favorita - mého favorita
Trawel Mark
m: Talgoed Megan
o: H-S Manhattan
Strašně bych ho chtěla...je tak tlááásnej nebo ne?
Trochu to tady Markem zaplácám Doufám, že to nebude vadit
madlenka
napsal(a):
Trochu to tady Markem zaplácám Doufám, že to nebude vadit
Markkkkk....
madlenka
napsal(a):
Markkkkk....
MOje kobylka Jezabel po Gwenllan Ben z Jitřenky. Je to Welsh Part Bred ...
madlenka
napsal(a):
Poslední:
A tady taky jeden fešnej koník, na kterýho jsem narazila dneska - Akazienhof Jumping Jack Flash, welsh pony of cob type
jezabel
napsal(a):
MOje kobylka Jezabel po Gwenllan Ben z Jitřenky. Je to Welsh Part Bred ...
Nějak jsme se ztratili, ne?
Dávám dalšího favorita mýho malýho modrookýho
Trawel Artuš
o: Dollom Double Surprise
m: Menai Adenydd
madlenka
napsal(a):
Nějak jsme se ztratili, ne?
Dávám dalšího favorita mýho malýho modrookýho
Trawel Artuš
o: Dollom Double Surprise
m: Menai Adenydd
Ahoj Šári, doufám, že tu ještě jsi. Uvažujem o nějaké kobylce k Michálkovi a Distíkovi. No nejraději bych welsh ponyho sekce A nebo B (mam již nějaký vyhlídnutý ), ale tady to vypadá na SUPERSPOJENÍ. Ale bude to záležitost až tak na podzim - Lucka už bude zase chodit do školy a já musím 100% vědět, že vše budu sama stíhat
Ty chceš kupovat Marka nebo Artuše? :-O
whisper
napsal(a):
Ahoj Šári, doufám, že tu ještě jsi. Uvažujem o nějaké kobylce k Michálkovi a Distíkovi. No nejraději bych welsh ponyho sekce A nebo B (mam již nějaký vyhlídnutý ), ale tady to vypadá na SUPERSPOJENÍ. Ale bude to záležitost až tak na podzim - Lucka už bude zase chodit do školy a já musím 100% vědět, že vše budu sama stíhat
Ty chceš kupovat Marka nebo Artuše? :-O
ahááá no tak to jo...
No asi tagle: Mark se mi líbí, ale jinak nic o něm nevim, hříbě - spousta práce, ale i zkušeností atd. Artuš - super hodnej koník, takovej dobrák, obsednutej, chodí v zápřeži. Jenže šance, že mi rodiče koně koupí je mizivá...
Možná když bych si mohla vybrat bych chtěla spíš Artuše....děsim se dne, kdy se dozvim, že je prodanej
Moje oblíbená fotka: