Krásné Jižní Čechy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2007 17:18

Strávili jsme pár krásných dnů spojené se seminářem " příprava fríského koně na svod".
Cestou jsem navštívili Pelhřimov, který je opravdu krásný!

7.8.2007 17:21

monikafris napsal(a):
Strávili jsme pár krásných dnů spojené se seminářem " příprava fríského koně na svod".
Cestou jsem navštívili Pelhřimov, který je opravdu krásný!

Pohled na náměstí z vyhlídkové věže

7.8.2007 17:24

monikafris napsal(a):
Pohled na náměstí z vyhlídkové věže

věžička

7.8.2007 17:36

monikafris napsal(a):
hodiny

domeček na náměstí

7.8.2007 17:41

monikafris napsal(a):
domeček na náměstí

Ach jo, škoda, že je to vše tak skreslené. Tady už je krásný zámeček - Červená Lhota.

7.8.2007 17:44

monikafris napsal(a):
Ach jo, škoda, že je to vše tak skreslené. Tady už je krásný zámeček - Červená Lhota.

no, ta střecha na té předešlé fotce vypadá jako pokrčená

7.8.2007 17:47

monikafris napsal(a):
no, ta střecha na té předešlé fotce vypadá jako pokrčená

7.8.2007 17:50

monikafris napsal(a):

také jsme navštívili Tábor

7.8.2007 17:53

monikafris napsal(a):
také jsme navštívili Tábor

Kostel na náměstí ...

7.8.2007 18:06

monikafris napsal(a):
Kostel na náměstí ...

A poslední fotečka. Tak se ke mně přidejte i ostatní! Vždyť u nás je tak krásně! určitě jste byli už někde na dovolené nebo výletě..... Tak se rozdělte o své fotečky i zážitky. Také jsme postřehli, že se v jižních Čechách výborně vaří. Dají se koupit v restauracích i hotová jídla a to i pozdě večer. To by se měli u nás na Zlínsku chytit za nos. Tady po 13.00hod se už menu ani většinou nedává, nanejvíš, když zby dou nějaké ohrabky!

7.8.2007 18:30

monikafris napsal(a):
A poslední fotečka. Tak se ke mně přidejte i ostatní! Vždyť u nás je tak krásně! určitě jste byli už někde na dovolené nebo výletě..... Tak se rozdělte o své fotečky i zážitky. Také jsme postřehli, že se v jižních Čechách výborně vaří. Dají se koupit v restauracích i hotová jídla a to i pozdě večer. To by se měli u nás na Zlínsku chytit za nos. Tady po 13.00hod se už menu ani většinou nedává, nanejvíš, když zby dou nějaké ohrabky!

Na dovolenou si sice musím ještě měsíc počkat, ale takhle jsem si alespoň udělala výlet s kobylkou a "malým" 2,5 letým Enzem na louky okolo Lišova - v pozadí (Jižní Čechy kousek od ČB)..Kochali jsme se skutečně všichni tří Foteček mám z výletů hromadu, jen v práci nemám u sebe ani jednu.. Polepším se

8.8.2007 13:39

neottia napsal(a):
Na dovolenou si sice musím ještě měsíc počkat, ale takhle jsem si alespoň udělala výlet s kobylkou a "malým" 2,5 letým Enzem na louky okolo Lišova - v pozadí (Jižní Čechy kousek od ČB)..Kochali jsme se skutečně všichni tří Foteček mám z výletů hromadu, jen v práci nemám u sebe ani jednu.. Polepším se

já vám tak zavidím, těm co bydlí v Jižních čechách.
Tak ráda bych tam bydlela-je to by byla nadhera samí louky lesy že?
Ted sakra musím bydlet na okraji prahy východ kde sou jenom pole a žadná louka
JÁ CHCI BYDLET V J.Č.

8.8.2007 14:41

basko napsal(a):
já vám tak zavidím, těm co bydlí v Jižních čechách.
Tak ráda bych tam bydlela-je to by byla nadhera samí louky lesy že?
Ted sakra musím bydlet na okraji prahy východ kde sou jenom pole a žadná louka
JÁ CHCI BYDLET V J.Č.

Ahojky! Jižní čechy jsou moooc krásný a jsem ráda že v nich bydlím...sice dovolenou nemám.. tedy pracovní prázdniny, tak posílám fotečky..nafotili je příbuzní kteří u nás byli na týdení dovolené.. zde plešné jezero..

8.8.2007 14:43

eowyn napsal(a):
Ahojky! Jižní čechy jsou moooc krásný a jsem ráda že v nich bydlím...sice dovolenou nemám.. tedy pracovní prázdniny, tak posílám fotečky..nafotili je příbuzní kteří u nás byli na týdení dovolené.. zde plešné jezero..

a další plešné jezero,, jen ten kůrovec by tam nemusel být

8.8.2007 14:45

eowyn napsal(a):
a další plešné jezero,, jen ten kůrovec by tam nemusel být

Holašovice

8.8.2007 14:46

eowyn napsal(a):
Holašovice

Krásný temelín

8.8.2007 14:47

eowyn napsal(a):
Krásný temelín