ahojda holkýýýý,
tak jak jsme se vypinkali? Nekoukali jste večer na padající hvězdy? Já jsem na balkóně strávila asi hodinu a půl...nádhera, pak už jsem nevěděla co si přát... Včera jsem byla na návštěvě u kamarádky...a fotila její koňouchy
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
tak jak jsme se vypinkali? Nekoukali jste večer na padající hvězdy? Já jsem na balkóně strávila asi hodinu a půl...nádhera, pak už jsem nevěděla co si přát... Včera jsem byla na návštěvě u kamarádky...a fotila její koňouchy
Ahoj Danny, pěkný koňura No já se vyspala celkem dobře, dneska odpo se chystám na vyjížďku, tak jsem na to zvědavá, pač to vypadá na pěknej pařák
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj Danny, pěkný koňura No já se vyspala celkem dobře, dneska odpo se chystám na vyjížďku, tak jsem na to zvědavá, pač to vypadá na pěknej pařák
JJ, má být až 31°C, tak se máme na co těšit. Andrej, ty jezdíš sama na vyjížďky nebo ještě s někým? Já mám dneska treníng s Leošou, dnes drezůrka, od skákání bude mít asi pokoj pro dnešek. Hele fotila jsem západ slunce...
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Dobré ránko všem... Já razím s Molčí teď,než bude vedro...A stejně jsem odpolko v práci...Tak zatím.....
sadzi saj

molly
napsal(a):
Dobré ránko všem... Já razím s Molčí teď,než bude vedro...A stejně jsem odpolko v práci...Tak zatím.....
Zuzi, tak to ti závidím, taky bych šla hned, představa tohlo parnýho odpoledne hlavně bych chtěla jed do lesa, jenže tady je takových hovad, že se to fakt nedá, tak nevim no.
Jinak Danny, já jezdím sama. Ve stáji jsou teď všichni celý den, pač mají holky prázdniny, takže jezdí po různu, ale snad kámoška, jak jsem se Vás ptala na toho koníka, jestli o nějakém nevíte, tak včera se jela kouknout na nějakou kobušu, tak snad to konečně klapne a budu mít s kým jezdit ven
sadzi saj
napsal(a):
Zuzi, tak to ti závidím, taky bych šla hned, představa tohlo parnýho odpoledne hlavně bych chtěla jed do lesa, jenže tady je takových hovad, že se to fakt nedá, tak nevim no.
Jinak Danny, já jezdím sama. Ve stáji jsou teď všichni celý den, pač mají holky prázdniny, takže jezdí po různu, ale snad kámoška, jak jsem se Vás ptala na toho koníka, jestli o nějakém nevíte, tak včera se jela kouknout na nějakou kobušu, tak snad to konečně klapne a budu mít s kým jezdit ven
ahoj, můžu se k Vám přidat??Hrozna otrava v práci tak se snažím zabavit jak to jen jde
sadzi saj

pilgrisek
napsal(a):
ahoj, můžu se k Vám přidat??Hrozna otrava v práci tak se snažím zabavit jak to jen jde
Jasně, tak nám napiš něco o sobě Třeba, kde pracuješ, jak se jmenuješ a zda máš nějakého svého koňoucha
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, tak nám napiš něco o sobě Třeba, kde pracuješ, jak se jmenuješ a zda máš nějakého svého koňoucha
tak sem Barča pracuju no jenom brigaduju-ale řeknu Vám nejradši už bych byla zas doma bo sem vubec nevyspala tak tu usinam...konoucha mam ČTčko hřebčaka a kobušu plňasku...a sem z Ostravy.
tajemma danny
napsal(a):
Hojda nově příchozí....šup sem s nějakejma fotkama...už jsem moc zvědavá...
tak fotek tu moc nemam ale nejake vyhrabu
sadzi saj

pilgrisek
napsal(a):
tak sem Barča pracuju no jenom brigaduju-ale řeknu Vám nejradši už bych byla zas doma bo sem vubec nevyspala tak tu usinam...konoucha mam ČTčko hřebčaka a kobušu plňasku...a sem z Ostravy.
Takže ještě školou povinná jo?? Ty jo, tady jsou všichni z Moravy, akorát Danny zachraňuje se mnou střední a severní ČR
Jinak hřebčák moc pěkný
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
tak jsem zpět... Už teď to tam docela paří....Byly jsme se jen lehce proběhnout na lonži
Mám totiž specielní kobylku-má říji(velmi pravidelnou a celý týden trvající) a přitom je nejezditelná
Jen stojí,ocas hore a.... No jo...Nemůže být dokonalá ... Nějaké momenty od lesa
molly
napsal(a):
tak jsem zpět... Už teď to tam docela paří....Byly jsme se jen lehce proběhnout na lonži
Mám totiž specielní kobylku-má říji(velmi pravidelnou a celý týden trvající) a přitom je nejezditelná
Jen stojí,ocas hore a.... No jo...Nemůže být dokonalá ... Nějaké momenty od lesa
A ještě....
molly
napsal(a):
A ještě jednu
molly
napsal(a):
A ještě jednu
jo jo jeste skolak...lidi jak to delate ze mate tolik fotek ..me nikdo s konouchem nevvfotiasi musim nekoho podplatit
at mam aspon nejake novejsi
pilgrisek
napsal(a):
jo jo jeste skolak...lidi jak to delate ze mate tolik fotek ..me nikdo s konouchem nevvfotiasi musim nekoho podplatit
nedělej si z toho hlavu...Já mám taky mockrát kobču samotnou...Se mnou jen sporadicky...
molly
napsal(a):
A ještě....
Holky, zdravím vás i já. Lezu sem až teď, vůbec po ránu nestíhám .-( Zuzi, včera jsi něco psala, že je problémová kobča. Copak dělá? včera jsem byla po dlouhé době na jízdárně s Honzíkem, přijeli další 2 cizí koně, tak byl Honzík hotový Jednu chvíli rupělo i mě. Viděl je přicházet, tak se celý napružil, hlava do nebec, pak začal poskakovat na zadní, hinčel...Takového ho vůbec neznám. No a po 10 minutách, když se okoukal už byl opět vpohodě. To bude ještě srandy když ho přivezu mezi to všechno na závody nebo huberta....Brrrrrrrrrr...jedna starší fotečka, nějak jsem zaspala v nafocení něčeho nového :-(
sadzi saj

molly
napsal(a):
nedělej si z toho hlavu...Já mám taky mockrát kobču samotnou...Se mnou jen sporadicky...
No taky už mi dochází fotky, budu muset něco cvaknout Barčo a ty závodíš jo??
Teda Leni, tak Honzík se nezdá, toho se bojím, že to samý bude Elí
pilgrisek
napsal(a):
Heh, máme stejný problém, mám také málo fotek s koníkama. Když jsem ve stáji tak je to ještě v pohodě, tam jsou holky a za lízátko nebo čoko by udělaly i trojtý salto ale na tréningu, kde je pouze trenérka tak na focení ani nevzpomenu...ale musím někoho dotáhnout na obdélník aby mě vyblejsk...koukám, že je to všude stejný...Já a Gitka
lanika
napsal(a):
Holky, zdravím vás i já. Lezu sem až teď, vůbec po ránu nestíhám .-( Zuzi, včera jsi něco psala, že je problémová kobča. Copak dělá? včera jsem byla po dlouhé době na jízdárně s Honzíkem, přijeli další 2 cizí koně, tak byl Honzík hotový Jednu chvíli rupělo i mě. Viděl je přicházet, tak se celý napružil, hlava do nebec, pak začal poskakovat na zadní, hinčel...Takového ho vůbec neznám. No a po 10 minutách, když se okoukal už byl opět vpohodě. To bude ještě srandy když ho přivezu mezi to všechno na závody nebo huberta....Brrrrrrrrrr...jedna starší fotečka, nějak jsem zaspala v nafocení něčeho nového :-(
Ahoj...No,neměla tu správnou výchovu,majitel pak odletěl pracovat ven a aby se nemusel starat "z dálky" ,tak ji nakonec chtěl dát na............... Tak jsem si ji vzala...Je to dlouhý příběh,než bych to popsala,znala jsem i její mámu... No a je hóódně dominantní,jen tak někdo k ní nesmí.... Kovem,relativně už v poho,ale zkraje to bylo divadlo.Mám kováře už skoro 3 roky stejného a jsem nadmíru spokojená!Ale doktora nemusí stále,kdysi ji prý na strouhání uspávali a pokládali
I teď na mě občas vyzkouší,kdo je pánem na dvorku...Ale je prima na hlídání
Lepší se to....S věkem....
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Holky,hlavně žádný nervy...Molly je u mě na zahradě osamotě...Když jsem pracovala v nedaleké stáji,měla jsem ji tam,bo jsem na ní jezdila do práce
Tomu říkám dopravní prostředek
A na podzim jsem byla vypomoct na 3 měsíce kámošce v Krupce v sever. Čechách,tam byla taky naprosto v poho...A když potkám náhodou někoho v lese,tak je ráda,že vidí koně a třeba se na chvíli přidat
tajemma danny
napsal(a):
Heh, máme stejný problém, mám také málo fotek s koníkama. Když jsem ve stáji tak je to ještě v pohodě, tam jsou holky a za lízátko nebo čoko by udělaly i trojtý salto ale na tréningu, kde je pouze trenérka tak na focení ani nevzpomenu...ale musím někoho dotáhnout na obdélník aby mě vyblejsk...koukám, že je to všude stejný...Já a Gitka
No tak to ten muj konouch uz je nastesti v pohode kdyz jezdim s jinyma konma..ted sem byla zrovna vcera na jizdarne po dlouhe dobe a kamoska tam lonzovala kobylu tak sem cumela že ten blazen muj nic nedělá a ani moc nekuká....jinak s kobylou jezdim parkury jo... ale s hrebcakem jen tak western-rekreacne
molly
napsal(a):
Holky,hlavně žádný nervy...Molly je u mě na zahradě osamotě...Když jsem pracovala v nedaleké stáji,měla jsem ji tam,bo jsem na ní jezdila do práce
Tomu říkám dopravní prostředek
A na podzim jsem byla vypomoct na 3 měsíce kámošce v Krupce v sever. Čechách,tam byla taky naprosto v poho...A když potkám náhodou někoho v lese,tak je ráda,že vidí koně a třeba se na chvíli přidat
Čauvec holky už jsem tady jsem na to podobně jak Lena kupa prace po ránu,jinak Leni to máš v pohodě že mu na okoukání stčilo deset minut, nám to trvá o trochu déle a právě už jsem ho vzala podívat na závody a jančil tam celou dobu,řval jak tur, hlavně že jsem potřebovala bejt nenápadná..snad se to věkem zlepší....dneska mu udělám koupáníčko....potřebuje trochu vydrbat ocas a hřívu!špindíra jeden, jinak JANI včera jsem byla nakupovat lano na ohlavku, ještě musím sehnat ten oplet,ale musím sehnat nějakou pěknou modroou!!!!Aby jste byli fešný!
Doufám, že jsi včerejšího zubaře přežila, dej vědět at to netvořím zbytečně!
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Ahojky všem, hlásím se do služby zas po nějaký době, musim prolítnout diskuzi, jak se vám daří . Jdu stáhnout fotečky a zas vám přidám něco z chaloupky.... pro nově příchozí se představím, i když mě asi většina lidí tady zná.... chodila jsem sem mezi pracující jako pracující, teď už měsíc pobývám na chaloupce a nemám internet, takže absťák
a všechny výlety domů trávím u netu a čtu jak se všichni máte....
Jdu na ty fotky, těšte se
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Holky, zdar...jsem tu já a mých 31 zubů...nic horšího i snad neumím představit..teď sjem opětně přijela od zubaře..včera mi to trhali odinu a 43 minut!! zubařka si s tím po hodině nevěděla rady, tak přijel kolega - primář a mučili mě dalších 45 minut..mám úplně roztrhnutý koutek a dneska vypadám, že mám v hubě tenisák..a tu bolest si ani neumíte představit..holky, byla sjem kolikrát dolámaná, roztrhanou nohu a tak, ale tohle je fakt nejhorší, a to se dopuju tramalem...navíc mi to furt krvácí, takže mám durch od kve všechny polštáře, ty mi mamča vzala vyprat, takže nemám svoje polštářky...vůbec nic nejím, nemůžu polykat...a jako bonus mi sdělila, že ten druhý mi ona dělat nebude, že musím do nemocnice..a jenom furt ležím a skoro spím..a´t ám to v práci utíká...
A Kláruli, super, tož motej jak o život, už teď se nemůžu dočkat...já jsem si teď byla udělat radost u kámošky v Heřmanicích, takže mám novou western uzdečku...a krásnou podsedlovku sladěnou i s čabrakou na nějaké lepší příležitosti...ale včil si už jdu zase lehnout....
má oblíbená promluva ke kozám..:)
cheyenne
napsal(a):
Ahojky všem, hlásím se do služby zas po nějaký době, musim prolítnout diskuzi, jak se vám daří . Jdu stáhnout fotečky a zas vám přidám něco z chaloupky.... pro nově příchozí se představím, i když mě asi většina lidí tady zná.... chodila jsem sem mezi pracující jako pracující, teď už měsíc pobývám na chaloupce a nemám internet, takže absťák
Tak honem, honem Co Hardy, ještě mu nehrabe z těch 10 litrů ovsa denně?
cheyenne
napsal(a):
Ahojda Evíííí,
téda to je návštěvička. Jak je na chaloupce? Nějaké novinky? Co tam celou dobu provádíš? Šup šup s fotkama sem...
kukinatost
napsal(a):
Holky, zdar...jsem tu já a mých 31 zubů...nic horšího i snad neumím představit..teď sjem opětně přijela od zubaře..včera mi to trhali odinu a 43 minut!! zubařka si s tím po hodině nevěděla rady, tak přijel kolega - primář a mučili mě dalších 45 minut..mám úplně roztrhnutý koutek a dneska vypadám, že mám v hubě tenisák..a tu bolest si ani neumíte představit..holky, byla sjem kolikrát dolámaná, roztrhanou nohu a tak, ale tohle je fakt nejhorší, a to se dopuju tramalem...navíc mi to furt krvácí, takže mám durch od kve všechny polštáře, ty mi mamča vzala vyprat, takže nemám svoje polštářky...vůbec nic nejím, nemůžu polykat...a jako bonus mi sdělila, že ten druhý mi ona dělat nebude, že musím do nemocnice..a jenom furt ležím a skoro spím..a´t ám to v práci utíká...
A Kláruli, super, tož motej jak o život, už teď se nemůžu dočkat...já jsem si teď byla udělat radost u kámošky v Heřmanicích, takže mám novou western uzdečku...a krásnou podsedlovku sladěnou i s čabrakou na nějaké lepší příležitosti...ale včil si už jdu zase lehnout....
Jani,
ježiši to je kruťak ten zub. Ach jo, jsem s tebou a přeji ti ať to přestane co nevidět bolet a aby se to co nejrychleji zahojilo. Auvau, fakt tě moc lituji. Běž si lehnout a odpočívej marode. Zuby jsou prevíti...
tajemma danny
napsal(a):
Jani,
ježiši to je kruťak ten zub. Ach jo, jsem s tebou a přeji ti ať to přestane co nevidět bolet a aby se to co nejrychleji zahojilo. Auvau, fakt tě moc lituji. Běž si lehnout a odpočívej marode. Zuby jsou prevíti...
no, jestli jsem něco někomu provedla, a tohle měl být trest, tak mám vybráno už i na maléry dopředu..:) připadám si jak přejetá tankem, tak brou holky,..eviččiny fotky s Hadříkem pak omrknu..:)
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Jani,
Tak tak, taky jsem s tebou a přeju, ať to brzo přejde, zuby to je děs a běs
sadzi saj
napsal(a):
Tak tak, taky jsem s tebou a přeju, ať to brzo přejde, zuby to je děs a běs
Teda Jani to zní jak z nějakýho hororu....tak at to brzo přejde...hele a jakou modrou by sis představovala, do jaké ladíš, pověs at mám představu
kukinatost
napsal(a):
jezis tak to musí být hnus-to ti teda nezávidím já mám dycky bobky když mám jít k zubaři a to mi zatím nic moc nedělal nikdy.... Ale chcu vidět pokud bude ten muj konouch potřebovat někdy spilovat zuby tak co bude dělat ...protože když prijde veterinař tak to je nepříčetnýhrůza dycky...Co vaši koníci říkaji na koňského zubaře teda pokud už ho někdo potřeboval!!
pilgrisek
napsal(a):
jezis tak to musí být hnus-to ti teda nezávidím já mám dycky bobky když mám jít k zubaři a to mi zatím nic moc nedělal nikdy.... Ale chcu vidět pokud bude ten muj konouch potřebovat někdy spilovat zuby tak co bude dělat ...protože když prijde veterinař tak to je nepříčetnýhrůza dycky...Co vaši koníci říkaji na koňského zubaře teda pokud už ho někdo potřeboval!!
Klári, to je vcelku jedno....klidně nějaku světlejší nebo takovou...
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Tááákže, už jsem přerovnala asi 500 fotek :-).
Hadřík se má luxusně, vyvaluje se v ohradě, moc se jinak nenadře, protože si všichni od sebe odpočíváme , tak je po prázdninách příjemně psychicky odpočnutý, včera byl skákat a takhle jsem ho ještě nikdy neviděla.... soustředěný, pozorný, snaživý a hlavně vypadal, že ho to baví.... byl bezvadně ovladatelný, no, nepoznávala jsem ho.... z ovsa mu nehrabe, jen je příjemně chodivější.... jemu ten oves do hlavy neleze, to je bezva.... fotky mám jen z ohrady, nějak jsem nezkoordinovala tenhle týden baterky
Vlevo Sára, uprostřed Marfi, vpravo Hadřík - Hardy
cheyenne
napsal(a):
Tááákže, už jsem přerovnala asi 500 fotek :-).
Hadřík se má luxusně, vyvaluje se v ohradě, moc se jinak nenadře, protože si všichni od sebe odpočíváme , tak je po prázdninách příjemně psychicky odpočnutý, včera byl skákat a takhle jsem ho ještě nikdy neviděla.... soustředěný, pozorný, snaživý a hlavně vypadal, že ho to baví.... byl bezvadně ovladatelný, no, nepoznávala jsem ho.... z ovsa mu nehrabe, jen je příjemně chodivější.... jemu ten oves do hlavy neleze, to je bezva.... fotky mám jen z ohrady, nějak jsem nezkoordinovala tenhle týden baterky
Vlevo Sára, uprostřed Marfi, vpravo Hadřík - Hardy
Tady Hadřík sám .... už se rýsuje sympatická prdelka :-)
cheyenne
napsal(a):
Tady Hadřík sám .... už se rýsuje sympatická prdelka :-)
A nemůžou chybět večerní efekty se zapadajícím slunéčkem :-)
cheyenne
napsal(a):
A nemůžou chybět večerní efekty se zapadajícím slunéčkem :-)
Kámoška z druhé ohrady....
cheyenne
napsal(a):
Kámoška z druhé ohrady....
A poslední výběhovka - Hardy a Marfi, teplí bratři
cheyenne
napsal(a):
A poslední výběhovka - Hardy a Marfi, teplí bratři
Musim přihodit, jak jsem byla fotit v lese, ve skalách dříče, tohle je koník Lukáš
cheyenne
napsal(a):
Musim přihodit, jak jsem byla fotit v lese, ve skalách dříče, tohle je koník Lukáš
A tady v akci
cheyenne
napsal(a):
A tady v akci
A tohle mě rozsekalo .... normálně tyhle koně přelejzaj hromady dřeva - Hadřík by si zlámal všechny nožičky :-)))
cheyenne
napsal(a):
A tohle mě rozsekalo .... normálně tyhle koně přelejzaj hromady dřeva - Hadřík by si zlámal všechny nožičky :-)))
A tady druhý horolezec - Fatum
cheyenne
napsal(a):
no lidicky vy mate vsichni takove pekne fotky jak to delate??ja kdyz jdu fotit tak mi bud jak na potvoru dojde baterka nebo zacne prset ...nebo neco
cheyenne
napsal(a):
A tady druhý horolezec - Fatum
A odchod z lesa po práci
cheyenne
napsal(a):
A odchod z lesa po práci
Ještě přihodím aktuální fotečky Saxíka - maličko ho zanedbávám, ale vypadá, že mu to vůbec neva . Jednou za týden jdeme na půl hodinky na procházku, spíš popást, ale chová se bezvadně, tak ho nechávám "ladem". Jen čistím, zvedáme nožky a odcházíme od koní - no, hříbátko moje maličký (165KVH
)
pilgrisek
napsal(a):
no lidicky vy mate vsichni takove pekne fotky jak to delate??ja kdyz jdu fotit tak mi bud jak na potvoru dojde baterka nebo zacne prset ...nebo neco
Tý brďo, tak ty chlaďasové jsou teda fakt dříčové, to čumim jak přelejzají ty klády, je to moc nebezpečný,třeba po dešti to musí bejt fakt o hubu. Já za chvíli pofrčím na obídek, mám hlad jako vlčák. Fotila jsem idilku při západu slunce, snad tam bude něco vidět, fo'ták trochu nestíhal
cheyenne
napsal(a):
Ještě přihodím aktuální fotečky Saxíka - maličko ho zanedbávám, ale vypadá, že mu to vůbec neva . Jednou za týden jdeme na půl hodinky na procházku, spíš popást, ale chová se bezvadně, tak ho nechávám "ladem". Jen čistím, zvedáme nožky a odcházíme od koní - no, hříbátko moje maličký (165KVH
)
Srovnání velikosti - určitě už jste viděli Kláry trenéra Lukáše :-)
cheyenne
napsal(a):
Srovnání velikosti - určitě už jste viděli Kláry trenéra Lukáše :-)
Hlavička - moc se mi líbí, jak se tvaruje
cheyenne
napsal(a):
Hlavička - moc se mi líbí, jak se tvaruje
Bitka s klukama
cheyenne
napsal(a):
Bitka s klukama
Ještě vám přihodím Burbonovu "intimní chvilku"
cheyenne
napsal(a):
Ještě vám přihodím Burbonovu "intimní chvilku"
A poslední fotečka z výběru - Burbonův úsměv
tajemma danny
napsal(a):
Tý brďo, tak ty chlaďasové jsou teda fakt dříčové, to čumim jak přelejzají ty klády, je to moc nebezpečný,třeba po dešti to musí bejt fakt o hubu. Já za chvíli pofrčím na obídek, mám hlad jako vlčák. Fotila jsem idilku při západu slunce, snad tam bude něco vidět, fo'ták trochu nestíhal
Jsem s těma tažnejma strávila v lese asi 4 hodiny a koukala jsem jak puk.... jsem to v akci ještě neviděla a v těch skálách je to drsný, mezi velikejma šutrama a brutální klády - koníci jsou moc šikovný
cheyenne
napsal(a):
Jsem s těma tažnejma strávila v lese asi 4 hodiny a koukala jsem jak puk.... jsem to v akci ještě neviděla a v těch skálách je to drsný, mezi velikejma šutrama a brutální klády - koníci jsou moc šikovný
Dělali v kopci, kde já jsem byla ráda, že se vyškrábu nahoru a oni tam makaj
cheyenne
napsal(a):
Dělali v kopci, kde já jsem byla ráda, že se vyškrábu nahoru a oni tam makaj
Tak jsem udělala dobrej skutek a autem jsem jim odvezla postroje, aby těch 5km zpátky po kopytě měli příjemnějších...
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem udělala dobrej skutek a autem jsem jim odvezla postroje, aby těch 5km zpátky po kopytě měli příjemnějších...
A přemejšleli jsme, že hadříka pošlem na pár dní taky tahat, aby měl hezčí prdelku
cheyenne
napsal(a):
A přemejšleli jsme, že hadříka pošlem na pár dní taky tahat, aby měl hezčí prdelku
No, všem obědářům přeju dobrou chuťku, jdu vařit .
Jinak k fotkám - mám solidní foťáček (Canon A530) - pro moje potřeby naprosto stačí.... a fotim a fotim a fotim - nacvakám 100 fotek a to by bylo, abych něco nevybrala
cheyenne
napsal(a):
No, všem obědářům přeju dobrou chuťku, jdu vařit .
Jinak k fotkám - mám solidní foťáček (Canon A530) - pro moje potřeby naprosto stačí.... a fotim a fotim a fotim - nacvakám 100 fotek a to by bylo, abych něco nevybrala
SUper fotoseriál Evi, mimochodem tobě i holkám doporučuji vlést na PONÍKÁŘI 16 Klárka tam dala pár pěkných fotek Jerryho(žlutáček) se super komentáři, moc mě to ppobavilo, tak taky mrkněte!je to někde uprostřed!
pilgrisek
napsal(a):
krásní koníci ....sou to teda dříči vážně..kdybych tam poslala toho svojeho tak by ani do toho kopce nevylez i bez postrojů
Evi,
nemáš prosím tě někde nějaké fotky Burbona, já bych je poslala jedné kamarádce, má doma už 17 let Burbonova syna Charlího...tady je Charlíí, v sobotu jsem se na něj byla podívat a pozdravit ho...je furt stejně vypasenej, línej a náladovej a ještě k tomu nesnáší focení, takže mi furt popocházel
tajemma danny
napsal(a):
Evi,
nemáš prosím tě někde nějaké fotky Burbona, já bych je poslala jedné kamarádce, má doma už 17 let Burbonova syna Charlího...tady je Charlíí, v sobotu jsem se na něj byla podívat a pozdravit ho...je furt stejně vypasenej, línej a náladovej a ještě k tomu nesnáší focení, takže mi furt popocházel
Něco málo mám, sice žádná závratná kvalita, ale pošlu aspoň to.... mail v profilu ti platí?
Takhle Burbon machruje na kobylku
cheyenne
napsal(a):
Něco málo mám, sice žádná závratná kvalita, ale pošlu aspoň to.... mail v profilu ti platí?
Takhle Burbon machruje na kobylku
JJ, mailik funguje. Jsi moc hodná Evčo
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Evi,
Teda super fotečky Holky, já razím do města si koupit něco k obědu, už mi pěkně škrundí v žaludku
a musím na poštu
sadzi saj
napsal(a):
co bude dnes k obědu??? A kde budu sedět já ?
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Nebo se raděj půjdem někam napást...Zahradu už máme jako step Nezaprší a nezaprší....
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Mnó...Tak si odložím hlavu na paničky nohu a počkám co bude.....
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
Co bude dnes k obědu??? A kde budu sedět já??
molly
napsal(a):
Co bude dnes k obědu??? A kde budu sedět já??
tak to je vydařená fotka
tak ja pridam jeste taky nejakou kdyz uzale je hodne stara
tajemma danny
napsal(a):
ahojda holkýýýý,
pro dnešek se loučím,mám nějaké zařizování a pojedu do města... Tak pěkný zbytek dne.... a trošku zimy v parném dni(aspoň tady na hradecku )
molly
napsal(a):
pro dnešek se loučím,mám nějaké zařizování a pojedu do města... Tak pěkný zbytek dne.... a trošku zimy v parném dni(aspoň tady na hradecku )
Tak jsem po obědě, dala jsem si obalovanou nivu s brambůrkama A teď bych si klasicky šla na 20 ti minutovku zalehnout
Ale to mi asi nevyjde. CO holky, vy už jste také po O.? Co jste měli dobrého?
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem po obědě, dala jsem si obalovanou nivu s brambůrkama A teď bych si klasicky šla na 20 ti minutovku zalehnout
Ale to mi asi nevyjde. CO holky, vy už jste také po O.? Co jste měli dobrého?
Ja měla fazole na kyselo, mám je moc ráda!a žaludek to stíhá, tak co DAnny uvidíme se tedy v pardubicich? Asi tam yvrazim jestli do toho nepadne něco jiného!
tajemma danny
napsal(a):
Kláry, já to také tak vidím, asi bych tam vyrazila v sobotu...hodila by se ti sobota?
Holky, nechce se mi to hledat, kdy jsou ty Pardubky?
cheyenne
napsal(a):
Holky, nechce se mi to hledat, kdy jsou ty Pardubky?
7-9.9. Evi! Jo sobota by předběžně šla si myslím! však se ještě domluvíme, paní!Škoda že tam nebudeš mít i Leošku, tu bych tak moc chtěla vidět na živo!
klawdie
napsal(a):
7-9.9. Evi! Jo sobota by předběžně šla si myslím! však se ještě domluvíme, paní!Škoda že tam nebudeš mít i Leošku, tu bych tak moc chtěla vidět na živo!
Heh, tak třeba příští rok pojedu i s Leošem Ani ti nevím co je za papírování, když chce někdo předvést svého koně, a kolik to tak může stát...docela by mě to zajímalo
tohle je rok a dva měcíce stará fotka Leošky
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Heh, tak třeba příští rok pojedu i s Leošem Ani ti nevím co je za papírování, když chce někdo předvést svého koně, a kolik to tak může stát...docela by mě to zajímalo
tohle je rok a dva měcíce stará fotka Leošky
Teda holky, vy dneska jedete. To já to mám do Pardubek daleko, ale zase je u nás kousek Kůň 2007 - Lysá nad Labem. Jinak já měla bagetku z tmavého pečiva, sýrový salát kousky hermelínků a ovocný salátek, bašta, docela jsem se přežrala
sadzi saj
napsal(a):
Teda holky, vy dneska jedete. To já to mám do Pardubek daleko, ale zase je u nás kousek Kůň 2007 - Lysá nad Labem. Jinak já měla bagetku z tmavého pečiva, sýrový salát kousky hermelínků a ovocný salátek, bašta, docela jsem se přežrala
Já to mám přesně 100 km ale ráda pojedu, když se mi kryje dovča s Lysou. Jak to máš daleko ty Kláry? Mno co by kamenem dohodil, že? Přijedeš na Sábulovi
tajemma danny
napsal(a):
Já to mám přesně 100 km ale ráda pojedu, když se mi kryje dovča s Lysou. Jak to máš daleko ty Kláry? Mno co by kamenem dohodil, že? Přijedeš na Sábulovi
NO občas Hradec s Pardubkama spojujoou,ale jsme od sebe asi 20km a je fakt že Sabulka bydlí v okrajový časti HK směr PArdubice.Ale nevím co bych tam komu ukazovala asi nejbláznivějšího a nejuřvanějšího koně na světě,
klawdie
napsal(a):
NO občas Hradec s Pardubkama spojujoou,ale jsme od sebe asi 20km a je fakt že Sabulka bydlí v okrajový časti HK směr PArdubice.Ale nevím co bych tam komu ukazovala asi nejbláznivějšího a nejuřvanějšího koně na světě,
Jééé, prej neuřvanější. Kdyby si slyšela Leoše, když jí odvádím z tréningu zpět k ostatním na pastvu, ta usilovně řve na všechny že už je domáááá, že musela dřít jak soumar...je to hérečka ale většinou na ní ostatní dlabou, ani hlavu nezvednou
kukinatost
napsal(a):
Jé, ahoj Jani! To je blbá náhoda. Mne také bolí zub. Už mne to začlo bolet v noci z neděle na pondělí. Napuchla mi celá pusa. Nechtělo se mi vůbec jít k zubaři, tak jsem si dávala ledové obklady. Ale v noci jsem se budila, protože mne to bolelo. Tak přítel mne obědnal na dnešek k zubařovi. Právě jsem se hrozně bála, aby mi to netrhali, protože jsem kdysi dostala zánět do zubu a trhali mi to a bylo to velice bolestivé. Naštěstí mi to jen pročistil, dal mi tam gázičku v něčem namočenou. Dostala jsem antibiotika a léky od bolesti a zítra jdu zas na kontrolu. Tak jsem hrozně ráda, že jsem nedopadla tak hrozně jako Ty. Tak se drž a ať Tě to brzy přestane bolet. M.
pilgrisek
napsal(a):
krásní koníci ....sou to teda dříči vážně..kdybych tam poslala toho svojeho tak by ani do toho kopce nevylez i bez postrojů
Hmm, také si zjískali ti pracanti v lese můj obdiv. Jde vidět, že mají docela těžký terén. A to jak lezou i přez ty klády, to je neuvěřitelné. Jsou to prostě pašáci! a krásné fotečky!