http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/836969/ klisna-CT.php
= pozor dvě mezery (před inzerát a před klisna)
chci se zeptat, myslíte si, že tohle je růstový problém??? když je kobyle 6 let? Že jí to zůstalo? Nebo hold na ni sedli ve dvou letech a zřídili ji
sabina
napsal(a):
chci se zeptat, myslíte si, že tohle je růstový problém??? když je kobyle 6 let? Že jí to zůstalo? Nebo hold na ni sedli ve dvou letech a zřídili ji
Takhle prohlý kůň být může když se pase ale nevypadá to zrovna že je prohlá jen kvůli tomu že právě žere,mě připadá že má krápek více propadlý hřbet ale ať posoudí i ostatní.Jinak je to pěkná kobylka.Ale pokud si ji chceš kupovat tak by to chtělo ji vidět i v akci a v kroku a to hlavně bez sedla!!!Ale jak už jsem řekla nechci si hrát na odborníka i když u koní tvrdnu 8 rokem ale fakt se mi ten hřbet nezdá.Měl by ho mít prokleslejší ve větším rozmezí a né na takovýmhle místě.
nelina
napsal(a):
Takhle prohlý kůň být může když se pase ale nevypadá to zrovna že je prohlá jen kvůli tomu že právě žere,mě připadá že má krápek více propadlý hřbet ale ať posoudí i ostatní.Jinak je to pěkná kobylka.Ale pokud si ji chceš kupovat tak by to chtělo ji vidět i v akci a v kroku a to hlavně bez sedla!!!Ale jak už jsem řekla nechci si hrát na odborníka i když u koní tvrdnu 8 rokem ale fakt se mi ten hřbet nezdá.Měl by ho mít prokleslejší ve větším rozmezí a né na takovýmhle místě.
nemám v úmyslu ji kupovat....jen jsem nato tak natrefila...tak mě to zajímá.
Mám ráda jednu Arabku - je sice ještě v růstu, ale propadlá je stejně...tak se chci zeptat, jaká je pravděpodobnost že z toho vyroste. Jestli tahle kobyla to má taky nedokonalé růstem...nebo zničené naší lidskou prackou
nelina
napsal(a):
Nelina:Ahoj,mužu se zeptat co to je za plemeno a kolik měří?Děkuji
Jsem zvědavá,....je krásn(áý)
luda
napsal(a):
Nelina:Ahoj,mužu se zeptat co to je za plemeno a kolik měří?Děkuji
Jsem zvědavá,....je krásn(áý)
Podle mě je to tvar postavy, který má kůň daný geneticky.
Zrovna u arabů byl jeden hřebec, který měl prosedlý hřbet a po něm i někteří potomci.
Nebo před pár lety jsme měli ve stáji klisnu A1/1, která přišla prosedlá už jako ročka (z Napajedel, normální odchov) a zůstala taková. Docela slušně pak běhala, nevadilo jí to.
Nemyslím, si, že by vliv jezdce byl až zas takový, aby dokázal výrazně prosednout koně, který k tomu nemá dispozice. To by se musel huntovat už jako hříbátko, nebo nevím.
lucies
napsal(a):
Podle mě je to tvar postavy, který má kůň daný geneticky.
Zrovna u arabů byl jeden hřebec, který měl prosedlý hřbet a po něm i někteří potomci.
Nebo před pár lety jsme měli ve stáji klisnu A1/1, která přišla prosedlá už jako ročka (z Napajedel, normální odchov) a zůstala taková. Docela slušně pak běhala, nevadilo jí to.
Nemyslím, si, že by vliv jezdce byl až zas takový, aby dokázal výrazně prosednout koně, který k tomu nemá dispozice. To by se musel huntovat už jako hříbátko, nebo nevím.
no většinou se takhle prohnou bud koně příliš dlouzí a nebo častá březost,kdoví kolik už měla hříbat a od kolika
sabina
napsal(a):
No možný je že to je buď geneticky a nebo byla brzo obsedlá , tohle sem už viděla u jednoho poníka kterej to měl ale z toho že byl brzo obsedlí.