Strávili jsme pár krásných dnů spojené se seminářem " příprava fríského koně na svod".
Cestou jsem navštívili Pelhřimov, který je opravdu krásný!
monikafris
napsal(a):
Strávili jsme pár krásných dnů spojené se seminářem " příprava fríského koně na svod".
Cestou jsem navštívili Pelhřimov, který je opravdu krásný!
Pohled na náměstí z vyhlídkové věže
monikafris
napsal(a):
domeček na náměstí
Ach jo, škoda, že je to vše tak skreslené. Tady už je krásný zámeček - Červená Lhota.
monikafris
napsal(a):
Ach jo, škoda, že je to vše tak skreslené. Tady už je krásný zámeček - Červená Lhota.
no, ta střecha na té předešlé fotce vypadá jako pokrčená
monikafris
napsal(a):
no, ta střecha na té předešlé fotce vypadá jako pokrčená
monikafris
napsal(a):
také jsme navštívili Tábor
Kostel na náměstí ...
monikafris
napsal(a):
Kostel na náměstí ...
A poslední fotečka. Tak se ke mně přidejte i ostatní! Vždyť u nás je tak krásně! určitě jste byli už někde na dovolené nebo výletě..... Tak se rozdělte o své fotečky i zážitky. Také jsme postřehli, že se v jižních Čechách výborně vaří. Dají se koupit v restauracích i hotová jídla a to i pozdě večer. To by se měli u nás na Zlínsku chytit za nos. Tady po 13.00hod se už menu ani většinou nedává, nanejvíš, když zby dou nějaké ohrabky
!
monikafris
napsal(a):
A poslední fotečka. Tak se ke mně přidejte i ostatní! Vždyť u nás je tak krásně! určitě jste byli už někde na dovolené nebo výletě..... Tak se rozdělte o své fotečky i zážitky. Také jsme postřehli, že se v jižních Čechách výborně vaří. Dají se koupit v restauracích i hotová jídla a to i pozdě večer. To by se měli u nás na Zlínsku chytit za nos. Tady po 13.00hod se už menu ani většinou nedává, nanejvíš, když zby dou nějaké ohrabky
!
Na dovolenou si sice musím ještě měsíc počkat, ale takhle jsem si alespoň udělala výlet s kobylkou a "malým" 2,5 letým Enzem na louky okolo Lišova - v pozadí (Jižní Čechy kousek od ČB)..Kochali jsme se skutečně všichni tří Foteček mám z výletů hromadu, jen v práci nemám u sebe ani jednu.. Polepším se
neottia
napsal(a):
Na dovolenou si sice musím ještě měsíc počkat, ale takhle jsem si alespoň udělala výlet s kobylkou a "malým" 2,5 letým Enzem na louky okolo Lišova - v pozadí (Jižní Čechy kousek od ČB)..Kochali jsme se skutečně všichni tří Foteček mám z výletů hromadu, jen v práci nemám u sebe ani jednu.. Polepším se
já vám tak zavidím, těm co bydlí v Jižních čechách.
Tak ráda bych tam bydlela-je to by byla nadhera samí louky lesy že?
Ted sakra musím bydlet na okraji prahy východ kde sou jenom pole a žadná louka
JÁ CHCI BYDLET V J.Č.
basko
napsal(a):
já vám tak zavidím, těm co bydlí v Jižních čechách.
Tak ráda bych tam bydlela-je to by byla nadhera samí louky lesy že?
Ted sakra musím bydlet na okraji prahy východ kde sou jenom pole a žadná louka
JÁ CHCI BYDLET V J.Č.
Ahojky! Jižní čechy jsou moooc krásný a jsem ráda že v nich bydlím...sice dovolenou nemám.. tedy pracovní prázdniny, tak posílám fotečky..nafotili je příbuzní kteří u nás byli na týdení dovolené..
zde plešné jezero..
eowyn
napsal(a):
Ahojky! Jižní čechy jsou moooc krásný a jsem ráda že v nich bydlím...sice dovolenou nemám.. tedy pracovní prázdniny, tak posílám fotečky..nafotili je příbuzní kteří u nás byli na týdení dovolené..
zde plešné jezero..
a další plešné jezero,, jen ten kůrovec by tam nemusel být
eowyn
napsal(a):
a další plešné jezero,, jen ten kůrovec by tam nemusel být
Holašovice