Ahojky, dlouho jsem se neobjevila, tak jen aby jste věděli, že žiju, posílám obrovitánský pozdrav z dovolené a z prázdnin, které si náležitě užívám všem známým Radárkům, především Jarče, Jackie, Mátě, Božence, Lence atd atd. a dalším faunákům, kteří tady někdy nahlédnou - Janče Slaboňové, Markétě, Andree a dalším, nevím, zda jsem na nikoho nezapomněla, jestli ano, tak se omlouvám. Mějte se moc a moc kvášně a já se snad někdy brzy ozvu na déle. pa pa zdraví Jana a B+B
janamalik
napsal(a):
Ahojky, dlouho jsem se neobjevila, tak jen aby jste věděli, že žiju, posílám obrovitánský pozdrav z dovolené a z prázdnin, které si náležitě užívám všem známým Radárkům, především Jarče, Jackie, Mátě, Božence, Lence atd atd. a dalším faunákům, kteří tady někdy nahlédnou - Janče Slaboňové, Markétě, Andree a dalším, nevím, zda jsem na nikoho nezapomněla, jestli ano, tak se omlouvám. Mějte se moc a moc kvášně a já se snad někdy brzy ozvu na déle. pa pa zdraví Jana a B+B
.
janamalik
napsal(a):
.
A nakonec se musím ještě pochlubit s naším úspěchem s Bončou jsme vyskákaly 2. místo na parkurových závodech, tak mám ohromnou radost, jen aby to takhle dobře šlo dále. Jinak jsou oba zdraví a šťastní a Bredley roste jako z vody. Tak pozdravujte všichni vaše koníky a naviděnou.J.
janamalik
napsal(a):
cauky poslala jsem ti mailika...
hanzy
napsal(a):
cauky poslala jsem ti mailika...
Ahoj Janíí,taky Tě mocinky zdravíme,nebooj,my jsme se neztratily,my jsme se jen přestěhovali!!!!!
Ke druhému místu moc gratuluju,tý br´do,škoda,že jsem tam nebyla,já bych Ti fandila,že by Bonča do toho práskla na to první mííístóóó!!!!!!!Ale druhý je krásný a hlavně že jste všichni šťastni.
Bréďa je už teda pořádnej kus koňa!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Janíí,taky Tě mocinky zdravíme,nebooj,my jsme se neztratily,my jsme se jen přestěhovali!!!!!
Ke druhému místu moc gratuluju,tý br´do,škoda,že jsem tam nebyla,já bych Ti fandila,že by Bonča do toho práskla na to první mííístóóó!!!!!!!Ale druhý je krásný a hlavně že jste všichni šťastni.
Bréďa je už teda pořádnej kus koňa!!!!!
Ahoj Jani,taky gratuluji k umístění,hříbě roste jako z vody,je krásné.
sadzi saj

bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jani,taky gratuluji k umístění,hříbě roste jako z vody,je krásné.
Ahoj Jani, taky gratuluju k umístění a kdy si jela??? Jinak už jsem ve Vrutici, tak se můžeme někdy domluvit a vyrazit společně ven a pokecat nebo se můžeš přijed mrknout, až budeš mít čásek