Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2007 19:54

Je to sice blbej termín co se tluče s Pardubickou výstavou, ale přeci jenom zkusím sondovat zda se tam někdo nechystá na čumáro.....
My jezdíme každej rok, takže to určo risknem i v tomhle počasí. Pokud teda není na Tróji místo kolbiště spíš koupaliště.....

6.9.2007 10:39

janda napsal(a):
Je to sice blbej termín co se tluče s Pardubickou výstavou, ale přeci jenom zkusím sondovat zda se tam někdo nechystá na čumáro.....
My jezdíme každej rok, takže to určo risknem i v tomhle počasí. Pokud teda není na Tróji místo kolbiště spíš koupaliště.....

Ahoj, my jedeme taky, ale jen na pátek. Máme to hooodně daleko, takže budem vyrážet dost brzo, aby jsme toho stihli co nejvíc. Už se těším
Taky mě trochu děsí to počasí, ale teplé prádlo a svařák s sebou a bude pohodička...

6.9.2007 11:10

lump napsal(a):
Ahoj, my jedeme taky, ale jen na pátek. Máme to hooodně daleko, takže budem vyrážet dost brzo, aby jsme toho stihli co nejvíc. Už se těším
Taky mě trochu děsí to počasí, ale teplé prádlo a svařák s sebou a bude pohodička...

Také jsem tam chtěla jet, ale jsem v Pardubicích a navíc to počasí....

6.9.2007 12:20

nightdevil napsal(a):
Také jsem tam chtěla jet, ale jsem v Pardubicích a navíc to počasí....

Jo taky mě vytáčí, ale prý má v pátek pršet jen dopoledne, odpoledne se má vyčasit (my stějně jedem až na Pohár národů) a o víkendu má být pěkně (to tam zkysnem celej den). Tak pevně tomu věřím....
No na Trojáku jsem nikdy nebyla tak bůhví jak to bude vypadat s tribunama, ale snad se na krytou dostanem (a třeba budou rozdávat pláštěnky ČSOB jako loni).
Zlatý Poděbrady, to je tak krásný město, ne jako ten hnusnej Prágl. To mě mrzí že to přesunuli, doufám že to aspoň vykompenzují perfektní organizací

6.9.2007 17:00

janda napsal(a):
Jo taky mě vytáčí, ale prý má v pátek pršet jen dopoledne, odpoledne se má vyčasit (my stějně jedem až na Pohár národů) a o víkendu má být pěkně (to tam zkysnem celej den). Tak pevně tomu věřím....
No na Trojáku jsem nikdy nebyla tak bůhví jak to bude vypadat s tribunama, ale snad se na krytou dostanem (a třeba budou rozdávat pláštěnky ČSOB jako loni).
Zlatý Poděbrady, to je tak krásný město, ne jako ten hnusnej Prágl. To mě mrzí že to přesunuli, doufám že to aspoň vykompenzují perfektní organizací

Nějak se mi nechce hledat do kolika by se asi mohlo zítra skákat.... netušíte někdo? Jedu do prahy na školení, bude končit v 17.00, tak jestli má cenu pak ještě zkoušet jet kouknout....

6.9.2007 20:25

cheyenne napsal(a):
Nějak se mi nechce hledat do kolika by se asi mohlo zítra skákat.... netušíte někdo? Jedu do prahy na školení, bude končit v 17.00, tak jestli má cenu pak ještě zkoušet jet kouknout....

Evi, tak v rozpisu na netu je psáno, že druhé kolo Poháru národů má začínat v 17.30, takže minimálně to bys měla stihnout a to bude asi to nejnapínavější celého dne, takže pokud se počasí opětovně neotočí zády, mohlo by to stát za to tam ještě ject

10.9.2007 15:03

janda napsal(a):

Tak co, byl nakonec někdo? (kromě mě samo) Nebo jste dali přednost Pardubicím, či to v tom počasí zazdili úplně?

10.9.2007 15:06

janda napsal(a):
Tak co, byl nakonec někdo? (kromě mě samo) Nebo jste dali přednost Pardubicím, či to v tom počasí zazdili úplně?

My byli v pátek, super. Už od 8hod. se skákalo a do Hk jsme přijeli v 21.00. Pohár národů bomba.

10.9.2007 15:08

janda napsal(a):

Veronika Macánová Chin Chin - nadařilo se jí s žádným koněm

10.9.2007 15:10

tecos napsal(a):
Veronika Macánová Chin Chin - nadařilo se jí s žádným koněm

Vítězové - mám mrtě fotek, tak to tu nebudu zaplácávat

10.9.2007 21:09

tecos napsal(a):
Vítězové - mám mrtě fotek, tak to tu nebudu zaplácávat

Ale jen to klidně zaplácej Já budu mít fotky až pozítří tak se aspoň zpětně pokochám
Já tam byla od pátku až do neděle, počasí trochu na houby, ale plnotučný čaj to vylepšil

No naši v PN - bída a utrpení, až na Aleše samozřejmě...
Složení s Eimem mě trochu překvapilo, čekala bych spíš někoho s obvyklých adeptů, třeba Fialku, ale je fakt že do toho asi ještě nemá dost zkušené koně. Ale myslím že se za svůj výkon nemusel vůbec stydět, naopak to byl jeden z těch lepších co naši podali
A Macánová ta mě vyloženě šokovala- to byl pro ni vážně víkend útrpný. Člověk by řekl, že po tolika absolvovaných těžkých mezinárodních výjezdech pro ni bude nějaký Pohár národů naprostá rutina, ale jak vidno tak as ne.
A Carlos, tak ten teda vůbec neměl dobrej týden :-(

Ale Irové to byli draci, držela jsem jim palec, škoda že skončili až druzí. Ale byli fakt dobří, to se mi líbí - žádná složitá hebla a víceokruhové brzdné systémy, to nesnáším (jeden kůň toho měl v držce a na nose tolik, že jsem myslela, že na doskoku ho to železo musí stáhnout na hubu). Ono když se chce, tak i na obyčejným stihle to jde

10.9.2007 22:00

janda napsal(a):
Ale jen to klidně zaplácej Já budu mít fotky až pozítří tak se aspoň zpětně pokochám
Já tam byla od pátku až do neděle, počasí trochu na houby, ale plnotučný čaj to vylepšil

No naši v PN - bída a utrpení, až na Aleše samozřejmě...
Složení s Eimem mě trochu překvapilo, čekala bych spíš někoho s obvyklých adeptů, třeba Fialku, ale je fakt že do toho asi ještě nemá dost zkušené koně. Ale myslím že se za svůj výkon nemusel vůbec stydět, naopak to byl jeden z těch lepších co naši podali
A Macánová ta mě vyloženě šokovala- to byl pro ni vážně víkend útrpný. Člověk by řekl, že po tolika absolvovaných těžkých mezinárodních výjezdech pro ni bude nějaký Pohár národů naprostá rutina, ale jak vidno tak as ne.
A Carlos, tak ten teda vůbec neměl dobrej týden :-(

Ale Irové to byli draci, držela jsem jim palec, škoda že skončili až druzí. Ale byli fakt dobří, to se mi líbí - žádná složitá hebla a víceokruhové brzdné systémy, to nesnáším (jeden kůň toho měl v držce a na nose tolik, že jsem myslela, že na doskoku ho to železo musí stáhnout na hubu). Ono když se chce, tak i na obyčejným stihle to jde

No, složení našeho družstav nás také poněkud šokovalo - Eim asi oprávněně, jen nevím proč nevzal Casilia, Macánová - čekali jsme to a prorokovali, viděla jsem na vlastní oči Pompose letos dvakrát vyštycovat, holt už nemůže těžit z toho co do něho nakopal Doležal, Žíla nemá do takových soutěží koně, Carlose jsem viděla taky neskočit vodu, takže žádný překvapení a Opatrný je bez komentáře Fialka nemá podle mě koně na takový soutěže vůbec. mohli oslovit Zelinkovou, i když ta má všechno taky samý mla´dochy - letos zkrátka totál propadák. nejlepší byli ty kapitáni, to jsem fakt nechápala, jak jim ty šimličky skákaly....

10.9.2007 22:07

tecos napsal(a):
No, složení našeho družstav nás také poněkud šokovalo - Eim asi oprávněně, jen nevím proč nevzal Casilia, Macánová - čekali jsme to a prorokovali, viděla jsem na vlastní oči Pompose letos dvakrát vyštycovat, holt už nemůže těžit z toho co do něho nakopal Doležal, Žíla nemá do takových soutěží koně, Carlose jsem viděla taky neskočit vodu, takže žádný překvapení a Opatrný je bez komentáře Fialka nemá podle mě koně na takový soutěže vůbec. mohli oslovit Zelinkovou, i když ta má všechno taky samý mla´dochy - letos zkrátka totál propadák. nejlepší byli ty kapitáni, to jsem fakt nechápala, jak jim ty šimličky skákaly....

Papoušek - Volonter-T

10.9.2007 22:08

tecos napsal(a):
Papoušek - Volonter-T

Doležal ml

10.9.2007 23:32

tecos napsal(a):
alešek

Jojo ty Irští důstojníci na těch šilmlách byli bezkonkurenční, to nemělo chybu Ale z mýho pohledu nejhezčí parkury celýho PN zajel Ir Connor Swail s tím elegantním tmavým ryzáčkem Rivaalem - to byla paráda
Ale vítěž Grand Prix Jürgen Krackow a jeho Looping 33 byl taky naprosto nepřekonatelný. To byla doslova jízda královská. Jak budu mít fotky tak přihodím, ať tu z toho taky něco máte

11.9.2007 10:37

janda napsal(a):
Jojo ty Irští důstojníci na těch šilmlách byli bezkonkurenční, to nemělo chybu Ale z mýho pohledu nejhezčí parkury celýho PN zajel Ir Connor Swail s tím elegantním tmavým ryzáčkem Rivaalem - to byla paráda
Ale vítěž Grand Prix Jürgen Krackow a jeho Looping 33 byl taky naprosto nepřekonatelný. To byla doslova jízda královská. Jak budu mít fotky tak přihodím, ať tu z toho taky něco máte

Určitě dejte víc fotek Já jsem sledovala pouze závěrečnou soutěž v neděli
on-line, ale ty mrchy to před rozeskakováním usekli
Mě se nejvíc líbili také irové a můj favorit byl nakonec druhý ne že bych to nepřála čechům až na Aleše

14.9.2007 22:58

janda napsal(a):

Tak už mám konečně fotky, tak to tady zapráskáááááám........

Takže páteční Pohár národu a česká bídá......

Carlose nemám, jaksi nestačil dojet do "světel objektivů"
Takže druhý z český ekipy Petr Eim a Oskar. Dojeli za (na ně)slušných tuším 18 trestných.....

14.9.2007 23:00

janda napsal(a):

A ještě jednou

14.9.2007 23:06

janda napsal(a):

A utrpení Veroniky a Pompöse.
Začalo to poměrně dobře.....

14.9.2007 23:12

janda napsal(a):
A utrpení Veroniky a Pompöse.
Začalo to poměrně dobře.....

....pak nezvládla nájezd na předposlední dvojskok....

14.9.2007 23:18

janda napsal(a):
....pak nezvládla nájezd na předposlední dvojskok....

......aby si nakonec po štycu Pompöse na posledním skoku vystoupila.

14.9.2007 23:26

janda napsal(a):

A tak hold alespoň někdo musel český barvy zachránit

14.9.2007 23:35

janda napsal(a):

Vítěžný britský tým ve složení Geoff Lucket-Monline, Charlotte Platt - Lacanda, Christopher Frazer - Magic Boy a Wiliam Whitaker - Arielle

14.9.2007 23:51

janda napsal(a):

Druzí - Irové
zleva:
Connor Swail - Rivaal
Comdt.Gerry Flynn - Mo Chroi (to teda ale na tý fotce není, je to šimla, hodím foto níž)
Cian O'Connor - Irich Independent Echo Beach
Cpt.Shane Carey - River Foyle (a ten měl taky šimla, takže netuším proč jeli na dekorování na hnědácích)

14.9.2007 23:57

janda napsal(a):

důstojnická šimla nebo šiml

15.9.2007 00:05

janda napsal(a):

A bronzoví Němci
Sören von Rönne - Quibble N
Max Kühner - Acantus GL
Torben Köhlbrand - Quenec 19
Heiko Schmidt - Lagano

15.9.2007 00:12

janda napsal(a):
A bronzoví Němci
Sören von Rönne - Quibble N
Max Kühner - Acantus GL
Torben Köhlbrand - Quenec 19
Heiko Schmidt - Lagano

A pokračování zítra,ty fotky se strašně dlouho ukládají
Mám ještě drsný fotky ze skoku mohutnosti a několik vydařenejch fotek z nedělní Grand Prix

15.9.2007 14:37

janda napsal(a):
A pokračování zítra,ty fotky se strašně dlouho ukládají
Mám ještě drsný fotky ze skoku mohutnosti a několik vydařenejch fotek z nedělní Grand Prix

ahoj, chtela bych se zeptat, jestli vy co se zajimate o parkur znate pana Vondracka z Tuchomeric. Jdu k nemu pracovat, tak by me zajimalo jake koniky ma... ja se totiz spise predtim zabivala dostihakama, a tak se v parkurovem svete moc nevyznam. dik za info

Přidejte reakci

Přidat smajlík