zazika
napsal(a):
Když já chtěla takovou, mám dvě a třetí jsem plánovala až později. Vždycky jsem chtěla takhle vybarvenou. jenže je to moc daleko- jsem z jižních čech.. Tak nic ale je vážně moooooc krásná.
v tochovicích trénuje mykola volf když se dopravíš tam a pošleš bednu tak ti pošlu kotě
nebo stáj taxon v humňanech. nevim přesně kde to je ale ale určitě by tě vzali do
chuchle nebo aspoň bednu
nebo je v pardubicích začátkem září velká výstava konía to už je kousek
bospor
napsal(a):
v tochovicích trénuje mykola volf když se dopravíš tam a pošleš bednu tak ti pošlu kotě
nebo stáj taxon v humňanech. nevim přesně kde to je ale ale určitě by tě vzali do
chuchle nebo aspoň bednu
nebo je v pardubicích začátkem září velká výstava konía to už je kousek
kdy je ta výstava? Potřeboval bych to přesně. Možná by to šlo, to už budu i v novém tak se nebudu bát že mi ji někdo ukradne ( v naší stáji kradou snad vše co vypadá že za to dostanou aspoň stovku
). Pošli mi ještě nějaké foto prosím prosím
zazika
napsal(a):
kdy je ta výstava? Potřeboval bych to přesně. Možná by to šlo, to už budu i v novém tak se nebudu bát že mi ji někdo ukradne ( v naší stáji kradou snad vše co vypadá že za to dostanou aspoň stovku
ráno něco vyfotím a zjistím kdy to je ale myslím první víkend v září
zazika
napsal(a):
Výstava v Pardubicích "Kůň v akci" se bude konat 7. - 9.září, vychází to zrovna na klusácké derby ve Velké Chuchli, derby bude v sobotu 8.9.2007
aranka
napsal(a):
Výstava v Pardubicích "Kůň v akci" se bude konat 7. - 9.září, vychází to zrovna na klusácké derby ve Velké Chuchli, derby bude v sobotu 8.9.2007
no vida tak už to vím
takže v pátek okouknout výstavu, v sobotu do chuchle a v neděli zase na výstavu
bospor
napsal(a):
no vida tak už to vím
takže v pátek okouknout výstavu, v sobotu do chuchle a v neděli zase na výstavu
Už jsem si koupila věcičky pro milášky- tady budou spát...
zazika
napsal(a):
Už jsem si koupila věcičky pro milášky- tady budou spát...
A v tomhle budou cestovat...
zazika
napsal(a):
A v tomhle budou cestovat...
A tady stájoví kolegové. Vlevo kocourek Pepa a vpravo kočička Mařenka...