V.T. Horní Suchá 2.9.07

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2007 13:37

Ahojky!! Nemáte někdo fotečky z veřejného tréninku v Horní Suché?? Děkuji ... jo jinak pro ty co tam byli: Jsem ta holčina co jela s tím malým poníkem ty velký překážky

5.9.2007 19:11

jezabel napsal(a):
Ahojky!! Nemáte někdo fotečky z veřejného tréninku v Horní Suché?? Děkuji ... jo jinak pro ty co tam byli: Jsem ta holčina co jela s tím malým poníkem ty velký překážky

Od nás tam bylo obří zastoupení ....zrovna tady jsem já s tím mým mamlasem....

5.9.2007 19:14

nikanie napsal(a):
Od nás tam bylo obří zastoupení ....zrovna tady jsem já s tím mým mamlasem....

A tady pak ještě jede Gordi ZL s tou paní co mě na předchozím obrázku dekoruje

5.9.2007 19:17

nikanie napsal(a):
A tady pak ještě jede Gordi ZL s tou paní co mě na předchozím obrázku dekoruje

Pak ještě přikládám naši poničku Julinku s Verčou

5.9.2007 19:19

nikanie napsal(a):

Eva s Fargem- vyhráli 60

5.9.2007 19:22

nikanie napsal(a):
Eva s Fargem- vyhráli 60

Aga s Barčou

5.9.2007 19:28

nikanie napsal(a):
Aga s Barčou

A poslední z našich zástupců Verča s Corou

6.9.2007 06:43

nikanie napsal(a):
A poslední z našich zástupců Verča s Corou

Bylo to tom fain, počasí super! Mohl by být AKORÁT VÍCE FOTEK

6.9.2007 21:40

leni lek napsal(a):
Bylo to tom fain, počasí super! Mohl by být AKORÁT VÍCE FOTEK

7.9.2007 12:26

jezabel napsal(a):

tak já tu něco přihodím

7.9.2007 12:28

leni lek napsal(a):
tak já tu něco přihodím

A tady je Gandošek :) teprve čtyřletý

7.9.2007 12:30

nikanie napsal(a):

Gandošek, v ZL obsadil 3 . místo

7.9.2007 12:31

jezabel napsal(a):

Verča Pěkníková-Láva

7.9.2007 12:33

jezabel napsal(a):

Mini-maxi - Vítězka Veronika Pěkníková - Láva

7.9.2007 12:36

jezabel napsal(a):

Arča- 3. v ,,Z,, , 5. v ,,ZL,, a druhá v mini - maxi s jejím majitelem na fotce

7.9.2007 12:39

jezabel napsal(a):

jedna z dvojčat Košnarových se proletěla vzduchem

7.9.2007 12:41

jezabel napsal(a):

Jana Sandriová , ale koníka neznám

7.9.2007 12:41

jezabel napsal(a):

Ještě ...

7.9.2007 12:44

jezabel napsal(a):

a naposled ...

7.9.2007 12:45

jezabel napsal(a):

Dekorování

7.9.2007 12:47

jezabel napsal(a):

druhé místo..., třetí Rosťa Hlaušek

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2007 12:52

leni lek napsal(a):
druhé místo..., třetí Rosťa Hlaušek

A kolik Verča s Lávou skočili v mini maxi?

7.9.2007 12:55

jezabel napsal(a):

Gita - Alegra

7.9.2007 12:56

jezabel napsal(a):

Hynek- Fogy

7.9.2007 12:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A kolik Verča s Lávou skočili v mini maxi?

Kolik Verča skočila ? Tý jo tak to fakt netuším, ale do večera zjistím, a pak to tady dám :)

7.9.2007 13:01

leni lek napsal(a):
Kolik Verča skočila ? Tý jo tak to fakt netuším, ale do večera zjistím, a pak to tady dám :)

To zas tak nehoří, jen mě napadlo co Lávuška dokáže. Ona je sama maxi . A přitom takové zlato . A Angelo skákal taky?

7.9.2007 13:10

To zas tak nehoří, jen mě napadlo co Lávuška dokáže. Ona je sama maxi . A přitom takové zlato . A Angelo skákal taky?

Angelo taky, ale po pravdě jsem ho moc neviděla. Ale taky ti to jistím zda chceš , to není problém . Ale mám ho tady ještě na fotce z Otic , snad se verča nebude zlobit

7.9.2007 13:12

leni lek napsal(a):
Angelo taky, ale po pravdě jsem ho moc neviděla. Ale taky ti to jistím zda chceš , to není problém . Ale mám ho tady ještě na fotce z Otic , snad se verča nebude zlobit

a Láva- Otice

7.9.2007 13:13

leni lek napsal(a):
a Láva- Otice

No moc jim to sluší, jako vždy . Nevíš jestli na Angelovi jela Verča nebo Jana?

7.9.2007 13:15

No moc jim to sluší, jako vždy . Nevíš jestli na Angelovi jela Verča nebo Jana?

Janu jsem tam vůbec neviděla, Jela Veronika, ale Myslím že ZL nedojela

7.9.2007 13:17

leni lek napsal(a):
Janu jsem tam vůbec neviděla, Jela Veronika, ale Myslím že ZL nedojela

Jo já už vím, Janča se vlastně vyvaluje v Chorvatsku se školou! No má recht, páč tady to počasí, to je děs....

7.9.2007 13:25

Jo já už vím, Janča se vlastně vyvaluje v Chorvatsku se školou! No má recht, páč tady to počasí, to je děs....

Jo, jo, no popkud znáš Verču tak to asi znáš i Edku co ?

7.9.2007 13:25

leni lek napsal(a):
Hynek- Fogy

Jo Leni a prosím Tě, Deborku na fotce nemáš? To je moje láska z jejích hříběcích let...

7.9.2007 13:26

leni lek napsal(a):
Jo, jo, no popkud znáš Verču tak to asi znáš i Edku co ?

Jasně a Parmulku taky...

7.9.2007 13:28

Jo Leni a prosím Tě, Deborku na fotce nemáš? To je moje láska z jejích hříběcích let...

Deborka ? to ani neznám , čí je ?

7.9.2007 13:31

leni lek napsal(a):
Deborka ? to ani neznám , čí je ?

Je z té stáje jak má Verča koně, našla jsem ji na stránkách www.zamecky-dvur.wz.cz a většinou se podle jejich fotogalerie VT zůčasňuje. Je to ryzka, plňaska. Ofiko se jmenuje Dolma.

7.9.2007 13:33

Je z té stáje jak má Verča koně, našla jsem ji na stránkách www.zamecky-dvur.wz.cz a většinou se podle jejich fotogalerie VT zůčasňuje. Je to ryzka, plňaska. Ofiko se jmenuje Dolma.

tak tu vůbec neznám, znám jenom koně od Verči. No nic Musím jet ke koním, snad se tam dostanu...pořád prší, voda stoupá a chcou uzvařít most přes který musím jet. Tak pá

7.9.2007 13:36

leni lek napsal(a):
tak tu vůbec neznám, znám jenom koně od Verči. No nic Musím jet ke koním, snad se tam dostanu...pořád prší, voda stoupá a chcou uzvařít most přes který musím jet. Tak pá

Jj, taky jsem slyšela že Vám to tam chtějí zavřít. Tak díky za info a krásné fotky! Přeju pěkný den u koní!

7.9.2007 13:42

Jj, taky jsem slyšela že Vám to tam chtějí zavřít. Tak díky za info a krásné fotky! Přeju pěkný den u koní!

ty taky měj se pa

7.9.2007 15:11

leni lek napsal(a):
ty taky měj se pa

Já s mou Jessulkou =)

7.9.2007 22:22

jezabel napsal(a):

Tak to všechno poupřesňuju, Debora není přímo z té samé stáje,ale startují za tu stejnou :-),ale Debora stojí na Zámečáku a Láva a Angelo na Pašůvce , pak Verča prý skončila na 150 cm(teda myslím -mám děravou paměť,ale tak nějak cca 5 cm to bylo :-) ) a ten tmavý koník s Janou by měla být teoreticky Fontána, tak snad neuvádím mylné info .Jo a ještě myslím že Verča si jela Angela sama, nebo aspoň v tom Z co jsem viděla,předtím ani potom nevím.....

9.9.2007 13:53

jezabel napsal(a):

Koukněte tady http://www.svether.net/ zamecky-dvur/index.php?page=ucast
umazat mezeru před zámecký

Přidejte reakci

Přidat smajlík