Zdounky a okolí - máte tu někdo koníky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2007 11:56

Ahojky. Mám se nejspíš stěhovat na Moravu, někam do těchto končin. Jsou tu vůbec nejací koňáci?

8.8.2007 09:19

tecos napsal(a):
Ahojky. Mám se nejspíš stěhovat na Moravu, někam do těchto končin. Jsou tu vůbec nejací koňáci?

Opravdu ne?

8.8.2007 10:11

tecos napsal(a):
Opravdu ne?

Ahoj! Ve Zdounkáck koně jsou. je tam starý statek, mají tam opravdu veliké pastviny. Já tam koně nemám, ale je tam naustájení klisnička z mého chovu. Tady je fotečka, když jsme se tam na ni byli na jaře podívat.

8.8.2007 10:18

monikafris napsal(a):
Ahoj! Ve Zdounkáck koně jsou. je tam starý statek, mají tam opravdu veliké pastviny. Já tam koně nemám, ale je tam naustájení klisnička z mého chovu. Tady je fotečka, když jsme se tam na ni byli na jaře podívat.

Na pastvinách jsou i stromy, pod které se koně mohou schvat. Také tam mají velký kýbl s vodou. Jsou tam jak mladí koně na odchov, tak i v boxech dospělí koně. Pokud chceš vědět víc, napiš mi na mail. M.

8.8.2007 10:41

tecos napsal(a):

Jee, díky. Já myslela spíš jako budoucí kamarádi... V těch stájích jsem se podívat byla, zrovna ve st. Moc se mi tam teda nelíbilo. .... což mě ani tak nebolí, koníky budeme mít doma. Přesto díky!!!!

9.8.2007 07:29

tecos napsal(a):
Opravdu ne?

Přidejte reakci

Přidat smajlík