Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s prodejem koní.Mám k prodeji hříbě které jsem párkrát inzeroval ,odpovědi byli většinou ve znění:na 100% ho chceme určitě přijedeme,určitě nám ho nechte ,máme velký zájem atd.Domluvý si termín kdy přijedou a pak nejsou schopni ani napsat že si to rozmysleli je to dost sprostý člověk by si mohl naplánovat jinou činost než čekání na potenciální zájemce.Tak nevym kde je nějaká slušnost.
dado
napsal(a):
Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s prodejem koní.Mám k prodeji hříbě které jsem párkrát inzeroval ,odpovědi byli většinou ve znění:na 100% ho chceme určitě přijedeme,určitě nám ho nechte ,máme velký zájem atd.Domluvý si termín kdy přijedou a pak nejsou schopni ani napsat že si to rozmysleli je to dost sprostý člověk by si mohl naplánovat jinou činost než čekání na potenciální zájemce.Tak nevym kde je nějaká slušnost.
odpovědi "na 100% ho chceme" nemají cenu papíru
ten kdo řekne že si to rozmyslí si to možná opravdu rozmýšlí. nic není jistý dokud nejsou peníze na stole!!!!
dado
napsal(a):
To je fakt, že je to sprostý, to by mě sakra krklo. No my teda takovou smůlu nikdy moc neměli (a to jsme už teda celkem hafo koní prodávali). Vždycky ti lidi jak oznámili tak přijeli, nebo se omluvili. Že by na to někdo totálně hodil bobík se nám ještě nestalo.
Zase ale že lidi přijeli, poučeli, vyzkoušeli, podiskutovali o ceně, řekli díky nemáme zájem a zase jeli to nebylo nic vyjímečného. Takže koně jsme nabízeli stále, s tím že dalším zájemcům jsem vždycky řekli že se mají přijet podívat kupci a kdyby koně brali dáme jim vědět, že už jezdit nemusí. Aspoň jsme takto zbytečně nepřišli o další potenciální kupce.
Koně jsme inzerovali na netu a prostě dokud není podepsaná smlouva,může kupec vždycky cuknout, takže inzerát jsme stahovali a další zájemce odpálkovali skutečně až tehdy, byl-li už kůň prodaný.....
Hlavně se nenechte vytočit
. Prodat dneska dobře koně, to je kumšt, to vám může trvat sakra dlouho, takže rozčilovat se hned zkraje,to je dobrý tak akorát na žaludeční vředy