Tak ať příde i řada na Písečáky a Strakoničáky
pochlubte se se svíma koníčkama ať taky víme co tu máme za krásné koníky :o)
6 letá ČMB Bára a 14 Slezská Norička zika (na ní jedna známá skoušela jaký je to bez sedla :o) )
anderlikova
napsal(a):
6 letá ČMB Bára a 14 Slezská Norička zika (na ní jedna známá skoušela jaký je to bez sedla :o) )
a znovu Baruška
anderlikova
napsal(a):
Ahojky, obávám se že nás tu moc nebude![]()
baruška je pěkný macíček,zrovna včera jsem se byla kouknout na známého chláďáky do lesa a byl to pro mě jako poníkáře
docela šok pomuchlat se prozměnu s takovýma obříkama.Kolik mají kobylky v kouhoutku???
Tak tady moje kobča Ellisa- plemenem prý kříženec velš koba - ale kdo ví
microfon
napsal(a):
Ahojky, obávám se že nás tu moc nebude![]()
baruška je pěkný macíček,zrovna včera jsem se byla kouknout na známého chláďáky do lesa a byl to pro mě jako poníkáře
docela šok pomuchlat se prozměnu s takovýma obříkama.Kolik mají kobylky v kouhoutku???
Tak tady moje kobča Ellisa- plemenem prý kříženec velš koba - ale kdo ví
odkaď přesně jste??
druhá kobča Bobiška- Čsp*PH- takovej muj malej dvouletej rošťáček
microfon
napsal(a):
odkaď přesně jste??
druhá kobča Bobiška- Čsp*PH- takovej muj malej dvouletej rošťáček
AHOJ já se hlásím k bívalým Písečákům
teď už jsem bohužel skoro rok v Budějkách i s koníkem.Koukám že Barča bydlí ve Štěticích ne??Já tam léta jezdila jako instruktor,ale taď už tam asi dva roky nejsem a haflíka mám doma.
v v
napsal(a):
AHOJ já se hlásím k bívalým Písečákům
teď už jsem bohužel skoro rok v Budějkách i s koníkem.Koukám že Barča bydlí ve Štěticích ne??Já tam léta jezdila jako instruktor,ale taď už tam asi dva roky nejsem a haflíka mám doma.
Ahoj verčo, koukala jsem, že prodáváš sedlo.Kamarádka má stejný problém, koník ztloustl a sedlo taky přestalo sedět. Jaké si budeš kupovat nové - nějaké od sedláře? Ony ty sedla se širokou komorou zrovna nejdou levno sehnat ... Dáš kdyžtak tip, prosím->protože věřím že nejenom moje kamarádka by to ráda věděla, ale i Eli má tu natowu docela jen tak tak a musím jí hodně hlídat aby moc nepřibrala...
microfon
napsal(a):
Ahoj verčo, koukala jsem, že prodáváš sedlo.Kamarádka má stejný problém, koník ztloustl a sedlo taky přestalo sedět. Jaké si budeš kupovat nové - nějaké od sedláře? Ony ty sedla se širokou komorou zrovna nejdou levno sehnat ... Dáš kdyžtak tip, prosím->protože věřím že nejenom moje kamarádka by to ráda věděla, ale i Eli má tu natowu docela jen tak tak a musím jí hodně hlídat aby moc nepřibrala...
Ahoj,zatím mám jedno v jednání za 13 000,-už jeté a nebo od sedláře cca za 15 000,-tak ještě uvidím jestli mi třeba to rozjednané bude sedět.Pěkně mi to štve že mu není!!!!Kolem kohoutku začal mít suché fleky a jelikož už jednou byl hodně odřenej z anglie o bývalého majitele ,tak tam má bílé chlupy a je na to citlivější tak bych nerada aby si to zase zedřel.Ach jo proč jsou ty westerny tak drahý
to anglický jezdci to maj všechno mnohem levnější.
v v
napsal(a):
Ahoj,zatím mám jedno v jednání za 13 000,-už jeté a nebo od sedláře cca za 15 000,-tak ještě uvidím jestli mi třeba to rozjednané bude sedět.Pěkně mi to štve že mu není!!!!Kolem kohoutku začal mít suché fleky a jelikož už jednou byl hodně odřenej z anglie o bývalého majitele ,tak tam má bílé chlupy a je na to citlivější tak bych nerada aby si to zase zedřel.Ach jo proč jsou ty westerny tak drahý
to anglický jezdci to maj všechno mnohem levnější.
to jo , s westernama pro atipičtější koně je hrozná pakáž, levnější sedla vůbec nemají podroběnější označení šířky komory , tvaru konců lyžin , natož jejich sklonu .
microfon
napsal(a):
to jo , s westernama pro atipičtější koně je hrozná pakáž, levnější sedla vůbec nemají podroběnější označení šířky komory , tvaru konců lyžin , natož jejich sklonu .
to jo no,taky to zatím nevypadá moc růžově.
Tady já ve Štěticích už jen jako návštěva na hubertu 2005
microfon
napsal(a):
- na ranči M jsem byla sice minulej pátek,ale bohužel ne nejezdila.ty ano?
ahojky tak barča má něco kolem 160 cm a Zika taky jj sou obě ustájené ve štěticích Baruška má hříbátko narodilo se v kětnu kobylka se jmenuje Beruška ale už tam dlouho nebudou snad mně brzo pustí z nemocnice a já si je dám blíž k sobě plánuju je dát buď k tátovi do Kestřen a nebo do Semic než budu mít sví vlastní
anderlikova
napsal(a):
ahojky tak barča má něco kolem 160 cm a Zika taky jj sou obě ustájené ve štěticích Baruška má hříbátko narodilo se v kětnu kobylka se jmenuje Beruška ale už tam dlouho nebudou snad mně brzo pustí z nemocnice a já si je dám blíž k sobě plánuju je dát buď k tátovi do Kestřen a nebo do Semic než budu mít sví vlastní
skusím sem dát obrázek hříbátka ale omlouvám se za kvalitu je to z foťáku něco málo po porodu (asi 6 hodin po )
anderlikova
napsal(a):
skusím sem dát obrázek hříbátka ale omlouvám se za kvalitu je to z foťáku něco málo po porodu (asi 6 hodin po )
2
anderlikova
napsal(a):
3
Tak se také hlásím mezi majitele koníků z Písecka. Baruš mám necelé tři týdny, takže si na sebe teprve pomaličku zvykáme.
anderlikova
napsal(a):
3
Valáška Sonyho mám zatím pouze půjčeného, aby měla Bára v ohradě kamaráda.
anderlikova
napsal(a):
3
Oslíci už k naší chaloupce na samotě u lesa tak nějak neodmyslitelně patří...
maty
napsal(a):
Já mám z Malenic koníka a tak jsem se chtěla zeptat, jestli sem nechodí někdo, kdo má taky koně z ranče M? A dělo se tam v pátek něco zajímavýho?
Maty: nene nic zajímavýho, jen jsme tam jako na stanici końostezek přespali. jakýho koníka jsi od Romana koupila a kde ho máš ustájeného- taky v někde poblíž??
microfon
napsal(a):
ti oslíci jsou úžasní- máte je jen pro radost.jinak gartuluji ke kobylce(je pony?).je super že pro ní máte kamaráda- a s oslíky si nerozumí???
Oslíky máme hlavně pro radost, občas povozí děti. Jsou hrozně miloučký, úplně jsem jim propadla. Kobylka je pony 135 cm KV, kupovala jsem si ji pro své občasné svezení. Když jsme pro ni přijeli, vypadala jako takový hodný flegmouš - přesně koník, jakého jsem si představovala. V novém domově se ale začala projevovat úplně jinak, když jsme šli do ohrady, přiběhla a hned se točila zadkem. Nekopla, ale důrazně naznačila, že tam nemáme co pohledávat. Kamarádka veterinářka mi ukázala, jak s ní mám začít pracovat na "kousacím" vodítku a získat si tak její respekt a důvěru. Nevím, co má kobylka za sebou (v patnácti letech asi už dost), a tak jen doufám, že z nás časem bude nerozlučná dvojka a že se naučím jí porozumět. Řekla bych, že s oslíkama je komunikace daleko snazší
. S nima si rozumí hlavně valášek, hned první den se zamiloval do hřebce
.
microfon
napsal(a):
Maty: nene nic zajímavýho, jen jsme tam jako na stanici końostezek přespali. jakýho koníka jsi od Romana koupila a kde ho máš ustájeného- taky v někde poblíž??
Jé Roman, ale to snad není z Malenic? Já mám Matyldu a tady mám její fotečky
http://www.matyldicka.websnadno.cz/ index.php?menu=1
(bez mezery)
maty
napsal(a):
Jé Roman, ale to snad není z Malenic? Já mám Matyldu a tady mám její fotečky
http://www.matyldicka.websnadno.cz/ index.php?menu=1
(bez mezery)
ahoooj,já a mý dvě obludky zdravíme písečáky
Verčo,taky mám problémy ze sedlem.mam na Ferdyše sedlo od sedláře na míru a pěkně se mi otlačuje
jaký máš a jaký chceš kupovat? já už nevím,co na něj hodit.máme už 4.sedlo a neni mu...
takže koňouch 1 - hafling Ferda...
ferdice
napsal(a):
ahoooj,já a mý dvě obludky zdravíme písečáky
Verčo,taky mám problémy ze sedlem.mam na Ferdyše sedlo od sedláře na míru a pěkně se mi otlačuje
jaký máš a jaký chceš kupovat? já už nevím,co na něj hodit.máme už 4.sedlo a neni mu...
takže koňouch 1 - hafling Ferda...
koňouch 2 - merén Qítek