Nazdárek.
Budeme si pořizovat koníka,huculáčka.Koně už jsme měli,ale ustájeného,takže s krmením nemáme moc zkušeností.Jak a čím krmíte vy?Máte zkušenosti s nějakým granulovaným kompletním krmivem pro koně?Do jaké míry je opravdu kompletní?A cenové relace? Nějak se mi nedaří najít o tom na internetu úplně uspokojivé informace. Dík.
vacicanda
napsal(a):
Nazdárek.
Budeme si pořizovat koníka,huculáčka.Koně už jsme měli,ale ustájeného,takže s krmením nemáme moc zkušeností.Jak a čím krmíte vy?Máte zkušenosti s nějakým granulovaným kompletním krmivem pro koně?Do jaké míry je opravdu kompletní?A cenové relace? Nějak se mi nedaří najít o tom na internetu úplně uspokojivé informace. Dík.
ahoj já mám doma taky huculáka je to 7letej valach.Ustájenej je celoročně venku.krmim ho podle zátěže granulátem standart. cena 100kg je kolem 750.-kč jsem sním spokojená je to směs pro rekreaci akoně v malé zátěži.když nejezdí nebo nethá tak je jen na vodě trávě senu a okopaninách,chlebu,rohlíkách,někdy i trchu ovsa,ale jen přiměřeně má pak moc energie.
vacicanda
napsal(a):
Nazdárek.
Taky mám huculáčka, 5 let Denně chodí do výběhu, dostává seno, jinak mu dávám hlavně granule, trochu ráno a jinak večer, jsou to obyčejný granule, za metrák (dva pytle) dám kolem pětistovky, akorát naposled jsme koupili jiný granule, jsou tam všechny možný vitamíny, zkrátka trochu lepší, ty jsou za metrák kolem sedmi set... jinak občas přikoupíme něco jinýho... kdysi jsme krmili taky navíc sladový květ a melasu, teď mu přidávám trochu kukuřice...
vacicanda
napsal(a):
Nazdárek.
Naši huculové žádné granule nedostávají. V létě pastva, v zimě seno a sláma. K dispozici solný a minerální liz, občas chleba, mrkev, jablka. Pokud opravdu pracují, tak oves, pokud jsou velké mrazy dostávají ječmen, senáž.
charliebob
napsal(a):
Naši huculové žádné granule nedostávají. V létě pastva, v zimě seno a sláma. K dispozici solný a minerální liz, občas chleba, mrkev, jablka. Pokud opravdu pracují, tak oves, pokud jsou velké mrazy dostávají ječmen, senáž.
ahoj, my máme ve stáji 5 poníků, všichni ve střední zátěži, krmili jsme ječmenem, ovsem a teď jsme přešli na granule od troubenický hospodářský, jsou bezvadný, jen netuším kolik stojí ale koníkům moc vyhovují, pytel máme tak na 5 dní, obsahují už vitamíny a spoustu jadrných složek, takže vitamíny už nee, jen sul. seno rvečer a přes den pastva, prostě pohoda
vacicanda
napsal(a):
Nazdárek.
Z vlastní dobré zkušenosti doporučuji granzle Běstovice pro tebe standart, cena 200 za pytel 25kg.