Sakryš jak se to zaplétá? prosím pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2007 17:12

Tak sem se snažila svojí kobči zaplést hřívu, takovej ten jeden copánek... snad víte.. no a nějak se mi to nepovedlo... takhle to dopadlo. prosím mohl byste mi někdo poradit jak se to zaplétá? děkuji mooooooc

3.8.2007 17:13

kapusta napsal(a):
Tak sem se snažila svojí kobči zaplést hřívu, takovej ten jeden copánek... snad víte.. no a nějak se mi to nepovedlo... takhle to dopadlo. prosím mohl byste mi někdo poradit jak se to zaplétá? děkuji mooooooc

další

3.8.2007 17:14

kapusta napsal(a):
další

už se to začíná rozpadat

3.8.2007 17:15

kapusta napsal(a):
už se to začíná rozpadat

teď se to rozpadá ještě víc

3.8.2007 17:17

kapusta napsal(a):
teď se to rozpadá ještě víc

no a tady už je to totálně rozpadlý... podotýkám že kobyla byla celou dobu s hlavou v klidu, nedělala žádný vylomeniny ani nic podobnýho a rozpadlo se to samo od sebe... asi sem udělala něco špatně... tak prosím o rady

3.8.2007 17:39

kapusta napsal(a):
no a tady už je to totálně rozpadlý... podotýkám že kobyla byla celou dobu s hlavou v klidu, nedělala žádný vylomeniny ani nic podobnýho a rozpadlo se to samo od sebe... asi sem udělala něco špatně... tak prosím o rady

Taky bych to ráda věděla ten postup, já umím akorát tohle :-(

3.8.2007 17:41

racina napsal(a):
Taky bych to ráda věděla ten postup, já umím akorát tohle :-(

to je jednoduchý celkem :) tam se toho ani moc pokazit nedá... a zároveň je to nááádherný

3.8.2007 18:12

kapusta napsal(a):

ahoj, myslim, ze to chce len prax, prax a zasa len prax

3.8.2007 18:14

kapusta napsal(a):

isla si na to dobre, akurat tie vlakna musis lepsie stahovat, ak tak neurobis, potom sa ti to tak rozpadne ako mas na fotkach

3.8.2007 18:17

kapusta napsal(a):
to je jednoduchý celkem :) tam se toho ani moc pokazit nedá... a zároveň je to nááádherný

to je pěkný, ale ten cop je hezčí

3.8.2007 18:17

bonita napsal(a):
isla si na to dobre, akurat tie vlakna musis lepsie stahovat, ak tak neurobis, potom sa ti to tak rozpadne ako mas na fotkach

jako vlákna myslíš hřívu?

3.8.2007 18:18

kapusta napsal(a):

myslela som tie tri zakladne vlakna(rozdelena hriva)

3.8.2007 19:21

kapusta napsal(a):

Musis brat trochu mensi praminky a vic je utahovat

3.8.2007 19:39

svatka napsal(a):
Musis brat trochu mensi praminky a vic je utahovat

to je tak nááádherný snat se to taky naučím

3.8.2007 20:11

kapusta napsal(a):

Jo jo taky to znám, problém je, že klusáci mají většinou hřívu hodně hustou, aspon ti naši. A to se pak těžko zaplétá a když už tak cop je silnej. Jedinou radu mám utahovat.....jen nevím jestli jsem ten pravrej rádce, my jsme skončili s hřívou na jednom místě vydřenou tak jsme "zubatí".....

4.8.2007 19:52

racina napsal(a):
to je tak nááádherný snat se to taky naučím

tojsem tvořila jednomu koníkovi na hody...

4.8.2007 21:42

barbucha61 napsal(a):
tojsem tvořila jednomu koníkovi na hody...

Nikušek

5.8.2007 20:11

werca napsal(a):
co takhle

nebo takhle

5.8.2007 21:34

werca napsal(a):
nebo

závidíííííííííííííííííííííííííííím

Přidejte reakci

Přidat smajlík