Ahojky!!!
Prosímvás chtěla jsem se zeptat, vypadá tahleta kobylka jako arab? Mám ji už dloho ale nevím jestli mám věřit tomu že má arabskou krev.
Je po WOTTERGATE z UNIE
Nevíte jestli někdo má arabskou krev?
Unie je po LOPEZ z ÚHLAVY
Wottergata neznám, ale bývalý majitel říkal že ano a to je sakra profík =)
jenom řekněte jestli vypadá "do araba"
jezabel
napsal(a):
Ahojky!!!
Prosímvás chtěla jsem se zeptat, vypadá tahleta kobylka jako arab? Mám ji už dloho ale nevím jestli mám věřit tomu že má arabskou krev.
Je po WOTTERGATE z UNIE
kamarádka Lucka a Unča ve westernovém stylu
thesis
napsal(a):
Mě připomíná spíš ČT, na araba by musela mít přinejmenším štičí profil a pokud mě oko nešálí má rovný,taka či tak je hezká
pro thesis: no to já vím že má rovnou hlavu, ale víš o tom že Arabové prodávají arabské koně s štíčím profilem hlavy? No já nevím ale pan Gebauer nám říkal že Wottergate má arabskou krev, vím že ona jí moc mít nemůže ale takových 25% arabské krve má. Jenom jsem chtěla vědět jestli tak vypadá ![]()
![]()
jezabel
napsal(a):
pro thesis: no to já vím že má rovnou hlavu, ale víš o tom že Arabové prodávají arabské koně s štíčím profilem hlavy? No já nevím ale pan Gebauer nám říkal že Wottergate má arabskou krev, vím že ona jí moc mít nemůže ale takových 25% arabské krve má. Jenom jsem chtěla vědět jestli tak vypadá ![]()
![]()
no když se podíváš na www.schct.cz a vyhledáš si tam svoji kobylku, tak tam zjistíš, že Watergatte je westfálský kůň a má za předky hannoverské koně a taky tam je anglický polokrevník..a z matčiny strany tam skutečně ten arab je-Sahib-A, ale ten je až ve 4.generaci, takže tam té arabské krve je fakt malinko...a jestli tak vypadá, no, podle mě teda ani moc ne
gituna
napsal(a):
no když se podíváš na www.schct.cz a vyhledáš si tam svoji kobylku, tak tam zjistíš, že Watergatte je westfálský kůň a má za předky hannoverské koně a taky tam je anglický polokrevník..a z matčiny strany tam skutečně ten arab je-Sahib-A, ale ten je až ve 4.generaci, takže tam té arabské krve je fakt malinko...a jestli tak vypadá, no, podle mě teda ani moc ne
no to já vím, já se jneom ptám jestli tak vypadá protože pár lidí se mě ptalo jestli je to arab
jezabel
napsal(a):
Ahojky!!!
Je po WOTTERGATE z UNIE
Já jsem viděla araby (třeba zahraniční výborné dostiháky), kteří jako arabi vůbec nevypadali a pak jsem viděla koníky, kteří s arabem nic společného neměli a člověk by řekl, že něco v krvi mají. Takže asi tak
. A to mluvím o plnokrevných. Sh arábci zase vypadají víc do teplokrevna. Možná by se někomu mohla zdát jako Shagya. Každopádně je pěkná
.
gituna
napsal(a):
Jak praví gituna. Když by to šlo půlením, tak araba má v sobě jednu šesnáctinu krve. Což, vážně není moc. Na matiku jsem střevo, ale je to nějakých 6%, ne?