Koupím kočár v použitelném stavu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2007 17:13

dobrý den koupím kočár v použitelném stavu nevadila by ani menší porucha (když se dá snadno opravit ) estické vady vůbec neva.mám doma koně do kočáru ,ale chybí jen ten kočár.Nejlépe z jižních čech jsem od českého krumlova nevadí ani pejr,humpolec,jihlava,.děkuji cena tad do 15.000kč děkuji za nabídky a fota

7.8.2007 12:45

woldemortik napsal(a):
dobrý den koupím kočár v použitelném stavu nevadila by ani menší porucha (když se dá snadno opravit ) estické vady vůbec neva.mám doma koně do kočáru ,ale chybí jen ten kočár.Nejlépe z jižních čech jsem od českého krumlova nevadí ani pejr,humpolec,jihlava,.děkuji cena tad do 15.000kč děkuji za nabídky a fota

nikdo tady neprodává kočár nebo bryčku

sabora

7.8.2007 12:50
sabora

woldemortik napsal(a):
nikdo tady neprodává kočár nebo bryčku

hele, myslilm že asi ne, já taky nemůžu nic kloudnýho za rozumnou korunu sehnat, a to už jsme slevila z maratoňáku či bryčky na sulku- gig, tak asi příští rok pořídim 2kolku.
a jeslti fakt chceš hledat, tak ne tady na ifauně, tenhle sortiment ne

7.8.2007 12:52

sabora napsal(a):
hele, myslilm že asi ne, já taky nemůžu nic kloudnýho za rozumnou korunu sehnat, a to už jsme slevila z maratoňáku či bryčky na sulku- gig, tak asi příští rok pořídim 2kolku.
a jeslti fakt chceš hledat, tak ne tady na ifauně, tenhle sortiment ne

no právě našla jsem kočár tady kousek od nás jeden komplet a +jeden na nahradní díly za 17,000 a už nevím kde to bylo kurnik

7.8.2007 12:54

woldemortik napsal(a):

Marti, i ja si myslim, ze tady sa taky nikto nenajde. A na tom suprbazary si nenasla nic? celkom ma to prekvapuje, lebo my sme ten nas kociar kupili na konci dubna a vtedy tam bolo tolko ponuk, ze som zprvu nevedela, ktory si mam vybrat. A nedaj sa odradit stavom kociara, lebo i ten nas na fotke vyzeral ako made in rosyp sa, a vskutku bol len zapadany 100 rocnym prachom a pravdepodobne nejaku tu 10 rokov nepouzivany

7.8.2007 19:33

woldemortik napsal(a):

tak se musím pochlubit, co se nám podařilo sehnat

7.8.2007 19:34

sapaska napsal(a):
tak se musím pochlubit, co se nám podařilo sehnat

no a takhle jsme to rozebrali na prvočinitele

7.8.2007 19:35

sapaska napsal(a):
no a takhle jsme to rozebrali na prvočinitele

a zase děláme seno, tak až bude čas, natřeme a složíme do použitelného stavu

7.8.2007 19:51

woldemortik napsal(a):

Majitelka koní, ke kterým chodím prodává bryčku a vlečku za koně. Já se v tom moc nevyznám, takže vám k tomu moc nepovím, pouze můžu obojí v případě zájmu vyfotit. Obojí je už hodně dlouho nepoužívané, akorát nám to "straší" v garáži.
Kdybyste chtěli vědět něco blíž, napište mi sem e-mail, můžu vám polsat telefon na majitelku.
Jinak jsme z Rychvaldu (u Ostravy)

7.8.2007 20:03

jajaa napsal(a):
Majitelka koní, ke kterým chodím prodává bryčku a vlečku za koně. Já se v tom moc nevyznám, takže vám k tomu moc nepovím, pouze můžu obojí v případě zájmu vyfotit. Obojí je už hodně dlouho nepoužívané, akorát nám to "straší" v garáži.
Kdybyste chtěli vědět něco blíž, napište mi sem e-mail, můžu vám polsat telefon na majitelku.
Jinak jsme z Rychvaldu (u Ostravy)

vypadá moc pěkně až bude složenej tak sem hod foto jajaa to je moc daleko ostrava

7.8.2007 20:13

woldemortik napsal(a):
vypadá moc pěkně až bude složenej tak sem hod foto jajaa to je moc daleko ostrava

jj, foto doplním, scháněl se dlouho, je to tzv. třeboňák, má brzdu, točnu a kloub na zadní nápravu, my kočár máme, ale ten je pro běžné používání škoda, za 2 týdny s ním jedem konopickou, taky budu fotit a mimochodem lepší je sledovat místnou izerci, noviny, nebo rozhlasovou inzerci, protože to většinou prodávaj dedkové a ti na internet moc nechodí

7.8.2007 21:15

woldemortik napsal(a):

Martino, o jednom takovém jako koupila sapaska vím. Stojí tady kousek od nás, pokud máš zajem, napiš mi na maila. Zrovna dneska nám ho majitel nabídl ke koupi, ale my už vozík za koně máme a nepotřebujeme.

7.8.2007 21:47

charliebob napsal(a):
Martino, o jednom takovém jako koupila sapaska vím. Stojí tady kousek od nás, pokud máš zajem, napiš mi na maila. Zrovna dneska nám ho majitel nabídl ke koupi, ale my už vozík za koně máme a nepotřebujeme.

tak už jsem ti písla tady posílám foto nového přístřešku teda ještě není hotov,ale už se rísuje

8.8.2007 10:18

woldemortik napsal(a):

Ahoj, tady jsem náhodou našla někoho z jižních čech, kdo prodává starší bryčku, cena je tam dohodou.
http://www.varta.webzdarma.cz/
Je to nalevo dole - koně na prodej a pod tím bryčka.

10.8.2007 23:37

lump napsal(a):
Ahoj, tady jsem náhodou našla někoho z jižních čech, kdo prodává starší bryčku, cena je tam dohodou.
http://www.varta.webzdarma.cz/
Je to nalevo dole - koně na prodej a pod tím bryčka.

Ahojky Brouzdala jsem na netu a našla kontakt na paní co prodává bryčky nové za příznivé ceny a dle výběru materiálu EMail :katerina.svobodova@samas.cz tel.721513735

11.8.2007 00:01

jurasek napsal(a):
Ahojky Brouzdala jsem na netu a našla kontakt na paní co prodává bryčky nové za příznivé ceny a dle výběru materiálu EMail :katerina.svobodova@samas.cz tel.721513735

ještě jsem našla Vlasta Šantarová tel.606632366 má v prodeji tři různé vozy za koně to samé na tel.721370838,ale inzerát je starší nabízí též 3 vozíky ,Petr Studený nabízí také vůz za koně tel.568643550

11.8.2007 00:04

jurasek napsal(a):
ještě jsem našla Vlasta Šantarová tel.606632366 má v prodeji tři různé vozy za koně to samé na tel.721370838,ale inzerát je starší nabízí též 3 vozíky ,Petr Studený nabízí také vůz za koně tel.568643550

jaký je to kraj

11.8.2007 08:23

woldemortik napsal(a):
jaký je to kraj

My prodáváme žebřiňák s vyplétaným košem, cena je 7-8tis. Je v dobrém stavu. A jsme z olomouckého kraje

11.8.2007 08:33

sejtanek napsal(a):
My prodáváme žebřiňák s vyplétaným košem, cena je 7-8tis. Je v dobrém stavu. A jsme z olomouckého kraje

no bohužel neuvedli to který kraj ,ale můžeš se spojit s nima přes email ,platí to pouze u té druhé nabídky zadej si hyperinzerci a dej do hledání vůz za koně a zobrazí se ti to a ta první nabídka ty nové bryčky to bys musela telefonem se optat už nevím kde jsem to našla

11.8.2007 08:46

jurasek napsal(a):
no bohužel neuvedli to který kraj ,ale můžeš se spojit s nima přes email ,platí to pouze u té druhé nabídky zadej si hyperinzerci a dej do hledání vůz za koně a zobrazí se ti to a ta první nabídka ty nové bryčky to bys musela telefonem se optat už nevím kde jsem to našla

na seznamu si zadej prodám vůz za koně a zobrazí se ti nabídky ,někteří tedy nabízejí vozy krásný

Přidejte reakci

Přidat smajlík