mili
napsal(a):
Máte po něm někdo koníka? Nebo ho snad někdo znáte osobně? Vkládejte prosím informace a fotečky..Děěěkkkuuujiiiii
Na tomto ranči mají po něm koníky.
http://www.ranc-radana.ic.cz/
mili
napsal(a):
Máte po něm někdo koníka? Nebo ho snad někdo znáte osobně? Vkládejte prosím informace a fotečky..Děěěkkkuuujiiiii
ahoj jednoho koníka po Blue Eye Jane Valley bych měla je to ted dvouletej hřebeček, i jeho taťku jsem viděla osobně ale nic moc o něm nevim. pročpak se ptáš zrovna na tohodle hřebce?
salitka
napsal(a):
ahoj jednoho koníka po Blue Eye Jane Valley bych měla je to ted dvouletej hřebeček, i jeho taťku jsem viděla osobně ale nic moc o něm nevim. pročpak se ptáš zrovna na tohodle hřebce?
Zajímalo by mě jací jsou po něm koníci jak stavbou těla tak hlavně povahou..Uvažuji o koupi mladého hřebečka a tak se ptám....
mili
napsal(a):
Zajímalo by mě jací jsou po něm koníci jak stavbou těla tak hlavně povahou..Uvažuji o koupi mladého hřebečka a tak se ptám....
někde jsem od tebe četla že prodáváš tu kobylku a že by ti takovou kříženku nepřijali v dostihovce kde děláš a že když si koupíš novýho tak leda plnokrevníka a tohle by byl paint ne?ale povaha po něm klidná, vyrovnaná
salitka
napsal(a):
někde jsem od tebe četla že prodáváš tu kobylku a že by ti takovou kříženku nepřijali v dostihovce kde děláš a že když si koupíš novýho tak leda plnokrevníka a tohle by byl paint ne?ale povaha po něm klidná, vyrovnaná
Jo četla..jsem totiž posledním rokem na 3letém oboru..Nekonec to vypadá že možná půjdu dál...Na kobču nemám každý den čas, ona je hodná a já jí miluju ale potřebuje aby jí měl někdo doma, já mám koníka v nájemní stáji a už jsme 3prošli..Kobču nikde nechtěj...Portože z nudy občas něco vymyslí a to se nikomu samozdřejmě nelíbý..Teď už jsme jí slíbyla hrozně hodné holčině, která jí bude mít doma a na rekreačko..To budče kobči vyhovovat..Já asi hlednám jiného(i když mám obačas chuť už žádného, pač si kobču vyčítám..)..Původně jsem myslela že to bude již zmíňený plňas ale na druhou stranu já mám ráda koně všechny, jde mi hlavně o tu povahu a aby NEBYL obsedlý..takže mladý...Nevím nikdy se mi to pořádně nestalo ale teď mě absolutně uchvátil půl-roční hřebeček po tomto plemeníkovi...Lidi mi říkaj ať neblázním že prodává téměř každý a pordávat se bude...Já si přídu jako zrádkyně a kobči se omluvám...