Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2007 09:03

Tak kdepak jste ??Jak jste se měly o víkendu??Já byla v práci,dnes jedu na odpolední... Tak se fakt "těším"...

sadzi saj

27.8.2007 09:07
sadzi saj

molly napsal(a):
Tak kdepak jste ??Jak jste se měly o víkendu??Já byla v práci,dnes jedu na odpolední... Tak se fakt "těším"...

Ahojky, hezké ranko, no já pořád čekám, kdy se kdo ozve a ono nic My jsme celý víkend odpočívali. V pátek jsem razila za Elí a čekalo mě příjemné překvapení , v sobotu měla volno a včera jsme měli trénink a dnes zase v práci zase sama, holky mají dovču

27.8.2007 09:07

molly napsal(a):

Ahoj Zuzi. Já byla také včera v práci V sobotu se přijeli na Honzíka podívat bývalí majitelé, prožili jsme moc suprový den, jsou to bezva lidi Zavzpomínali jsme, jak malý Honzula prováděl lumpárny a tak

27.8.2007 09:09

lanika napsal(a):
Ahoj Zuzi. Já byla také včera v práci V sobotu se přijeli na Honzíka podívat bývalí majitelé, prožili jsme moc suprový den, jsou to bezva lidi Zavzpomínali jsme, jak malý Honzula prováděl lumpárny a tak

Jé, Andrej a copak to bylo za překvapení?

27.8.2007 09:12

molly napsal(a):

Tak to jste měly pohodovější víkend než já... :-) No,já se přes týden budu chystat na neděli,máme tu v HK veřej. trénink....Tak ještě sehnat dopravu a můžu vyrazit :-) Kdyby ta moje potvůrka podivná skákala aspoň tak,jako před 14 dny,udělala by mi radost :-)
Já si dneska malinko přispala,kobylku ráno nakrmil kámoš,než jel do práce :-)Takže za chvíli vyrazím ven,po víkendu půjde jen na lonž

27.8.2007 09:13

lanika napsal(a):
Jé, Andrej a copak to bylo za překvapení?

Určo byla Elí s koníkama venku Že jo??

27.8.2007 09:17

molly napsal(a):
Tak to jste měly pohodovější víkend než já... :-) No,já se přes týden budu chystat na neděli,máme tu v HK veřej. trénink....Tak ještě sehnat dopravu a můžu vyrazit :-) Kdyby ta moje potvůrka podivná skákala aspoň tak,jako před 14 dny,udělala by mi radost :-)
Já si dneska malinko přispala,kobylku ráno nakrmil kámoš,než jel do práce :-)Takže za chvíli vyrazím ven,po víkendu půjde jen na lonž

No to Honza v pátek stál, v sobotu jsem ho vzala na chvíli pod sedlo ukázat návštěvě a v neděli jsem byla od rána v práci, tak šel na lonž. A to jste měly vidět. vyhazoval tak, že několikrát sebou plácl na zem a roztáhl všechny 4. Měla jsem strach, ale jen co se postavil, opět si odcválal. No, takže bude dneska sranda, jedem na vyjíždku, tak jksem zvědavá, co zase vymyslí.
Holky, já bych spala ......

27.8.2007 09:18

lanika napsal(a):
No to Honza v pátek stál, v sobotu jsem ho vzala na chvíli pod sedlo ukázat návštěvě a v neděli jsem byla od rána v práci, tak šel na lonž. A to jste měly vidět. vyhazoval tak, že několikrát sebou plácl na zem a roztáhl všechny 4. Měla jsem strach, ale jen co se postavil, opět si odcválal. No, takže bude dneska sranda, jedem na vyjíždku, tak jksem zvědavá, co zase vymyslí.
Holky, já bych spala ......

Jinak Zuzi, štěstí na těch závodech Určo to bude vpohodě....Já se na příští rok už také těším ....

27.8.2007 09:19

lanika napsal(a):

Hojes slečny pracantky, tak od středy se mezi pracující lid hlásím i já...už te´d sjem šílená hrůzou z toho vstávání ve 4:40...
Jinak já se nechala ukecat a jela s kámoškou a Kerkou na westernovou akci..měli to bráno jako hubert a normálně jsem si říkala, niky více, myslela sjem, že se mi ten magor na vyjíž´dce uzdeší...celou dobu nešel krokem, vyhazoval, že nemůže letět..už jsme si říkala, že snad slezu a povedu ho...a to jsem si ho předtím byla projet sama po těch úžasnách polích jenom na ohlávce...soutěže, co se jely jednotivě, taky v klidu na ohlávce...
musím ho zřehmě brát co nejvíce mezi koně a navíc sjem se rozhodla, že mu pořídím společníka, aby nebyl sám...mám to v inzeci, i tady na moderce, tak kdybyste věděly, klidně o nějakém poňovi, huculovi pokříženém nebo něčem s výškou nad 140 m, dejte vědět...třeba konečně začnu využívat svůj dvojbox...:)

27.8.2007 09:22

lanika napsal(a):
Jinak Zuzi, štěstí na těch závodech Určo to bude vpohodě....Já se na příští rok už také těším ....

Jinak Zuzi, taky ržím palce,ale na otkách, co si tu dávala vypadá super...jenom aby se neříjnala....:))

27.8.2007 09:23

molly napsal(a):

Čaues holky, sedím v práci a plním resty na poradu. Já jsem měla víkend pro sebe, Tomáš byl na volejbalovém turnaji v Příbrami takže bez vaření, uklízení... V sobotu jsem byla u známé, které přivezli nového poníka. Má čtyři arabky a teď přibyl ještě ten malej despota. Je to takovej rarášek, trošku nevychovanej ale to se odstraní On se chuděra chtěl kamarádit s holkama ale jedna z kobylek se do něj totál pustila a vypadalo to chvíli jako wrestling... Dopadlo to tak, že musel být odchycen a strávit zbytek dne na samotce...koukali na sebe pouze přes pásky...

sadzi saj

27.8.2007 09:23
sadzi saj

lanika napsal(a):

Zuzi taky přeju hodně štěstí na závodech a jinak si mě prokoukla

Jsem přijela a hledám svýho koně a on nikde, vepředu ve výběhu ani vzadu ve výběhu. Tak jdu na poslední možný místo na pastvu a Elí tam stála s holkama, úplně v pohodě odpočívali, měla jsem fakt radost. Dokonce za mnou sama přišla. Holky, já měla takovou radost no neskutečnou

sadzi saj

27.8.2007 09:26
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Čaues holky, sedím v práci a plním resty na poradu. Já jsem měla víkend pro sebe, Tomáš byl na volejbalovém turnaji v Příbrami takže bez vaření, uklízení... V sobotu jsem byla u známé, které přivezli nového poníka. Má čtyři arabky a teď přibyl ještě ten malej despota. Je to takovej rarášek, trošku nevychovanej ale to se odstraní On se chuděra chtěl kamarádit s holkama ale jedna z kobylek se do něj totál pustila a vypadalo to chvíli jako wrestling... Dopadlo to tak, že musel být odchycen a strávit zbytek dne na samotce...koukali na sebe pouze přes pásky...

Jani, není to dlouho, co na eqch byl inzerát, že někdo daruje za určitých podmínek koně pani je od HK, kámoška si od ní teď poveze kobylu, tak třeba by to klaplo, pěkný ryzáček s odznakama, myslím kobyla, jestli chceš, vyštrachám email

27.8.2007 09:27

molly napsal(a):

Holky,jdu s Molčou...Tak se pak ještě ozvu
Molly po skoku na oprácku-holčina nestíhala :-(

27.8.2007 09:27

sadzi saj napsal(a):
Jani, není to dlouho, co na eqch byl inzerát, že někdo daruje za určitých podmínek koně pani je od HK, kámoška si od ní teď poveze kobylu, tak třeba by to klaplo, pěkný ryzáček s odznakama, myslím kobyla, jestli chceš, vyštrachám email

Andy, ta paní co daruje kobču je má kamarádka. Chceš na mí mailik?

27.8.2007 09:28

kukinatost napsal(a):
Jinak Zuzi, taky ržím palce,ale na otkách, co si tu dávala vypadá super...jenom aby se neříjnala....:))

Jani, tak to se divím, že ses tak najednou hecla. Ale milé překvapení Já už taky musím něco udělat s tím Honzou. Tak ted všelijak zkouším různé varianty. Možná, že se i pobytem přes noc venku o něco zklidní, uvidíme. Taky ho zkusím častěji prohánět po výběhu ( on si totiž sám ani nezakluše ) , ale jakmile tam přijdu s bičem, cválá dokolečka jak pako, vyhazuje, prdí, frká. Má radost z pohybu. Jen ho je třeba na to naťuknout. A tak si říkám, jak se vyblbne sám ve volnosti, možná už nebude dělat bordel pod sedlem. Nechám se překvapit

sadzi saj

27.8.2007 09:32
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Andy, ta paní co daruje kobču je má kamarádka. Chceš na mí mailik?

Fakt jo?? Má mail impipi@ a buď seznam myslím fakt ona?? Kámoška od ní kupuje Dádu

27.8.2007 09:36

molly napsal(a):
Holky,jdu s Molčou...Tak se pak ještě ozvu
Molly po skoku na oprácku-holčina nestíhala :-(

Heh Andy,
to je fakt náhoda Normálně mě se dneska vůbec nechtělo vstávat, byla jsem úplně jako zmlácená, včera jsem vyjela s tetkou na výlet na kole a nějak mi to dalo zabrat, jak nejsem zvyklá

sadzi saj

27.8.2007 09:39
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Heh Andy,
to je fakt náhoda Normálně mě se dneska vůbec nechtělo vstávat, byla jsem úplně jako zmlácená, včera jsem vyjela s tetkou na výlet na kole a nějak mi to dalo zabrat, jak nejsem zvyklá

Takže ji fakt znáš?? A neznáš tu Dádu??

My byli v sobotu na Mácháči na šlapadlech, super. U nás komáři prudili v noci děsný , ale jinak jsem se vyspala do růžova

27.8.2007 09:40

tajemma danny napsal(a):
Heh Andy,

Teda, ten svět je malý Hele, Danny, nějak mi to asi vypadlo. Tom je tvůj manžel nebo přítel? A co j to za kobču co chce paní darovat? Stará? Nebo po úrazu?

27.8.2007 09:47

lanika napsal(a):
Teda, ten svět je malý Hele, Danny, nějak mi to asi vypadlo. Tom je tvůj manžel nebo přítel? A co j to za kobču co chce paní darovat? Stará? Nebo po úrazu?

Andy,
Tom je přítel, v listopadu to budou tři roky co jsme spolu a dva roky spolu bydlíme...než jsem si zvykla že už nejsem sama to mi chvíli trvalo Jinak kobylku, kterou darujou je plňaska, zachránili jí z jatek, nemá jedno oko. Je to moc vděčná kobča, dobrosrdečná, na vyjížďky chodí na parelce, uvede jí začátečník. Hele prosím tě, jinak podrobnosti fakt nevím. Ale rádi ti impipi na vše odpoví po mailu.

27.8.2007 09:47

lanika napsal(a):

Hojec, no já jsem hodila inzerát, žekoníka koupím, aby se vlezl do 20000 i s dopravou...chtěla jsem teda oře zdravého...a když jsem viděla, jak se Kerka vykramaně honil k smrti, páč měl furt pocit, že mu ty koně někam uečou...nějak nemám to srdce mít ho samotného...navíc, já si pak nic neužiju, on je jak ujetý, nedá se na něm skoro jet...
Kdybyste teda někdo měly kontakt na nějakého toho koníka, tak sem s tím..:)))

27.8.2007 09:51

kukinatost napsal(a):
Hojec, no já jsem hodila inzerát, žekoníka koupím, aby se vlezl do 20000 i s dopravou...chtěla jsem teda oře zdravého...a když jsem viděla, jak se Kerka vykramaně honil k smrti, páč měl furt pocit, že mu ty koně někam uečou...nějak nemám to srdce mít ho samotného...navíc, já si pak nic neužiju, on je jak ujetý, nedá se na něm skoro jet...
Kdybyste teda někdo měly kontakt na nějakého toho koníka, tak sem s tím..:)))

dnule, můžeš mi teda psolat ten mail, bych to zkusila...já jsem taková, že kobča prostě u ěm zůstane napořád..kámoška se mi směje, že yb Kerku dal dávno pryč s tou vyblázněností..ale já ho miluju a on je takové jelito, že než by si zas na někoho zvyknul..Btw Danny, nevíš, kolik let je kobylce...?A jaká je mezi koňma, páč Kerku bez koní jdu na nákrčáku...abych na ní mohla vyjet třeba se segrou, je začtečník...

sadzi saj

27.8.2007 09:56
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
dnule, můžeš mi teda psolat ten mail, bych to zkusila...já jsem taková, že kobča prostě u ěm zůstane napořád..kámoška se mi směje, že yb Kerku dal dávno pryč s tou vyblázněností..ale já ho miluju a on je takové jelito, že než by si zas na někoho zvyknul..Btw Danny, nevíš, kolik let je kobylce...?A jaká je mezi koňma, páč Kerku bez koní jdu na nákrčáku...abych na ní mohla vyjet třeba se segrou, je začtečník...

Mail je impipi@seznam.cz a myslím, že by to bylo super, jestli je kobča v pohodě, myslím, že nějak bylo v inzerátu kolem 11 let, ale nevím to jistě. Myslím, že by mohla být pro tebe ok i pro ségru

27.8.2007 09:59

kukinatost napsal(a):

Hele Jani, tak teď jsem mluvila s tou holčinou a už je prý Mayta zamluvená. Kdyby se cokoliv změnilo tak se mi ozve. Zatím by měla putovat někam k Hradci.

27.8.2007 10:02

tajemma danny napsal(a):
Hele Jani, tak teď jsem mluvila s tou holčinou a už je prý Mayta zamluvená. Kdyby se cokoliv změnilo tak se mi ozve. Zatím by měla putovat někam k Hradci.

ok, jasňačka, já jsem s darovábím nepočítala, klidně koupím nějakou křižovatku, hlavně at Kerouš není sám a dá se na to sednout...moc nechci plňase, páč to mi nepřijde jako kůň pro začátečníka...

27.8.2007 10:37

kukinatost napsal(a):
ok, jasňačka, já jsem s darovábím nepočítala, klidně koupím nějakou křižovatku, hlavně at Kerouš není sám a dá se na to sednout...moc nechci plňase, páč to mi nepřijde jako kůň pro začátečníka...

Jani, sežeň mi tam u vás práci a já jedu za tebou i s Honzíkem. Nějak mi to tady poslední dobou všechno leze krkem

27.8.2007 10:38

lanika napsal(a):
Jani, sežeň mi tam u vás práci a já jedu za tebou i s Honzíkem. Nějak mi to tady poslední dobou všechno leze krkem

Che Leňule, a co bys ráda dělala...známých mám docela dost...:)))

sadzi saj

27.8.2007 10:40
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

Copak Leni v práci zlobí??

27.8.2007 10:43

kukinatost napsal(a):

Já si v práci nevybírám. Jsem toho názoru, že pokud je aspoň nějaká práce, není až zas tolik zle. Ale samozřejmě to musí uživit mě a koňoucha často o tom přemýšlím, že bych někam vypadla, jen nevím, zda bych se rozhoupala k tomu prvnímu kroku ...

27.8.2007 10:44

lanika napsal(a):
Já si v práci nevybírám. Jsem toho názoru, že pokud je aspoň nějaká práce, není až zas tolik zle. Ale samozřejmě to musí uživit mě a koňoucha často o tom přemýšlím, že bych někam vypadla, jen nevím, zda bych se rozhoupala k tomu prvnímu kroku ...

Ne, v práci je to vpohodě. Asi to jediné mě tady drží. Ale štvou mě tady ti lidé kolem, celkový kraj a tak.

27.8.2007 10:47

lanika napsal(a):

Leni, rozumím ti....já jsem nikdy nechtěla pracovat s dětma, v Olomouci jsem měla fajn brigádu..placenou lépe než svoji práci jakožto člověk s vysokoškolským vzděláním...takže se momentálně snažím nějak rok zapadnout do téhle praxe, a pak zase změnu.,...btw to by bylo čupr,Kerka by měl kolegu a já bych nic nemusela kupovat..:))

27.8.2007 10:50

kukinatost napsal(a):
Leni, rozumím ti....já jsem nikdy nechtěla pracovat s dětma, v Olomouci jsem měla fajn brigádu..placenou lépe než svoji práci jakožto člověk s vysokoškolským vzděláním...takže se momentálně snažím nějak rok zapadnout do téhle praxe, a pak zase změnu.,...btw to by bylo čupr,Kerka by měl kolegu a já bych nic nemusela kupovat..:))

Leni, také jsem měla období, kdy jsem chtěla se vším seknout. Zabalit si raneček a jen někam do světa...heh, ale vždycky jsem nějak vystřízlivěla a po neděli jsem šla zase do práce...chtěla jsem jet za koňmi do Holandska, už jsem to měla i domluvený kam bych jela ale pak jsem couvla...jsem sralbotka

sadzi saj

27.8.2007 10:54
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Leni, také jsem měla období, kdy jsem chtěla se vším seknout. Zabalit si raneček a jen někam do světa...heh, ale vždycky jsem nějak vystřízlivěla a po neděli jsem šla zase do práce...chtěla jsem jet za koňmi do Holandska, už jsem to měla i domluvený kam bych jela ale pak jsem couvla...jsem sralbotka

Tak to já naštěstí jsem tady zatím spokojená, musím zaklepat a mám se teď tak, jak jsem se to vždy přála a doufám, že to takhle zůstane už navždy a musím zaklepat

27.8.2007 10:55

molly napsal(a):

Tak vidím, že poseroutky se sešly....už jsem si kolikrát říkala, že bych třeba začala někde úplně od začátku, kde mě neznají atd...ale pak se vždycky vrátím zpáky a uvědomím si, že na to nemám..
Heleleňuli, mám pro tebe návrh, 22.9. se v Jančí koná něco jako hubert...jedem tam po kopytě, je to kolem Fulneka...v pátek vyjíždíme, tak kbys chtěla jet taky..vyjíždíme o kámošů z Polanky...

27.8.2007 11:00

tajemma danny napsal(a):

Já bych to i riskla, jenže teď mám stálou práci, kde jsou semnou spokojení a je možnost nějakého vzestupu, časem. Teď si představte, že bych tady dala výpověd a jela pryč. Tam bych si našla nějakou práci, začínala odznova se vším, byla bych možná spokojená, ale pak najednou by něco nevyšlo a kjá bych byla nucená se vrátit zpět. Sem, odkaď jsem utekla a bez práce. Připomínám, že u nás je to opravdu bída s tím najít si slušné zaměstnání. No a i přesto by mě lákalo tohle všechno zkusit, ale vím ,že se to asi nestane, protože stejně jako ty, Danny, couvnu. Ale zase když na mě taková ta deptající nálada dopadne, zajdu si na dvorek a tam mám přeci Honzulu, ne? Zlobidlo, ale přeci. No a tak se to zase časem vstřebá a po nějaké době přijde zpět Ale to asi kažému....

27.8.2007 11:10

kukinatost napsal(a):
Tak vidím, že poseroutky se sešly....už jsem si kolikrát říkala, že bych třeba začala někde úplně od začátku, kde mě neznají atd...ale pak se vždycky vrátím zpáky a uvědomím si, že na to nemám..
Heleleňuli, mám pro tebe návrh, 22.9. se v Jančí koná něco jako hubert...jedem tam po kopytě, je to kolem Fulneka...v pátek vyjíždíme, tak kbys chtěla jet taky..vyjíždíme o kámošů z Polanky...

Jani, jela bych ráda, ale asi s těma výlatama počkám na další sezonu. Ted pokud to vyjde, pojedu do Chotěbuze se sním mrknout a podle toho, jak se bude chovat tam, pak budu odvíjet další plány , případně zákroky ve výcviku A co to jako bude? Něco jako společná vyjíždka? Nebo se tam děje i něco víc?
Ale slibuju si ted sama sobě, že za rok pojedu, kde se dá

27.8.2007 11:16

lanika napsal(a):
Jani, jela bych ráda, ale asi s těma výlatama počkám na další sezonu. Ted pokud to vyjde, pojedu do Chotěbuze se sním mrknout a podle toho, jak se bude chovat tam, pak budu odvíjet další plány , případně zákroky ve výcviku A co to jako bude? Něco jako společná vyjíždka? Nebo se tam děje i něco víc?
Ale slibuju si ted sama sobě, že za rok pojedu, kde se dá

Prozatím budem trenovat takhle

27.8.2007 11:17

lanika napsal(a):
Prozatím budem trenovat takhle

...takhle...

27.8.2007 11:20

lanika napsal(a):
...takhle...

I takhle

27.8.2007 11:24

lanika napsal(a):
I takhle

A na jaře se uvidí co dál Mám hlad, už bych šla něco i sníst. Ale než se milostiví šéfici odhodlají vyrazit, umřuuuuuuuuuu.

sadzi saj

27.8.2007 11:36
sadzi saj

lanika napsal(a):
A na jaře se uvidí co dál Mám hlad, už bych šla něco i sníst. Ale než se milostiví šéfici odhodlají vyrazit, umřuuuuuuuuuu.

Jj, taky už mám hlad, tak přemýšlím, že vyrazím pro něco k papů

27.8.2007 11:39

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky už mám hlad, tak přemýšlím, že vyrazím pro něco k papů

Holky, frčím si pro toho Ramira...:) Musím se smát, Klárka psala, že je někde od nás, ale že to bude Holešovský od Luka....:)))

27.8.2007 11:41

kukinatost napsal(a):
Holky, frčím si pro toho Ramira...:) Musím se smát, Klárka psala, že je někde od nás, ale že to bude Holešovský od Luka....:)))

Jani, jak už budeš u něj a veme tě do prodejny, jen kukni, jestli tam má granulky a jestli ano po kolik. Když tak si tam pro ně sjedu. Díkes

sadzi saj

27.8.2007 11:42
sadzi saj

lanika napsal(a):
Jani, jak už budeš u něj a veme tě do prodejny, jen kukni, jestli tam má granulky a jestli ano po kolik. Když tak si tam pro ně sjedu. Díkes

A co už si upravovala

27.8.2007 11:55

molly napsal(a):

Hoj,tak jsem zpět... Kobylka je opohybována,dvorek poklizen a teď se hlásí žaludek o příděl...Moc toho tu není...Copa budete mít dobrého Vy?
Na tu neděli zatím nemám dopravu A říje by měla dorazit až na ten další víkend :-) Tak uvidím...Každopádně Vás budu ještě informovat :-) Zítra a v pátek mám ranní a to jsem doma až po 16hod.,tak se minem... :-)

27.8.2007 12:08

molly napsal(a):
Hoj,tak jsem zpět... Kobylka je opohybována,dvorek poklizen a teď se hlásí žaludek o příděl...Moc toho tu není...Copa budete mít dobrého Vy?
Na tu neděli zatím nemám dopravu A říje by měla dorazit až na ten další víkend :-) Tak uvidím...Každopádně Vás budu ještě informovat :-) Zítra a v pátek mám ranní a to jsem doma až po 16hod.,tak se minem... :-)

27.8.2007 12:15

molly napsal(a):

Holky já úplně zapoměla, že nám tento týden nevaří. Tak jsem si zaběhla do krámu koupit hermelínek s houskou a jr to. Bříško napapané, ted bych si tak zdřímla. Ale možná to vyjde, šéfíci do 15 min odjíždí domů, ale jeden by se měl vrátit. Tak uvidíme

27.8.2007 12:53

lanika napsal(a):
Holky já úplně zapoměla, že nám tento týden nevaří. Tak jsem si zaběhla do krámu koupit hermelínek s houskou a jr to. Bříško napapané, ted bych si tak zdřímla. Ale možná to vyjde, šéfíci do 15 min odjíždí domů, ale jeden by se měl vrátit. Tak uvidíme

Tak já jsem už také po obídku. Dala jsem si kuřecí staek se sýrovými copánky a hranolky. Mňam mňam...dobrota. Teď si musím honem udělat kafíčko nebo na poradě usnu...

27.8.2007 13:01

molly napsal(a):

Tak já jsem si nakonec udělala krupičnou kašičku je vážně dobrá Kafíčko proběhne až v práci,na odpolední,kam se chystám...

27.8.2007 13:30

molly napsal(a):

Pěkný zbytek dne...Já valím do práce....

sadzi saj

27.8.2007 13:33
sadzi saj

molly napsal(a):

Já jsem si dala výborný hermelínek, těstoviny s nivou a ovocný salát a kolegyně razí do cukrárny pro zmrzku, takže asi budu hřešit se špičkou

27.8.2007 13:35

molly napsal(a):

Leňošku, promiň, ale už jsme tu nebyla, když si to psala...
Tak ramiro je doma..ale jestli chceš, pošlu ti na něho mobil a zkus mu zavolat, vím, že doma bude až večer...
nebo si zajeď k Dáši do Heřmani, ta má granulí výběr a super ceny...za KWP s gelem 40 kg chce snad 330 Kč...

27.8.2007 13:35

kukinatost napsal(a):
Leňošku, promiň, ale už jsme tu nebyla, když si to psala...
Tak ramiro je doma..ale jestli chceš, pošlu ti na něho mobil a zkus mu zavolat, vím, že doma bude až večer...
nebo si zajeď k Dáši do Heřmani, ta má granulí výběr a super ceny...za KWP s gelem 40 kg chce snad 330 Kč...

a můj oběd, nanuk na benzince cestou do Těšína...a ještě jsem si na domů koupila 2 litry burčáku..alkoholik hadra..:)

27.8.2007 14:05

kukinatost napsal(a):
a můj oběd, nanuk na benzince cestou do Těšína...a ještě jsem si na domů koupila 2 litry burčáku..alkoholik hadra..:)

To nic, Januli, cinknu mu, číslo mám.Já jen tak, jak jsi tam jela. No a už se ti někdo ozval ohledně koňoucha? Hele, jak moc chceš, aby ten koník byl pojízdný? Narazila jsem na kobylku po úraze asi 6 letá. Prý hodná, chce za ní 10 tisíc, a něco psala, že už není třeba žádné přeléčení, že prý vše O.K. Prý lehké vyjíždky vpohodě a má nějaký fajn původ. Do budoucna na hříboška Ale možná si ji už psala.

27.8.2007 14:08

lanika napsal(a):
To nic, Januli, cinknu mu, číslo mám.Já jen tak, jak jsi tam jela. No a už se ti někdo ozval ohledně koňoucha? Hele, jak moc chceš, aby ten koník byl pojízdný? Narazila jsem na kobylku po úraze asi 6 letá. Prý hodná, chce za ní 10 tisíc, a něco psala, že už není třeba žádné přeléčení, že prý vše O.K. Prý lehké vyjíždky vpohodě a má nějaký fajn původ. Do budoucna na hříboška Ale možná si ji už psala.

To je ona

27.8.2007 14:22

lanika napsal(a):
To je ona

chtěla jsem něco, ať na to můžu posadit segru, co je začátečník...klidně neobsednuté, já si to přijezdím..ale nechci plňase, páč to je koník na denní práci a ten čas věnuju Keroušovi...prostě nějakého pomišaného hucula, fakt je mi to jendo, ale a´t to nevyžaduje denní věnování a ježdění, chápete mě? Nechci toho koníka o nic šidit, ale prostě nemůžu si dovolit věnovat mu tolik času jako Kerkovi, když chodím do práce, je to vcelku komplikované a pro mě hodně časově náročné...

27.8.2007 14:26

kukinatost napsal(a):
chtěla jsem něco, ať na to můžu posadit segru, co je začátečník...klidně neobsednuté, já si to přijezdím..ale nechci plňase, páč to je koník na denní práci a ten čas věnuju Keroušovi...prostě nějakého pomišaného hucula, fakt je mi to jendo, ale a´t to nevyžaduje denní věnování a ježdění, chápete mě? Nechci toho koníka o nic šidit, ale prostě nemůžu si dovolit věnovat mu tolik času jako Kerkovi, když chodím do práce, je to vcelku komplikované a pro mě hodně časově náročné...

Hele Jani, koukala ses na ten inzerát? kobylka bude jen jako společnk Kerkovi, jezdit na ní každý den stejně nemůžeš kvůli te nožce. To je to, že občas se segrou na cmrdačku vpohodě. No já myslím, že by nebylo naškodu tam cinknout. Paní řekne víc. Ale chápu tě. Pokud už chceš koníka, pak zcela zdravého. S koupí koně nejde uspěchat, ale od toho jsou ty nabídky a zkoušení různých, pak až poznáme, že právě "ten" je ten správný

27.8.2007 14:32

lanika napsal(a):
Hele Jani, koukala ses na ten inzerát? kobylka bude jen jako společnk Kerkovi, jezdit na ní každý den stejně nemůžeš kvůli te nožce. To je to, že občas se segrou na cmrdačku vpohodě. No já myslím, že by nebylo naškodu tam cinknout. Paní řekne víc. Ale chápu tě. Pokud už chceš koníka, pak zcela zdravého. S koupí koně nejde uspěchat, ale od toho jsou ty nabídky a zkoušení různých, pak až poznáme, že právě "ten" je ten správný

jo, já mám totiž strach nějakých budoucích komplikací....tak radši mlaďocha, blbého, ale zdravého...

sadzi saj

27.8.2007 14:32
sadzi saj

lanika napsal(a):

Tak tak, přikláním se k Leňuli, dnes je těžké sehnat za tyhle peníze koně pro začátečníka a zdravého

27.8.2007 14:33

kukinatost napsal(a):
jo, já mám totiž strach nějakých budoucích komplikací....tak radši mlaďocha, blbého, ale zdravého...

Máš přelustrovaný net odzadu dopředu? Ifaunu, Bazos i Equi? Tam nic není? Nebo se koukáš jen vyjímečně.

27.8.2007 14:34

sadzi saj napsal(a):
Tak tak, přikláním se k Leňuli, dnes je těžké sehnat za tyhle peníze koně pro začátečníka a zdravého

jo, to určitě je..ale může to být koník, co nic neumí..tak to myslím...ae aby byl zdravý, klidně fak něco huculoidního, prostě něco bez každodenního ježdění..

27.8.2007 14:35

kukinatost napsal(a):
jo, to určitě je..ale může to být koník, co nic neumí..tak to myslím...ae aby byl zdravý, klidně fak něco huculoidního, prostě něco bez každodenního ježdění..

JJ, psala jsem na 2 inzeráty, zatím nic...ale ten jeden je až za Hradcem, to je fakt fest daleko...na zaplacení dopravy..kdyby vás něco ťuklo, tak si an mě vzpomeňte....:)

27.8.2007 14:45

kukinatost napsal(a):
JJ, psala jsem na 2 inzeráty, zatím nic...ale ten jeden je až za Hradcem, to je fakt fest daleko...na zaplacení dopravy..kdyby vás něco ťuklo, tak si an mě vzpomeňte....:)

Něco takového? Je to 3 letý bez PP, kříženec. Ale chtěj za něj 25 tis :-( škoda, žes nedala vědět dřív. Ti bývalí majitelé prodávali Těžší kobylku s huculem asi za 15 tis.

27.8.2007 14:49

lanika napsal(a):
Něco takového? Je to 3 letý bez PP, kříženec. Ale chtěj za něj 25 tis :-( škoda, žes nedala vědět dřív. Ti bývalí majitelé prodávali Těžší kobylku s huculem asi za 15 tis.

Holky, loučím se, pádím domůůůůůůů . Pa

27.8.2007 15:28

lanika napsal(a):
Holky, loučím se, pádím domůůůůůůů . Pa

Andy,
to video je boží!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík