Všichni sem dávají fotečky svých koníků a já pořád nic :) .. To bude asi tím že jsem žádný pořádný neměla.. tak sem je nafotila a pošlu sem svoji kobču :) Schválně kdo pozná co je to za plemeno?
kapusta
napsal(a):
Všichni sem dávají fotečky svých koníků a já pořád nic :) .. To bude asi tím že jsem žádný pořádný neměla.. tak sem je nafotila a pošlu sem svoji kobču :) Schválně kdo pozná co je to za plemeno?
kouká
kapusta
napsal(a):
a tady už ze dneška. to sem jí mazala kopýtka Je tam trochu bordel no... není to můj dvůr
kapusta
napsal(a):
a tady už ze dneška. to sem jí mazala kopýtka Je tam trochu bordel no... není to můj dvůr
blbě kouká
kapusta
napsal(a):
tady očičko
ještě jednou očičko :) sem tam vidět trochu i já jako fotograf
kapusta
napsal(a):
ještě jednou očičko :) sem tam vidět trochu i já jako fotograf
a ještě ve výběhu
kapusta
napsal(a):
nene ani plňas ani čt :)
Uši a hlava na té fotce detailu hlavy mi připomínají klusáka máme jich plnou stáj, i ty kopýtka, takový poměrně velký, ale úzký, klusácký
Jeden náš klusácký ušatec:
termit
napsal(a):
Uši a hlava na té fotce detailu hlavy mi připomínají klusáka máme jich plnou stáj, i ty kopýtka, takový poměrně velký, ale úzký, klusácký
Jeden náš klusácký ušatec:
no ještě vás nechám chvilku hádat :) Mimochodem chci dodat, že jsem dost ráda jak Emča vypadá... ještě tak v dubnu mohla být o 50 kilo lehčí... Zadek neměla jak má teď, a to bříško, vůůůbec :) takže teď je z ní o moc hezčí koník než byl na začátku roku
kapusta
napsal(a):
no ještě vás nechám chvilku hádat :) Mimochodem chci dodat, že jsem dost ráda jak Emča vypadá... ještě tak v dubnu mohla být o 50 kilo lehčí... Zadek neměla jak má teď, a to bříško, vůůůbec :) takže teď je z ní o moc hezčí koník než byl na začátku roku
Tak a je to klusák, pokud to je ten samý.Přiznám se trochu jsem zapátrala ve starších diskuzích
kapusta
napsal(a):
haha!!! to je jako podvádění!!!
ale jo uhodli jste to.. je to 5-ti letá klusačka
Když jsme u těch klusáků.....přidám taky fotečku. 6-ti letá klusačkaTerka
kapusta
napsal(a):
haha!!! to je jako podvádění!!!
ale jo uhodli jste to.. je to 5-ti letá klusačka
.....není to až takovej ďábel, tak ještě další už v klidu.