lanika
napsal(a):
Ahojky Danny. S vyspáním to dnes celkem ujde. Včera jsem si fajn zajezdila, byly jsme s kámoškou na vyjíždce. Při zpáteční cestě jsme se byly schladit ve vodě
Až jsem už skoro zapoměla, jaké to je....
Tak to bylo povedený, takže včera taková pohodička, jo? Jo voda je dobrá, ale nesmí se koník chtít začít válet
Já jsem včera byla v klokočí, nebyla jsem jezdit ale spíše poblbnout s koníkama na pastvě...ten nejmladší rebel je strašně zvědavej a všechno by žužlal, je to takovej jelimánek. Konečně jsem dala dohromady foťák, od zimy byl rozladěnej a já jsem vůbec nevěděla co s tim mám dělat, šílený.
tajemma danny
napsal(a):
Tak to bylo povedený, takže včera taková pohodička, jo? Jo voda je dobrá, ale nesmí se koník chtít začít válet
Já jsem včera byla v klokočí, nebyla jsem jezdit ale spíše poblbnout s koníkama na pastvě...ten nejmladší rebel je strašně zvědavej a všechno by žužlal, je to takovej jelimánek. Konečně jsem dala dohromady foťák, od zimy byl rozladěnej a já jsem vůbec nevěděla co s tim mám dělat, šílený.
no právě, že kámoščina kobča si sní lehla
Honzík se jen rochní s čumákem ponořeným a dělá bublinky
Zítra jdu na oslavu - 60tka To zas bude břuch nažraný
lanika
napsal(a):
no právě, že kámoščina kobča si sní lehla
Honzík se jen rochní s čumákem ponořeným a dělá bublinky
Zítra jdu na oslavu - 60tka To zas bude břuch nažraný
Heh, to je pak prekérka když si začne lehat...jo na šede jo? To bude v álejích nabl..o
Já mám zítra tréning ráno a odpo jedu s Tomem za kulturou, navštívíme hrad Kost...už se moc těším
tajemma danny
napsal(a):
Heh, to je pak prekérka když si začne lehat...jo na šede jo? To bude v álejích nabl..o
Já mám zítra tréning ráno a odpo jedu s Tomem za kulturou, navštívíme hrad Kost...už se moc těším
S Tomem?
Tvůj přítel? Tak to je fajn si tak vyjet. A ještě za kulturou na Kost. Hele, si pamatuji, kdysi jsme měli karty - kvarteto - hrady, zámky. No a já nikdy ten hrad Kost nemohla u nikoho najít
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Ahoj holky, zdravím při pátku
No já se vyspala celkem fajn, ani jsem se ráno nedokopala vstát k Elí, když vím, že můžu jít odpo, tak mě nic nedonutí
Odpo dorazí ségra s mimčem, tak porazí se mnou, chlapy totiž razí pro motorku
Jinak v neděli mám trénink, tak jsem na to zvědavá.
Pokračování foteček z navštívené stáje
lanika
napsal(a):
S Tomem?
Tvůj přítel? Tak to je fajn si tak vyjet. A ještě za kulturou na Kost. Hele, si pamatuji, kdysi jsme měli karty - kvarteto - hrady, zámky. No a já nikdy ten hrad Kost nemohla u nikoho najít
Jojo, Tomíno je můj chlapák...heh, mám tady zrovna jednu fotku ze včerejška když se odpoledne válel a já jsem dávala dohromady foťák...
sadzi saj
napsal(a):
No já se vyspala celkem fajn, ani jsem se ráno nedokopala vstát k Elí, když vím, že můžu jít odpo, tak mě nic nedonutí
Ahojda Andy,
tak nejsem sama kdo má problémy vstát...
také dělát to, že přeřizuješ budíka o pět minut a zdá se ti že to nebylo pět minut ale pět sekund...
tajemma danny
napsal(a):
Přeji všem krásný pátek,
tak jak jsme se vyspali?
Bré ránko slečny...:)
tak vidím, že foťák už sešteovaný bude podle téprvní fotečky, kde nás zas oslňuješ velblouďátkem, danny..:)
No jo, Lenica jde prasknout na 60 a já jdu o půl 12. otvírat hospodu..
BTW dneska budu muset k Dáši do potřeb tak i tak..nemám krabici, v které by šlo odeslat o western. sedlo, tak na ní musím nějakou vydyndlat, ale jště jí zavolám, abyhc tam nejela zbytečně, páč Endure furt není - dodavatel je na dovči..:)a musím jet zaplatit toho Vogeltanze..
sadzi saj
napsal(a):
Kdyby tak Tomínek věděl, že se tady dnes bude veřejně válet
Ten by ti asi dal.....Jinak Andrej, na kterou chodíš do práce? Nebo když jedeš za Elí tak vkolik?
sadzi saj
kukinatost
napsal(a):
tak vidím, že foťák už sešteovaný bude podle téprvní fotečky, kde nás zas oslňuješ velblouďátkem, danny..:)
BTW dneska budu muset k Dáši do potřeb tak i tak..nemám krabici, v které by šlo odeslat o western. sedlo, tak na ní musím nějakou vydyndlat, ale jště jí zavolám, abyhc tam nejela zbytečně, páč Endure furt není - dodavatel je na dovči..:)a musím jet zaplatit toho Vogeltanze..
Danny Tom vypadá sympaticky to je u vás doma?? Vypadá to útulně
Jo vstávání, to je něco pro mě, vždycky to poposunu o já to mám 9 min., pak zase
kukinatost
napsal(a):
Ahojda Janí, také to nemáš jednoduchý koukám...odkud že to jsi? Že bych Ti někdy přišla zvednout tržby do hospy
. Foťák je snad jakž takž srovnanej, fotila jsem kde co, Pepíček před foťákem také neutekl...
Mno na ifaunu nechodí z toho strach nemám...
sadzi saj
sadzi saj
napsal(a):
Danny Tom vypadá sympaticky to je u vás doma?? Vypadá to útulně
Jo vstávání, to je něco pro mě, vždycky to poposunu o já to mám 9 min., pak zase
Leni do práce jezdím na 8 hod., ale když dorazím na půl devátou, nic se nestane, ale zase bych tam odpo musela být dýl, takže se snažím to do té 8 hod. max. do 8:15 hod. stihnout. Jinak budík mám na 4:45 hod., ale z postele se rachám tak kolem 5:15 hod. a včera dokonce až v půl šestý
tajemma danny
napsal(a):
Ahojda Janí, také to nemáš jednoduchý koukám...odkud že to jsi? Že bych Ti někdy přišla zvednout tržby do hospy
. Foťák je snad jakž takž srovnanej, fotila jsem kde co, Pepíček před foťákem také neutekl...
Mno na ifaunu nechodí z toho strach nemám...
Holky, já teď vstátám klidně nějak po 7., kolem půl 8., ale při představě, že od 28.8. vstávám opět 4:45, z práce se vracím po 5...no, ani na to nechci myslet...Jinak sjem z Ostravska, jakože naše osada se jemnuje Zbytky..:))
Che a Pepíčka jsem měla i s Lorinou, Pepík byl nEskutečný andulkatý kmet, umřel když mu bylo 15 let..:)
kukinatost
napsal(a):
Holky, já teď vstátám klidně nějak po 7., kolem půl 8., ale při představě, že od 28.8. vstávám opět 4:45, z práce se vracím po 5...no, ani na to nechci myslet...Jinak sjem z Ostravska, jakože naše osada se jemnuje Zbytky..:))
Che a Pepíčka jsem měla i s Lorinou, Pepík byl nEskutečný andulkatý kmet, umřel když mu bylo 15 let..:)
Holky, jedu na chvíli do města. Za chvíli jsem tu. Jinak je to u nás doma, hodím jsme ještě krbíček. naivně jsme si říkali, že ho v zimě budeme stále používat...heh, romantický večer u krbíčku se konal jen jednou...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Holky, jedu na chvíli do města. Za chvíli jsem tu. Jinak je to u nás doma, hodím jsme ještě krbíček. naivně jsme si říkali, že ho v zimě budeme stále používat...heh, romantický večer u krbíčku se konal jen jednou...
Danny super bejvák
Taky máme krb, ale topíme v něm celou zimu
sadzi saj
napsal(a):
Danny super bejvák
Taky máme krb, ale topíme v něm celou zimu
Danny, opravdu to u vás doma vapadá mile
To máte baráček nebo byt? A Andrej, klobouk dolů s tím vstáváním. Ikdyž je to asi hodně o zvyku. A jak to budeš řešit přes zimu? Klárka nám zaspala, nebo snad kupa faktur? A Jani, neboj, budu na tebe z té oslavy myslet. Jak se honíš s táckem po place a objímáš štucky
Já jdu pro změnu do práce v neděli . Po oslavě, unavená, jenže narozdíl od tebe už v 9 hod do min. 22 hod večera. A v pondělí ráno hurá budíček do práce. Ale to bude poslední, pak mám holky už doooooooovčuuuuuuuuuuu
sadzi saj
lanika
napsal(a):
To máte baráček nebo byt? A Andrej, klobouk dolů s tím vstáváním. Ikdyž je to asi hodně o zvyku. A jak to budeš řešit přes zimu? Klárka nám zaspala, nebo snad kupa faktur? A Jani, neboj, budu na tebe z té oslavy myslet. Jak se honíš s táckem po place a objímáš štucky
Já jdu pro změnu do práce v neděli . Po oslavě, unavená, jenže narozdíl od tebe už v 9 hod do min. 22 hod večera. A v pondělí ráno hurá budíček do práce. Ale to bude poslední, pak mám holky už doooooooovčuuuuuuuuuuu
Jo Leni, to fakt nevim, co budu dělat přes zimu
, ale zatím to neřeším a říkám si, že času dost, že to budu řešit, až to bude aktuální
Ale to budeme na tom všichni stejně, pač v 5 hod. už bude tma v zimě
Jinak mám taky celý příští týden dovču
lanika
napsal(a):
Se neboj pusinko, nejdřív jsem pro Vás stahovala foto našeho statečku a ted mám starosti s tulačkou která vedle mě spí,mamka mi přinesla oběd na vratnici a přišla k nám fenečka takový přerostlý čivavy, mladoučka, že běhala po silnici a já jakožto spravných ochrance bezbranných anevinných jsem si ji vzala k sobě a ted tu vedle mě spokojeně chrupe....ještě kdyby ty blechy usli!
sadzi saj
napsal(a):
Jo Leni, to fakt nevim, co budu dělat přes zimu
, ale zatím to neřeším a říkám si, že času dost, že to budu řešit, až to bude aktuální
Ale to budeme na tom všichni stejně, pač v 5 hod. už bude tma v zimě
Jinak mám taky celý příští týden dovču
Teda, tady se to bude dovolenoat...no letošní zima pro mě byla nechutná, 18. září jsme přivezla Kerku, měla ho ustájeného u známých a každé ráno v 4 vstávala, jela pro něho na kole a vedla ho k nám na zahradu...až na Vánoce jsem dostala stáj...v práci do tmy..a pak ještě s koněm..do toho mít čas psát diplomku, zkouškové, pak diplomka, zkouškové, státnice..nějak nechápu, jak sjem to stihla...
a Leni, já jdu v páátek, v sobotu i v neděli..:(
jo holky, zrovna jsem si obejdnala toho bezkostráe, ale to caramello už není, tak budeme mít černé...aspoň nám bude ladit k hřívě..:)
klawdie
napsal(a):
Se neboj pusinko, nejdřív jsem pro Vás stahovala foto našeho statečku a ted mám starosti s tulačkou která vedle mě spí,mamka mi přinesla oběd na vratnici a přišla k nám fenečka takový přerostlý čivavy, mladoučka, že běhala po silnici a já jakožto spravných ochrance bezbranných anevinných jsem si ji vzala k sobě a ted tu vedle mě spokojeně chrupe....ještě kdyby ty blechy usli!
Klári, že by nový přírůstek do rodiny..?:)))
mamča jla nakoupit a já bych už docela posnídala, Kerka už si dal do nosu dávno a mi tu akorát kručí v břichu...:(
kukinatost
napsal(a):
Klári, že by nový přírůstek do rodiny..?:)))
mamča jla nakoupit a já bych už docela posnídala, Kerka už si dal do nosu dávno a mi tu akorát kručí v břichu...:(
NO nevím nevím jetsli si ji nechám...kdyby se snaesla s moji čubinkou budu o tom určitě uvažovat, podle zubu ji není ani rok aje moc milá vyfotím vám ji...tady místní osazenstvo naašeho dvorku!
klawdie
napsal(a):
NO nevím nevím jetsli si ji nechám...kdyby se snaesla s moji čubinkou budu o tom určitě uvažovat, podle zubu ji není ani rok aje moc milá vyfotím vám ji...tady místní osazenstvo naašeho dvorku!
Husy nemám ráda
Kdyřž jsem byla malá, sousedi měli hodně agresivní stádečko vždy uprostřed cesty . Několikrát mě poštípaly....Proto mám z nich respekt. Jinak čivavka e našla? Uvažovala jsem o štěňátku čivavy nebo pinče. Ale asi vyhraje pinčík a budu mít 2 gaučové pidimimča
A Jani, upřímnou soustrast 3 dny za sebou bych asi nedala
lanika
napsal(a):
Husy nemám ráda
Kdyřž jsem byla malá, sousedi měli hodně agresivní stádečko vždy uprostřed cesty . Několikrát mě poštípaly....Proto mám z nich respekt. Jinak čivavka e našla? Uvažovala jsem o štěňátku čivavy nebo pinče. Ale asi vyhraje pinčík a budu mít 2 gaučové pidimimča
Tak jsem tu, to víte kocouři jsou ve světě tak mají myši préééé
Lani já mám zase respekt z kohoutů, když jsem byla malá tak jsme měli také jednoho akčního, furt dělal nálety. Jednou to zkusil na tátu a to neměl dělat...
byl to jeho osudný útok, mohl si za to sám. Bydlíme v rodinném baráku, nahoře ségra s manželem a synátorem (oba Tomášové) a já dole s Tomášem. Takže tři Tomové v jednom domě...
heh, už vidím jak zavolám Tomééé a nikdo nepřijde
Mám v plánu za týden malovat, vezmu si asi dva tři dny dovolené a udělám barevný bejvák...ale vůbec nevím jakou barvu do ložnice, poraďte mi něco
Jo a mám nafocenou Leontýnky nohu, moc se jí to nehojí, protože si o to občas šktne druhou nohou a stroupek se naruší, přemýšlela jsem , že jí začnu dávat zvon aby jí to trochu chránil ale bojím se, aby se jí to nějak nezapařovalo, co myslíte? Mám klasický zvony na sucháč od KenTauru
lanika
napsal(a):
Husy nemám ráda
che, a kdo tvrfí, že já to dám..:))))
jinak holky, za chvilku frčím k Dáši - pro Klárku mosazné 1 nebo 2x lomené stihlo 12,5 - 13, že by Leňuli poprsák i s martingalem..a ještě někdo včera chtěl klasické stihlo, ne? Ale potřebuju velikost a materiál...
kukinatost
napsal(a):
jinak holky, za chvilku frčím k Dáši - pro Klárku mosazné 1 nebo 2x lomené stihlo 12,5 - 13, že by Leňuli poprsák i s martingalem..a ještě někdo včera chtěl klasické stihlo, ne? Ale potřebuju velikost a materiál...
Jani, koukni se mi na drezurní dečky...prosíííím
jen koukni na ceny a vem si číslo na prodávajícího kdyžtak...ještě jsem nic na netu nenašla, co by mi padlo do oka cenově
tajemma danny
napsal(a):
jen koukni na ceny a vem si číslo na prodávajícího kdyžtak...ještě jsem nic na netu nenašla, co by mi padlo do oka cenově
Ahoj Jani,promiň že sem lezu,ale chtěla jsme se zeptat,nahrávala jsi to Wooden Trophy????Nemohla by jsi nám to vypálit na CD??Nám se to nepovedlo nikde domluvit....![]()
sadzi saj
kukinatost
napsal(a):
Jani zkus se mi zeptat na jednou lomené stihlo gumové na plňasku, ale asi taky mám teď 13,5 dík
Teda Danny, to má fakt ošklivý a mažete jí to něčím třeba Betadinem?? Ale je fakt, že je blbý, když si to takhle sloupne potom
tajemma danny
napsal(a):
sakriš, ta se budu chlamat, jak tam přijdu s lestrem jak do obchodu..:)))ok, takže drezuní dečku - značka a cena, ju?
kukinatost
napsal(a):
Jani já chtěla pozjišťovat ten poprsák s martingalem a pak ještě stihlo 2x lomené. Velikost 13,5. Jo a orientačně přední šlachovky nebo pak sadu 4
Není toho moc?
proxima
napsal(a):
Ahoj Jani,promiň že sem lezu,ale chtěla jsme se zeptat,nahrávala jsi to Wooden Trophy????Nemohla by jsi nám to vypálit na CD??Nám se to nepovedlo nikde domluvit....![]()
Hoja, v pohodě, bohužel jsem to nenahrála, samotnou mě to mrzí, musela jsem do práce, ale myslím, že program má ještě pokračovat, tak zkusím někoho zmanipuloat a určo bych se ozala, ju? Ať víte co jak..
sadzi saj
napsal(a):
Jani zkus se mi zeptat na jednou lomené stihlo gumové na plňasku, ale asi taky mám teď 13,5 dík
Teda Danny, to má fakt ošklivý a mažete jí to něčím třeba Betadinem?? Ale je fakt, že je blbý, když si to takhle sloupne potom
Jo, ráno Betadin a večer jí to stříkneme Auromicinem protože je to většinou prasklý. Ach jo, zrovna za tak blbém místě, kde je to stále na ráně od druhé nohy
Andrej, co myslíš? Je to blbej nápad s tím zvonem?
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Jani já chtěla pozjišťovat ten poprsák s martingalem a pak ještě stihlo 2x lomené. Velikost 13,5. Jo a orientačně přední šlachovky nebo pak sadu 4
Není toho moc?
No Danny, nevím, ale zase, když jí to namažete Betadine a dáte zvon, tak by se to teoreticky nemělo zapařit a mělo by to být ok. Holky co myslíte ostatní?? Já bych to asi zkusila, protože to vypadá, že se jí to asi jinak nezahojí.
lanika
napsal(a):
Není toho moc?
DAny ten zvon bych zkkusila...co by se mohlo stat rozrdbne tak nebo tak, že!tady podled od branky....
proxima
napsal(a):
Dobře děkují Janí!!!!
Tohle mám ted holky v kanclu, ale moje akční maminka už ji sehnala nové páníčky!!!!
klawdie
napsal(a):
Tohle mám ted holky v kanclu, ale moje akční maminka už ji sehnala nové páníčky!!!!
Jů, ta je parádní Kláry
Mravenečník při drbání
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Jů, ta je parádní Kláry
Mravenečník při drbání
Teda Klári, to máš super akční mamču
Danny krásný hříboušek, ta hříva barevná je úžasná
sadzi saj
napsal(a):
Je na prodej, je to taková směska, mamina je úplně bez původu v typu hucula a tata je plemeník Sahib WPB. Ale je boží, takovej hyperaktiv a furt by někoho provokoval a hrál si...já jsem si s ním včera hrála na honěnou...
je to číslo.
Kráry, teď jsem si teprve všimla, že už jsi psaná jako správce
Hele prosaď sem víc smajlíků...a třeba naťuknout lepšejší kvalitu vkládaných fotek...
Holky, co máte k obídku? Já už se cpu výbornýma zapejkanýma těstovinama. Sebechvála smrdí ale musím se pochválit, jsou móóóc dobrý...
furt mě chtěl ožužlávat
tajemma danny
napsal(a):
Je na prodej, je to taková směska, mamina je úplně bez původu v typu hucula a tata je plemeník Sahib WPB. Ale je boží, takovej hyperaktiv a furt by někoho provokoval a hrál si...já jsem si s ním včera hrála na honěnou...
je to číslo.
Kráry, teď jsem si teprve všimla, že už jsi psaná jako správce
Hele prosaď sem víc smajlíků...a třeba naťuknout lepšejší kvalitu vkládaných fotek...
Holky, co máte k obídku? Já už se cpu výbornýma zapejkanýma těstovinama. Sebechvála smrdí ale musím se pochválit, jsou móóóc dobrý...
furt mě chtěl ožužlávat
NO zkusím to ale nechci prudit hned na začátku
....jinak malej je krásnej!A ta šmudlínka zatím panička nemá, pač maminka jim povědala že je to přerostala čivava a je o trochu větší než mysleli..mě spíš přijde jako kříženek špice a papilona!Co myslite?Ted je na mě naštvaná vystříkala jsem ji difuzilem........
sadzi saj
napsal(a):
tak pusiny, jsem tady:)))
a mám pro vás zjištěno:
udidlo mosazné 2x lomené - 350, jednou lomené 360..
gumové lomené - 330
klasické stihlo 1X lomené - nerez duté nebo plné - 350, a 2x lomené 520 Kč, všechny udidla jsou ve velikostech 12,5 - 14,5
čabrk drezurní - levná, značka Tattini - 450 kč, různé barvy,
porpsák i s martingalem - 1200Kč,
¨šlachovky přední - nejnovější model, jsou vhodné i pro kratší holeň - 590, a zadní - 370....
a pro ty, co by si to všechno chtěly prohlídnout jsou nové stránky: www,jezdeckepotrebyostrava.cz
kukinatost
napsal(a):
tak pusiny, jsem tady:)))
a mám pro vás zjištěno:
udidlo mosazné 2x lomené - 350, jednou lomené 360..
gumové lomené - 330
klasické stihlo 1X lomené - nerez duté nebo plné - 350, a 2x lomené 520 Kč, všechny udidla jsou ve velikostech 12,5 - 14,5
čabrk drezurní - levná, značka Tattini - 450 kč, různé barvy,
porpsák i s martingalem - 1200Kč,
¨šlachovky přední - nejnovější model, jsou vhodné i pro kratší holeň - 590, a zadní - 370....
a pro ty, co by si to všechno chtěly prohlídnout jsou nové stránky: www,jezdeckepotrebyostrava.cz
No ty jsi zlatíčko![]()
![]()
Moc díky, jsu na průzkum...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
No ty jsi zlatíčko![]()
![]()
Moc díky, jsu na průzkum...
Jé Jani díky, taky tam juknu
Jinak já už mám pekelný hlad, asi za chvíli porazím do města pro něco k papů
sadzi saj
napsal(a):
Jé Jani díky, taky tam juknu
Jinak já už mám pekelný hlad, asi za chvíli porazím do města pro něco k papů
no holky a já se s váma za chvilku rozloučím...hola hola, hospa volá....to zas bude lidí na obědy...aspoň že je zakaboněno...nebudou se mi cpát mimo střechu nad zahrádkou..:)
klawdie
napsal(a):
Janičko zlatíko mě ten odkaz nefunguje,jinak ceny jsou skvělé asi si ho koupím!
Klári, tak to nechápu, jede to i mi z mého nespolupracujícího noťasu, kdybs chtěla můžu ti to samo objednat nebo koupit a poslat...
zatím frčím, když tak dejte vědět mi nebo napišt přímo Dáši...
tak zlatka hezký weekend všem!:)
tajemma danny
napsal(a):
Kláry, je tam čárka místo tečky za www
Jo jo dík už jsem na to koukala, celkem slušný ceny..do toho udidla pujdu určitě jen co prodám to co je nám velký!
klawdie
napsal(a):
Jo jo dík už jsem na to koukala, celkem slušný ceny..do toho udidla pujdu určitě jen co prodám to co je nám velký!
Klári ty máš 2x lomené mosazné teď? jinak holky, máte někdo lanko na ohradník? Uvažovala jsem , že bych měla tu vrcxhní řadu pásku a tu spodní lanko. Lanko je o polovinu levnější. moc se v tom nevyznám, ale kopat by to mělo asi stejně, ne?
lanika
napsal(a):
Klári ty máš 2x lomené mosazné teď? jinak holky, máte někdo lanko na ohradník? Uvažovala jsem , že bych měla tu vrcxhní řadu pásku a tu spodní lanko. Lanko je o polovinu levnější. moc se v tom nevyznám, ale kopat by to mělo asi stejně, ne?
Jo jo Leni mám to 2 x lom.ale je naám velký řekla bych že je to 13,5 možná 14 cm...fakt netuším jak to ty vyrobci měří...
jinak my máme tři řady pasek a vně ohrady jde ve výši jednoho metru prod v takovém žlutém provázku.Holky tohle je naše kruhovka, včera už jsem ji musela trochu protrhat roste tam hnusnej plevel....
klawdie
napsal(a):
Jo jo Leni mám to 2 x lom.ale je naám velký řekla bych že je to 13,5 možná 14 cm...fakt netuším jak to ty vyrobci měří...
jinak my máme tři řady pasek a vně ohrady jde ve výši jednoho metru prod v takovém žlutém provázku.Holky tohle je naše kruhovka, včera už jsem ji musela trochu protrhat roste tam hnusnej plevel....
Já mám totiž problém opačný a udidlo máme malé
A chci si koupit právě to 2x lomené a právě 13,5
Z akolik že ho chceš prodat?
lanika
napsal(a):
Já mám totiž problém opačný a udidlo máme malé
A chci si koupit právě to 2x lomené a právě 13,5
Z akolik že ho chceš prodat?
No pro cízím začínám na 400,- abych mohla pořípadně slevit, ale ráda bych aby mě zaplatilo to nový udidlo...víš????!ale je zlatý není stříbrný...a hlavně mě teda překvapil ten obchod mají to tam velmi levné normálně 2 x lom v inzerci použitý a chtěj za něj od 350 výš.....tak nevím jesli by jsi neměla lepší si to koupit taky nový z toho krámu než ode mě
!
klawdie
napsal(a):
No pro cízím začínám na 400,- abych mohla pořípadně slevit, ale ráda bych aby mě zaplatilo to nový udidlo...víš????!ale je zlatý není stříbrný...a hlavně mě teda překvapil ten obchod mají to tam velmi levné normálně 2 x lom v inzerci použitý a chtěj za něj od 350 výš.....tak nevím jesli by jsi neměla lepší si to koupit taky nový z toho krámu než ode mě
!
no taky jsem si už říkala...... Klárko, nemáš nějakou detailní fotečku s tím zlatým jak to vypadá na uzdečce? Ten kroužek? Nějask si to neumím představit, tady v okolí nikdo mosazné nemá :-)
lanika
napsal(a):
no taky jsem si už říkala...... Klárko, nemáš nějakou detailní fotečku s tím zlatým jak to vypadá na uzdečce? Ten kroužek? Nějask si to neumím představit, tady v okolí nikdo mosazné nemá :-)
Holky, já bych si šla lehnout, jsem úplně vyřízená. Pěkně jsem se předspala, ufff. Tak zítra Leošu obléknu poprvé do zvonáčů...
bude chodit jako čáp určitě. Včera mě mile překvapila, měla jsem jí na vodítku a pak jsem jí nechala se popást a šlápla si na vodítko, hlavu měla skoro mezi zadníma nohama ale ani se nehla, musela jsem se chechtat protože měla hlavu fakt úplně mezi předníma a oči vykloubené směrem ke mě, je to hérečka. Tak jsem jí říkala co blbne, ať si dává pozor kam šlape a nefutruje pořád a ona na mě čuměla jako by věděla co jí povídám...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Holky, já bych si šla lehnout, jsem úplně vyřízená. Pěkně jsem se předspala, ufff. Tak zítra Leošu obléknu poprvé do zvonáčů...
bude chodit jako čáp určitě. Včera mě mile překvapila, měla jsem jí na vodítku a pak jsem jí nechala se popást a šlápla si na vodítko, hlavu měla skoro mezi zadníma nohama ale ani se nehla, musela jsem se chechtat protože měla hlavu fakt úplně mezi předníma a oči vykloubené směrem ke mě, je to hérečka. Tak jsem jí říkala co blbne, ať si dává pozor kam šlape a nefutruje pořád a ona na mě čuměla jako by věděla co jí povídám...
Hm, tak to máš dobrý. Elí, když si šlápne na vodítku, tak hned začne rvát palici nahoru a plašit. Nevim, co jí kdy jaký debil dělal, ale jak cítí tlak na ohlávce případně v hubě ze země, tak hned jde na zadní
sadzi saj
napsal(a):
Hm, tak to máš dobrý. Elí, když si šlápne na vodítku, tak hned začne rvát palici nahoru a plašit. Nevim, co jí kdy jaký debil dělal, ale jak cítí tlak na ohlávce případně v hubě ze země, tak hned jde na zadní
Andy, mám jeden cvik. Když mám Leu na ohlávce a vodítku tak jí stálým tlakem za vodítko tlačím hlavu dolů...ze začátku vůbec hlavu dolů nechtěla dát a šprajcovala se proti...nesmíš povolit, stále stejný tlak, necukat a když povolí a dá hlavu dolů tak povolit tlak-vodítko a chválit. Takhle se Lea naučila nejít proti tlaku vodítka ale spíše dát hlavu dolů. Fakt to pomohlo...teda u Leoše ano...
sadzi saj
napsal(a):
no nevím jewstli to tady je videt
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
no nevím jewstli to tady je videt
No Danny zkusit to můžu, ale někdo ji musel v minulosti něco udělat, třeba když ji vedeš za ohlávku samotnou a zašprajcne se nebo něco a řekneš pojď nebo něco a vyvineš tlak, tak šup a je nahoře.
sadzi saj
napsal(a):
No Danny zkusit to můžu, ale někdo ji musel v minulosti něco udělat, třeba když ji vedeš za ohlávku samotnou a zašprajcne se nebo něco a řekneš pojď nebo něco a vyvineš tlak, tak šup a je nahoře.
Kdyby člověk mohl odhadnout co se v minulosti chuděře stalo viď...
Já jsem začala pracovat s tou naší bílou kobuší. Ta má zase problém se sedlem, už při sedlání se šprajcovala, končilo to absolutně propocenou kobylou během dvou třé minut...tak jsme jí dali absolutní pokoj na cca 3 měsíce, teď jsem s ní před nedávnem začala pracovat na ruce, po chvíli jsem se na ní odvážila vyškrábat a musí to být v sedle, musel jí někdo při sedlání nebo během nasedání neco udělat
Nevím co to je, ale příště už si na pastvu přinesu nějakou šlupku sedlo a pomalounku začnu blbnout a hrát si se sedlem...uvidíme, co bude dělat.
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Kdyby člověk mohl odhadnout co se v minulosti chuděře stalo viď...
Já jsem začala pracovat s tou naší bílou kobuší. Ta má zase problém se sedlem, už při sedlání se šprajcovala, končilo to absolutně propocenou kobylou během dvou třé minut...tak jsme jí dali absolutní pokoj na cca 3 měsíce, teď jsem s ní před nedávnem začala pracovat na ruce, po chvíli jsem se na ní odvážila vyškrábat a musí to být v sedle, musel jí někdo při sedlání nebo během nasedání neco udělat
Nevím co to je, ale příště už si na pastvu přinesu nějakou šlupku sedlo a pomalounku začnu blbnout a hrát si se sedlem...uvidíme, co bude dělat.
Ty jo, tak to je taky síla. Chudák. To je nejhorší, že člověk nic neví. Asi fakt není nad to, mít mlaďocha a vědět, co si s tím člověk udělal než tohle
sadzi saj
napsal(a):
Ty jo, tak to je taky síla. Chudák. To je nejhorší, že člověk nic neví. Asi fakt není nad to, mít mlaďocha a vědět, co si s tím člověk udělal než tohle
Cítím to také tak Andrej...pořídit si nějakého mlaďocha kolem dvou let od chovatele, kterého člověk zná nebo na něj jsou řečeny dobré zprávy...asi to také tak jednou udělám, ráda si počkám a vychovám si koníka podle svého a nebudu na něm rajtovat ve dvou letech...
Ale tahle bělka musela fakt něco strašného zažít...když jsme jí zkoušeli u bývalého majitele tak byla v pohodě, přijedeme si pro ní za měsíc a kobyla k nepoznání. Dali jsme jí voraz a teď pomalounku začínáme. Doufám že jí z toho dostanem, je to mladá 10ti letá dáma, že
tady chválení po sesednutí, celé tělo ohladit a vlídně chválit...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Cítím to také tak Andrej...pořídit si nějakého mlaďocha kolem dvou let od chovatele, kterého člověk zná nebo na něj jsou řečeny dobré zprávy...asi to také tak jednou udělám, ráda si počkám a vychovám si koníka podle svého a nebudu na něm rajtovat ve dvou letech...
Ale tahle bělka musela fakt něco strašného zažít...když jsme jí zkoušeli u bývalého majitele tak byla v pohodě, přijedeme si pro ní za měsíc a kobyla k nepoznání. Dali jsme jí voraz a teď pomalounku začínáme. Doufám že jí z toho dostanem, je to mladá 10ti letá dáma, že
tady chválení po sesednutí, celé tělo ohladit a vlídně chválit...
Jo jo, přesně, naprosto s tebou souhlasím. Pokud má člověk kde jezdit a kde se vzdělávat, taky bych šla do nějakého mlaďocha od někoho dobrého prověřeného chovatele nejlépe z pastvin a potom už je to o něčem jiném, protože tohle je pak šílený, jak to stavění, tak tohle s tím sedlem, vůbec nechápu ani u jednoho, co s těma koňma museli dělat. Lidi jsou fakt šílený
Někteří
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, přesně, naprosto s tebou souhlasím. Pokud má člověk kde jezdit a kde se vzdělávat, taky bych šla do nějakého mlaďocha od někoho dobrého prověřeného chovatele nejlépe z pastvin a potom už je to o něčem jiném, protože tohle je pak šílený, jak to stavění, tak tohle s tím sedlem, vůbec nechápu ani u jednoho, co s těma koňma museli dělat. Lidi jsou fakt šílený
Někteří
Holky, já to za chvíli balím, půjdu o kousek dříve. Vůbec nevím co budu provádět večer ale vůbec by mi nevadilo, kdybych večer strávila doma s Tomem. Teď byly furt nějaké akce, pořád jsem taková rozlítaná, na nic nemám tolik času kolik bych potřebovala...
škoda že den nemá alespoň 48 hodin
Lordík to hlavu taky nezvedne za celej den, se divim že je od toho futrování nebolí za krkem
tajemma danny
napsal(a):
Holky, já to za chvíli balím, půjdu o kousek dříve. Vůbec nevím co budu provádět večer ale vůbec by mi nevadilo, kdybych večer strávila doma s Tomem. Teď byly furt nějaké akce, pořád jsem taková rozlítaná, na nic nemám tolik času kolik bych potřebovala...
škoda že den nemá alespoň 48 hodin
Lordík to hlavu taky nezvedne za celej den, se divim že je od toho futrování nebolí za krkem
Holky přeji krásný víkend a celý další týden. Já beru dovču, tak mě tu nebude ale sem tam na vás přijdu kunout. Tak páááááá
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Holky přeji krásný víkend a celý další týden. Já beru dovču, tak mě tu nebude ale sem tam na vás přijdu kunout. Tak páááááá
Leni pá pá já mám také od pondělí dovču, ale převážně pracovní, ale snad budu mít čas na vás juknout
Danny a co říká Tom na tvojeho koníčka??
lanika
napsal(a):
Také přeji všem moc krásný víkend a ať ti dovča lani vyjde...pa v pondělí pracantíííí![]()
![]()
sadzi saj
napsal(a):
Leni pá pá já mám také od pondělí dovču, ale převážně pracovní, ale snad budu mít čas na vás juknout
Danny a co říká Tom na tvojeho koníčka??
Etě odpovím Andy. Tom je v pohodě, musí mě brát takovou jaká jsem a koně v mém životě hrají hodně, je to droga. Když kvůli práci nemůžu třeba tři dny ke koním tak už mám abstitenční příznaky...nevnímám a stále na ně musím myslet. Tomáš to akceptuje a vnímá můj koníček né jako břemeno ale jako super trávení času. Ikdyž se koní bojí tak poslední dobou stále mluví o tom, že už má připravené dřevo na stavbu stáje a kdy se začne, jak už zajistil piliny u známého na pile, jak už ví od koho budeme brát krásné seno...prostě má koně také rád a doufám, že k této droze také čuchne a nepustí se tak jako já...