Zbytiny mezi Volarama a Prachaticema

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2007 11:12

V sobotu se tam konná obdoba Dne koní. Budou tam různá vystoupení s koňmi, ukázka zápřaže psů, ukázka westernového výcviku a spousta dalších super akciček.
Nejedete se někdo čučnout?

9.8.2007 13:18

eavy napsal(a):
V sobotu se tam konná obdoba Dne koní. Budou tam různá vystoupení s koňmi, ukázka zápřaže psů, ukázka westernového výcviku a spousta dalších super akciček.
Nejedete se někdo čučnout?

Ahojky! To je přesně ve Zbytinech? jela bych tam, v kolik hodin záleží ve tři mizim do stáje

9.8.2007 15:57

eowyn napsal(a):
Ahojky! To je přesně ve Zbytinech? jela bych tam, v kolik hodin záleží ve tři mizim do stáje

Ahoj! Ano, přesně ve Zbytinách. Je to v sobotu od 10,00 a od 13,00 je nějaká show skupiny Wild West.... (zbytek jména jsem si nezapamatovala) Mají tam být stánky s westernovým zbožím, klobásky (mňam) a spoustu dalšího...

9.8.2007 17:19

eavy napsal(a):
Ahoj! Ano, přesně ve Zbytinách. Je to v sobotu od 10,00 a od 13,00 je nějaká show skupiny Wild West.... (zbytek jména jsem si nezapamatovala) Mají tam být stánky s westernovým zbožím, klobásky (mňam) a spoustu dalšího...

smůla tak mi bylo řečeno že nikam nejedeme jdeme se kouknout na koně, který je naprodej.. tak si to uží a dyžtak sem pak hod fotečky jestli budeš fotit

Přidejte reakci

Přidat smajlík