Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2007 10:41

Ahoj, tak sem z eq přešla na pokec sem. Na čundru sem byla na Šumavě. Kdyžtak koukni na radu, tam to ted kamarádka presentovala. A klidně bych na pár dní zase vyrat¨zila. při nejhorším, když řeknu kamarádovi tak mě s koněm někam doveze. jinak sem z kamenného újezda. A koníka mám křížence hucula. A sem mladší...o celý rok. přikládám foto svého oře. zde jako tříletý pubertoš

3.8.2007 10:42

elise napsal(a):
Ahoj, tak sem z eq přešla na pokec sem. Na čundru sem byla na Šumavě. Kdyžtak koukni na radu, tam to ted kamarádka presentovala. A klidně bych na pár dní zase vyrat¨zila. při nejhorším, když řeknu kamarádovi tak mě s koněm někam doveze. jinak sem z kamenného újezda. A koníka mám křížence hucula. A sem mladší...o celý rok. přikládám foto svého oře. zde jako tříletý pubertoš

a ještě jedna

3.8.2007 10:47

elise napsal(a):
a ještě jedna

jééé ahoj :-)
Pěkně tě zdravím :-) huculáka jsem taky vždy chtěla a pak se vyklubalo toto :-)

3.8.2007 10:48

racina napsal(a):
jééé ahoj :-)
Pěkně tě zdravím :-) huculáka jsem taky vždy chtěla a pak se vyklubalo toto :-)

já, Barča

3.8.2007 10:50

racina napsal(a):
já, Barča

jj bílej kůň...bych nechtěla ani zadarmo, všechny, který sem znala byli hrozný čuníci.....

3.8.2007 10:52

elise napsal(a):
jj bílej kůň...bych nechtěla ani zadarmo, všechny, který sem znala byli hrozný čuníci.....

a jak jsi na tom časově? jsi pracující či studující?.....leonek zřejmě pojede ještě jedn čundr s kamrádky dcerou , tak můžem vyrazit bud před nebo po

3.8.2007 10:52

racina napsal(a):
já, Barča

takže k vám bych to měla 50km, to bych si musela sehnat dopravu :-(
Jezdíš sama a nebo s někým a kde spíte? A trasu si měla naplánovanou a nebo jen tak na blint? Pořád se tě vyptávám že jo :-)

3.8.2007 10:54

racina napsal(a):
Jezdíš sama a nebo s někým a kde spíte? A trasu si měla naplánovanou a nebo jen tak na blint? Pořád se tě vyptávám že jo :-)

chodíme se koupat do rybníka, takže je čistá pořád :-) jen jí nechci vidět v zimě. Mám jí od konce března kobylku. Já jsem pracující, takže volno si můžu dát kdykoliv.

3.8.2007 10:54

racina napsal(a):

já bych klidně dojela za tebou nebo by sme mohly zvolit nějakou neutrální půdu uprostřed.....spali jsme na divoko v přírodě a trasu nám plánoval kamarádky manžel, ale by sme si nějak poradily ne....., jezdili jsme po turistických trasách

3.8.2007 10:55

elise napsal(a):
já bych klidně dojela za tebou nebo by sme mohly zvolit nějakou neutrální půdu uprostřed.....spali jsme na divoko v přírodě a trasu nám plánoval kamarádky manžel, ale by sme si nějak poradily ne....., jezdili jsme po turistických trasách

já právě čekala, že jako pracující to nepujde tak snadno

3.8.2007 10:57

elise napsal(a):

tady jsou taky krásné cesty :-) na jak dlouho můžeš jet? Mám doma tu koňskou mapu, ale jižní čechy jsou na tom bídně :-( ty jsi jela po Šumavě? To musela být nááádhera ty cesty tam a kopce, jeeee.

3.8.2007 10:59

elise napsal(a):
já právě čekala, že jako pracující to nepujde tak snadno

dělám na recepci v hotelu, takže když mám záskok mohu kdykoliv :-)

3.8.2007 11:00

racina napsal(a):
tady jsou taky krásné cesty :-) na jak dlouho můžeš jet? Mám doma tu koňskou mapu, ale jižní čechy jsou na tom bídně :-( ty jsi jela po Šumavě? To musela být nááádhera ty cesty tam a kopce, jeeee.

já v podstatě jak chci...sem sice pracující, ale u mě je to pouze na domluvě.....já bych jela spíš po klasických turistických, ale koňskou můžem vzít taky, kdyby něco....no u vás to neznám, tak bych poznala:-)...neni to tam moc placatý? raději mám kopečky:-)

3.8.2007 11:01

elise napsal(a):
já v podstatě jak chci...sem sice pracující, ale u mě je to pouze na domluvě.....já bych jela spíš po klasických turistických, ale koňskou můžem vzít taky, kdyby něco....no u vás to neznám, tak bych poznala:-)...neni to tam moc placatý? raději mám kopečky:-)

ted sme dostali radu, že když něco sháním e v cizím městě, máme volat na recepci hotelu...prý ví všechno

3.8.2007 11:02

elise napsal(a):

no právě, samá placka, ale jet směr na choustník, takže za Červenou lhotu, tak tam už kopečky nějaký jsou. A hlavně vedou prašný cesty :-) Já taky zbožnuju kopce, jeeeeeeeee. Kolik ujedete tak za den?

3.8.2007 11:02

elise napsal(a):
ted sme dostali radu, že když něco sháním e v cizím městě, máme volat na recepci hotelu...prý ví všechno

skoro

3.8.2007 11:04

racina napsal(a):
no právě, samá placka, ale jet směr na choustník, takže za Červenou lhotu, tak tam už kopečky nějaký jsou. A hlavně vedou prašný cesty :-) Já taky zbožnuju kopce, jeeeeeeeee. Kolik ujedete tak za den?

no ted sme jeli 20-35 km, ale minule ( to jsem naštěstí nejela) jezdila kamrádka 45 km....a to rovnou říkám, že ne

3.8.2007 11:05

racina napsal(a):

a máš foto tebe taky s koníkem? A jezdíš western?

3.8.2007 11:06

racina napsal(a):
a máš foto tebe taky s koníkem? A jezdíš western?

jejku, mám nějaký divnej ksichtík :-( teda
Mám tu tmavou hlavu, jinak jsem bloňďatá, barva nějak nevyšla
Tak to je paráda ty kiláčky :-)

3.8.2007 11:08

racina napsal(a):
jejku, mám nějaký divnej ksichtík :-( teda
Mám tu tmavou hlavu, jinak jsem bloňďatá, barva nějak nevyšla
Tak to je paráda ty kiláčky :-)

ted mám bezkostrový v typu western, ale pokukuju i po anglii....fotky musim vyštrachat...takže to bude dýl trvat....

3.8.2007 11:11

elise napsal(a):
ted mám bezkostrový v typu western, ale pokukuju i po anglii....fotky musim vyštrachat...takže to bude dýl trvat....

já počkám, jsem v práci až do 20:00h :-(
já mám radši anglii protože je lehčí na koníka,jezdila jsem v ní odmala, ta moje není žádný obr má 142cm kolik ten tvůj? Jinak western beru občas je pohodlenej :-)

3.8.2007 11:12

elise napsal(a):

tady zatim jediná, ketrou jsem našla. taková méně podařená jarní, řekla bych.....

3.8.2007 11:13

elise napsal(a):
tady zatim jediná, ketrou jsem našla. taková méně podařená jarní, řekla bych.....

takže je to takový prdítko taky :-)

3.8.2007 11:15

elise napsal(a):

135 cm...ale už sem si říkala, že ho přeměřím....ale leonek proti tvojí kobuši vypadá jako kus koně, tvoje kobylka je taková droboučká....jinak právě kvůli váze west mám bezkostráče, který ma cca 4kg a předtim jsem měla meka...ale to bezjkostrový je na čundry na prd, tak to stejně budu muset řešit. a kam dáš báglíky když máš angl sedlo?

3.8.2007 11:15

elise napsal(a):
135 cm...ale už sem si říkala, že ho přeměřím....ale leonek proti tvojí kobuši vypadá jako kus koně, tvoje kobylka je taková droboučká....jinak právě kvůli váze west mám bezkostráče, který ma cca 4kg a předtim jsem měla meka...ale to bezjkostrový je na čundry na prd, tak to stejně budu muset řešit. a kam dáš báglíky když máš angl sedlo?

možná to bude tím, že je tlustý

3.8.2007 11:16

elise napsal(a):
možná to bude tím, že je tlustý

"prdítko"...to je přesný

3.8.2007 11:17

elise napsal(a):
"prdítko"...to je přesný

to by sme jely samy, nebo máš ještě někoho, kdy by mohl vyrazit taky?

3.8.2007 11:23

elise napsal(a):
to by sme jely samy, nebo máš ještě někoho, kdy by mohl vyrazit taky?

ona je na tenký nožce, ale uveze dost :)
Ještě se mnou vyhazuje potvora když cváláme s koňma :-(
Takže je to šídlo moje milovaný. Na to, že jí je 5 let a nikdo na ni moc nejezdil(byla jen na hříbata) tak jí mohu věřit, jen ten cval po loukách nemáme natrénován :-)
Ono by to šlo, kdyby nám vždy nezdrhli velcí koně vzala bych westerňáka. A co ty a věci? Stejně potřebujem toho málo, nebo ne-e? Co si si brala sebou? Nebo bych zaukolovala někoho aby nám to dovezl, ale to se mi zdá hloupý když už jedem na vandr :-) To bych se zeptala jestli by s náma někdo ještě jel, třeba jo :-) ale fakt zatím nevím :-(

3.8.2007 11:25

racina napsal(a):
ona je na tenký nožce, ale uveze dost :)
Ještě se mnou vyhazuje potvora když cváláme s koňma :-(
Takže je to šídlo moje milovaný. Na to, že jí je 5 let a nikdo na ni moc nejezdil(byla jen na hříbata) tak jí mohu věřit, jen ten cval po loukách nemáme natrénován :-)
Ono by to šlo, kdyby nám vždy nezdrhli velcí koně vzala bych westerňáka. A co ty a věci? Stejně potřebujem toho málo, nebo ne-e? Co si si brala sebou? Nebo bych zaukolovala někoho aby nám to dovezl, ale to se mi zdá hloupý když už jedem na vandr :-) To bych se zeptala jestli by s náma někdo ještě jel, třeba jo :-) ale fakt zatím nevím :-(

já mám sedlovky do ketrých dám mastiš¨čky, repelent, mikinu kdyby byla zima, peníze ap.....a pak mám v plachtě zabalený spacák s pár věcma......no a jídlo by sme musely přibalit, protože medovník a kremroli už snídat nechci....

3.8.2007 11:27

elise napsal(a):
já mám sedlovky do ketrých dám mastiš¨čky, repelent, mikinu kdyby byla zima, peníze ap.....a pak mám v plachtě zabalený spacák s pár věcma......no a jídlo by sme musely přibalit, protože medovník a kremroli už snídat nechci....

jídlo bychom přibalily a nebo si vždy někde koupily na ten den. Podle mě by nebyl problém.

3.8.2007 11:29

racina napsal(a):
jídlo bychom přibalily a nebo si vždy někde koupily na ten den. Podle mě by nebyl problém.

no to sem si taky myslela...a pak sem právě místo chlebíčku se šunčičkou snídala medovník,protože cukrárna je otevřená vždy!!!...ale o to je to větší sranda

3.8.2007 11:34

elise napsal(a):
no to sem si taky myslela...a pak sem právě místo chlebíčku se šunčičkou snídala medovník,protože cukrárna je otevřená vždy!!!...ale o to je to větší sranda

nějak bychom to zmákly :-)
A to si ho přivazovala na noc na lano? A ještě se zeptám, kde si spala, nevyhanaly tě někdy myslivci nebo někdo? Já se tak těším na vandr mohl by vyjít :-) JInak do cukrárny ne-e já sladký nemůsím, asi by mě nebylo pak dobře po věnečku a na koni :-D

3.8.2007 11:36

racina napsal(a):
A to si ho přivazovala na noc na lano? A ještě se zeptám, kde si spala, nevyhanaly tě někdy myslivci nebo někdo? Já se tak těším na vandr mohl by vyjít :-) JInak do cukrárny ne-e já sladký nemůsím, asi by mě nebylo pak dobře po věnečku a na koni :-D

nedáme sem ještě nadpis - Vandr na koni - jižní čechy :-D bylo by nás třeba víc :-)

3.8.2007 11:38

racina napsal(a):

leonka sem na noc přivazovala nakrátko, tak aby si mohl lehnout. Když byl s ostatníma koňma tak byl navolno. Ale to by se vyřešilo. Spali jsme vždy někde u lesíka mimo civilizaci, vetšinou tak, že jsme ani nebyli vidět, takže sme nikoho nepotkali...ale tak by se dala zkusit nějaká stanice

3.8.2007 11:38

elise napsal(a):
leonka sem na noc přivazovala nakrátko, tak aby si mohl lehnout. Když byl s ostatníma koňma tak byl navolno. Ale to by se vyřešilo. Spali jsme vždy někde u lesíka mimo civilizaci, vetšinou tak, že jsme ani nebyli vidět, takže sme nikoho nepotkali...ale tak by se dala zkusit nějaká stanice

no můžeš to zkusit

3.8.2007 11:44

elise napsal(a):

3.8.2007 11:45

elise napsal(a):
no můžeš to zkusit

tak tam pak písni :-)

3.8.2007 11:46

racina napsal(a):

máš icq? můžem pokecat tam

3.8.2007 11:56

elise napsal(a):
máš icq? můžem pokecat tam

MÁM, ALE JELIKOŽ JSEM V PRÁCI, TAK NEMOHU MOC NA NĚJ BÝT, ALE na chvíli tam hopnu číslo mám 263295771 ahooooj

3.8.2007 11:57

racina napsal(a):
MÁM, ALE JELIKOŽ JSEM V PRÁCI, TAK NEMOHU MOC NA NĚJ BÝT, ALE na chvíli tam hopnu číslo mám 263295771 ahooooj

už sem si tě přidala

3.8.2007 12:02

elise napsal(a):
už sem si tě přidala

tady jí mám ustájenou přes noc a ve dne ve výběhu

3.8.2007 12:04

racina napsal(a):
tady jí mám ustájenou přes noc a ve dne ve výběhu

a zahrada

3.8.2007 12:04

racina napsal(a):
a zahrada

luxusní

3.8.2007 12:58

elise napsal(a):
luxusní

NEVÍM JESTLI LUXUSNÍ, ALE ASPOŇ MŮŽE KŮŇ CESTOVAT A NENÍ ZAVŘENEJ :-) ale děkujeeeeeem

Přidejte reakci

Přidat smajlík