Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2007 17:54

Chci se zeptat, už jsem zkoukla hoodně stránek s fotkama koní, ale v podstatě nikde jsem neviděla i amatérské fotky z parkurů. Jezdí někdo po závodech?
A druhý dotaz: jaké máte foťáky + cena + případné foto foťáku
díky

12.8.2007 18:37

coriska napsal(a):
Chci se zeptat, už jsem zkoukla hoodně stránek s fotkama koní, ale v podstatě nikde jsem neviděla i amatérské fotky z parkurů. Jezdí někdo po závodech?
díky

Ahoj, já jsem amatér a nafotila jsem už pár veřejňáků i oficiálních parkurů. Podívej se na www.zirawka.wz.cz . Třeba Paragan cup v Přerově ( http://zirawka.rajce.idnes .cz/Jezdecke_zavody_Prerov _(_12._kvetna_2007_)/ ) - mezera za idnes a Prerov nebo derby v Náměšti... Foťák mám Sony DSC-H2 - obyčejný kompakt, na zrcadlovku bohužel nemám....

12.8.2007 20:19

zirawka napsal(a):
Ahoj, já jsem amatér a nafotila jsem už pár veřejňáků i oficiálních parkurů. Podívej se na www.zirawka.wz.cz . Třeba Paragan cup v Přerově ( http://zirawka.rajce.idnes .cz/Jezdecke_zavody_Prerov _(_12._kvetna_2007_)/ ) - mezera za idnes a Prerov nebo derby v Náměšti... Foťák mám Sony DSC-H2 - obyčejný kompakt, na zrcadlovku bohužel nemám....

zdarec já jezdím tady po okolí jižních čech fíém bud známím nobe jen pro sebe.fotila jsem veřenák v třeboni a drezůru.pak také koně sama sobě fotík panasonic lumix dcm-fz50 cena kolem 15000kč mám k tomu i stativ,brašnu,kartu 4giga .adalší.cena vybavení celkem kolem 10000kč jsem sním spokojená

12.8.2007 20:30

woldemortik napsal(a):
zdarec já jezdím tady po okolí jižních čech fíém bud známím nobe jen pro sebe.fotila jsem veřenák v třeboni a drezůru.pak také koně sama sobě fotík panasonic lumix dcm-fz50 cena kolem 15000kč mám k tomu i stativ,brašnu,kartu 4giga .adalší.cena vybavení celkem kolem 10000kč jsem sním spokojená

Ahoj :-) Já jsem z jižních čech taky :-) Kousek od Veselí nad Lužnicí :-) Odkud jsi?
Mám v plánu koupit foťáček panasonic DCM-fz8, tak jsem zvědavá :-) Už mě ten starý digitál neuspokojí Chtěla bych fotit trošku už lépe :-)

12.8.2007 20:49

racina napsal(a):
Ahoj :-) Já jsem z jižních čech taky :-) Kousek od Veselí nad Lužnicí :-) Odkud jsi?
Mám v plánu koupit foťáček panasonic DCM-fz8, tak jsem zvědavá :-) Už mě ten starý digitál neuspokojí Chtěla bych fotit trošku už lépe :-)

já vík chodíš na koníci čb se známe

12.8.2007 20:53

woldemortik napsal(a):
já vík chodíš na koníci čb se známe

Vím :-) to je paráda jak fotíš :-) Snad se mi taky něco pak podaří :-)

12.8.2007 21:06

racina napsal(a):
Vím :-) to je paráda jak fotíš :-) Snad se mi taky něco pak podaří :-)

neboj bude novej fotáka aono to půjde samo

12.8.2007 21:08

woldemortik napsal(a):
neboj bude novej fotáka aono to půjde samo

snad :-D díky ale :-)

Foto mojí bývalé kobylky - klusačka

12.8.2007 21:14

racina napsal(a):
snad :-D díky ale :-)

Foto mojí bývalé kobylky - klusačka

no vidíš toje krásná fotka

12.8.2007 21:19

woldemortik napsal(a):
no vidíš toje krásná fotka

ale jinak je rozmazaná :-( když je větší :-) tak aspon ten pohyb a už tu necháme asi místo pro další diskuze at se zadavatelka nezlobí :-)

12.8.2007 21:32

racina napsal(a):
ale jinak je rozmazaná :-( když je větší :-) tak aspon ten pohyb a už tu necháme asi místo pro další diskuze at se zadavatelka nezlobí :-)

jj to bude jistější

12.8.2007 21:57

woldemortik napsal(a):
jj to bude jistější

mno já set aky tak nějak snažím fotit parkury, teď už to moc asi nepůjde, ptž začínám závodit, ale kdybyste chtěli zkouknout moje fotky, písněte na mail

12.8.2007 21:57

coriska napsal(a):
díky

Příští víkend můžu fotit ve Všeticích. Foťák mám Canon EOS 30D a fotky najdeš na www.desperado-ranch.websnadno.cz

12.8.2007 22:15

coriska napsal(a):
díky

13.8.2007 00:03

coriska napsal(a):
díky

Ahoj, já se také snažím fotit, jezdím po VT, semtam když se dostanu tak i oficka...veškeré fotky najdete na : http://www.kobylkal.wbs.cz .Fotím foťákem Fuji S7000, k zrcadlovce se asi bohužel nikdy nedostanuDneska jsem byla fotit na VT v Prusinovicích..bohužel špatné světlo.. , ale něco se z toho vybere...

13.8.2007 02:10

coriska napsal(a):
díky

Pokud hledáš fotky z koňských akcí tak zkus mrknout sem: http://horsephotogallery.wz.cz/
Je to seznam odkazů na koňské fotogalerie (amatérské i profesionální) i na konkrétní alba s fotkama, moc povedené

13.8.2007 08:56

evizna napsal(a):
Pokud hledáš fotky z koňských akcí tak zkus mrknout sem: http://horsephotogallery.wz.cz/
Je to seznam odkazů na koňské fotogalerie (amatérské i profesionální) i na konkrétní alba s fotkama, moc povedené

no ja se taky snazim obcas neco nafotit,ale zadna slava to neni

13.8.2007 08:57

petas napsal(a):
no ja se taky snazim obcas neco nafotit,ale zadna slava to neni

...

13.8.2007 09:54

coriska napsal(a):
díky

Sem tam po závodech jezdím, hlavně po parkurech, ale musí být krásné počasí aby z fotek něco bylo, foťák v šeru nestíhá...
Zatím mám Canon powershot A520, za tu cenu opravdu slušný foťák, loni stál cca 5000 Kč, má celkem dost manuálních režimů, optika taky slušná. Jenom k focení rychleji se pohybujících objektů potřebuje dobré světelné podmínky...
Na jaře se chystám pořídit si zrcadlovku. Zatím nejsem pevně rozhodnutá (ale vypadá to na nějaký canon). Jakou byste doporučili? Chci "obětovat" tak těch 20 000 za foťák, nejlíp i s nějakým základním objektivem...

13.8.2007 10:19

racina napsal(a):

No vidíš a mně moje objednaná FZ8 dorazí zítra Teda snad...

13.8.2007 11:23

coriska napsal(a):
díky

Jinak fotky z parkurů bývají na www.peta.cz

14.8.2007 12:51

bubo napsal(a):
Jinak fotky z parkurů bývají na www.peta.cz

já ám tedka náké fotky na www.woldemortik.rajce.net upozornuju předem jsou moc nic lepší mám doma v notáku tady jsou ty moje slavný začátky s fotákem

14.8.2007 13:26

coriska napsal(a):
díky

pokud vim tak i Zuzka Seda http://www.zuzanaseda.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík