Já mám pátek a co VY?pracanti, flákači, prázdnináři???!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2007 08:17

Ahoj lidi já mám fakt dnes pátek pač si zítra beru dovolenou, jsem uplně grogy a taky si se sestřičkou chcem dát zítra dopoledne dlouhou vyjíždku než mi odjede k mooořiii!

9.8.2007 09:16

klawdie napsal(a):
Ahoj lidi já mám fakt dnes pátek pač si zítra beru dovolenou, jsem uplně grogy a taky si se sestřičkou chcem dát zítra dopoledne dlouhou vyjíždku než mi odjede k mooořiii!

Chudáčku s tebou si tady nikdo nechce povídat Jj zítra dáme vyjížďku,asi vlastně úplně poslední pro mě a pro Rockyho

9.8.2007 09:33

rocky napsal(a):
Chudáčku s tebou si tady nikdo nechce povídat Jj zítra dáme vyjížďku,asi vlastně úplně poslední pro mě a pro Rockyho

Čaves holky, tiše Vám závidím že máte zítra volňáska, jé a to móře.... Já makám jako šroub, nějak se to na mě všechno sype...

9.8.2007 09:43

tajemma danny napsal(a):
Čaves holky, tiše Vám závidím že máte zítra volňáska, jé a to móře.... Já makám jako šroub, nějak se to na mě všechno sype...

koukám paní že jste zadřená....no moře taky závidím, ale to až příští rok, nejsem z té nejbohatší vrstvy,holt....no...dneska jsem ve velkém očekávání sedýlka, se mi o něm zdálo!Doufám, že nebude pršet abych ho mohla ozkooušet, nebo budu jezdit snad i po boxu!

9.8.2007 13:22

klawdie napsal(a):
koukám paní že jste zadřená....no moře taky závidím, ale to až příští rok, nejsem z té nejbohatší vrstvy,holt....no...dneska jsem ve velkém očekávání sedýlka, se mi o něm zdálo!Doufám, že nebude pršet abych ho mohla ozkooušet, nebo budu jezdit snad i po boxu!

zkusto třeba se v boxu jen otáčej, jinak Ahooojky! já se zase těšim na sobotu opět jedu do jízdárny, která se mi moc zalíbyla, ale zítra jdu k zubákovi takže už se bojim ted a na pátek se netěšim,, jinak doufám že bude pěkné počasí, taky bych si někam vyjela, k moři se nikdy nedostanu, nejsou peníze a ani čas zatim páčko

9.8.2007 13:22

klawdie napsal(a):

Holky, já se pro dnešek s Vámi louším, jedu na služebku do neratovic... etě že máme klímošku v autě mějte se pěkně a krásnou zítřejší dovču...papa Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík