Haflinger, Hucul, Fjord!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2007 09:57

Ahoj.
Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaké chovné stanice nebo jen nějaké chovatele kteří prodávají jedno z těchto plemen? Tak do 25.000,-Kč pro pokročilého jezdce.

Můžete sem hodit i nějaké fotky svích Haflingerů, Huculů nebo Fjordů!

sadzi saj

21.8.2007 10:03
sadzi saj

dzinecek napsal(a):
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat jestli neznáte nějaké chovné stanice nebo jen nějaké chovatele kteří prodávají jedno z těchto plemen? Tak do 25.000,-Kč pro pokročilého jezdce.

Míšo, takže ho fakt prodáš?? A co sehnat nějakýho trenéra??

Jinak haflingové se pohybují kolem 30 tis. a výš, aspoň, co jsem viděla já. Ale myslím, že nedávno nebo teď nějak byl inzerát na hafloše na eqch. Jinak huculové jsou docela tvrdohlavci, to bych brala spíš pro zkušenější, ale ono všechni poníci

21.8.2007 10:22

sadzi saj napsal(a):
Míšo, takže ho fakt prodáš?? A co sehnat nějakýho trenéra??

Jinak haflingové se pohybují kolem 30 tis. a výš, aspoň, co jsem viděla já. Ale myslím, že nedávno nebo teď nějak byl inzerát na hafloše na eqch. Jinak huculové jsou docela tvrdohlavci, to bych brala spíš pro zkušenější, ale ono všechni poníci

www.stajestetice.cz

21.8.2007 10:24

v v napsal(a):
www.stajestetice.cz

farma s huculkama je v Cunkově u Tábora,ale nevím tel ani odkat,tak si to zkus najít ve vyhledávači.Mají jich tam fakt hrozně hodně.Ten odkaz víš je na haflingy.

sadzi saj

21.8.2007 10:30
sadzi saj

v v napsal(a):
farma s huculkama je v Cunkově u Tábora,ale nevím tel ani odkat,tak si to zkus najít ve vyhledávači.Mají jich tam fakt hrozně hodně.Ten odkaz víš je na haflingy.

kobylka
Prodám 8 letou kobylku hucula s CT, KHV 155 , hodna, nelekava (neboji se aut, motorek, prejde vodu), vhodna na rekreacni jezdeni, vhodna pro deti, naprosto zdrava, zvykla na pastevni odchov, celorocne venku, pravidelné korektury, ockovana, odcervovaná. bezproblemova na osetrovani. Možnost peodeje i s vybavenim. cena 28 000,- + vybaveni
legšar, Telefon: 776713015

Foto ti pošlu do mailu

21.8.2007 11:05

dzinecek napsal(a):
Ahoj.

v dubí je obrosvský pastevní odchov papírových i nepapírových huculů, nevím teď jméno chovatele, od ruzne barvy ruzneho věku apohlaví, koně kvalitní, celoročně venku, ale neobsedlí

21.8.2007 12:18

dzinecek napsal(a):
Ahoj.

V Jeseníkách ve Vernířovicích je chov huculů, hlavně strakatých - mají tam moc krásný huculky, jakéhokoliv věku http://www.equichannel.cz/ranch-m/

21.8.2007 12:19

karwen napsal(a):
V Jeseníkách ve Vernířovicích je chov huculů, hlavně strakatých - mají tam moc krásný huculky, jakéhokoliv věku http://www.equichannel.cz/ranch-m/

Jo, a do 25000,- stoprocentně Hříbátka i dospělý

21.8.2007 12:47

karwen napsal(a):
Jo, a do 25000,- stoprocentně Hříbátka i dospělý

Dívej, našla jsem toto - http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=1465 (za otazníkem vymazat mezeru)

21.8.2007 14:24

dzinecek napsal(a):
Ahoj.

ahoj já prodávám 2 huculy.kobyla a její hříbě 3,5let a 4 měsíce.cena za oba 28tis.jednitlivě hříbě 9tis a kobyla 22tis.muj mejl je cardovaveronika@seznam.cz tak se ozvi

21.8.2007 14:43

vercule napsal(a):
ahoj já prodávám 2 huculy.kobyla a její hříbě 3,5let a 4 měsíce.cena za oba 28tis.jednitlivě hříbě 9tis a kobyla 22tis.muj mejl je cardovaveronika@seznam.cz tak se ozvi

Zkus zavolat do Štetic, kde chovají haflingy. Zrovna koncem srpna by měli mít na prodej cca 12 koní. Za 7-leté chtěli kolem 30 tisíc.

21.8.2007 15:07

marketka napsal(a):
Zkus zavolat do Štetic, kde chovají haflingy. Zrovna koncem srpna by měli mít na prodej cca 12 koní. Za 7-leté chtěli kolem 30 tisíc.

A kde to jsou ty Štětice?

sadzi saj

21.8.2007 15:16
sadzi saj

dzinecek napsal(a):
A kde to jsou ty Štětice?

Okr. Písek Ty už si Dzina prodala??

21.8.2007 15:17

vercule napsal(a):

Ahoj!
Kobylky jsou moc hezké, ale já potřebuju staršího obsedlého koně na kterém bych se mohla ještě naučit pořádně jezdit.

sadzi saj

21.8.2007 15:19
sadzi saj

dzinecek napsal(a):
Ahoj!
Kobylky jsou moc hezké, ale já potřebuju staršího obsedlého koně na kterém bych se mohla ještě naučit pořádně jezdit.

A co ta kobyla shora?? Ta by mohla být dobrá, jak jsem ti poslala odkaz a máš ji na mail i s fotem a co ten tvůj valášek, ještě se mi nějak nedostalo odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík