Úterý...Jaké asi bude....?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2007 07:16

Dobré ránko všem...
Včera jsem strávila celý den v obchodu,ale zítra snad budu mít volno a ukážu se tady Andy dodatečně gratuluji k úspěchům na hobbikách a Danny posílám spoustu štěstí na zkouškách Mějte prima den a ať Vám to v práci rychle utíká...
My byly nakonec v neděli s mou "madam" taky skočit

sadzi saj

21.8.2007 08:01
sadzi saj

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...
Včera jsem strávila celý den v obchodu,ale zítra snad budu mít volno a ukážu se tady Andy dodatečně gratuluji k úspěchům na hobbikách a Danny posílám spoustu štěstí na zkouškách Mějte prima den a ať Vám to v práci rychle utíká...
My byly nakonec v neděli s mou "madam" taky skočit

Ahoj Zuzko a přeju hezké ráno všem a děkuju za gratulaci. Ještě teď se z toho vzpamatovávám, jak se mi rozležely svaly

21.8.2007 08:35

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Zuzko a přeju hezké ráno všem a děkuju za gratulaci. Ještě teď se z toho vzpamatovávám, jak se mi rozležely svaly

Ahojky holčinky U nás je krásné slunečné, ikdyž trochu chladné ráno. Mám kupu papírů na stole, se kterýma je třeba se prohrabat a já ne a ne se k tomu dokopat. Jinak držíme samozřejmě palečky Leontýnce a Danny přeju aby se z te nervozity nepo..... To já skoro pokaždé před nějakou větší akcí Tak ať jim to holkám dneska šlape

sadzi saj

21.8.2007 08:39
sadzi saj

lanika napsal(a):
Ahojky holčinky U nás je krásné slunečné, ikdyž trochu chladné ráno. Mám kupu papírů na stole, se kterýma je třeba se prohrabat a já ne a ne se k tomu dokopat. Jinak držíme samozřejmě palečky Leontýnce a Danny přeju aby se z te nervozity nepo..... To já skoro pokaždé před nějakou větší akcí Tak ať jim to holkám dneska šlape

Jo jo, taky přeju Danny pevné nervy a Leoše, ať to zvládne Jinak u nás teda hlásím deštivo, večer bouřka a déšť a teď je tu zataženo a vypadá to, že bude pršet, ale zatím nic a celkem chladno

21.8.2007 08:54

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, taky přeju Danny pevné nervy a Leoše, ať to zvládne Jinak u nás teda hlásím deštivo, večer bouřka a déšť a teď je tu zataženo a vypadá to, že bude pršet, ale zatím nic a celkem chladno

Zdarec holky, tak u nás jsou trochu smíšené pocity, ted na mě dolehlo to že jsme včera Rockyho odvezli, včera byl užásný nastoupil do vozíku ihned a bez problému...včera jsme se tmu smáli dneska mi to je nějak líto, no už aby tu byla Graice a zakryla ten divnej smutek, i když to byl pacholek bude mi chybět!

sadzi saj

21.8.2007 09:00
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Zdarec holky, tak u nás jsou trochu smíšené pocity, ted na mě dolehlo to že jsme včera Rockyho odvezli, včera byl užásný nastoupil do vozíku ihned a bez problému...včera jsme se tmu smáli dneska mi to je nějak líto, no už aby tu byla Graice a zakryla ten divnej smutek, i když to byl pacholek bude mi chybět!

Ahoj Klári, neboj, určitě se tam bude mít dobře A jak daleko ho máte a kdy přivezete tu novou kobylku??

21.8.2007 09:03

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Klári, neboj, určitě se tam bude mít dobře A jak daleko ho máte a kdy přivezete tu novou kobylku??

Klári, vždyt jste ho dali kámošce do dobrých rukou, ne? Budete mít o něm přehled jak se má. Nová kobča určitě přinese nová dobrodružství a radosti.

21.8.2007 09:09

lanika napsal(a):
Klári, vždyt jste ho dali kámošce do dobrých rukou, ne? Budete mít o něm přehled jak se má. Nová kobča určitě přinese nová dobrodružství a radosti.

Já vím jen nějak mi to došlo až ted, je v Novinách pod Ralskem, no kousek to je. Kobyla přijede dnes....jsem po babičce cíta všechno obrečím, i když včera jsme to všichni překvapivě zvladli bez slzičky, tak dnes jsem si přečetla a viděla poslední vzkaz v pondělku a nějak mi to došlo,už nás nemá kdo zlobit....ale lepší asi bude těšit se na Graice.

21.8.2007 09:11

lanika napsal(a):

Normálně bych teď šla jezdit. A ne tady sedět a dřepět.....

sadzi saj

21.8.2007 09:21
sadzi saj

lanika napsal(a):

No já bych teď zase šla radši s Elčou na prochajdu a vylonžovat. Nějak jsem grogy ještě po těch závodech. Včera měla volno a dneska ráno jsem tam chtěla jed, ale bylo fakt zataženo a nechtělo se mi riskovat, že tam dojedu a začne lejt, tak snad odpo to nějak zkopu jinak hold bude mít 2 dny volno. No snad se to pro jednou nezblázní.

Jé Klári no vidíš, už dneska, tak to se těš na novou kobču a Rocky se tam bude mít určo dobře, neboj

21.8.2007 09:23

lanika napsal(a):

Včera byl Honzulík zase pěkně nabuřený ... Jsem se zapotila úplně všude Ale musím ho pochválit, poprvé šel kavalety ve vějířku na kruhu a šel moc a moc pěkně

sadzi saj

21.8.2007 09:26
sadzi saj

lanika napsal(a):
Včera byl Honzulík zase pěkně nabuřený ... Jsem se zapotila úplně všude Ale musím ho pochválit, poprvé šel kavalety ve vějířku na kruhu a šel moc a moc pěkně

A už si započala se změnou jídelníčku??

21.8.2007 09:45

sadzi saj napsal(a):

A už si započala se změnou jídelníčku??

Ještě ne, Andrej. U nás ty granule nikde nejsou, musím si je objednat. Ale nebojte, budu informovat až začnu A kdyžtak fotit ty modřiny, pokud mu to nesedne

21.8.2007 09:53

lanika napsal(a):
Ještě ne, Andrej. U nás ty granule nikde nejsou, musím si je objednat. Ale nebojte, budu informovat až začnu A kdyžtak fotit ty modřiny, pokud mu to nesedne

Holky, tak v pozadí po těch kopcích jezdíme Ani se to nezdá, ale je to celkem blízko

21.8.2007 09:57

lanika napsal(a):
Holky, tak v pozadí po těch kopcích jezdíme Ani se to nezdá, ale je to celkem blízko

A tady můj synoveček. Jak vosa na bonbonu

sadzi saj

21.8.2007 09:59
sadzi saj

lanika napsal(a):

Fakt jo? To se docela divím. Tak uvidíš, snad to tak hrozný nebude

sadzi saj

21.8.2007 10:00
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Fakt jo? To se docela divím. Tak uvidíš, snad to tak hrozný nebude

Jinak super kopečky, to jsou nějaký hory?? Takový my nemáme

21.8.2007 10:02

lanika napsal(a):

Tak vás všechny zdravím...koukám že bych si asi ode dneška měla změnit nick, když už Rocky není semnou.. No už abych tu měla kobylu, je mi fakt bídně, sice tu je ještě můj Jerry, ale ty chvíle s Rockym mi budou vážně chybět. Byl to můj učitel, kterej mě naučil plno nových věcí, doufám že i on na mě bude vzpomínat v dobrém a pochopí že jsem to vše dělala jen pro jeho zdraví..

21.8.2007 10:05

rocky napsal(a):
Tak vás všechny zdravím...koukám že bych si asi ode dneška měla změnit nick, když už Rocky není semnou.. No už abych tu měla kobylu, je mi fakt bídně, sice tu je ještě můj Jerry, ale ty chvíle s Rockym mi budou vážně chybět. Byl to můj učitel, kterej mě naučil plno nových věcí, doufám že i on na mě bude vzpomínat v dobrém a pochopí že jsem to vše dělala jen pro jeho zdraví..

a ještě Rocky

21.8.2007 10:12

sadzi saj napsal(a):
Jinak super kopečky, to jsou nějaký hory?? Takový my nemáme

Jo jo, o hory tady nemáme nouzi. Bydlíme totiž v údolí a kolem dokola samý kopec. Výhoda v tom, že pokud jsou ty vichřice, námtu sílu větru, alespon částečně, chytí hory. Ale zase nevýhoda, pokud se zde usídlí mraky s deštěm, pak je hory opět nepustí pryš a prší a prrší a prší Ale to je málokdy Hele a pojedeš s novo kobčou ještě nějaký ten hobby parkurek? Nebo se budete prozatím jen poznávat navzájem....

21.8.2007 10:31

lanika napsal(a):
Jo jo, o hory tady nemáme nouzi. Bydlíme totiž v údolí a kolem dokola samý kopec. Výhoda v tom, že pokud jsou ty vichřice, námtu sílu větru, alespon částečně, chytí hory. Ale zase nevýhoda, pokud se zde usídlí mraky s deštěm, pak je hory opět nepustí pryš a prší a prrší a prší Ale to je málokdy Hele a pojedeš s novo kobčou ještě nějaký ten hobby parkurek? Nebo se budete prozatím jen poznávat navzájem....

otravné mouchy......

21.8.2007 10:34

lanika napsal(a):
otravné mouchy......

A pořád mě musí ta panička otravovat

21.8.2007 10:51

lanika napsal(a):
A pořád mě musí ta panička otravovat

Odpovím za sestřičku, možná ještě ted na podzim vyrazi, holky uvidi jak jim to pujde.JInak Leni a už si aspon stáhla dávku ovsa či kukuřice?

21.8.2007 10:53

klawdie napsal(a):
Odpovím za sestřičku, možná ještě ted na podzim vyrazi, holky uvidi jak jim to pujde.JInak Leni a už si aspon stáhla dávku ovsa či kukuřice?

Klári, ubrala jsem mu ovsa. Kukuřice dostává zatím stejně. Holky, brutál fotečky. kukněte. Doufám, že to autorovi nebude vadit, ale má je podepsané....

21.8.2007 10:55

lanika napsal(a):
Klári, ubrala jsem mu ovsa. Kukuřice dostává zatím stejně. Holky, brutál fotečky. kukněte. Doufám, že to autorovi nebude vadit, ale má je podepsané....

...

21.8.2007 11:00

lanika napsal(a):
.

Docela dobrý karambol....Pochvala fotografovi za vystižení

sadzi saj

21.8.2007 11:26
sadzi saj

lanika napsal(a):
Docela dobrý karambol....Pochvala fotografovi za vystižení

No docela mazec, nechtěla bych sedět na tom koníkovi

Přidejte reakci