krai
napsal(a):
Ahoj je tady někdo z těchto končin, nebo někde poblíž ? Příjde mi, že jsou tady lidi skoro ze všech koutů republiky, jen my nějak zaostáváme...
A ať to tady není bez fotky, tak tady naše mimi
krai
napsal(a):
A ať to tady není bez fotky, tak tady naše mimi
a tady je naše mimi! teda ne naše, ale od známé. já sem z okresu Břeclav!
tadel
napsal(a):
a tady je naše mimi! teda ne naše, ale od známé. já sem z okresu Břeclav!
a tady je můj pony hřebeček.
krai
napsal(a):
jee hurá a od kud přesně ?
a tady je pod sedlem s malolu dívčinou co k nám chodí jezdit.
tadel
napsal(a):
a tady je pod sedlem s malolu dívčinou co k nám chodí jezdit.
a tady moje pony kobylka. už je to babička. ale mooooc hodná. jinak já sem z Hlohovce. a ty?
tadel
napsal(a):
a tady moje pony kobylka. už je to babička. ale mooooc hodná. jinak já sem z Hlohovce. a ty?
a ještě tady
krai
napsal(a):
Nejmenuje se náhodou Princ ?
Ahoj. Náhodou se jmenuje Princ. a je taky z Brumovic....
znáš ho? můžeš mi o němněco říct? mám jej přesně týden. je to zlato. sice sem tam zařve, ale jinak je uplně v poho. jezdí i s velkýma koňma ven a uplně v pohodě. jen mě trošku štve s taháním. ne že by nechtěl tahat, ale chce spíš až mooooc tahat.... nechce jít krokem.
tadel
napsal(a):
znáš ho? můžeš mi o němněco říct? mám jej přesně týden. je to zlato. sice sem tam zařve, ale jinak je uplně v poho. jezdí i s velkýma koňma ven a uplně v pohodě. jen mě trošku štve s taháním. ne že by nechtěl tahat, ale chce spíš až mooooc tahat.... nechce jít krokem.
Jéé, tak to je dobré. No jasně, že ho znám. Měla jsem ho i 3 týdny doma, když jsem měla nemocnou kobylu s hříbětem, tak jim tam dělal společnost. Do té doby jsem ho moc nemusela, ale teď na něj nedám dopustit A pod sedlem je teda v pohodě jo ? Já mám totiž pocit, že pod sedlem nikdy moc nechodil, maximálně tak povozit děcka...
krai
napsal(a):
Jéé, tak to je dobré. No jasně, že ho znám. Měla jsem ho i 3 týdny doma, když jsem měla nemocnou kobylu s hříbětem, tak jim tam dělal společnost. Do té doby jsem ho moc nemusela, ale teď na něj nedám dopustit A pod sedlem je teda v pohodě jo ? Já mám totiž pocit, že pod sedlem nikdy moc nechodil, maximálně tak povozit děcka...
jé jani, to je ten co pištěl na Emilku žejo?
kapusta
napsal(a):
jé jani, to je ten co pištěl na Emilku žejo?
ahojky !!
tak to byl dobrý nápad založit toto téma !!!!!!
Tak já jsem z Břeclavi, mám kobylku ČT.
Pá K.
veronika20
napsal(a):
ahojky !!
tak to byl dobrý nápad založit toto téma !!!!!!
Tak já jsem z Břeclavi, mám kobylku ČT.
Pá K.
a ještě další fotečka !!!!
veronika20
napsal(a):
a ty jsi přímo odkud ?? Máš také koníka nebo někde jezdíš ??
No už je to napsáno výše, mám svoji kobylku, ted momentálně i s hříbětem a mám je ustájené v Brumovicích. Ty asi skáčeš že ?
Učila sis koníka sama, nebo máš nějakého trenéra ?
Moje kobča je sice appaloosa, ale chtěla bych s ní zkusit skákat...
krai
napsal(a):
No už je to napsáno výše, mám svoji kobylku, ted momentálně i s hříbětem a mám je ustájené v Brumovicích. Ty asi skáčeš že ?
Učila sis koníka sama, nebo máš nějakého trenéra ?
Moje kobča je sice appaloosa, ale chtěla bych s ní zkusit skákat...
moje kobča Crazy Storm
tadel
napsal(a):
Tééda, ale tu jízdárnu vám závidím
krai
napsal(a):
Tééda, ale tu jízdárnu vám závidím
krai ahoj! sice ze začátku dělal problémy, ale to asi jen 10 min. ne že by vyhazoval, ale začal couvat.... ale teď už chodí v pohodě. chceme jej naučit chodit i bez koní. němu stačí když nějakého koníka vidí. nemusí jít za ním. a asi s ním pojedeme i na závody. zatim jen jízdu zručnosti a příští rok zkusíme nějaký parkurek. na to že je hřebec je ale suprový....
můžu se zeptat, proč si jej nemusela? byl nějaký? mě se totiž nezdá. nemáš nějakou jeho fotku??? jinak máš pěknou kobylku!
tadel
napsal(a):
krai ahoj! sice ze začátku dělal problémy, ale to asi jen 10 min. ne že by vyhazoval, ale začal couvat.... ale teď už chodí v pohodě. chceme jej naučit chodit i bez koní. němu stačí když nějakého koníka vidí. nemusí jít za ním. a asi s ním pojedeme i na závody. zatim jen jízdu zručnosti a příští rok zkusíme nějaký parkurek. na to že je hřebec je ale suprový....
můžu se zeptat, proč si jej nemusela? byl nějaký? mě se totiž nezdá. nemáš nějakou jeho fotku??? jinak máš pěknou kobylku!
no možná bych někde nějakou našla ..podívám se
nemáš icq ?
krai
napsal(a):
318-851-003
krai: no mé kobylce je 19 let ale skákat jsem se učila sama, vlastně i jezdit, nikdy jsem neměla trnéra, jsem samouk
Na překážky kobylka chodí sama a hrozně jí to baví :-))
No uvidíš jestli to Tvoji kobylku bude hlavně bavit ,ale taky znám koně, které to baví, ale nikdy se skákat nenaučí, i takové případy znám, tak uvidíš :-))
veronika20
napsal(a):
krai: no mé kobylce je 19 let ale skákat jsem se učila sama, vlastně i jezdit, nikdy jsem neměla trnéra, jsem samouk
Na překážky kobylka chodí sama a hrozně jí to baví :-))
No uvidíš jestli to Tvoji kobylku bude hlavně bavit ,ale taky znám koně, které to baví, ale nikdy se skákat nenaučí, i takové případy znám, tak uvidíš :-))
No ji to baví, akorát na to není zrovna talent no, Jinak si taky učím vše sama