Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2007 20:32

Ahojky znáte někdo nebo víte jestly se tady v ČR nebo na slovensku nebo někde hodně blízko chovají Percheroni?Popřípadě mněly by ste někdo nějaký odkaz v ČR nebo Slovensku Německu nebo Rakousku?Děkuju za každou odpověď :o)

10.8.2007 20:35

anderlikova napsal(a):
Ahojky znáte někdo nebo víte jestly se tady v ČR nebo na slovensku nebo někde hodně blízko chovají Percheroni?Popřípadě mněly by ste někdo nějaký odkaz v ČR nebo Slovensku Německu nebo Rakousku?Děkuju za každou odpověď :o)

Jsou to krásný koně známí u č,krumlova jsi chtěl pořídit pár do kočáru,ale nemohl je tady sehnat a když jo tak je prodávaly velice pedražene.tak si koupil dvě grošandy,které měly v původu polovičního percherona a už dál nehledal

10.8.2007 23:20

woldemortik napsal(a):
Jsou to krásný koně známí u č,krumlova jsi chtěl pořídit pár do kočáru,ale nemohl je tady sehnat a když jo tak je prodávaly velice pedražene.tak si koupil dvě grošandy,které měly v původu polovičního percherona a už dál nehledal

no koukala sem že se pohybují okolo 5000 na naše něco okolo 140 000 což se dá srovnat s frísem :o)

10.8.2007 23:22

anderlikova napsal(a):
no koukala sem že se pohybují okolo 5000 na naše něco okolo 140 000 což se dá srovnat s frísem :o)

no bud s frisem nebo taky mladym shirek a tinkerem

10.8.2007 23:26

woldemortik napsal(a):
no bud s frisem nebo taky mladym shirek a tinkerem

to sem ani netušila že tolika stojí i tinker většinou sem viděla nabídky okolo 3 000 eur

10.8.2007 23:34

anderlikova napsal(a):
to sem ani netušila že tolika stojí i tinker většinou sem viděla nabídky okolo 3 000 eur

to já taky ne dokad jsem se nekukala na ceny tak 6až 9 kobyl,nebo valachů

10.8.2007 23:38

woldemortik napsal(a):
to já taky ne dokad jsem se nekukala na ceny tak 6až 9 kobyl,nebo valachů

ty si scháněla tinkera?

11.8.2007 00:01

anderlikova napsal(a):
ty si scháněla tinkera?

jednu chvíly ano

12.8.2007 12:23

woldemortik napsal(a):
jednu chvíly ano

jé no vidíš já sem si ho původně chtěla taky pořídit dokonce znám paní která je chová ale pak se mi to rozleželo v hlavě a koupila sem si čmb

Přidejte reakci

Přidat smajlík