Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2007 12:01

Ahojky!! Neznáte někdo film jménem Seabiscuit? Ráda bych ho viděla, protože na you tube je taková ukázka,
( http://youtube.com/watch?v=5j VbaPcDjdc&mode=related&search= )
na kterou jsem náhodně narazila když jsem hledala videa o Phar Lapovi.
Podle mě je to podobný příběh neuvěřitelného koně jakým byl Phar Lap. Chtěla bych vědět jestli by to někdo doma neměl a zda by mi to třeba neprodal. Podle toho videa musel být Seabiscuit úžasný kůň. A také jsem četla že je to podle skutečné události, jak to bylo i ve filmu o Phar Lapovi.

Děkuji

31.8.2007 12:03

jezabel napsal(a):
Ahojky!! Neznáte někdo film jménem Seabiscuit? Ráda bych ho viděla, protože na you tube je taková ukázka,
( http://youtube.com/watch?v=5j VbaPcDjdc&mode=related&search= )
na kterou jsem náhodně narazila když jsem hledala videa o Phar Lapovi.
Podle mě je to podobný příběh neuvěřitelného koně jakým byl Phar Lap. Chtěla bych vědět jestli by to někdo doma neměl a zda by mi to třeba neprodal. Podle toho videa musel být Seabiscuit úžasný kůň. A také jsem četla že je to podle skutečné události, jak to bylo i ve filmu o Phar Lapovi.

Děkuji

Jo Kači, já mám Seabiscuita doma na DVD..:)Hezký film, hlavně mě hrozně potěšila, že právě na ten dostih hodili písničku Everloving od Mobyho, kterou miluju...akorát on byl narozdíl od Phar Lapa malinký..

31.8.2007 12:05

kukinatost napsal(a):
Jo Kači, já mám Seabiscuita doma na DVD..:)Hezký film, hlavně mě hrozně potěšila, že právě na ten dostih hodili písničku Everloving od Mobyho, kterou miluju...akorát on byl narozdíl od Phar Lapa malinký..

Jani a nemohla bys mi to třeba přepálit? Poslala bych ti divko. Byla bych moooooooc ráda
Prosííím kdyžtak napisej na ICQ: 319-685-274 nebo mail Jezabel@seznam.cz

31.8.2007 12:07

jezabel napsal(a):
Jani a nemohla bys mi to třeba přepálit? Poslala bych ti divko. Byla bych moooooooc ráda
Prosííím kdyžtak napisej na ICQ: 319-685-274 nebo mail Jezabel@seznam.cz

no jo, co bych pro tebe neudělala....:)

31.8.2007 12:08

kukinatost napsal(a):
no jo, co bych pro tebe neudělala....:)

jé ty si moje zlatíčko

31.8.2007 12:16

jezabel napsal(a):
jé ty si moje zlatíčko

A odkud si jenom ať vím kam bych ti měla to divko poslat =)

31.8.2007 12:24

jezabel napsal(a):
A odkud si jenom ať vím kam bych ti měla to divko poslat =)

Kači, napíšu ti pak na emial, ju?

31.8.2007 12:27

kukinatost napsal(a):
Kači, napíšu ti pak na emial, ju?

jo jasně a ještě jednou moooooc děkujíí

31.8.2007 12:49

jezabel napsal(a):
jo jasně a ještě jednou moooooc děkujíí

Ahoj Jani,máš DVD Seabiscuit v češtině nebo s titulkama?Díky Andy

31.8.2007 14:17

andy zahourova napsal(a):
Ahoj Jani,máš DVD Seabiscuit v češtině nebo s titulkama?Díky Andy

Hoj Andy, abych pravdu řekla, nejsem si jistá, já většině můžu koukat na filmy jenom v anglině, ale podívám se, jestli tam je i dabing..myslím, že je...dokonce přemýšlím, jestli to jde vůbec pustit s titulkama..
dám vědět..:)

31.8.2007 14:44

kukinatost napsal(a):
Hoj Andy, abych pravdu řekla, nejsem si jistá, já většině můžu koukat na filmy jenom v anglině, ale podívám se, jestli tam je i dabing..myslím, že je...dokonce přemýšlím, jestli to jde vůbec pustit s titulkama..
dám vědět..:)

To budeš hodná.Díky

31.8.2007 15:01

andy zahourova napsal(a):
To budeš hodná.Díky

ten to fil dávaly nedávno na HBO

Přidejte reakci

Přidat smajlík