Tak sem se snažila svojí kobči zaplést hřívu, takovej ten jeden copánek... snad víte.. no a nějak se mi to nepovedlo... takhle to dopadlo. prosím mohl byste mi někdo poradit jak se to zaplétá? děkuji mooooooc
kapusta
napsal(a):
Tak sem se snažila svojí kobči zaplést hřívu, takovej ten jeden copánek... snad víte.. no a nějak se mi to nepovedlo... takhle to dopadlo. prosím mohl byste mi někdo poradit jak se to zaplétá? děkuji mooooooc
další
kapusta
napsal(a):
už se to začíná rozpadat
teď se to rozpadá ještě víc
kapusta
napsal(a):
teď se to rozpadá ještě víc
no a tady už je to totálně rozpadlý... podotýkám že kobyla byla celou dobu s hlavou v klidu, nedělala žádný vylomeniny ani nic podobnýho a rozpadlo se to samo od sebe... asi sem udělala něco špatně... tak prosím o rady
kapusta
napsal(a):
no a tady už je to totálně rozpadlý... podotýkám že kobyla byla celou dobu s hlavou v klidu, nedělala žádný vylomeniny ani nic podobnýho a rozpadlo se to samo od sebe... asi sem udělala něco špatně... tak prosím o rady
Taky bych to ráda věděla ten postup, já umím akorát tohle :-(
kapusta
napsal(a):
ahoj, myslim, ze to chce len prax, prax a zasa len prax
kapusta
napsal(a):
isla si na to dobre, akurat tie vlakna musis lepsie stahovat, ak tak neurobis, potom sa ti to tak rozpadne ako mas na fotkach
kapusta
napsal(a):
Musis brat trochu mensi praminky a vic je utahovat
svatka
napsal(a):
Musis brat trochu mensi praminky a vic je utahovat
to je tak nááádherný snat se to taky naučím
kapusta
napsal(a):
Jo jo taky to znám, problém je, že klusáci mají většinou hřívu hodně hustou, aspon ti naši. A to se pak těžko zaplétá a když už tak cop je silnej. Jedinou radu mám utahovat.....jen nevím jestli jsem ten pravrej rádce, my jsme skončili s hřívou na jednom místě vydřenou tak jsme "zubatí".....
racina
napsal(a):
to je tak nááádherný snat se to taky naučím
tojsem tvořila jednomu koníkovi na hody...
barbucha61
napsal(a):
tojsem tvořila jednomu koníkovi na hody...
Nikušek