Shagya arabi LITOMĚŘICE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2007 21:58

Jedete tam? Nebo dokonce vystavujete? pište pište, já tam jedu, moc se těšim, to bude žůžo

Pro neinformované - 11.8.2007 je NÁRODNÍ PŘEHLÍDKA KONÍ PLEMENE SHAGYA - ARAB na Výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích :)

2.8.2007 09:15

asharka napsal(a):
Jedete tam? Nebo dokonce vystavujete? pište pište, já tam jedu, moc se těšim, to bude žůžo

Pro neinformované - 11.8.2007 je NÁRODNÍ PŘEHLÍDKA KONÍ PLEMENE SHAGYA - ARAB na Výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích :)

Chtěla bych tam jet, zatím jsem tam přihlášená i s kobčou, ale je to od nás 370km, tak ještě zvažuju, má to být letos už prý pěkná komerce. Uvidíme jak to dopadne. Ta cena, co bych dala za dopravu by byla šílená.

2.8.2007 21:17

ghajariy napsal(a):
Chtěla bych tam jet, zatím jsem tam přihlášená i s kobčou, ale je to od nás 370km, tak ještě zvažuju, má to být letos už prý pěkná komerce. Uvidíme jak to dopadne. Ta cena, co bych dala za dopravu by byla šílená.

Aha tak to je pak blbý... ale zas je fakt že to je jedna z MNOHA MÁLA akcí s koňmi která je tu na severu čech pořádaná, a druhá v řadě s arábkama :)

3.8.2007 18:26

asharka napsal(a):

To fakt nikdo nejedete?

4.8.2007 12:23

asharka napsal(a):

JJ jedu, a budu i fotit.

4.8.2007 12:37

denny trikolka napsal(a):
JJ jedu, a budu i fotit.

dá se tam dostat od vlaku ?
je to z nádraží daleko ?

4.8.2007 21:08

denny trikolka napsal(a):
JJ jedu, a budu i fotit.

Jé tak to sme dvě

Ukázka z výstavy arabů v Liberci

4.8.2007 21:09

blanche napsal(a):
je to z nádraží daleko ?

blani, odpověď na mailu

5.8.2007 12:35

blanche napsal(a):
je to z nádraží daleko ?

Ano dá, je to asi 10 min, možná plouživím pohybem 15. Ale taky záleží na jaké to nadraží dojedete. Aby to bylo kratší musíte dojet na Dolní nadraží. Tam odtud to je kousek, ale z Horniho je to potom o neco dale.

5.8.2007 12:52

asharka napsal(a):
Jé tak to sme dvě

Ukázka z výstavy arabů v Liberci

Díky - super fotka
Nemáš ještě něco ?

5.8.2007 13:14

asharka napsal(a):

Taky se chystáme, na čumendu. Nevíte v kolik to tam začíná?

5.8.2007 13:19

liala napsal(a):
Taky se chystáme, na čumendu. Nevíte v kolik to tam začíná?

NÁRODNÍ PŘEHLÍDKA KONÍ PLEMENE SHAGYA - ARAB 11.08. - 11.08.
XV. jubilejní přehlídka koní plemene SHAGYA - ARAB
Otevřeno

od 10 hod. - mladí koně

od 13 hod. - plemenní koně
Vstupné
zdarma

5.8.2007 15:56

blanche napsal(a):
Díky - super fotka
Nemáš ještě něco ?

mám

5.8.2007 20:05

blanche napsal(a):
NÁRODNÍ PŘEHLÍDKA KONÍ PLEMENE SHAGYA - ARAB 11.08. - 11.08.
XV. jubilejní přehlídka koní plemene SHAGYA - ARAB
Otevřeno

od 10 hod. - mladí koně

od 13 hod. - plemenní koně
Vstupné
zdarma

Super! Díky za info :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík