Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2007 18:23

Ahojík, viděla jsem že dáváš krásnou kočičku, hodila by se mi jedna do stáje.Jak je stará? Od kama jsi? Jestli se můžu zeptat. Já by som ju chtěla.

2.8.2007 20:23

zazika napsal(a):
Ahojík, viděla jsem že dáváš krásnou kočičku, hodila by se mi jedna do stáje.Jak je stará? Od kama jsi? Jestli se můžu zeptat. Já by som ju chtěla.

je to od jara kotětakže asi tak 2 měsíce
jsem z lázní bohdaneč je to 10 km od pardubic směrem k D11

2.8.2007 20:33

bospor napsal(a):
je to od jara kotětakže asi tak 2 měsíce
jsem z lázní bohdaneč je to 10 km od pardubic směrem k D11

hele chceš číču já jich tady mám asi pět

2.8.2007 22:25

woldemortik napsal(a):
hele chceš číču já jich tady mám asi pět

Když já chtěla takovou, mám dvě a třetí jsem plánovala až později. Vždycky jsem chtěla takhle vybarvenou. jenže je to moc daleko- jsem z jižních čech.. Tak nic ale je vážně moooooc krásná.

2.8.2007 23:47

zazika napsal(a):
Když já chtěla takovou, mám dvě a třetí jsem plánovala až později. Vždycky jsem chtěla takhle vybarvenou. jenže je to moc daleko- jsem z jižních čech.. Tak nic ale je vážně moooooc krásná.

v tochovicích trénuje mykola volf když se dopravíš tam a pošleš bednu tak ti pošlu kotě
nebo stáj taxon v humňanech. nevim přesně kde to je ale ale určitě by tě vzali do
chuchle nebo aspoň bednu
nebo je v pardubicích začátkem září velká výstava konía to už je kousek

2.8.2007 23:55

bospor napsal(a):
v tochovicích trénuje mykola volf když se dopravíš tam a pošleš bednu tak ti pošlu kotě
nebo stáj taxon v humňanech. nevim přesně kde to je ale ale určitě by tě vzali do
chuchle nebo aspoň bednu
nebo je v pardubicích začátkem září velká výstava konía to už je kousek

kdy je ta výstava? Potřeboval bych to přesně. Možná by to šlo, to už budu i v novém tak se nebudu bát že mi ji někdo ukradne ( v naší stáji kradou snad vše co vypadá že za to dostanou aspoň stovku). Pošli mi ještě nějaké foto prosím prosím

3.8.2007 00:04

zazika napsal(a):
kdy je ta výstava? Potřeboval bych to přesně. Možná by to šlo, to už budu i v novém tak se nebudu bát že mi ji někdo ukradne ( v naší stáji kradou snad vše co vypadá že za to dostanou aspoň stovku). Pošli mi ještě nějaké foto prosím prosím

ráno něco vyfotím a zjistím kdy to je ale myslím první víkend v září

3.8.2007 08:21

zazika napsal(a):

Výstava v Pardubicích "Kůň v akci" se bude konat 7. - 9.září, vychází to zrovna na klusácké derby ve Velké Chuchli, derby bude v sobotu 8.9.2007

3.8.2007 15:28

aranka napsal(a):
Výstava v Pardubicích "Kůň v akci" se bude konat 7. - 9.září, vychází to zrovna na klusácké derby ve Velké Chuchli, derby bude v sobotu 8.9.2007

No to už budu zpátky z Chorvatska, super. Musím ukecat ještě někoho a pojedem!!!!

3.8.2007 15:33

aranka napsal(a):

no vida tak už to vím
takže v pátek okouknout výstavu, v sobotu do chuchle a v neděli zase na výstavu

4.8.2007 12:50

bospor napsal(a):
no vida tak už to vím
takže v pátek okouknout výstavu, v sobotu do chuchle a v neděli zase na výstavu

Už jsem si koupila věcičky pro milášky- tady budou spát...

4.8.2007 12:51

zazika napsal(a):
Už jsem si koupila věcičky pro milášky- tady budou spát...

A v tomhle budou cestovat...

4.8.2007 13:01

zazika napsal(a):
A v tomhle budou cestovat...

A tady stájoví kolegové. Vlevo kocourek Pepa a vpravo kočička Mařenka...

Přidejte reakci

Přidat smajlík