Tak s kýmpak se potkám na westernových závodech v Bezměrově? Budu tam postávat s prckem
Neregistrovaný uživatel

hanatichakova
napsal(a):
A kdy-že jsou? tenhle víkend?
přepsala jsem pozvánku z wordu na obrázek JPG
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
přepsala jsem pozvánku z wordu na obrázek JPG
Ahoj, tak my jezdíme každý rok a nebudeme chybět ani letos
daisy86
napsal(a):
Pro Viju: můžu se zeptat, odkud jsi a co to máš za koníka?
jsem ze Zlína a mám ročního hřebečka QH z A1/1
sajma
napsal(a):
taky se chystám...
Jani jak jedeš? Napsala jsem ti mail, ozvy se mi prosím
impact
napsal(a):
My jedem asi též. Ale pouze kolmo a fotit.
Ahojte,
jsem zlíňačka, ale koníka mám kousek od SLavkova u Brna. Kdyby jsme jeli přes dálnicic, tak je to asi 40min. cesty...
Mám dotázek... Co si představit pod pojmem Záchrana? JInak z ostatních disciplín jsme spíše pouze trailový.....
kikuska
napsal(a):
Ahojte,
jsem zlíňačka, ale koníka mám kousek od SLavkova u Brna. Kdyby jsme jeli přes dálnicic, tak je to asi 40min. cesty...
Mám dotázek... Co si představit pod pojmem Záchrana? JInak z ostatních disciplín jsme spíše pouze trailový.....
Není záchrana takový to, jak jezdec na koni vypálí ze startu, na druhé straně kolbiště nabere za sebe osobu, otočí to a tryská zpátky??
vija
napsal(a):
Tak s kýmpak se potkám na westernových závodech v Bezměrově? Budu tam postávat s prckem
tak už zítra Jen je škoda, že to hodně lidí co znám odřeklo a nejede
vija
napsal(a):
Fotky ze včerejšího Bezměrova najdete na http://zirawka.rajce.idnes.cz /Westernove_zavody_Bezmerov/ ( mezera za CZ ). Pro více fotek s Vaším koníkem piště na www.zirawka.wz.cz
zirawka
napsal(a):
Fotky ze včerejšího Bezměrova najdete na http://zirawka.rajce.idnes.cz /Westernove_zavody_Bezmerov/ ( mezera za CZ ). Pro více fotek s Vaším koníkem piště na www.zirawka.wz.cz
impact
napsal(a):
Jééé, ty jsi stála vedle mě, že? S takovým velkým černým foťákem.
Taky se mi to trochu podařilo chytnout, i když ne asi tak dokonale. Fotky namrskám na rajče zítra. Jsem si zapomněla šňůru k foťáku.
Tak to nevím, velkej černej foťák mám a poznávací znamení by mohlo být neustálý cvakání Na závodech jsem ho zkoušela poprvé, takže jsem nešetřila a před promazáním jsem měla 1540 fotek
impact
napsal(a):
Jinak tak celkově, co na to říkáte...? Já jsem teda odjela lehce zhnusená tím, co někteří vesničtí jezdci dokážou s pákou v hubě koně...
No s těma pákama to jde bohužel vidět i na fotkách Ale mile mě překvapilo, kolik jezdců jelo třeba jen na ohlávce
A taky musím říct, že atmosféra byla daleko odlišnější než u nějakých "anglických" závodů. Byla mnohem přátelštější
Na westernu jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled, moc se mi tu líbilo
zirawka
napsal(a):
Tak to nevím, velkej černej foťák mám a poznávací znamení by mohlo být neustálý cvakání Na závodech jsem ho zkoušela poprvé, takže jsem nešetřila a před promazáním jsem měla 1540 fotek
Jojo, bylas to ty. Cvakal furt. To nejde vypnout? Mě by to asi deptalo.
Já jsem stála chvíli vedle tebe (při těch záchranách) s malým digoškem v ruce. Odkaz pak hodím.
zirawka
napsal(a):
No s těma pákama to jde bohužel vidět i na fotkách Ale mile mě překvapilo, kolik jezdců jelo třeba jen na ohlávce
A taky musím říct, že atmosféra byla daleko odlišnější než u nějakých "anglických" závodů. Byla mnohem přátelštější
Na westernu jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled, moc se mi tu líbilo
Právě mám taky kvanta těch momentek - páka + rozervaná huba + vytřeštěný oči + obrácenej krk. Na blití... Rádoby kovbojové...
Jinak atmošku jsem nechytla, ptž jsme dorazili až někdy kol půl 4, mrkli na krávy a na záchranu, dali pivko a zase jeli domec.
Jinak viju s hříbkem jsme taky viděli. Hustý bylo, jak ji nakonec skočil na hlavu...
vija
napsal(a):
impact
napsal(a):
Nevíte někdo, co bylo tohle za ííííhu??
Další fotečky - http://impact.rajce.idnes.cz/Bezmerov_1.9.2007/
impact
napsal(a):
Právě mám taky kvanta těch momentek - páka + rozervaná huba + vytřeštěný oči + obrácenej krk. Na blití... Rádoby kovbojové...
Jinak atmošku jsem nechytla, ptž jsme dorazili až někdy kol půl 4, mrkli na krávy a na záchranu, dali pivko a zase jeli domec.
Jinak viju s hříbkem jsme taky viděli. Hustý bylo, jak ji nakonec skočil na hlavu...
Nj, malej se rozdivočil.. Nemáš to nafocený? Mohla bys poslat na vija1@seznam.cz pls, díky
impact
napsal(a):
Jojo, bylas to ty. Cvakal furt. To nejde vypnout? Mě by to asi deptalo.
Já jsem stála chvíli vedle tebe (při těch záchranách) s malým digoškem v ruce. Odkaz pak hodím.
No vypnout to nejde. Nevím, čím to je, jestli tím, že to není kompakt, protože starej mi to nedělal..... Ale to je asi u zrcadlovek normální..
a n u l e
napsal(a):
este jsem chtela rict ze na tom jendom rajčeti jak jsou napsany jmena koni a jezdců u tech fotek tak ten u kteryho mate porad napsany matrix neni matrix ale matej...vim to protoze jsem na nem jela
Tak to je asi u mě, to se omlouvám, spletla sem se. A je aspoň ten druhej hafloš Matrix? A přišel ti ten mail s odkazem na tvoje fotky?
a n u l e
napsal(a):
ten kůň se jmenuje Mithnight lucy a jezdec Jaroslav Novosad a jsou z rajnochovic.
Tak to je potom taky ona,ne?
impact
napsal(a):
No mě to totiž přišlo, jako jedinej "američan". Zbytek ČTčka, hafloši a huculi. Kromě tvýho prcka. A přitom jsem někde četla, že v Bezměrově někdo chová americký plemena a kdysi jsem snad i narazila na jejich webofky...
Ahojky no přímo v Bezměrově ne ale v Postoupkách má Touferová . Jinak tam byly Arabci , a třeba A1/1 a třeba i kříženci QH ale myslím že je naprosto jedno co tam bylo za koně ne nebo jsi se dojela kouknout jen na QH, PH , Appa ty tyhle disciplíny moc nejezdí to musíš na Reining a na jiná kolbiště
impact
napsal(a):
Nafocený to nemám, i když uznávám, že by to byla zajímavá fotka...
Btw. rozdivočil? nechci rejpat, ale celkově jsem z toho měla dojem, že tě moc nebere. Jak dlouho ho máš?
mno to teta hezky rejpeš mám ho sice dva měsíce jenže s tím, že jsem s ním byla 24 hodin denně. Nikdy si ke mě nic podobnýho nedovolil. Ano rozdivočil. Začal si vyhazovat a taky proto se postavil na zadní. Prostě je to hříbě, co víc dodat. Můj malý puberťáček. Nemůžu mu to mít za zlý. a navíc, ty děláš, jako kdyby mi to dělal denně!!! sama jsem byla poměrně překvapená. Myslím, že je to jasné vysvětlení, takže sbohem rejpání