Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2007 21:52

Tak s kýmpak se potkám na westernových závodech v Bezměrově? Budu tam postávat s prckem

20.8.2007 22:01

vija napsal(a):
Tak s kýmpak se potkám na westernových závodech v Bezměrově? Budu tam postávat s prckem

A kdy-že jsou? tenhle víkend?

Neregistrovaný uživatel

20.8.2007 23:12
Neregistrovaný uživatel

hanatichakova napsal(a):
A kdy-že jsou? tenhle víkend?

přepsala jsem pozvánku z wordu na obrázek JPG

21.8.2007 09:51

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
přepsala jsem pozvánku z wordu na obrázek JPG

Ahoj, tak my jezdíme každý rok a nebudeme chybět ani letos

21.8.2007 09:53

daisy86 napsal(a):
Ahoj, tak my jezdíme každý rok a nebudeme chybět ani letos

Pro Viju: můžu se zeptat, odkud jsi a co to máš za koníka?

21.8.2007 11:01

vija napsal(a):

škoda, že je to 1. :-(

21.8.2007 12:03

briga napsal(a):
škoda, že je to 1. :-(

taky se chystám...

21.8.2007 19:43

daisy86 napsal(a):
Pro Viju: můžu se zeptat, odkud jsi a co to máš za koníka?

jsem ze Zlína a mám ročního hřebečka QH z A1/1

21.8.2007 19:47

sajma napsal(a):
taky se chystám...

Jani jak jedeš? Napsala jsem ti mail, ozvy se mi prosím

21.8.2007 22:49

vija napsal(a):
Jani jak jedeš? Napsala jsem ti mail, ozvy se mi prosím

Pojedu asi s Olou, ten jede se Stastným vozem, uvidím...mě nedošel mail- sami.sheila@seznam.cz

27.8.2007 09:04

vija napsal(a):

My jedem asi též. Ale pouze kolmo a fotit.

27.8.2007 09:33

impact napsal(a):

Ahojte,
jsem zlíňačka, ale koníka mám kousek od SLavkova u Brna. Kdyby jsme jeli přes dálnicic, tak je to asi 40min. cesty...

Mám dotázek... Co si představit pod pojmem Záchrana? JInak z ostatních disciplín jsme spíše pouze trailový.....

27.8.2007 10:33

kikuska napsal(a):
Ahojte,
jsem zlíňačka, ale koníka mám kousek od SLavkova u Brna. Kdyby jsme jeli přes dálnicic, tak je to asi 40min. cesty...

Mám dotázek... Co si představit pod pojmem Záchrana? JInak z ostatních disciplín jsme spíše pouze trailový.....

Není záchrana takový to, jak jezdec na koni vypálí ze startu, na druhé straně kolbiště nabere za sebe osobu, otočí to a tryská zpátky??

27.8.2007 11:28

impact napsal(a):
Není záchrana takový to, jak jezdec na koni vypálí ze startu, na druhé straně kolbiště nabere za sebe osobu, otočí to a tryská zpátky??

jj je

27.8.2007 12:39

briga napsal(a):
jj je

my to trénovaly, koník vyhodil a kamarádky se válela po zemi. Tak uvidíme ale jinak se tam potkáme

27.8.2007 18:47

impact napsal(a):

... možná taky - jako impact.

27.8.2007 20:55

vija napsal(a):

A kdy to v sobotu začíná?

28.8.2007 12:19

zirawka napsal(a):
A kdy to v sobotu začíná?

Na plagoši bylo 10°° zahájení a první soutěž trail start v 11°°.

28.8.2007 19:18

impact napsal(a):
Na plagoši bylo 10°° zahájení a první soutěž trail start v 11°°.

Kujůůůůů :-)

31.8.2007 19:34

vija napsal(a):

tak už zítra Jen je škoda, že to hodně lidí co znám odřeklo a nejede

31.8.2007 20:09

vija napsal(a):
tak už zítra Jen je škoda, že to hodně lidí co znám odřeklo a nejede

My s holkama jedem. Dnes jsme byli ještě trošku dopilovat a omrknou terén a zitra přifrčíme v plné polní. Ty taky až zítra?

2.9.2007 12:13

vija napsal(a):

Fotky ze včerejšího Bezměrova najdete na http://zirawka.rajce.idnes.cz /Westernove_zavody_Bezmerov/ ( mezera za CZ ). Pro více fotek s Vaším koníkem piště na www.zirawka.wz.cz

2.9.2007 12:13

zirawka napsal(a):
Fotky ze včerejšího Bezměrova najdete na http://zirawka.rajce.idnes.cz /Westernove_zavody_Bezmerov/ ( mezera za CZ ). Pro více fotek s Vaším koníkem piště na www.zirawka.wz.cz

3.9.2007 10:54

zirawka napsal(a):

Jééé, ty jsi stála vedle mě, že? S takovým velkým černým foťákem.
Taky se mi to trochu podařilo chytnout, i když ne asi tak dokonale. Fotky namrskám na rajče zítra. Jsem si zapomněla šňůru k foťáku.

3.9.2007 11:02

vija napsal(a):

Jinak tak celkově, co na to říkáte...? Já jsem teda odjela lehce zhnusená tím, co někteří vesničtí jezdci dokážou s pákou v hubě koně...

3.9.2007 12:53

impact napsal(a):
Taky se mi to trochu podařilo chytnout, i když ne asi tak dokonale. Fotky namrskám na rajče zítra. Jsem si zapomněla šňůru k foťáku.

Tak to nevím, velkej černej foťák mám a poznávací znamení by mohlo být neustálý cvakání Na závodech jsem ho zkoušela poprvé, takže jsem nešetřila a před promazáním jsem měla 1540 fotek

3.9.2007 12:55

impact napsal(a):
Jinak tak celkově, co na to říkáte...? Já jsem teda odjela lehce zhnusená tím, co někteří vesničtí jezdci dokážou s pákou v hubě koně...

No s těma pákama to jde bohužel vidět i na fotkách Ale mile mě překvapilo, kolik jezdců jelo třeba jen na ohlávce A taky musím říct, že atmosféra byla daleko odlišnější než u nějakých "anglických" závodů. Byla mnohem přátelštější Na westernu jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled, moc se mi tu líbilo

3.9.2007 12:56

impact napsal(a):

A pak napiš odkaz na tu fotogalerku :-)

3.9.2007 13:05

zirawka napsal(a):
Tak to nevím, velkej černej foťák mám a poznávací znamení by mohlo být neustálý cvakání Na závodech jsem ho zkoušela poprvé, takže jsem nešetřila a před promazáním jsem měla 1540 fotek

Jojo, bylas to ty. Cvakal furt. To nejde vypnout? Mě by to asi deptalo.
Já jsem stála chvíli vedle tebe (při těch záchranách) s malým digoškem v ruce. Odkaz pak hodím.

3.9.2007 13:09

zirawka napsal(a):
No s těma pákama to jde bohužel vidět i na fotkách Ale mile mě překvapilo, kolik jezdců jelo třeba jen na ohlávce A taky musím říct, že atmosféra byla daleko odlišnější než u nějakých "anglických" závodů. Byla mnohem přátelštější Na westernu jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled, moc se mi tu líbilo

Právě mám taky kvanta těch momentek - páka + rozervaná huba + vytřeštěný oči + obrácenej krk. Na blití... Rádoby kovbojové...

Jinak atmošku jsem nechytla, ptž jsme dorazili až někdy kol půl 4, mrkli na krávy a na záchranu, dali pivko a zase jeli domec.

Jinak viju s hříbkem jsme taky viděli. Hustý bylo, jak ji nakonec skočil na hlavu...

4.9.2007 09:36

vija napsal(a):

4.9.2007 09:40

impact napsal(a):

Nevíte někdo, co bylo tohle za ííííhu??

4.9.2007 10:28

impact napsal(a):

Další fotečky - http://impact.rajce.idnes.cz/Bezmerov_1.9.2007/

4.9.2007 19:58

impact napsal(a):

ten kůň se jmenuje Mithnight lucy a jezdec Jaroslav Novosad a jsou z rajnochovic.

4.9.2007 20:00

impact napsal(a):
Další fotečky - http://impact.rajce.idnes.cz/Bezmerov_1.9.2007/

este jsem chtela rict ze na tom jendom rajčeti jak jsou napsany jmena koni a jezdců u tech fotek tak ten u kteryho mate porad napsany matrix neni matrix ale matej...vim to protoze jsem na nem jela

4.9.2007 20:43

impact napsal(a):
Právě mám taky kvanta těch momentek - páka + rozervaná huba + vytřeštěný oči + obrácenej krk. Na blití... Rádoby kovbojové...

Jinak atmošku jsem nechytla, ptž jsme dorazili až někdy kol půl 4, mrkli na krávy a na záchranu, dali pivko a zase jeli domec.

Jinak viju s hříbkem jsme taky viděli. Hustý bylo, jak ji nakonec skočil na hlavu...

Nj, malej se rozdivočil.. Nemáš to nafocený? Mohla bys poslat na vija1@seznam.cz pls, díky

4.9.2007 20:46

impact napsal(a):

Tak to je paint kobylka od Jarka Novosada z Rajnošek

4.9.2007 21:00

impact napsal(a):
Jojo, bylas to ty. Cvakal furt. To nejde vypnout? Mě by to asi deptalo.
Já jsem stála chvíli vedle tebe (při těch záchranách) s malým digoškem v ruce. Odkaz pak hodím.

No vypnout to nejde. Nevím, čím to je, jestli tím, že to není kompakt, protože starej mi to nedělal..... Ale to je asi u zrcadlovek normální..

4.9.2007 21:02

a n u l e napsal(a):
este jsem chtela rict ze na tom jendom rajčeti jak jsou napsany jmena koni a jezdců u tech fotek tak ten u kteryho mate porad napsany matrix neni matrix ale matej...vim to protoze jsem na nem jela

Tak to je asi u mě, to se omlouvám, spletla sem se. A je aspoň ten druhej hafloš Matrix? A přišel ti ten mail s odkazem na tvoje fotky?

4.9.2007 21:12

a n u l e napsal(a):
ten kůň se jmenuje Mithnight lucy a jezdec Jaroslav Novosad a jsou z rajnochovic.

Tak to je potom taky ona,ne?

4.9.2007 21:13

zirawka napsal(a):

5.9.2007 12:02

vija napsal(a):
Nj, malej se rozdivočil.. Nemáš to nafocený? Mohla bys poslat na vija1@seznam.cz pls, díky

Nafocený to nemám, i když uznávám, že by to byla zajímavá fotka...

Btw. rozdivočil? nechci rejpat, ale celkově jsem z toho měla dojem, že tě moc nebere. Jak dlouho ho máš?

5.9.2007 12:05

vija napsal(a):
Tak to je paint kobylka od Jarka Novosada z Rajnošek

No mě to totiž přišlo, jako jedinej "američan". Zbytek ČTčka, hafloši a huculi. Kromě tvýho prcka. A přitom jsem někde četla, že v Bezměrově někdo chová americký plemena a kdysi jsem snad i narazila na jejich webofky...

5.9.2007 12:49

impact napsal(a):
No mě to totiž přišlo, jako jedinej "američan". Zbytek ČTčka, hafloši a huculi. Kromě tvýho prcka. A přitom jsem někde četla, že v Bezměrově někdo chová americký plemena a kdysi jsem snad i narazila na jejich webofky...

Ahojky no přímo v Bezměrově ne ale v Postoupkách má Touferová . Jinak tam byly Arabci , a třeba A1/1 a třeba i kříženci QH ale myslím že je naprosto jedno co tam bylo za koně ne nebo jsi se dojela kouknout jen na QH, PH , Appa ty tyhle disciplíny moc nejezdí to musíš na Reining a na jiná kolbiště

5.9.2007 15:15

impact napsal(a):
Nafocený to nemám, i když uznávám, že by to byla zajímavá fotka...

Btw. rozdivočil? nechci rejpat, ale celkově jsem z toho měla dojem, že tě moc nebere. Jak dlouho ho máš?

mno to teta hezky rejpeš mám ho sice dva měsíce jenže s tím, že jsem s ním byla 24 hodin denně. Nikdy si ke mě nic podobnýho nedovolil. Ano rozdivočil. Začal si vyhazovat a taky proto se postavil na zadní. Prostě je to hříbě, co víc dodat. Můj malý puberťáček. Nemůžu mu to mít za zlý. a navíc, ty děláš, jako kdyby mi to dělal denně!!! sama jsem byla poměrně překvapená. Myslím, že je to jasné vysvětlení, takže sbohem rejpání

5.9.2007 20:41

zirawka napsal(a):

ano to je taky ona

31.10.2007 22:42

vija napsal(a):

mám dotaz nenajde se někdo kdo fotil i loňské závody v Bezměrově? Moc díky za odpověď

Přidejte reakci

Přidat smajlík