Koupím čmb nebo norika kobylku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2007 23:40

najde se někdo kdo by prodal kobylku čmb nebo norika do 10 let hodnou zdravou do 35000 ?anderlikova@seznam.cz

3.8.2007 06:55

anderlikova napsal(a):
najde se někdo kdo by prodal kobylku čmb nebo norika do 10 let hodnou zdravou do 35000 ?anderlikova@seznam.cz

tak lacino pchybuju.ale můžeš to skusit já budu příštý rok prodávat jen ročka čmb s pp za 30.přeji mnoho štěstí at najdeš tak krásného koně

3.8.2007 07:31

woldemortik napsal(a):
tak lacino pchybuju.ale můžeš to skusit já budu příštý rok prodávat jen ročka čmb s pp za 30.přeji mnoho štěstí at najdeš tak krásného koně

Mrkni na bazoeš, tam někdo prodává ¨chladˇasku za 35 tisíc připuštěnou QH.

3.8.2007 07:33

marketka napsal(a):

Jsou od Šumperka, tak nevím, odkud jsi ty?

3.8.2007 07:39

anderlikova napsal(a):

na http://kone.sbazar.cz/ jsou taky nějaké těžké kobyly v inzerci

3.8.2007 11:43

sapaska napsal(a):
na http://kone.sbazar.cz/ jsou taky nějaké těžké kobyly v inzerci

no nevím já bych jí teda sobně nekoupila chladák puštěněj qh tu bude vypadat jestly bude mít tělo chladáka anohy qh tak do roka na nohy odejde a nebo nohy chladák tělo qh no to bhy vypadal jak malej norik

3.8.2007 19:27

marketka napsal(a):

Tak to je teda fakticky "pan chovatel", od takovyho bych si kone fakt ze koupila:((

3.8.2007 22:32

woldemortik napsal(a):
no nevím já bych jí teda sobně nekoupila chladák puštěněj qh tu bude vypadat jestly bude mít tělo chladáka anohy qh tak do roka na nohy odejde a nebo nohy chladák tělo qh no to bhy vypadal jak malej norik

No to jo, to mě taky zarazilo, QH a norik.Díky za vaše názory.
Kámoška pouštěla na noričku welshe? Taky jsem se divila.

3.8.2007 22:36

marketka napsal(a):

co?????????? takového koně ne to je hřích

3.8.2007 22:43

marketka napsal(a):

Myslím že se najde člověk kdo prodá takovýho koníka do těch deseti let snad jo potřebuju kobylku do tahu i kdyby to nemněla být čistokrevná hlavně aby byla mohutná,zdravá hodná a bez zlozvyků hříbě jako takový yse mi zdá za 30 000 docela dost... ale záleží na názoru každý má jiný já letos budu prodávat kobylku taky hříbě ale kolem 20 000 podle mně je to za odstávče slušná a solidní cena kor když pořádně nic neumí zatahávat mužeš až po 2 letech a to eště málo po 3 roku obsedávat tudíž roček za 30 se mi zdá poměrně dost jak říkám věc názoru nic ve zlím

3.8.2007 23:05

anderlikova napsal(a):
Myslím že se najde člověk kdo prodá takovýho koníka do těch deseti let snad jo potřebuju kobylku do tahu i kdyby to nemněla být čistokrevná hlavně aby byla mohutná,zdravá hodná a bez zlozvyků hříbě jako takový yse mi zdá za 30 000 docela dost... ale záleží na názoru každý má jiný já letos budu prodávat kobylku taky hříbě ale kolem 20 000 podle mně je to za odstávče slušná a solidní cena kor když pořádně nic neumí zatahávat mužeš až po 2 letech a to eště málo po 3 roku obsedávat tudíž roček za 30 se mi zdá poměrně dost jak říkám věc názoru nic ve zlím

opravuju ve dvou letech co se týče cen svojí první kobylku sem koupila za 35 000 Slezská Norička zapsaná v HPK druhou ČMB sem sice koupila za 50 000 ale to bylo trošku o něčem jiném Scháním kobylku protože potřebuju do páru jenže nemůžu dát do páru Noričku protože je určená na chov a na rekreaci už si to taky zasloží navíc je stavbou těla o dost jiná než Bára ČMB má delší hřbět atd... na obrázku hnědka Bára ČMB

3.8.2007 23:07

anderlikova napsal(a):
opravuju ve dvou letech co se týče cen svojí první kobylku sem koupila za 35 000 Slezská Norička zapsaná v HPK druhou ČMB sem sice koupila za 50 000 ale to bylo trošku o něčem jiném Scháním kobylku protože potřebuju do páru jenže nemůžu dát do páru Noričku protože je určená na chov a na rekreaci už si to taky zasloží navíc je stavbou těla o dost jiná než Bára ČMB má delší hřbět atd... na obrázku hnědka Bára ČMB

A SN Zika focená s kamarádkou

4.8.2007 09:44

anderlikova napsal(a):

tak to mki jejasné že nebudu děla to co dělaj některí blbci na inzerci chtěla bych ho stejnak prodat až mu budou tak 4 a nechám h vykasztrovat

4.8.2007 10:51

woldemortik napsal(a):
tak to mki jejasné že nebudu děla to co dělaj některí blbci na inzerci chtěla bych ho stejnak prodat až mu budou tak 4 a nechám h vykasztrovat

Pro woldemortik:
Nezlob se nemyslela sem to ve špatném to vůbec ne

4.8.2007 14:47

marketka napsal(a):
Jsou od Šumperka, tak nevím, odkud jsi ty?

já sem z jižních čech

4.8.2007 17:24

anderlikova napsal(a):
já sem z jižních čech

v novinách (místních) byl inzerát: Klisna CMB, hodná, 10 let, tahá, nosí. Líbivá hnědka- 35000 Kč. Tel 723536049.
Možná se vám to hodí

4.8.2007 18:39

anderlikova napsal(a):

Inzerát z tištěné Fauny - ale kobylka je starší:
ČMB klisna 14 let s PP, hnědka. Hodná, učenlivá, s potřebou častého pohybu. U nás nevyužitá. Cena 30 tisíc,při rychlém jednání sleva 2 tisíce.
Tel.: 737 136 927.
- sice je starší, ale pokud je zdravá... věk není problém

4.8.2007 20:33

sally napsal(a):
Inzerát z tištěné Fauny - ale kobylka je starší:
ČMB klisna 14 let s PP, hnědka. Hodná, učenlivá, s potřebou častého pohybu. U nás nevyužitá. Cena 30 tisíc,při rychlém jednání sleva 2 tisíce.
Tel.: 737 136 927.
- sice je starší, ale pokud je zdravá... věk není problém

pro sally : děkuju moc si hosná :o)

4.8.2007 21:36

anderlikova napsal(a):

dám to sem pro jistotu ještě jednou (nevím jestli jste to nahoře nepřehlídla )
v novinách (místních) byl inzerát: Klisna CMB, hodná, 10 let, tahá, nosí. Líbivá hnědka- 35000 Kč. Tel 723536049.
Možná se vám to hodí

5.8.2007 00:27

sapaska napsal(a):
dám to sem pro jistotu ještě jednou (nevím jestli jste to nahoře nepřehlídla )
Možná se vám to hodí

jéé taky děkuju skusím to obvolat snad se něco zadaří děkuju moc

5.8.2007 10:48

anderlikova napsal(a):

Není vůbec zač - hlavně dobře pořiďte

5.8.2007 10:49

anderlikova napsal(a):
jéé taky děkuju skusím to obvolat snad se něco zadaří děkuju moc

Myslím, že určitě nějakou kobylku čmb či norika seženeš. Všude je plno inzerátů.
Horší je to třeba s přiježděnými haflingy. Mám sice jednoho v merku, ale není tak přijetý. Pokukuji a nikde nic.

5.8.2007 11:05

sally napsal(a):
Není vůbec zač - hlavně dobře pořiďte

já jsem tedka četla je to už díl inzerát na kobču čmb za 25 cca 14 je to,ale letní muchářka ryzka moc pěkná měla jsem oní zájem,ale nějak s toho sešlo je ve zbytinách u prachatic

6.8.2007 21:32

woldemortik napsal(a):
já jsem tedka četla je to už díl inzerát na kobču čmb za 25 cca 14 je to,ale letní muchářka ryzka moc pěkná měla jsem oní zájem,ale nějak s toho sešlo je ve zbytinách u prachatic

děkuji vám všem ste moc hodný :o) kdyby ste eště o něčem věděli písněte :o)

6.8.2007 21:38

anderlikova napsal(a):
děkuji vám všem ste moc hodný :o) kdyby ste eště o něčem věděli písněte :o)

nožná vím kamarádka má doma dva koníky kobylu čmb a valacha norika za oba 80000 takže jeden za 40000 to jde ne skusim se jí zeptat jestly je naprodej

8.8.2007 23:56

woldemortik napsal(a):
nožná vím kamarádka má doma dva koníky kobylu čmb a valacha norika za oba 80000 takže jeden za 40000 to jde ne skusim se jí zeptat jestly je naprodej

byla by si hodná :o)

Přidejte reakci

Přidat smajlík