ahojky vite nekdo o nejakem tabore kam si muzu vzit sveho konika atd???diky![]()
vercule
napsal(a):
ahojky vite nekdo o nejakem tabore kam si muzu vzit sveho konika atd???diky![]()
to je možné ve Vrchovanech - doporučuji
www.vrchovany.cz
proxima
napsal(a):
Taky doporučuji Borčice.Pan a paní Lyerovi jsou moc hodní a ochotní a dá se s nima domluvit.Vím že jak jsem tam jezdila na tábory,tak tam byla taky holčina se svým koníkam...A je tam krásně![]()
![]()
jojo, kamaradka tam taky mela sveho konika, teda ponika Zuzanku, byla to sranda, ponicka byla zvykla chodit akorat do lesa, a tady musela chodit dokola na jizdarne, byla z toho chudinka cela hotova, parkrat ji vzala roha z jizdarny, tak ji musela kamaradka nejprve poradne projet, aby na tu jizdarnu s ni mohla a nedelala tam Zuzanka bordel
kovbojicek
napsal(a):
Dvur Borcice Lyerovi (chovaji CTcka) maji dobre trenerky a vzdycky tam je sranda:-)
haha to je zajímavý, že jedna holka od nás ze stáje si tam před týdnem odvezla koně a po třech dnech ho museli přivést zpět protože se Lyerům nezdálo očkávání, přičemž valach mě všechno a správně.![]()
coriska
napsal(a):
haha to je zajímavý, že jedna holka od nás ze stáje si tam před týdnem odvezla koně a po třech dnech ho museli přivést zpět protože se Lyerům nezdálo očkávání, přičemž valach mě všechno a správně.![]()
tak asi nebylo presne zapsane tak jak melo ne? pokud vim, Lyerovi jsou moc mili a na vsech taborech kde jsem byla i nějaka holcina se svym konikem (az e tech turnusu jsem zazila vic nez je zdravo...)
Musíš zase pochopit, že když mají kolem 30-40 koní, nemůžou si dovolit si do chovu natahnout nejakou nemoc...
sadzi saj
avecaesar
napsal(a):
to je možné ve Vrchovanech - doporučuji
www.vrchovany.cz
Také doporučuji Vrchovany