Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2007 15:25

Ahoj všem chtěla jsem se jen ze zvědavosti zeptat zda existují nějaké trhy na kterých se prodávají také koně i potřeby pro koně předem děkuji za odpověď

2.8.2007 16:01

anderlikova napsal(a):
Ahoj všem chtěla jsem se jen ze zvědavosti zeptat zda existují nějaké trhy na kterých se prodávají také koně i potřeby pro koně předem děkuji za odpověď

ahoj to víš že jsou třeba v Ředhošti.
Tam mají každý rok trhy jenom koní a daj se tam koupit koníci dost levně a věci na koníky těch tam je.
pa verča

2.8.2007 17:28

basko napsal(a):
ahoj to víš že jsou třeba v Ředhošti.
Tam mají každý rok trhy jenom koní a daj se tam koupit koníci dost levně a věci na koníky těch tam je.
pa verča

Kamárádka v Ředhošti byla a prý tam moc koníků nebylo. Stálo tam jen pár smutných koní.
Občas se jedu podívat na burzu do Přední Lhoty u Poděbrad. Koná se to během listopadu. Je tam na výběr cca 50 koní, ČT, kříženci, poníci. Výběr velký, samý handlák, komediant, jen pár slušných lidí. Sem tam i pěkný koník se najde.

2.8.2007 17:33

marketka napsal(a):
Kamárádka v Ředhošti byla a prý tam moc koníků nebylo. Stálo tam jen pár smutných koní.
Občas se jedu podívat na burzu do Přední Lhoty u Poděbrad. Koná se to během listopadu. Je tam na výběr cca 50 koní, ČT, kříženci, poníci. Výběr velký, samý handlák, komediant, jen pár slušných lidí. Sem tam i pěkný koník se najde.

jo to je možný a nevíš kdy ty trhy jsou přesně taky bych se ráda jela podívat

2.8.2007 20:28

basko napsal(a):
jo to je možný a nevíš kdy ty trhy jsou přesně taky bych se ráda jela podívat

Přesné datum opravdu nevím. Je to jednu sobotu v listopadu.
Napiš mi sem mailovou adresu, dám si to do kalendáře a až to budu vědět, napíšu.

2.8.2007 21:27

marketka napsal(a):
Přesné datum opravdu nevím. Je to jednu sobotu v listopadu.
Napiš mi sem mailovou adresu, dám si to do kalendáře a až to budu vědět, napíšu.

basky987@seznam.cz a moc díkes

2.8.2007 22:37

basko napsal(a):
basky987@seznam.cz a moc díkes

chtěla bych se kouknout po chlaďáskovi po kobylce ale nějak mi všechno utíká....

2.8.2007 23:47

anderlikova napsal(a):
chtěla bych se kouknout po chlaďáskovi po kobylce ale nějak mi všechno utíká....

Tak jsem si tvoji adresu napsala do kalendáře a pak se ozvu, pokud to někde vyzjistím

3.8.2007 13:22

marketka napsal(a):
Tak jsem si tvoji adresu napsala do kalendáře a pak se ozvu, pokud to někde vyzjistím

děkuju moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík