Středa,pro pracující mazec už od rána :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2007 03:21

Dobré ránko,holky...Jedu počítat inventuru do pardubické pobočky našich prodejen,tak Vás chci jen pozdravit To koukáte,jak brzy vstávám,že??No,nechala jsem se do toho uvrtat dobrovolně Kouká z toho dobrej pocit a pěkná odměna Tak se mějte móc fajne a ať Vám to všem v prac. procesu co nejrychleji uteče....
Včera jste se tu pěkně rozjely,to já mám vždycky navečer pěkné počteníčko Uvidím, v kolik dorazím,tak se třebas ještě "vložím" do debaty
Tak ahojda...........

12.9.2007 07:35

molly napsal(a):
Dobré ránko,holky...Jedu počítat inventuru do pardubické pobočky našich prodejen,tak Vás chci jen pozdravit To koukáte,jak brzy vstávám,že??No,nechala jsem se do toho uvrtat dobrovolně Kouká z toho dobrej pocit a pěkná odměna Tak se mějte móc fajne a ať Vám to všem v prac. procesu co nejrychleji uteče....
Včera jste se tu pěkně rozjely,to já mám vždycky navečer pěkné počteníčko Uvidím, v kolik dorazím,tak se třebas ještě "vložím" do debaty
Tak ahojda...........

No teda tady byl někdo hodně brzy akční....ahoj Molly, ty jsi ale dříč

12.9.2007 07:40

klawdie napsal(a):
No teda tady byl někdo hodně brzy akční....ahoj Molly, ty jsi ale dříč

Ahojda holky,
já jsem do práce dorazila už v šest a teď jsem se prala s faxem... Včera jsem chtěla jít k té Evičce ale když jsem se vypravila, tak začlo totál pršet, tak jsem to vzdala a šli jsme s Tomem na houby...krááása. Máme plnou sušičku a dneska asi půjdeme ještě jednou... Prej že babí léto...heh, tady to teda moc nevypadá.

12.9.2007 07:49

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holky,
já jsem do práce dorazila už v šest a teď jsem se prala s faxem... Včera jsem chtěla jít k té Evičce ale když jsem se vypravila, tak začlo totál pršet, tak jsem to vzdala a šli jsme s Tomem na houby...krááása. Máme plnou sušičku a dneska asi půjdeme ještě jednou... Prej že babí léto...heh, tady to teda moc nevypadá.

Dobré tanko ladies To je zas hnus počasí,ještě mě do to bolí hlava... Ségra tak už mám od Evči fotečky ze skákání doma,fakt se ji povedly!!!!!!!!!

12.9.2007 07:49

rocky napsal(a):
Dobré tanko ladies To je zas hnus počasí,ještě mě do to bolí hlava... Ségra tak už mám od Evči fotečky ze skákání doma,fakt se ji povedly!!!!!!!!!

na ukázku

12.9.2007 07:50

tajemma danny napsal(a):
Ahojda holky,

Hezké ránko všem.....No tady to na babí léto taky moc nevypadá A Klarko, jestli opět napíšeš, že u vás svítí slunko, pak si mě nepřej Včera u nás brutálně lilo kolem 16 hod, když jsem chtěla jít jezdit a během půlhodiny byla skoro modrá obloha a svítil oskárek. Tak jsme s kámoškou nakonec vyrazili do lesíka. Ale jakmile jsme přijeli, opět začlo pršet. a prší až doteď :-( Hele, ráno jsem zase našla Honzu u balíku se senem. Jeden jsem už zlikvidovala pod střechu, aby se k tomu nedostal a on si našel cestu a skulinku v plotě, aby aspoň stébličko ukousl. To vypadá, jak bych ho týrala hladem, co?

12.9.2007 07:50

rocky napsal(a):
na ukázku

a poslední, mám jich hafo ale nebudu to tím zaplňovat

12.9.2007 07:51

lanika napsal(a):
Hezké ránko všem.....No tady to na babí léto taky moc nevypadá A Klarko, jestli opět napíšeš, že u vás svítí slunko, pak si mě nepřej Včera u nás brutálně lilo kolem 16 hod, když jsem chtěla jít jezdit a během půlhodiny byla skoro modrá obloha a svítil oskárek. Tak jsme s kámoškou nakonec vyrazili do lesíka. Ale jakmile jsme přijeli, opět začlo pršet. a prší až doteď :-( Hele, ráno jsem zase našla Honzu u balíku se senem. Jeden jsem už zlikvidovala pod střechu, aby se k tomu nedostal a on si našel cestu a skulinku v plotě, aby aspoň stébličko ukousl. To vypadá, jak bych ho týrala hladem, co?

Peti, bomba Máš ty fotky na webu? pokud ano tak šup sem s odkazem

12.9.2007 07:59

lanika napsal(a):

Hoj holky, dneska u mě mazec a ještě odpoledne porada..
Jinak včera jsme ty kopýtka dělaly až do 8, než sjem nakosila trávu a nachystala krmení, kkoně zavřela, tak sjem doma byla 20:45...no, akorát vana a postel, tak si dneska fakt slibuju, že musím jít jezdit....A Peťuli, ty fotky fakt jsou, kobča je jak pružina..:)

sadzi saj

12.9.2007 07:59
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ahoj holky,

přeju dobré ranko, razim si udělat čajík a už jde na mě nějaký hladík. Taky to tu na babí léto nevypadá. V noci pršelo a teď teda nic moc, tak jsem na to zvědavá. U nás se to odpo včera taky vyčasilo, tak jsem razila na procházku a vylonžovat a dneska bych ráda do lesíka, tak snad bude počasí přát.

Jinak Peťule super fotečky

12.9.2007 08:02

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,

přeju dobré ranko, razim si udělat čajík a už jde na mě nějaký hladík. Taky to tu na babí léto nevypadá. V noci pršelo a teď teda nic moc, tak jsem na to zvědavá. U nás se to odpo včera taky vyčasilo, tak jsem razila na procházku a vylonžovat a dneska bych ráda do lesíka, tak snad bude počasí přát.

Jinak Peťule super fotečky

Děkujuuu mooc Evička je dobrej fotograf
Pro Léňu: ješrě je na webu nemám všechny ale pár jich je na www.ceta.estranky.cz

12.9.2007 08:12

rocky napsal(a):
Děkujuuu mooc Evička je dobrej fotograf
Pro Léňu: ješrě je na webu nemám všechny ale pár jich je na www.ceta.estranky.cz

Ahoj holky, zdravím všechny pracující - Leničku obzvlášť !!!!
Já poslední dobou tak makám, že to tu ani večer nestíhám číst ach joooooooooooooooooooooo

12.9.2007 08:15

luciusl napsal(a):
Já poslední dobou tak makám, že to tu ani večer nestíhám číst ach joooooooooooooooooooooo

Jééééééééééé, Luli, achooooooj. Co Rozletek? Pořád zvládáte ty vyjíždky na ohlávce? Jedete letos jaště nějaký parkurek? Jinak Peti, fotky super, už tě mám v oblíbených, tak šupej to tam často měnit Jo a ta fotka z treningu 1669 je drsná To odskočila z dálky? takové situace znám, je to děs. Hele, vypadáš jak steeple jezdkyně

12.9.2007 08:19

luciusl napsal(a):

Tedy kromě té práce jezdím i ke koním a tak vám povyprávím, jak jsem si včera užila... Koník se mi konečně dal po všech těch úrazech a nemocích dokromady a začali jsme pomaloučku pracovat - převážně v kroku, lehce zaklusat, zacválat. Žádné divočiny. Ty potom vyváděl sám ve výběhu a tak jsem začala práce přidávat. Byla jsem moc spokojená jak mu to šlapě a taky že je tak brzo po kastraci hodný, že neskáče po kobylách, nekozluje, nevzpíná se ... jo jo, nechval dne před večerem :-) Včera mi zas a opět připomněl, že nemám usínat na vavřínech. Dvě hodiny do kopců po lese (uzavřené prostory - na louky raději nejezdím vůbec), kameny nekameny, klacky neklacky šel jako tank, poklusával, poskakoval, udidlo chroupal, že by ho sežral a po cestě zpět domů až byl skoro neudržitelnej. No a na silnici už to bylo - hlava dolů, zadek nahoru, hlava nahoru, předek nahoru. Můžu říct, že mi dost lepilo

12.9.2007 08:21

luciusl napsal(a):
Tedy kromě té práce jezdím i ke koním a tak vám povyprávím, jak jsem si včera užila... Koník se mi konečně dal po všech těch úrazech a nemocích dokromady a začali jsme pomaloučku pracovat - převážně v kroku, lehce zaklusat, zacválat. Žádné divočiny. Ty potom vyváděl sám ve výběhu a tak jsem začala práce přidávat. Byla jsem moc spokojená jak mu to šlapě a taky že je tak brzo po kastraci hodný, že neskáče po kobylách, nekozluje, nevzpíná se ... jo jo, nechval dne před večerem :-) Včera mi zas a opět připomněl, že nemám usínat na vavřínech. Dvě hodiny do kopců po lese (uzavřené prostory - na louky raději nejezdím vůbec), kameny nekameny, klacky neklacky šel jako tank, poklusával, poskakoval, udidlo chroupal, že by ho sežral a po cestě zpět domů až byl skoro neudržitelnej. No a na silnici už to bylo - hlava dolů, zadek nahoru, hlava nahoru, předek nahoru. Můžu říct, že mi dost lepilo

Jako by nemohl být chvíli klid ... takže na ohlávce si asi jen tak nevyjedu ... Holky mě zvaly na parfosní hon, ale to bych si raději někde půjčila poníka, než abych jela na Rozletovi. Chtěla bych alespoň jednu malé hobííííííííky, ať se trochu okouká. No uvidíme. V pátek budeme poprvé skákat - snad nebude moc pršet, aby nebylo moc hluboko.

12.9.2007 08:27

luciusl napsal(a):

No nazdááár,
tebe jsem tu neviděla teda...
Tak to ti dává pěkné lekce, to asi aby si neměla takový ten stereotip a aby ses trošku protáhla...
Teda ta Grace je špisa, to jsou lety. Kolik to tam máš postavený, vypadá to jako mega barák...moc krásný fotky

12.9.2007 08:29

tajemma danny napsal(a):
No nazdááár,
tebe jsem tu neviděla teda...
Tak to ti dává pěkné lekce, to asi aby si neměla takový ten stereotip a aby ses trošku protáhla...
Teda ta Grace je špisa, to jsou lety. Kolik to tam máš postavený, vypadá to jako mega barák...moc krásný fotky

Taky jsem na ty fotečky koukala - mooooc krásné. Nevím, jestli bych na takové výšce neuletěla :-)

12.9.2007 08:32

luciusl napsal(a):
Jako by nemohl být chvíli klid ... takže na ohlávce si asi jen tak nevyjedu ... Holky mě zvaly na parfosní hon, ale to bych si raději někde půjčila poníka, než abych jela na Rozletovi. Chtěla bych alespoň jednu malé hobííííííííky, ať se trochu okouká. No uvidíme. V pátek budeme poprvé skákat - snad nebude moc pršet, aby nebylo moc hluboko.

No mi ani nemluvte holky s tím počasím...vyjdu z prace sluníčko tepla, pohoda, mrknu do leva a tam černo říkám si to jde pryč, pohoda, ještě jsem doma dala sváču a pokecala s babčou a jedu za koníkem a mraky mi v patách, no co myslíte nestihla jsem to asi tak o pet minut, slejvak jak svina,ale bylo vidět že je to jen brutální mrak a taky že jo děšt skončil a bylo krásně tak jsme koníky vyvýchovali(nevím jak v tomhle slově je s YI?!) dali odpocku a vykydali a pak už hurá na vyjíždku po dešti bylo krásně,ale byla jsem naštvaná že jsem to nestihla koníky uklidit...nu což...no a heh budu muset vyrobit ještě jednu odpocku pač panáčkovi mokro na zádech vysloveně nesvědčí a kukuřice je na něm znát je takovej pojuchanej ale naštěstí energie vymizela!...Jinak ráno mě čekalo v kanclu překvápko v podobě mrtvé myšky! chudáček malej ale lekla jsem se jí!!!!!!!!

12.9.2007 08:37

luciusl napsal(a):
Taky jsem na ty fotečky koukala - mooooc krásné. Nevím, jestli bych na takové výšce neuletěla :-)

Tak já se s vámi holky loučím a mažu do terénu. Ne že by se mi nějak moc chtělo .... ale co nadělám. Nějak mu na to ustájení a papání vydělat musím..... jen pro pobavení - jela jsem mu koupit granulky - přemýšlím kolik mám peněz, co všechno mu za to koupím - a hle! Kde se vzyli, tu se vzali zvláštní panáčkové u krajnice - no a bylo po nakupování :-) hned jsem byla o tisícovku chudší
Další den o 200 - zas parkování. Ani by jste nevěřily, že jim vadil zadek auta v pětimetrové zoně od křižovatky. Tak jsem se ale rozlítila, a řekla jim, že by tedy buď mělo být v povinnné výbavě auta pásmo - abych si to mohla měřit, a nebo by to mohli značit na krajnici. No řekněte !!! Chudák koníček - mohla jsem mu koupit třebaaaaaaaaaaaa něco hezkého na sebe
pac a pusu L

12.9.2007 08:40

luciusl napsal(a):

Jinak segra dobrý...já tam byla jen na začatku když jste se rozsekali koukám že jste skákali víc než na pak na veřejnáku!

12.9.2007 08:50

luciusl napsal(a):

No začínali jsme na křížku a pak už mi stavěli parkur a zvedali a zvedali..Na metru jsem se vymlatila v oxeru a roztrhli jsme uzdečku. Pak přijel Jerry,tak jsme ho hned o uzdečku obrali a pokračovali jsme dál v tréninku Skončili jsme na 120cm. Ale řeknu vám lidičky, po tom pádu už jsem se necejtila moc bezpečně

12.9.2007 08:52

rocky napsal(a):
No začínali jsme na křížku a pak už mi stavěli parkur a zvedali a zvedali..Na metru jsem se vymlatila v oxeru a roztrhli jsme uzdečku. Pak přijel Jerry,tak jsme ho hned o uzdečku obrali a pokračovali jsme dál v tréninku Skončili jsme na 120cm. Ale řeknu vám lidičky, po tom pádu už jsem se necejtila moc bezpečně

Mno, hlavně že jsi celá Heh a jak odešel Jerry, bez uzdečky?

12.9.2007 08:55

tajemma danny napsal(a):
Mno, hlavně že jsi celá Heh a jak odešel Jerry, bez uzdečky?

Jerry je díky Klárce lehce ovladatelný i na ohlávce, v tomto případě na nánosníku, že???Ty jo segra uděláš mi dnes koňa?! Pojedem s Tomem nakupovat, musim si tu vyplatu taky trochu užít!

12.9.2007 08:59

klawdie napsal(a):
Jerry je díky Klárce lehce ovladatelný i na ohlávce, v tomto případě na nánosníku, že???Ty jo segra uděláš mi dnes koňa?! Pojedem s Tomem nakupovat, musim si tu vyplatu taky trochu užít!

Hele na chvíli mizím, jdu s maminou konečně na to kafe...

12.9.2007 09:04

tajemma danny napsal(a):
Hele na chvíli mizím, jdu s maminou konečně na to kafe...

Peti, co se stalo, že jste s kobylou havarovali? Zastavila a tys letěla sama nebo i kobyla padla do skoku? Já mám právě z tohoh strach, že jednou časem s mým mašlavým Honzulou vletíme do nějakého skoku. Pak se těžko zbavuješ těch pocitů i ty, jako jezdec, ale hlavně koník.....

sadzi saj

12.9.2007 09:22
sadzi saj

lanika napsal(a):
Peti, co se stalo, že jste s kobylou havarovali? Zastavila a tys letěla sama nebo i kobyla padla do skoku? Já mám právě z tohoh strach, že jednou časem s mým mašlavým Honzulou vletíme do nějakého skoku. Pak se těžko zbavuješ těch pocitů i ty, jako jezdec, ale hlavně koník.....

Jj, taky by mě to zajímalo. Je to opravdu potom něco jiného, ne takové to, že se člověk jenom veze a soustředí na to, kdy kůň odskočí apod., ale nyní už musí se dosti soustředit i na koně, jestli nevyhne, netváří se, když podpořit apod. Je to nic moc no

12.9.2007 09:24

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky by mě to zajímalo. Je to opravdu potom něco jiného, ne takové to, že se člověk jenom veze a soustředí na to, kdy kůň odskočí apod., ale nyní už musí se dosti soustředit i na koně, jestli nevyhne, netváří se, když podpořit apod. Je to nic moc no

tady u nás leje a střídá se to se sluníčkem

12.9.2007 09:31

lanika napsal(a):

Zdravím dámy - dobré ranko. Broumov - včera odpo sluníčko, v noci liják dnes silně pod mrakem.
Včera se tu někdo dožadoval dalších fotek Roječka tak jsem je odpo šupla do včerejšího povídání.
Jsou ještě z loňska, je tam takové hříbátko . Fotky samotné, bez skákání, moc nemám - přítel fotí umělecký fotečky na papír , ale jsou super. Včera večer jsem ho udundala, že nutně potřebuju i nějaký pěkný digi, tak doufám že se cajchne a něco pěkného vytvoří.
Šimlička je super, ale jak už jsem Rocky v jiným povídání psala, vím že trošku občas zlobí, viděla jsem jí s předchozím jezdcem pěkně mrsknout do skoku...
Jdu makat. Za tři neděle budeme mít velký audit z německa a už tady všichni šílí
Pěkný den všem!

12.9.2007 09:35

molly napsal(a):
Tak ahojda...........

Ahojky, zdravím všechny, zatím ještě z domu, pak se ozvu z kanceláře, měli jsme firemní atomovej výbuch, půlka lidí musela odejít, tak nám s Lukášem nějak spadlo do klína vedení kanceláře, včera jsem měla na pohovor prvního človíčka, co by měl pracovat pode mnou.... tak teď mi už bude končit flákáníčko na netu.... ale ty dopoledne se v kanceláři snad budu moct na vás kouknout.... jinak až večer, jako Zuza :-). péťo, ještě se pochlub tím úžasným pěti-triplbarem, co jsme slátali .
Smska mi přišla, zatím to řeším doma, páč když je naloženej koník, tak řídí Lukáš, já zatím trénuju s prázdným vozejkem , ale donutím ho to vymyslet a pak hned dám vědět....
Tak jsem našla foto toho nejbrutálnějšího skoku.... testovali jsme kobylu, na co všechno bude koukat a nějak jí to bylo jedno

12.9.2007 09:37

molly napsal(a):
Tak ahojda...........

Tak já vás taky za chvilku opustím, musím změnit město kvůli velké porady...
Jinak o pádu ve skoku mi ani nemluvte..vypadalo to se mnou, že budu muset na plastiku, kobyla nechala v obr oxeru nohy a spadla tím stylem, že brzdila o mě a já jsem dřela bokem hlavy - obličejem o zem..a přiznávám narovinu, že přilbu sjem ochotna si nasadit leda při vjezdu na kolbiště na VT nebo něčem takovém..
takže když sjem vstala, měla pohmožděnou krční páteř a zlomená žebra, tak jsem hlavně neměla půl obličeje, jenom živé maso a v něm hlínu..holky, si neumíte představit tu bolest, když ráno odtrháváte mokvající obličej od polštáře..to bylo ještě za dob studií v olomouci..
cesta vlakem byla taky super, chodili se na mě dívat jak na exota..a ty zvědavé pohledy mě provázely ještě skoro měsíc..akorát doktoři nechápalai, mám prý regeneraci jako ještěrka..dneska už to tak nejde poznat, akorát v zimě nebo v teple mám takové červené fleky, ale jinak byste si toho nevšimli...díky bohu:)) Málo co s takovým xichtem, tak ještě zjizvená..:)
a věřte, že mi trvalo dlouho, než jsem se dohodlala skočit i jenom křížek..dodnes se necítím vůbec jistě na tom koni, když se řítím na něco většího..a mmusím makat u sebe v podstatě nejvíce na tom, abych byla v pohodě a nepřenesla to na koně..S lerlou sjme už taky měli zážitek..jak nezvládnul přeskočit příkop a dopadnul na kolena...a pak na mě..hnus...
a slunko teda ještě nevylezlo, akorát mraky se tu nahání, a že jsou pěkně naducané..
nafotím vám kopýtka, jestli vyjde čas..jsme dostali s Kerkou od paní kopytářky pochvalu, že jen tak dál..:)

12.9.2007 10:01

kukinatost napsal(a):
Tak já vás taky za chvilku opustím, musím změnit město kvůli velké porady...
Jinak o pádu ve skoku mi ani nemluvte..vypadalo to se mnou, že budu muset na plastiku, kobyla nechala v obr oxeru nohy a spadla tím stylem, že brzdila o mě a já jsem dřela bokem hlavy - obličejem o zem..a přiznávám narovinu, že přilbu sjem ochotna si nasadit leda při vjezdu na kolbiště na VT nebo něčem takovém..
takže když sjem vstala, měla pohmožděnou krční páteř a zlomená žebra, tak jsem hlavně neměla půl obličeje, jenom živé maso a v něm hlínu..holky, si neumíte představit tu bolest, když ráno odtrháváte mokvající obličej od polštáře..to bylo ještě za dob studií v olomouci..
cesta vlakem byla taky super, chodili se na mě dívat jak na exota..a ty zvědavé pohledy mě provázely ještě skoro měsíc..akorát doktoři nechápalai, mám prý regeneraci jako ještěrka..dneska už to tak nejde poznat, akorát v zimě nebo v teple mám takové červené fleky, ale jinak byste si toho nevšimli...díky bohu:)) Málo co s takovým xichtem, tak ještě zjizvená..:)
a věřte, že mi trvalo dlouho, než jsem se dohodlala skočit i jenom křížek..dodnes se necítím vůbec jistě na tom koni, když se řítím na něco většího..a mmusím makat u sebe v podstatě nejvíce na tom, abych byla v pohodě a nepřenesla to na koně..S lerlou sjme už taky měli zážitek..jak nezvládnul přeskočit příkop a dopadnul na kolena...a pak na mě..hnus...
a slunko teda ještě nevylezlo, akorát mraky se tu nahání, a že jsou pěkně naducané..
nafotím vám kopýtka, jestli vyjde čas..jsme dostali s Kerkou od paní kopytářky pochvalu, že jen tak dál..:)

Jani, že ses ani nepochlubila takovou otřesnou situací. Ale chápu, bylo to dávno a nechceš se k tomu vracet. No nic, hlavně, že už jsi z toho venku. Jinak když už jsme u těch úrazů. Co všechno se vám už stalo? Tak já začnu. Zlomená ruka vychýlená z normální pozice z pádu z poníka Pak zlomený nos po rodeu v trysku z takového jednoho dacana, jinak naražená žebra, kolena, kotníky, už nás se segrou znaly na chíře Ale byly z toho docela dobré penízky

12.9.2007 10:09

lanika napsal(a):
Jani, že ses ani nepochlubila takovou otřesnou situací. Ale chápu, bylo to dávno a nechceš se k tomu vracet. No nic, hlavně, že už jsi z toho venku. Jinak když už jsme u těch úrazů. Co všechno se vám už stalo? Tak já začnu. Zlomená ruka vychýlená z normální pozice z pádu z poníka Pak zlomený nos po rodeu v trysku z takového jednoho dacana, jinak naražená žebra, kolena, kotníky, už nás se segrou znaly na chíře Ale byly z toho docela dobré penízky

JAni v tom těch chápu obzvlášt s tím obličejem, mě stačila ta jizva na čele, když byla čerstva byla zapatlaná takovým tím zeleným, takže jsem uprostřed čela měla tlustou zelenou čáru...strašně mi vadilo jak mi na to lidi furt čumí, tak jsem nosila šátky nakonec jsem vzala nůžky a ustřihla si ofinu, tu nmám doted, jizvu zkrývám už ze zvyku, už sice není tlika vidět ale je tam! A ten zářez taky strach s cizích koní, fuj těžko se toho zbavuje ale už je to o mnoho lepší, ta důvěra je problém, lehko se ztrací težko se vrací zpět!...

Mimochodem Leni Honzula je ale pěkně zakulacený, že by změna krmení či soukromé přikrmování u balíku!!!

12.9.2007 10:14

klawdie napsal(a):
JAni v tom těch chápu obzvlášt s tím obličejem, mě stačila ta jizva na čele, když byla čerstva byla zapatlaná takovým tím zeleným, takže jsem uprostřed čela měla tlustou zelenou čáru...strašně mi vadilo jak mi na to lidi furt čumí, tak jsem nosila šátky nakonec jsem vzala nůžky a ustřihla si ofinu, tu nmám doted, jizvu zkrývám už ze zvyku, už sice není tlika vidět ale je tam! A ten zářez taky strach s cizích koní, fuj těžko se toho zbavuje ale už je to o mnoho lepší, ta důvěra je problém, lehko se ztrací težko se vrací zpět!...

Mimochodem Leni Honzula je ale pěkně zakulacený, že by změna krmení či soukromé přikrmování u balíku!!!

No já mám urazy od koní bohužel jen po utoku, jeden steh na noze kdy mě nakopl hřebec, bylo to hodně bolestivý, měla jsem brutální monokl, bolel jak čert v tom roseklou nohu,šití tak hrozný není,ale šít něco v monoklu šílený, řvala jsem jak malý dítě a týden chodila o berlích, a naposled to byl ten utok dalšího jinýho hřebce tak mě ťafnul do čela, někdy Vám tu jizvu vyfotím,ale Harry Poter má oproti mě štípanec-sedm stehu, bohužel jsem nebyla nijak pojištěná...takže nic z toho.....ted už to bude lepší Evička mě proti urazu pojistila

12.9.2007 10:17

klawdie napsal(a):

Klárko, krmím zatím pořád stejně, v pytlu tam je toho tak asi na týden. Pak až přejdu na granulky. Honzula se tvaruje, protože konečně začíná pořádně pracovat tak jak má, už se tolik nefláká. Ted máme na programu hodně kopečky a to uděla své jinak holky, mě ta jeho kondička včera až vzala dech a začínám mít z toho strach, co bude v zimě Ho musím pak nějak přepnout na úsporný program....Teď je po 3 hodinách v kopcích čilý, jak by zrovna vylezl z boxu, na lonži kluše i 20 minut vkuse a ještě kozluje a ani žílka naběhlá, ani jeden náznak zpocení, únavy, nic :-( pak se vydýchá v kroku a klušem dál. Je to teď nezmar.

12.9.2007 10:21

lanika napsal(a):

No holky, tak mě napadá, řeknete si, že jsem asi blbec, ale já mám jenom klasické zdravotní pojištění...takže jsme nikdy žádné prychy neviděla..jinak úrazů víc než dost, nějaké polámané nohy, pak žebra, vymknuté kotníky - zlomeniny byly většinou ze zalehnutí, já tak nějak z koně nepadám, většinou padám rovnou s koněm, a to je jakože s bonusem..Nechcete mi doporučit nějakou pojistku?
No a ty tuny modřin, odřenin a tak ani nepočítám...:)
aa je fakt, že mám dodneška problém a pošramocené sebevědomí..kdysi mi bylo úplně jedno, i kdybych skákala 2 metry a dneska řeším, co když to nevyjde, půjde do skoku nebo tak něco...

12.9.2007 10:36

kukinatost napsal(a):
No holky, tak mě napadá, řeknete si, že jsem asi blbec, ale já mám jenom klasické zdravotní pojištění...takže jsme nikdy žádné prychy neviděla..jinak úrazů víc než dost, nějaké polámané nohy, pak žebra, vymknuté kotníky - zlomeniny byly většinou ze zalehnutí, já tak nějak z koně nepadám, většinou padám rovnou s koněm, a to je jakože s bonusem..Nechcete mi doporučit nějakou pojistku?
aa je fakt, že mám dodneška problém a pošramocené sebevědomí..kdysi mi bylo úplně jedno, i kdybych skákala 2 metry a dneska řeším, co když to nevyjde, půjde do skoku nebo tak něco...

JO Leni, vítej v klubu..moje bestyja je 5 hodin na vyjížďce - pole, lesy, kopce, všecno možné...a z kámoščiny kobyly leje a moje bestyja nemá jediný chloupek opocený, chvilku se pokrokuje, on se vydýchá a hotovka, můžeme nanovo..takže jiný kůň by byl dávno vyježděný a pan Kerušon se zahřeje na provozní teplotu...
a pak mi řekněte, při takové kondičce, kdy mám mít čas jezdit tu drohou opicu zrzatou...
Leňa, musíš dorazit, počasí se má od zítřeka umoudřit a v pátek má být jasno a 22 stupňů..ne že bych jim to nějak akčně věřila..
A jinak ty moje úrazy, nemyslete si, že sjem takové tele..Já sjem spíše byla takové malé kamikadze, takže sjem sedla v podstatě na každou potrovu, co byla k mání...

12.9.2007 10:41

kukinatost napsal(a):

Tak jsem tady...ty jo, v Turnově je lidí, jako by tam někde něco rozdávali zadarmo... Mno s těma úrazama. V devíti letech jsem byla toho času nejlehší z klubu, tak jsem chodila na vysokobřezí kobyly bez sedla na vyjížďky. Mno a byly to na jaře, rozmáčené stráně, šli jsme z prudkého kopce, kobyle ujely přední a já jsem letěla přes krk a rovnou na záda, kobyla na mě šlápla (teda nedošlápla, to už bych tady asi nebyla). Nemohla jsem se nadechnout, tak mi Jošin jednu šoupnul do zam a dech se mi vrátil. Ptal se jestli jsem O.K. a zase mě vyhodil na kobylu, dojela jsem do stáje. Pak do špitálu a měla jsem pohmožděná žebra ale jinak O.K. Mno a jinak padám celkem (ťuk, ťuk) elegantně do kotoulu Když je změna počasí tak mě občas chytá koleno. Po dvou letech jsem sedla na valacha (ten Lucky ze včerejška, 185 cm v kohoutku) mno a jelikož na něm jezdili holky stylem z kopce krokem a do kopce clavem tak byl ukrutně vychcanej a zkoušel to, mno já jsem chtěla oblouk a kroužky, on to zkusil já se udržela a jemu se zamotali nohy a padnul semnou...ležel mi na noze, vůbec nechtěl vstát...až po mém křiku se teda slon postavil a čuměl jako péro...já jsem sotva lezla, koukal jestli je celej a říkám si, musím na něj alespoň na chvíli, nebo si bude myslet že vyhrál...bolest jako prase ale musela jsem. U doktora jsem nebyla, rozchodila jsem to ale vrací se to jako důchodcovi. Odřenin, modřin nepočítaje...uff, jsem se nějak rozjela...
Péťo, jak je vůbec ja Grace stará? Kolik jí je? A po čem je? Je taková dost krevnatá, žejo...

12.9.2007 10:47

kukinatost napsal(a):
JO Leni, vítej v klubu..moje bestyja je 5 hodin na vyjížďce - pole, lesy, kopce, všecno možné...a z kámoščiny kobyly leje a moje bestyja nemá jediný chloupek opocený, chvilku se pokrokuje, on se vydýchá a hotovka, můžeme nanovo..takže jiný kůň by byl dávno vyježděný a pan Kerušon se zahřeje na provozní teplotu...
a pak mi řekněte, při takové kondičce, kdy mám mít čas jezdit tu drohou opicu zrzatou...
Leňa, musíš dorazit, počasí se má od zítřeka umoudřit a v pátek má být jasno a 22 stupňů..ne že bych jim to nějak akčně věřila..
A jinak ty moje úrazy, nemyslete si, že sjem takové tele..Já sjem spíše byla takové malé kamikadze, takže sjem sedla v podstatě na každou potrovu, co byla k mání...

Tak se hlásím z kanceláře, jsem tady úplně důležitá, vařim kafe a skenuju .
Já jsem se zatím větším úrazům u koní vyhnula, jen tak ty standartní naraženiny, modřiny, boule, prokousnutej ret - dost kvalitně, za skokem jsem se zakousla ůňovi do krku , pak předloni naštípnutej malíček - plavili jsme, takže bez botiček a valach začal hrabat přední nožičkou, já jsem se zakoukala jinam a podkovičkou jsem dostala do malíčku... S koněm jsem taky už spadla, jednou jsem se tam blbě zamotala a o přední rozsochu jsem měla naražený rameno...
Ale ze zásadních úrazů jsem měla velký bebí na lyžích, hnusně zlomená stehenní kost, čtyři oprece, půl roku v nemocnici, nakonec z toho byla čtyři roky přestávka od koní....
Jinak s pojistkou ráda poradím, jsem pojišťovák , pojistila jsem Klárku i Péťu, Jani, můžeš být další do série . Kdyžtak ti můžu hodit nějakej návrh na mailíka.
Musim si do kanclu přetáhnout nějaký fotky, nic tady nemám, včera mě fotil Lukáš na Hadříkovi, něco malýho jsme i skočili, páč prej pojedu ještě jeden veřejňák, tak zas mám nějaký fotky mě . taky jsem vám zapomněla vyfotit Saxíka, zas budete koukat, jak za ten měsíc vyrostl... už to brzdí, ale začal se tvarovat, vytahuje se mu krk do dýlky a rozšiřujou se plece, za to, co má vepředu, by se nestydělo slušný ČT

12.9.2007 10:59

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tady...ty jo, v Turnově je lidí, jako by tam někde něco rozdávali zadarmo... Mno s těma úrazama. V devíti letech jsem byla toho času nejlehší z klubu, tak jsem chodila na vysokobřezí kobyly bez sedla na vyjížďky. Mno a byly to na jaře, rozmáčené stráně, šli jsme z prudkého kopce, kobyle ujely přední a já jsem letěla přes krk a rovnou na záda, kobyla na mě šlápla (teda nedošlápla, to už bych tady asi nebyla). Nemohla jsem se nadechnout, tak mi Jošin jednu šoupnul do zam a dech se mi vrátil. Ptal se jestli jsem O.K. a zase mě vyhodil na kobylu, dojela jsem do stáje. Pak do špitálu a měla jsem pohmožděná žebra ale jinak O.K. Mno a jinak padám celkem (ťuk, ťuk) elegantně do kotoulu Když je změna počasí tak mě občas chytá koleno. Po dvou letech jsem sedla na valacha (ten Lucky ze včerejška, 185 cm v kohoutku) mno a jelikož na něm jezdili holky stylem z kopce krokem a do kopce clavem tak byl ukrutně vychcanej a zkoušel to, mno já jsem chtěla oblouk a kroužky, on to zkusil já se udržela a jemu se zamotali nohy a padnul semnou...ležel mi na noze, vůbec nechtěl vstát...až po mém křiku se teda slon postavil a čuměl jako péro...já jsem sotva lezla, koukal jestli je celej a říkám si, musím na něj alespoň na chvíli, nebo si bude myslet že vyhrál...bolest jako prase ale musela jsem. U doktora jsem nebyla, rozchodila jsem to ale vrací se to jako důchodcovi. Odřenin, modřin nepočítaje...uff, jsem se nějak rozjela...
Péťo, jak je vůbec ja Grace stará? Kolik jí je? A po čem je? Je taková dost krevnatá, žejo...

Je jí šest let , matka Cesmína(ČT) a tatínek: Gootward (ted nevím jak se to přesně píše) je to bílej Holštýn.
Jo a vy co jste chtěli vědět proč jsem hapala na tom oxeru, tak to bylo z důvohu špatného najetí na překážku, stačila malinko blbej nájezd a kobyla nevěděla zda jedem ten vlevo nebo ten v pravo..malinká chybička a jak se to úkázalo!! Spadla jsem jen já a kobyla si pak šlapla do oteží..ale máme new uzdečku z Pardubic,jen mě to trochu zamrzelo,protože tahle byla po Rockym..

12.9.2007 11:03

rocky napsal(a):
Je jí šest let , matka Cesmína(ČT) a tatínek: Gootward (ted nevím jak se to přesně píše) je to bílej Holštýn.
Jo a vy co jste chtěli vědět proč jsem hapala na tom oxeru, tak to bylo z důvohu špatného najetí na překážku, stačila malinko blbej nájezd a kobyla nevěděla zda jedem ten vlevo nebo ten v pravo..malinká chybička a jak se to úkázalo!! Spadla jsem jen já a kobyla si pak šlapla do oteží..ale máme new uzdečku z Pardubic,jen mě to trochu zamrzelo,protože tahle byla po Rockym..

Pro Evičku: Jasan tak to proberte s Lukynem. Na zítra jsem s Lukášem domluvená na trénink, ale to určo víš,tak se domluvíme tam..Štve mě to, když už má člověk vozejk tak zas nemá auto..

12.9.2007 11:04

tajemma danny napsal(a):

No, to je hezký, jen se dostavím, tak všichni dřou . Za Péťu můžu odpovědět, že Grace je narozená v lednu 2001, takže něco přes šest a půl roku. Můžu se taky zlehka vyjádřit k tomu pádu, co tady padla otázka . Péťa skákala s Grace asi tak podruhý , měla jí chvíli, oxer už byl v celkem slušný výšce a šířce, Péťa se nějak nedohodla s Lukášem, jak na to má najet, prostě nájezd celkově nevyšel, kobyla ovšem nezastavila a vrhla se do toho, zamotala si tam trochu nožičky a chápu, že to nešlo usedět . kobyla, jak je gumová, tak tam sebou tak zamlela, že to ani nejde popsat. Nejvíc mě mrzí, že jsem měla foťák v ruce, ale nevyfotila jsem to

12.9.2007 11:04

cheyenne napsal(a):
No, to je hezký, jen se dostavím, tak všichni dřou . Za Péťu můžu odpovědět, že Grace je narozená v lednu 2001, takže něco přes šest a půl roku. Můžu se taky zlehka vyjádřit k tomu pádu, co tady padla otázka . Péťa skákala s Grace asi tak podruhý , měla jí chvíli, oxer už byl v celkem slušný výšce a šířce, Péťa se nějak nedohodla s Lukášem, jak na to má najet, prostě nájezd celkově nevyšel, kobyla ovšem nezastavila a vrhla se do toho, zamotala si tam trochu nožičky a chápu, že to nešlo usedět . kobyla, jak je gumová, tak tam sebou tak zamlela, že to ani nejde popsat. Nejvíc mě mrzí, že jsem měla foťák v ruce, ale nevyfotila jsem to

Pěkně jsme se sešly

12.9.2007 11:11

cheyenne napsal(a):
Pěkně jsme se sešly

Auuuu, až mě zamrazilo. Marné. Kdo nepadá, nejezdí Jo a Jani, dojedu, neboj Jinak pokud dnes bude pořád tak lít, bude stát, zítra kovem, v pátek volněji pod sedlem a v sobotu ta vyjíždka s partou koní. Bude veselo Ale docela se těším už na toho huberta. Bude sranda. A hlavně pak jak se sejdem všichni v te místní hospůdce večer a budem ..... no co, to k tomu taky patří, ne??

12.9.2007 11:12

cheyenne napsal(a):
Pěkně jsme se sešly

Tak vidím, že jste se shodly na stejné verzi, holčiny..:)))
Evuli, no, možná ybch tě teda porosila, jestli se ti bude chtít, abys mi něco poslala na toho maila, co se týče toho pojištění..:)
Já vás za chvilku opustím..a chcete novinku - u nás pro změnu leje..mě trefí, je tak nechutně měkko, ohradu mám zdemolovanou a nový problém...kobyla je ochotna být a pást se jenom ve vrchní části...musím to tam zahradit a přinutit je, ať chodí i na bok a dolů..nahoře to je vyžrané a tam mají krásnou zelenou travičku...a navíc v tom mokro, jak si hrajou, tak to hrozně rozrývají..:(

12.9.2007 11:16

kukinatost napsal(a):
Evuli, no, možná ybch tě teda porosila, jestli se ti bude chtít, abys mi něco poslala na toho maila, co se týče toho pojištění..:)
Já vás za chvilku opustím..a chcete novinku - u nás pro změnu leje..mě trefí, je tak nechutně měkko, ohradu mám zdemolovanou a nový problém...kobyla je ochotna být a pást se jenom ve vrchní části...musím to tam zahradit a přinutit je, ať chodí i na bok a dolů..nahoře to je vyžrané a tam mají krásnou zelenou travičku...a navíc v tom mokro, jak si hrajou, tak to hrozně rozrývají..:(

Tak mě popravdě tohle vždycky baví nejvíc snad..:) Nebo to kecání, jak měníš místo ve skupince, tam chvilku kecáš s těma, tam zas s těma...prostě super pohodička..akorát když sjem byla s Kerkou, tak jediné, co můžu je hlídat koně, aby nevystřelil, nesundal mě, nebo někam se mnou nespadnul - teď mi naposledy málem nacouval do rybníka...a já ho tak milovám..:)on je nejzlatější..vždycky jak se na něho podívám, tak si říkám, že kdybych měla někdy snad sama zdechnout hlad,y tak jeho už prostě nedám, to je životní záležitost..Gasie je hodná, milá a už za mnou chodí jak pes - kámoška kopytářka nechápala, ona je hrozně fixlá na člověka, ale Kerka je Kerka..:)
a jestli mě něco mrzí abnormálně, že se sním nedá vyjet někam na toho huberta...

sadzi saj

12.9.2007 11:19
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

Teda holčiny, vy máte zážitky, já naštěstí musím zaklepat nic vážného. Klasika modřiny, naraženiny, kousance apod. letecký dny hodně i s koněm, ale naštěstí z toho nebylo nic velkého třeba nakouslý ret, naražená ruka noha a tak, jednou se se mnou splašila ponice do lesa, takže jsem se sundala ramenem o strom, pak se mi splašil hřebec a uklouzlo mu to a letěli jsme oba, přes Elí letěla, do překážky se rozsekala, ale vše v pohodě, tak doufám, že už to tak zůstane na pořád, že nic vážného a naražený malíček

Tady se to drží zatažený, zatím bez dešti, ale nic moc

12.9.2007 11:19

kukinatost napsal(a):

Hehe nakonec budeš moct Evi chodit na faunu oficiálně a to pracovně, pokud bude dost zájemců:) Pojištění vřele doporučuju, hold když už se vám něco stane tak ať z toho máte aspoň nějaký prašule

12.9.2007 11:21

rocky napsal(a):
Hehe nakonec budeš moct Evi chodit na faunu oficiálně a to pracovně, pokud bude dost zájemců:) Pojištění vřele doporučuju, hold když už se vám něco stane tak ať z toho máte aspoň nějaký prašule

PRO SÉGRU: Sáhiba udělááám, dneska jdu stejně jen lonžovat
Mimochodem títmto žádám o radu: JAK JI MÁM VYVAZOVAT??????????

12.9.2007 11:22

rocky napsal(a):

Jéé Danny ted jsem si vzpoměla, včera jsem pročítala jezdetví a narazila na Dovena(je to tatík Lei že jo) slečna něm se stala mistriních ČR nebo tak něco ale nevím v čem přesně, jen jsem koukala jak parádně vybělel!Evi to je fakt tady budeš mít kšeftů dost!

sadzi saj

12.9.2007 11:24
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Jéé Danny ted jsem si vzpoměla, včera jsem pročítala jezdetví a narazila na Dovena(je to tatík Lei že jo) slečna něm se stala mistriních ČR nebo tak něco ale nevím v čem přesně, jen jsem koukala jak parádně vybělel!Evi to je fakt tady budeš mít kšeftů dost!

Jj, taky nic nemám, že bych se taky nechala

Jinak mi přišla první pozvánka na Huberta, ale nevim nevim

12.9.2007 11:26

rocky napsal(a):
PRO SÉGRU: Sáhiba udělááám, dneska jdu stejně jen lonžovat
Mimochodem títmto žádám o radu: JAK JI MÁM VYVAZOVAT??????????

No holčičko my moc na výběr nemáme, máme ve stáji jen gumový chambon, nejdřív ji zkus normálně bez ničeho a pak mi řekneš jak chodila, třeba nebude ničeho potřeba, další verze vyzkoušet normálně gumy jestli si s nima poradí, musíš ji nejdřív zkusit jestli hlavu nosí správně nebo chodí s rypákem v oblacích...a jak jsme ti říkala Sabula ted nic nepotřebuje hlavičku si po rozchození nosí spravně sám.tak teřba si kobča taky poradí!

12.9.2007 11:29

sadzi saj napsal(a):

Tak holky, mrzí mě, že vás opouštím, nicméně je to nutné..
Evule, ty určo něco vyšli..:)
A Andrejko, je třea uvážit, jestli ti to za to stojí....já momntálně vím, že s kerkou nee...budu ho učit tak, že se budu snažit vždycky dát dokupy aspoň pár rozumných lidí na spol. vyjížďku, ale ne na huberta, kde tempo diktuje master..abych prostě mohla, kdyby byl problém jet krokem, klusem a ne cválat po každém poli a navíc zběsile, většinou si ti lidi ty koně nejsou moc schopni ukočírovat a cválá zběsile 50 koní..a můj hnědý magor měl vždy potřebu během toho, co jsme se spolu prali všechny předběhnout..
no, ale to je už o něm furt dokolečka..
tak holčiny, ať vám to tu co nejrychleji uteče...

12.9.2007 11:37

kukinatost napsal(a):
Tak holky, mrzí mě, že vás opouštím, nicméně je to nutné..
Evule, ty určo něco vyšli..:)
A Andrejko, je třea uvážit, jestli ti to za to stojí....já momntálně vím, že s kerkou nee...budu ho učit tak, že se budu snažit vždycky dát dokupy aspoň pár rozumných lidí na spol. vyjížďku, ale ne na huberta, kde tempo diktuje master..abych prostě mohla, kdyby byl problém jet krokem, klusem a ne cválat po každém poli a navíc zběsile, většinou si ti lidi ty koně nejsou moc schopni ukočírovat a cválá zběsile 50 koní..a můj hnědý magor měl vždy potřebu během toho, co jsme se spolu prali všechny předběhnout..
no, ale to je už o něm furt dokolečka..
tak holčiny, ať vám to tu co nejrychleji uteče...

Slečna Adéla Svobodová s Dovenem je mistryně republiky v kat. junioři v military
Já lonžuji norm. na uzdečce se stíhlem - vyčleněná jen na lonžování, zapnu gumový obřišník, hodím gumy, vyvážu je mezi nohy a dle potřeby dělám uzle - abych je zkrátila. Super se to osvědčilo, koník si to vytáhne jak potřebuje a já vím, že opravdu maká od zádě a nefláká se

12.9.2007 11:38

sadzi saj napsal(a):

Tak jsem si ohřála obídek. Normálně jsem včara byla správná hospodyňka...oprat houby, nakrájet...a pak jsem se dala do vaření...dělala jsem zapečenou brokolici se smetanou, brambůrkama a anglickou slaninkou... jééé, to je bašta.
Hele, já jsem při lonžování Leoši také nepotřebovala žádné vyvazováky, také se po chvíli uklidnila a tu hlavu sklonila sama...ale je to u každého koníka jiné...v tom ti neporadím, vyvazováky z důvodu nezkušenosti nepoužívám...
Holky, co budeme mít vy k obídku.
Jo a Kláry, opravdu to byl Doven, také jsem to tam vyhmátla, myslím, že byl na pravé straně dole...už je to skoro čistej bělouš...šikulka jeden militaristickej...

sadzi saj

12.9.2007 11:52
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem si ohřála obídek. Normálně jsem včara byla správná hospodyňka...oprat houby, nakrájet...a pak jsem se dala do vaření...dělala jsem zapečenou brokolici se smetanou, brambůrkama a anglickou slaninkou... jééé, to je bašta.
Hele, já jsem při lonžování Leoši také nepotřebovala žádné vyvazováky, také se po chvíli uklidnila a tu hlavu sklonila sama...ale je to u každého koníka jiné...v tom ti neporadím, vyvazováky z důvodu nezkušenosti nepoužívám...
Jo a Kláry, opravdu to byl Doven, také jsem to tam vyhmátla, myslím, že byl na pravé straně dole...už je to skoro čistej bělouš...šikulka jeden militaristickej...

Jj, já jsem doma včera dělala zeleninový salátek s bílým jogurtem, takže budu mít k obídku to a ještě možná něco koupím jestli mě bude honit mlsná Za chvíli musím do města zajed koupit hafanu granulky, abych se tím nezdržovala odpo a už se docela hlásí žaludek

Jinak Jani, takovýho zběsilýho fakt jed nemůžu totál bych si Elí rozhodila, ale tohle má být hopítko hubert, v pohodě a klídku, cval na lesní cestě nikde na poli a jede s náma i huculík a tak, tak to kámoška nehrotí, ale u nás jestli bude, tak to nejedu určo, po tom, co vyprávěli loni mi to za to fakt nestojí a nejsem blázen.

12.9.2007 11:55

tajemma danny napsal(a):

Přesně tak DAnny, v pravo dole, pěkně vybělel na těch fotkách co jsi nám ukazovala ty byl šimlatější...jo jo to má Leoška taky našlápnutou do militár, co....a jak říkaáš DAnny nejlépe když koník nosí hlavu sam, na Sahiba jsem používala gumy, pač hlavu nosil v oblacích,ale uměl si s níma poradit nevysel v nich ani nebyli uplně prověšený,ale ted již nejsou potřeba, max. jednou za měsíc mu připomenu kde má hlavu mít,třeba na Jerry je dávat nemužeme pověsí se do nich a funkce žádná jen si vytvrdí hubu a je stuhlej....

12.9.2007 12:10

klawdie napsal(a):
Přesně tak DAnny, v pravo dole, pěkně vybělel na těch fotkách co jsi nám ukazovala ty byl šimlatější...jo jo to má Leoška taky našlápnutou do militár, co....a jak říkaáš DAnny nejlépe když koník nosí hlavu sam, na Sahiba jsem používala gumy, pač hlavu nosil v oblacích,ale uměl si s níma poradit nevysel v nich ani nebyli uplně prověšený,ale ted již nejsou potřeba, max. jednou za měsíc mu připomenu kde má hlavu mít,třeba na Jerry je dávat nemužeme pověsí se do nich a funkce žádná jen si vytvrdí hubu a je stuhlej....

Tak já měla dnes zelíčko se 4 knedlíkama jinak jsem přišla na to, že potřebuju nové fotky ... Zase musím pujčit foťáček a pofotit toho mojeho mamutka. Jo aˇštěnátka také jinak já na gumách taky občas, ale fajn je i pevný chambon. Ale měla jem ho jen půjčený. Podle mě je každý na něco dobrý

12.9.2007 12:21

lanika napsal(a):
Tak já měla dnes zelíčko se 4 knedlíkama jinak jsem přišla na to, že potřebuju nové fotky ... Zase musím pujčit foťáček a pofotit toho mojeho mamutka. Jo aˇštěnátka také jinak já na gumách taky občas, ale fajn je i pevný chambon. Ale měla jem ho jen půjčený. Podle mě je každý na něco dobrý

Mno Leni, co jsem ti říkala v pátek...no. No aby si přeci vyfotila malé zlobříky...tak šup šup, puč si foťák a alou fotit
Ty jo, já bych se šla zase na chívli natáhnout...dneska by to možná šlo...šéfové jsou v trapu ale musím jet odpo na služebku do Jičína...a potřebuji tady ještě spoustu věcí dodělat a odeslat...bééé, asi už to ani jiný nebude.

12.9.2007 12:23

lanika napsal(a):

teda Leni já vám závidím tu zadnici, říkáš kopečky jo, jak moc a často....vyslednky jsou jednoznačně vidět! No já k obědu zas nic moc, měla jsem dva koláčky, nahamám se až doma....není čas doběhnout pro papu a ani se mi nechce...no a stím počasí mě vážně rozčilujou furt slibujou že bude to babí léto, dnes to má začít...tak snda bude hezky zítra, u nás neprší ale je tak nějak šedivo!

12.9.2007 12:33

klawdie napsal(a):
teda Leni já vám závidím tu zadnici, říkáš kopečky jo, jak moc a často....vyslednky jsou jednoznačně vidět! No já k obědu zas nic moc, měla jsem dva koláčky, nahamám se až doma....není čas doběhnout pro papu a ani se mi nechce...no a stím počasí mě vážně rozčilujou furt slibujou že bude to babí léto, dnes to má začít...tak snda bude hezky zítra, u nás neprší ale je tak nějak šedivo!

Doven

12.9.2007 12:35

tecos napsal(a):
:-)

Jo, Dovenek se povedl...škoda že je to valach

12.9.2007 12:40

tecos napsal(a):

Tak já ti naoplátku posílám jednoho Červíka... Sorry za kvalitu ale je to scanovaný...fotka stará cca deset let

12.9.2007 12:44

klawdie napsal(a):

No , Klári, já jsem ted jízdárnu úplně vypustila, no tak jednou týdně ho zajdu potrápit. Je pravda, že ze začatku jsem chodila jízdárnu častěji, potřebovala jsem, aby se naučil ohýbat, ale ted už je to lepší, a tak se snažím zapracovat na tom osvalení. Takže jezdím s ním tak 4x týdně ven a to pořád jen v kopcích. Schválně si vybírám takové trasy, většinou je to pořád do kopce a z kopce....Ty obrovské stoupačky jdu svižným krokem, zbytek se snažím klusat nebo cválat. Jenže je to o tom, že já to do lesa mám 10 min a pak už si z kopečků můžu vybírat

sadzi saj

12.9.2007 12:50
sadzi saj

lanika napsal(a):
No , Klári, já jsem ted jízdárnu úplně vypustila, no tak jednou týdně ho zajdu potrápit. Je pravda, že ze začatku jsem chodila jízdárnu častěji, potřebovala jsem, aby se naučil ohýbat, ale ted už je to lepší, a tak se snažím zapracovat na tom osvalení. Takže jezdím s ním tak 4x týdně ven a to pořád jen v kopcích. Schválně si vybírám takové trasy, většinou je to pořád do kopce a z kopce....Ty obrovské stoupačky jdu svižným krokem, zbytek se snažím klusat nebo cválat. Jenže je to o tom, že já to do lesa mám 10 min a pak už si z kopečků můžu vybírat

Tak dámy, už jsem zase tu a pěkně se láduju

Já jezdím do lesa nebo prostě ven 2-3 x týdně a taky samý kopečky, ale pěkně v klusu z i do kopečka a ve cvalu i do kopečka pěkně makat, ale Klári, máte vy tam vůbec nějaký kopečky?? Jak jsem před 14-ti dny jela vlakem do HK, tak kam se člověk podíval všude pole a rovina

12.9.2007 12:56

sadzi saj napsal(a):
Tak dámy, už jsem zase tu a pěkně se láduju

Já jezdím do lesa nebo prostě ven 2-3 x týdně a taky samý kopečky, ale pěkně v klusu z i do kopečka a ve cvalu i do kopečka pěkně makat, ale Klári, máte vy tam vůbec nějaký kopečky?? Jak jsem před 14-ti dny jela vlakem do HK, tak kam se člověk podíval všude pole a rovina

No veř nebo ne, kopečky tu naštestí jsou, jinak ano hradec je na placce...ale za roudničkou jsou asi tři kopce, takže se to dá....ale žadný hory to nejsou!

12.9.2007 12:58

tajemma danny napsal(a):
Jo, Dovenek se povedl...škoda že je to valach

Nevím jestli z něho něco má...

12.9.2007 13:19

klawdie napsal(a):
No veř nebo ne, kopečky tu naštestí jsou, jinak ano hradec je na placce...ale za roudničkou jsou asi tři kopce, takže se to dá....ale žadný hory to nejsou!

ty jo ted je na equichannelu v inzerci krásna kobyla barvy palamino...luxusni!se mrkněte...

12.9.2007 13:23

klawdie napsal(a):
ty jo ted je na equichannelu v inzerci krásna kobyla barvy palamino...luxusni!se mrkněte...

Myslíš tu američanku? Jó, ta je mó krásná...také bych si jí hned představila u mě na pastvině...
Měla jsem tu čest jezdit na pohádkovým blonďáčkovi...

12.9.2007 13:36

tajemma danny napsal(a):
Myslíš tu američanku? Jó, ta je mó krásná...také bych si jí hned představila u mě na pastvině...

Vám ten oběd závidim, právě řešim, jak umlčet žaludek . Musim ještě zařídit pár telefonů a papírů a hurá do krámu aspoň pro rohlík . Inteligent mám v hotovosti asi 100Kč, takže nic moc jinýho asi nedopadne, moje drahá polovička má v kapse dvacku a stejnej hlad...

12.9.2007 13:46

cheyenne napsal(a):
Vám ten oběd závidim, právě řešim, jak umlčet žaludek . Musim ještě zařídit pár telefonů a papírů a hurá do krámu aspoň pro rohlík . Inteligent mám v hotovosti asi 100Kč, takže nic moc jinýho asi nedopadne, moje drahá polovička má v kapse dvacku a stejnej hlad...

Teď mi přišel super mail...
STUPNĚ ODVAHY MUŽE

ODVAHA 1. stupeň:
Ráno ve tři přijdeš domů ožralý.
Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:
"Zametáš, nebo ještě někam letíš?"

ODVAHA 2. stupeň:
Manželka leží v posteli a nespí.
Vezmeš si židli a sedneš si k ní.
Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš:
"Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne."

ODVAHA 3. stupeň:
Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku.
Plácneš manželku po zadku a řekneš:
"Tak a teď jsi na řadě ty!"

12.9.2007 13:46

tajemma danny napsal(a):

jo jo Monty vid! jo jo blondáci mají své kouzlo, libí se mi ta krásná bílá dlooouuuhá hříva co kobča má vypadá užasně!

12.9.2007 14:53

klawdie napsal(a):
jo jo Monty vid! jo jo blondáci mají své kouzlo, libí se mi ta krásná bílá dlooouuuhá hříva co kobča má vypadá užasně!

Holky, mějte se krásně. Já mizím. Dneska jsem měla práce až až :-(

12.9.2007 14:54

lanika napsal(a):
Holky, mějte se krásně. Já mizím. Dneska jsem měla práce až až :-(

Tak čaučik Leni a pozdravuj doma...Jo a FOŤ!!!! Pá Danny

12.9.2007 15:02

tajemma danny napsal(a):
Tak čaučik Leni a pozdravuj doma...Jo a FOŤ!!!! Pá Danny

ĆAUVEC taky mízím...mějte se zbytku pracujících!

12.9.2007 17:30

klawdie napsal(a):
ĆAUVEC taky mízím...mějte se zbytku pracujících!

No, trochu opožděně přidávám taky rozloučení, mizim z práce .
Jani, máš ode mě mailíka a Andrej, jestli uvažuješ o pojistce a chceš taky vidět můj návrh, tak potřebuju vědět věk a co děláš za práci. Klíďo na mailíka eva.pazlerova@seznam.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík