Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2007 13:21

Ahoj taky se tak nudíte jako já? Chtělo by to něco začít dělat.. něco třeba jen tak pro zábavu.. tvořit, stavět, skládat, nebo já nevim... Napadá vás někoho něco???

8.8.2007 13:30

kapusta napsal(a):
Ahoj taky se tak nudíte jako já? Chtělo by to něco začít dělat.. něco třeba jen tak pro zábavu.. tvořit, stavět, skládat, nebo já nevim... Napadá vás někoho něco???

ach já ti tak závidím holka....co třeba číst?

8.8.2007 14:06

elise napsal(a):
ach já ti tak závidím holka....co třeba číst?

néééé číst nééé... zavřená doma? i když můžu jít i z knížkou ven co?... ale já myslela třeba něco tvořit nebo tak :D

8.8.2007 14:09

kapusta napsal(a):
néééé číst nééé... zavřená doma? i když můžu jít i z knížkou ven co?... ale já myslela třeba něco tvořit nebo tak :D

Maluj,

8.8.2007 14:24

sabina napsal(a):
Maluj,

Já jsem začla navlíkat korálky

8.8.2007 14:24

kapusta napsal(a):

A co věnovat se koníkovi? Být u něj třeba celý den a udělat si tam pohodu. A jinak taky závidím, ani už nevím co znamená NUDIT SE.

8.8.2007 14:51

scratchie napsal(a):
A co věnovat se koníkovi? Být u něj třeba celý den a udělat si tam pohodu. A jinak taky závidím, ani už nevím co znamená NUDIT SE.

Jo jo, začni chodit do práce a ještě ráda se budeš nudit Jinak třeba šij dečku, háčkuj náušníky, posekej kopřivy ve výběhu (nebo je přijď posekat k nám)

8.8.2007 14:52

scratchie napsal(a):

fotit fotit a fotit moje úchylka!

sabora

8.8.2007 18:31
sabora

eowyn napsal(a):
fotit fotit a fotit moje úchylka!

nuda, hm, co to je?
jooooo už vím, nuda-pláž! no, jo.
nebo ještě mrknu do slovníku, ted si nejsem jistá

8.8.2007 21:30

sabora napsal(a):
nuda, hm, co to je?
jooooo už vím, nuda-pláž! no, jo.
nebo ještě mrknu do slovníku, ted si nejsem jistá

ach jo já se nudím teďka není tady někdo na pokec o konících?

8.8.2007 21:35

jezabel napsal(a):
ach jo já se nudím teďka není tady někdo na pokec o konících?

jasne nejsi sama kdo se tady ted nudi

Přidejte reakci

Přidat smajlík